- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
válasz
Teasüti #25553 üzenetére
Végigkínlódtam pár videót M1 SSD ügyben. Eleinte voltak gondok, de két ok miatt. Rosszul volt megírva a Rosetta compiler és pár alkalmazásnál túlhasználatot okozott. Néhány esetben annyira extrém mértékben, hogy jóval meghaladta a gyári élettartam írást. Ennek ellenére semmi baja az SSD-nek. Szerintem számoltak ezzel és nem mezei SSD-k vannak az M1 gépekben. A másik, hogy eleinte volt pár inkompatibilis SSD állapot felmérő alkalmazás amelyik hibás elhasználódási adatokat mutatott és beparáztatta a usereket.
Aki parázik ettől az vegyen 16 GB-os verziót. Ez némileg csökkenti a swapot, de videó editálásnál az is megtelik. Nekünk ilyen szempontból tökmindegy.Minden esetre én vásárlás előtt biztos rákérdezek mi az eljárás SSD gariztatásnál. Mivel a gép még simán él, de az SSD már csak 70%-on áll. Lehet megoldják azzal, hogy csak a hivatalos almás disk checker adatait fogadják el az meg fel lesz okosítva és a legkisebb kijelezhető értéke 99 lesz
Egyébként nekem tetszik a tendencia. Rendesen megírt alkalmazásokkal nem kell a RAM sávszélre mutogatni, de ez a leforrasztás annyira
gyökérApple megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPad topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Társasjáték topic
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest