Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
Teasüti #30418 üzenetére
Zselésen mindent is? Nem állítottam, hogy nagyon jó lenne a YT, azt viszont talán írtam, hogy legalább 1440p-be kell feltölteni, ha megfelelő 1080p-t szeretnél. Én úgy tapasztaltam, hogy h264/265/vp9 nem oszt nem szoroz. Az alap kérdés ez volt: "Tényleg rosszabb a 1080p minőség, mintha ugyanazt felskáláznám 1440p-re?" Igen rosszabb, talán mert visszajátszáskor ha van sávszél az 1440p-t tölti még ha csak kis balakban/telefonon fut.
A korábban tárgyalt motion szabályok miatt régóta nem készítek panningot és lombozatos fáknál nagy kamera mozgást se. Az losslessben is szarul néz ki. Ebben van némi vegyes vágott, olyan erdős svenk aminek a motion mellett van értelme.
SteveS: Amit töltöttél 1440p nem annyira rossz, talán az is számíthat számodra, hogy láttad az eredetit és azt játékban is sokat nézted.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- iPhone topik
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Eredeti játékok OFF topik
- Politika
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest