Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1051) narumon válasza Raketkilla (#1050) üzenetére


narumon
őstag

24 fps beállítás esetén 550D-nél még 1/24 az van ha jól emlékszem de most nincs előttem a kamera.

https://www.facebook.com/Naruvideo

(#1052) narumon


narumon
őstag

Azt rebesgetik a madarak, hogy idén jön egy "olcsó" videós DSLR alapokon nyugvó kamera a Canontól. (Mármint az olcsó azt jelenti, hogy 5D Mark árban vagy az fölött egy kicsivel)

https://www.facebook.com/Naruvideo

(#1053) EkSYS válasza narumon (#1052) üzenetére


EkSYS
senior tag

70D meg 7D mkII lesz az tuti. (meg talán 3D is) valami új digic procival :F

Eki - az eredeti

(#1054) HollyBoni


HollyBoni
veterán

Nem értem miért nem hoznak ki egy olcsó (kb 150-200 ezres) mondjuk APS-C szenzoros cserélhető objektíves videókamerát. :N Biztos nagyon fogyna.

[ Szerkesztve ]

(#1055) Susi


Susi
csendes tag

Köszönöm a válaszokat!

Akkor az ML-nél a letöltött zip-et kell csak kicsomagolnom a memóriakártyára és ha azt rakom a gépbe akkor van ML ha másikat akkor nincs. A Firmware verziót ellenőriztem, az stimmelni fog (1.0.9).
Amúgy ha az ML betöltődik akkor csak filmezésre tudom használni a gépet, vagy a fényképezéshez szükséges - gyári - beállítások is elérhetőek?

Köszi a záridős videót, elég szemléletes!

A 550D a következő módokban tud felvételt készíteni.:

640x480/50
1280x720/50
1920x1080/24
1920x1080/25

Én 1280x720/50 -et használtam eddig, gondoltam nem kell nekem a fullHD. Hülye kérdés de az 50 pfs nekem (otthon gyerkőcök rögzítésére) akkor felesleges? max ha lassítani akarok a felvételen akkor jön jól? Mondjuk nem értem, hogy miért nem elérhető az 1280x720/24 ? :F Ha tehát "filmes" hatást szeretnék elérni akkor az 1920x1080/24-et használjam inkább? És mire jó az 1920x1080/25 ? Az a +1 fps ilyen sokat számít?

Az eddig készített felvételimmel az volt a probléma - így utólag -, hogy az ISO , záridő , blende beállításokkat nem helyesen kezeltem.. a fókuszálással is sokat bénáztam... Az automatikus gyakorlatilag használhatatlan, ha kézzel tekergettem akkor meg a kijelzőn nem nagyon sikerült eltalálni helyesen.. Főleg amikor a 50mm 1.8 obit használtam.

" (Egyébként ML-ben 180 fokra nyomsz akkor automatikusan erre állítja 24fps esetén - Ugyebár a cél a hagyományos analóg filmfelvevők 180 fokos shutterét leutánozni). "

Ez egy kicsit kínai most :F Mi az a 180 fokos shutter?

Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat!

(#1056) papaya válasza Susi (#1055) üzenetére


papaya
senior tag

Nem egészen, az ML-t kibontod a memória kártyára, amit előtte leformázol. Majd miután beraktad a gépbe rámész a firmware frissítésre és frissíted. (legyen feltöltve az aksi, biztos ami biztos). Ez pár másodperc, ha végzett csinálsz egy be- kikapcsolást és már ott is az ML. Minden gyári beállítás és menü elérhető marad ML mellett is. Azonban nem árt kicsit utánajárni, hogyan lehet kezelni az ML-t.

A videónál egy dologban biztos jobb a full hd mód 24fps-en. A kisebb záridő miatt (1/47), jóval nagyobb fényerővel tudsz rögzíteni mintha sima hd 60fps-nél 1/120-as záridőt használsz.

24p vs. 25p a szabvány miatt van itt. Amcsis filmeknél a megszokott a 24p, míg Eu-s szabvány a 25p ha jól tudom.

(#1057) narumon válasza Susi (#1055) üzenetére


narumon
őstag

Én 1280x720/50 -et használtam eddig, gondoltam nem kell nekem a fullHD. Hülye kérdés de az 50 pfs nekem (otthon gyerkőcök rögzítésére) akkor felesleges? max ha lassítani akarok a felvételen akkor jön jól?

Pontosan.

Ha tehát "filmes" hatást szeretnék elérni akkor az 1920x1080/24-et használjam inkább? És mire jó az 1920x1080/25 ? Az a +1 fps ilyen sokat számít?

Igen a 24fpst használd és hozzá a 1/47 záridőt. A kettő együtt a kulcs, és ez miatt számít olyan sokat a +1 fps. A 25fps egyébként arra jó, hogy az az alap PAL szabványú videó rögzítés.

helyesen kezeltem.. a fókuszálással is sokat bénáztam... Az automatikus gyakorlatilag használhatatlan, ha kézzel tekergettem akkor meg a kijelzőn nem nagyon sikerült eltalálni helyesen.. Főleg amikor a 50mm 1.8 obit használtam.
"

ML esetén ez sokkal egyszerűbb lesz ha bekapcsolod a focus peak opciót.
A másik dolog az 1.8 obi nem azt jelenti, hogy akkor mindig azon használd, főleg, hogy 1.8-ra nyitva nem is eléggé éles. Gyerkőcöknél jó megoldás (ha van elég fény), hogy kinyitod f4-8 vagy még feljebb és akkor elég nagy távolság fokuszban marad anélkül, hogy tekergetnél utána mint az állat.

Ez egy kicsit kínai most Mi az a 180 fokos shutter?

A hagyományos filmes mozi kamerák azok úgy müködnek, hogy van bennük egy forgó tárcsa ami a film előtt forog. Ez egy adott ponton van kivágva.(egész pontosan a legtöbbnél félbe van vágva azaz 180 fokos) Amikor a kivágott részhez ér akkor történik az expozíció azaz elkészül egy képkocka, amint a tárcsa tovább fordul elzárja a fényt és a mechanika továbbít egy kockát a filmen, majd kezdődik előröl.

A mostani digitális világban ennek annyi a jelentősége, hogy ezeknek a kameráknak a képét megszokta az ember a moziban - gyakorlatilag ez a professzionális kinézet és ezért ráz minden normális embert a hideg a barátok közt meg a rosalinda képminőségétől, tehát ehhez közeli beállítások kellenek mert abban az esetben hasonlít leginkább a hagyományos filmes kamerához a kép. És még tovább is lenne, de egyelőre ennyi elég :)

https://www.facebook.com/Naruvideo

(#1058) cOxeR


cOxeR
Ármester

Én is hozok egy kezdeti próbálkozást...

[link]

Az biztos, hogy télen nagykabátban, jól beöltözve, nem egyszerű a steady-zés. ;)

(#1059) HollyBoni


HollyBoni
veterán

Videó élesítésre tudtok ajánlani valamit? Jó a Premiere Pro gyári sharpen mask-ja, vagy inkább valamilyen plugin?

[ Szerkesztve ]

(#1060) rbalogh22


rbalogh22
csendes tag

hello-sziasztok!

kb. két hónap múlva, (születésnapomra :) ) tervezek venni egy slidert... és kiváncsi volnék, hogy Ti milyen slidert is ajánlanátok...

kb. 200 eurót, 60 000 forintot szánnék rá, főleg videoklippek, kis- és reklámfilmekre kellene. nagyon sokat gondolkoztam már azon is, hogy milyen hosszú legyen, mennyi az ideális? ami fontos lenne a sliderral kapcsolatban, az az hogy rá tudjam majd tenni egy jo-profisabb állványra (mert az még nincs, csak egyszeru), és hogy rátudjak majd tenni egy manfrotto fejet is. nagyjábol ennyi elvárásom lenne a sliderrel kapcsolatban.

köszönöm előre is a véleményeket... (jöhetnek nyugodtan linkek is)
a topicot már nagyon régóta követem, egész joo, orulok neki, sok hasznos dolgot megtanultam itt a VideoDSLR-ezéssel kapcsolatban :)

[ Szerkesztve ]

http://www.youtube.com/RiTsiProductions

(#1061) cOxeR válasza rbalogh22 (#1060) üzenetére


cOxeR
Ármester

Ez engem is érdekelne, ki mit ajánl... temérdek típus és márka van a piacon...
Konova, Slidecam-et már ajánlották többen is.

(#1062) .DLL


.DLL
veterán

Vegyen valaki egy Édelkrőn Slider+-t és mutassa meg élőben :D Az brutálisan tetszik, mint ötlet, de kíváncsi lennék mennyire stabil.

[ Szerkesztve ]

(P.H.)

(#1063) cOxeR válasza .DLL (#1062) üzenetére


cOxeR
Ármester

Felét állod, rendelek magamnak egyet! ;]
Amúgy én is nézegettem... de azért az állványon az a 26cm út, elég kevéske, vagy nem?

[ Szerkesztve ]

(#1064) .DLL válasza cOxeR (#1063) üzenetére


.DLL
veterán

Hol láttad, hogy 26 cm lenne? 2 feet. ;)

(P.H.)

(#1065) rbalogh22


rbalogh22
csendes tag

én egy ilyet néztem ki magamnak, szerintem ez egész joo, 80cm hosszú, lehet fel-le, vertikálisan és függőlegesen is csúsztatni, és még egy kisebb kameradarunak is használható. hogy manfrotto fejet lehet-e rá csatlakoztatni arra még nem jöttem rá (képek alapján néztem de az Varavon fej), de hát ennyi pénzért szerintem igen. az ára, igaz több mint amennyit szántam volna rá, postaköltséggel együtt 367 euro = 108 000 forint. nem tudom miért de közelebbit nem találtam, mert ez csehországban található...

mit szóltok hozzá?

a Kessler sliderek azok eléggé drágák tényleg, de olyan profi sliderra nincs is szükségem,
a Konova slidereket ismerem még, keveset tudok roluk, pl. lehet e vertikálisan stb., kb. annyiért megkaphato mint egy Varavon SlideCam (amit linkeltem is!)

[link]

http://www.youtube.com/RiTsiProductions

(#1066) rbalogh22 válasza cOxeR (#1063) üzenetére


rbalogh22
csendes tag

2 feet = 61 cm ...az úgy szépen elfér egy hátizsákban

http://www.youtube.com/RiTsiProductions

(#1067) .DLL válasza rbalogh22 (#1066) üzenetére


.DLL
veterán

Jónak tűnik, ugyan olyan, mint a Konova, és persze az is lehet ugyan úgy függőlegesen használni mint ezt.

Ědelkröne:
2 lábnyit mozog a fej, de maga az eszköz csak kicsivel több mint 1 láb hosszú. *It's Magic!* :D

[ Szerkesztve ]

(P.H.)

(#1068) cOxeR válasza .DLL (#1067) üzenetére


cOxeR
Ármester

http://www.edelkrone.com/slider-plus/
Travel on ground: 26 cm
Travel on tripod: 52cm
A földön 26 cm, azt írtam rosszul. :)

[ Szerkesztve ]

(#1069) .DLL válasza cOxeR (#1068) üzenetére


.DLL
veterán

Hjah.. :/ akkor kell mellé olyan tripod aminek majdnem vízszintesre nyithatóak a lábai, és azzal használni a földön, mert ugye a közepét kell megfogatni, s akkor mozog az egész sín is.

[ Szerkesztve ]

(P.H.)

(#1070) cOxeR válasza .DLL (#1069) üzenetére


cOxeR
Ármester

Amúgy ezért bicsaklottam meg rajta én is... de a legnagyobb gondom, hogy nem tudom elképzelni, hogy mekkora az ideálisan elegendő... ehhez tapasztalati gyakorlat kell...
Viszont ha meg azt veszed, mennyire mobilis... pl esküvőn sokkal egyszerűbb egy ilyennel dolgozni, mint egy nagy sínnel... :U Sőt pl esti bulin is egyszerűbb...

(#1071) cOxeR válasza rbalogh22 (#1065) üzenetére


cOxeR
Ármester

Amúgy eBay-ről olcsóbban meg lehet rendelni jóval... [link]
Ez is megfontolandó... de az edelkrone az a mobilitás miatt eléggé zsivány.

[ Szerkesztve ]

(#1072) rbalogh22 válasza cOxeR (#1071) üzenetére


rbalogh22
csendes tag

köszi, ebayen mondjuk még nem nézegettem... ha ebay akkor inkább az angol ebay.co.uk (ott is megtaláltam ugyan azt a slidert), mert amerikai ebayrol ha rendelsz drága cuccot megy rá az ado ugyebár meg a sok vám

http://www.youtube.com/RiTsiProductions

(#1073) cOxeR válasza rbalogh22 (#1072) üzenetére


cOxeR
Ármester

Persze, ez csak egy tipp volt, hogy úgy mennyivel olcsóbb.. én a németországi ebay-ről szoktam rendelni... , 3-4 nap és minden megérkezik... :)

(#1074) sellerbuyer


sellerbuyer
őstag

(#1075) Susi válasza narumon (#1057) üzenetére


Susi
csendes tag

Köszönöm a tanácsokat!

Fel is raktam az ML-t a gépre és háát döbbenet mennyivel profibb eszközt varázsolt belőle :)) Néhány éjszakám ráment már a userguide olvasgatására és még azt hiszem bőven maradt olvasgatni való :)

Néhány kérdés amiben a segítségeteket kérném.:

1. A Bit Rate-et] érdemes megváltoztatni? Néztem pár teszt videót youtube-on de én nem igazán láttam a különbséget..

pl ezen.: [link] vagy ezen [link]

2. van kimondottan "filmes hatásra" ajánlott Picture Style ? Ti milyet használtok? Vagy ezt úgyis az utómunkánál módosítja az ember?

3. ami a felvételek készítésénél nagyon zavaró az, hogy remeg/rázkódik a kép - mivel remeg/rázkódik a kezem :) - főleg ha mászkál az ember a kamerával.. Azt már olvastam,láttam itt a forumban , hogy a "profik" ezt egy kézi steady-vel "oldják meg". Tudtok esetleg ajánlani megfizethető Steady-t? Itt a fórumon is meg neten is olvastam a Hender Steady-ről. Erről esetleg van infótok, tapasztalatotok?

A slider témához tök amatörként csak annyit, hogy ha lenne felesleges 500$-om, (meg rengeteg szabadidőm :) ) akkor én ezt venném/próbálnám ki.: [link1] , [link2]

(#1076) Dvico


Dvico
csendes tag

Hadd kérdezzek én is!:-)Erről az állványról mi a véleményetek?Azért gondoltam erre mert nem kellene külön fej ha sliderrel használnám, és szerintem a Manfrotto 501HDV-vel, vagy MVH502-vel működne.Vajon jó minőség?
[link]

(#1077) cOxeR válasza Susi (#1075) üzenetére


cOxeR
Ármester

Nekem most egyre több tesztet megnézve... a Konova nagyon bejönne...

(#1078) Retro11


Retro11
senior tag

ML, állványok és minden egyéb nélkül készítettem.. Rengeteg hibával, de a célnak megfelel.

[link]

(#1079) zsoltika29


zsoltika29
tag

Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni.

Hamarosan szeretnék vásárolni egy masinát.

Melyik gép csinál jobb videót?

Panasonic X800 (3mos) vagy egy dslr gép ebben az árkategóriában 180-200 e. forint?

Ha egy dslr jobb választás,akkor melyik?

Előre is köszönöm a segítséget!

üdv Zsolt

(#1080) .DLL válasza zsoltika29 (#1079) üzenetére


.DLL
veterán

Attól függ mire kell. Nagyon más világ egy kis videó kamera és egy filmkamera szerű DSLR.

A DSLR-eknek természetesen jobb a képe, de nehezebb velük dolgozni, mint egy kamkorderrel. Nagyon oda kell figyelni a fókuszálásra, mert ezeknél ha biztosra akar menni az ember akkor kézi élességállítást kell használni, ami nagy gyakorlatot igényel. Egyen csak fél órát tud rögzíteni max, HD-ben viszont csak 12 perc. Ez alatt eléri a fájl a 4GB-ot, ami a Fat32-es fájlrendszer maximuma, és leáll a felvétel, ezután újra kell indítani. (lehet hogy van olyan dslr mai nem áll le csak új fájlt ked, illetve lehet hogy az ML is tudja, ennek még nem néztem utána).
Rohangálós kamerának, ha ez lesz az első géped, nehéz lesz a DSLR-t használni.

Ha előre megtervezett jeleneteken gondolkodsz, és van lehetőség ismételni, akkor viszont nem kérdés, a DSLR képminősége sok drágább kamerát is maga mögé utasít. De mondom, a kezelése csupaszon nem egy leányálom.

[ Szerkesztve ]

(P.H.)

(#1081) zsoltika29 válasza .DLL (#1080) üzenetére


zsoltika29
tag

Köszi a segítséget!

Akkor nem az én világom a dslr, mert nyaralás, családi összejövetelek felvételére gondoltam.

[ Szerkesztve ]

(#1082) cOxeR válasza zsoltika29 (#1081) üzenetére


cOxeR
Ármester

Így már egyértelműen videokamera. :K

(#1083) zsoltika29


zsoltika29
tag

:))

(#1084) ggeleven


ggeleven
őstag

Halihó,

Beszereztünk egy Nikon D3100-as gépet és időnként szeretnénk baba videózására is használni, de a kit objektív automatikus fókuszállítása szörnyen zavaró.
Manuális fókuszállításnál is vannak behallatszó hangok (a gép most nincs itthon és nem tudom kipróbálni)? Vagy inkább másik objektívet ajánlanátok videózáshoz?

[ Szerkesztve ]

Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.

(#1085) EkSYS


EkSYS
senior tag

Sziasztok!

Canonrumors.on olvastatok hogy az 1d c és 1dx 4k videó lehetőségeit ?
Érdekes lehet :)

Eki - az eredeti

(#1086) cOxeR válasza EkSYS (#1085) üzenetére


cOxeR
Ármester

5D3-ról is járnak mendemondák... hogy egy kis hardver piszkálással, lehet azt is 4k-ra pumpálni.

(#1087) .DLL válasza cOxeR (#1086) üzenetére


.DLL
veterán

Én inkább a frame/sec emelést üdvözölném szívesen...
Szvsz teszek a 4K-ra, a 2K is olyan részletes, hogyha az adott képernyő kitölti a látóteredet már nem látod a képpontokat, hova már ez a 4K őrület? Oké, van lehetőség croppolni, de ááhh...

(P.H.)

(#1088) cOxeR válasza .DLL (#1087) üzenetére


cOxeR
Ármester

Igazad van 50-60 frame sokkal hasznosabb/életszerűbb lenne 1080p-ben... majd ML hátha tudja... ezt még nem olvasgattam annyira...
Amúgy is a háztartásokba most kedz még csak átlagossá válni a FULLHD...

(#1089) EkSYS válasza cOxeR (#1088) üzenetére


EkSYS
senior tag

Én is az ML-ben bízok :)

Eki - az eredeti

(#1090) kiskornel válasza EkSYS (#1089) üzenetére


kiskornel
addikt

Szerintem ebben ne bízzál. A 7D két prociját is épphogy megoldották... úgy, hogy nem megy full kapacitással. Megjegyzem, még mindig csak béta van belőle, és az is full hiányos. Egy csomó cucc, nem müxik rendesen, ami kis gépeken ML-lel igen. :(

http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/

(#1091) cOxeR válasza kiskornel (#1090) üzenetére


cOxeR
Ármester

Reménykedni azért még lehet? :))

(#1092) .DLL


.DLL
veterán

60fps-t fullHD-ban nem hiszem, hogy megoldana egy szoftver hekk. Ott azért a hardvernek is alá kell pakolva lennie: alkalmas szenzor, alkalmas feldolgozó áramkörök, rendszer-busz, adat-busz szélességek, stb.
Adja az ég, hogy ezek a képességek meglegyenek a mostani gépekben is, és csak a szoftveres támogatás hiányozzon (és meg is lehessen hekkelni), de én erre egyelőre csak gyenge mérget vennék.

(P.H.)

(#1093) cOxeR válasza .DLL (#1092) üzenetére


cOxeR
Ármester

Sajna csodaszámba menne... pedig jól jönne lassításnál... 25 fps-ből nem lehet lassítani semmit sem...

(#1094) EkSYS válasza .DLL (#1092) üzenetére


EkSYS
senior tag

fura az az egész , mert a sony-nak a 150 ezres kisgépei is tudnak már 1080p-t 60fps-sel (nex5n) . S nem hiszem (illetve nem is tudom biztosan) hogy az hardverileg erősebb-e mondjuk egy markIII-nál. (ami szvsz biztosan tudná a 60 fps-t , vagy én nagyon túlbecsülném a digic5+ procikat :F )
Szóval az igazság valahol félúton lehet. Nem értem hogy miért nem lehet már ezt megcsinálni, tuti hogy növelné az eladásokat, s ettől még ugyanolyan körülményes lenne a kezelése azaz túl nagy konkurencia többletet nem jelentene a kameravilágnak.
Lehet ha 60fps-t akarok akkor veszek egy nex5n-t :D

Eki - az eredeti

(#1095) .DLL válasza EkSYS (#1094) üzenetére


.DLL
veterán

Lehet hogy azoknál több erőforrás van arra a területre irányítva. És azért nem elérhető még, mert az majd a következő vázakkal jön. A mostaniakat más miatt veszik, a következőket meg majd a Full60 miatt fogják. :D Marketing.
Én is, addig semmiképp nem fogom lecserélni a mostani gépem amíg nem tudja a Canon a Full60-at minimum. Addig marad az 550D, ami képminőségben ott van mint bármelyik nem full-frame-es társa.

[ Szerkesztve ]

(P.H.)

(#1096) narumon válasza .DLL (#1087) üzenetére


narumon
őstag

Én fordítva vagyok, nekem inkább a 4K kéne mint a sok fps. Most is csak és kizárólag 24-el dolgozok, ez 4k esetén sem változna viszont a crop és downsampling nagyon jól jönne néha.

https://www.facebook.com/Naruvideo

(#1097) narumon válasza Susi (#1075) üzenetére


narumon
őstag

"1. A Bit Rate-et] érdemes megváltoztatni? Néztem pár teszt videót youtube-on de én nem igazán láttam a különbséget.."

Felesleges állítgatni, nem lesz jobb.

2. van kimondottan "filmes hatásra" ajánlott Picture Style ? Ti milyet használtok? Vagy ezt úgyis az utómunkánál módosítja az ember?

Nagyon sok ilyen picture style van. Ha utómunkázni akarsz akkor a legjobb viszont egy flat style, mondjuk a flaat nevezetű, van belőle többféle változat is.

3. ami a felvételek készítésénél nagyon zavaró az, hogy remeg/rázkódik a kép - mivel remeg/rázkódik a kezem - főleg ha mászkál az ember a kamerával.

Kamerával nem mászkálunk kézben az a hülyegyerekek sportja :) (Legalábbis felvétel közben :P)
Amúgy meg tessék megtanulni stabilan tartani a kamerát az IS obi a többit ellensúlyozza. Nem IS esetén is tartsd olyan stabilan ahogy csak tudod, a minimális mozgásokat a szoftver stabik 100% pontossággal szedik ki (már ha tényleg szükséges). Ha mozogni akarsz kamerával akkor viszont valóban egy hardver stabi kell. Henderrel szemezek én is de nem szereztem még be.

https://www.facebook.com/Naruvideo

(#1098) .DLL válasza narumon (#1096) üzenetére


.DLL
veterán

A végkimenetel nálam is 24fps film, de rögzítéskor néha jól jönne a nagy sebesség és a minél több valódi képkoca (nem csak Twixtorral kiszámolt) a visszalassításhoz. Kinek mi jön be, ettől kerek a világ.
Azt mondják az 5D-sek (nem mind természetesen), hogy Háh, nekünk nöm kell 60fps, mert a 24-ből is tudunk 120fps-nek megfelelőt csinálni. Igen? Akkor 60 kockából, ugyanakkora felszorzással már 300 lenne. Hoppá. Csak ezt már nem hallják meg.
Szóval lehet, persze, mindent lehet, 24-ből is lassítani programmal, de minél több valós képkocka van, annál hitelesebb a látvány. Persze nem győzöm elégszer elmondani, nehogy azt higgye bárki, hogy slow-mo mániás vagyok, hogy nem orrba szájba kell nyomatni ezt sem, hanem csak a megfelelő helyen adagolva. Szóval én biza örülnék a következő Canon gépben a 1080p/60p-nek.

[ Szerkesztve ]

(P.H.)

(#1099) narumon válasza .DLL (#1098) üzenetére


narumon
őstag

Elképzelhető, de a twixtow kurvajól dolgozik. Rákeresel neten akkor símán vannak Canon DSLR-el készült akár 1000fps lassítások is, szinte teljesen hibátlanok.

Pl:

"gagyi" 550D-vel http://www.youtube.com/watch?v=-u_etvz1Zz8

http://www.youtube.com/watch?v=2eVmyjr2nT0

Szóval én annyira nem parázok :)
Másrészről nekem mindig sokkal nagyobb gondot okoz mikor haver hoz 50p-s felvételt és azt kell berakni a 24p sorba. Ha csak símán behúzod akkor mindig röcög.

https://www.facebook.com/Naruvideo

(#1100) narumon


narumon
őstag

No egy olyan adapter ajánljatok nekem amivel Nikkor obikat lehet 550D-re rárakni. Ahova most járok videózgatni ott a srác Nikonnal fotózik és van neki egy rakat obija, ilyenkor én is fel tudnám azokat tenni ha lenne mivel.

https://www.facebook.com/Naruvideo

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.