Új hozzászólás Aktív témák

• t_vilmos

tag

Sziasztok !

Én új vagyok ebben a topikban. Sok hozzászólást elolvastam. Úgy 3órája olvasgatok itt.

Én egy Canon 550D boldog tulajdonosa vagyok egy 18-135mm (amit hozzá kaptam),és egy 50mm f1.4 obival.

Régóta érdekelt a fotózás, és a videózás, és lassan 2éve sikerült hozzá jutnom a kicsikéhez.

Eddig nagyon nem videóztam vele, mert nem tudtam mi mindenre képes. Amióta látom a munkákat amiket készíteni lehet vele, teljesen begyulladtam. Jobban hajt mint a fotózás.

Nem kevés pénzt kell még bele fektetnem, de szeretnék filmezni, tanulni és fejlődni.
    Úgy érzem én nem a képekkel tudom átadni azt a másik oldalnak amit szeretnék, hanem a videózással. Vágtam már több kis filmet össze korábban egy öreg egyszerű Sony kamerával, ami akkor nagy dolognak számított. Sok pozitív visszajelzést kaptam a kis filmjeimről, és érdekelt is a téma, csak a minőség kicsit kiábrándított akkor. Amióta a dslr videózás lehetősége elérhetővé vált számomra újra beindult bennem régi vágy hogy filmezzek és vágjak.

Üdv Mindenkinek !

Remélem segítségemre lesztek majd a sok kérdésemmel amit majd rátok zúdítok :)

Vilmos, Szlovákiából

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés