Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás

Hozzászólások

(#17537) stranger28 válasza llll (#17535) üzenetére


stranger28
addikt

Lesz egy tengernyi éppen működő baktériumod, aztán "születik" 1, ami már jobb, mint eddig. Továbbra is fog születni az előző éppen működő, de, mivel a másik is osztódik, így az is megy tovább. Aztán az elsőből megint jöhet egy jobb, de már a másodikból is. Ami a másodikból jött, az jobb lesz, mint ami az elsőből. És így tovább. Ez a lényege. Így vezethet stabil eredményre, ha elég sok időt kap. Azt meg gondolom nem kell magyarázni, hogy nincs meg akkor az egész fejlődési lánc még ma is.

Ha mindenható vagy, neked tök mindegy, hogy 10 folyamatból oldod meg vagy százmilliárdból. Viszont előbbi egyszerűbb, ami indokolná szvsz. De ez már csak az érzelem része, tudod. :)

Most írtam le az előbb, hogy nem kell bizonyítottnak tekinteni. :U

Felezési idővel számolják ezt, szóval tényleg annyi idős. Nyilván nem napra pontosan, de azért az elég nyilvánvaló, hogy 1 milliárd felett van, ami szintén bitang sok.

Mondom, axióma. Nem bizonygatjuk, mert még nem vagyunk rá képesek, elfogadjuk és most erre építünk. Nyilván valószínűleg nem volt képes osztódni az első, az most csak egy modell, a könnyebb megértést szolgálja, absztrakció.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.