Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás

Hozzászólások

(#15795) kymco válasza lao ce (#15793) üzenetére


kymco
veterán

Isten mindenható, mindent meg tud tenni. A természeti törvények sem kötik. Lázár háromnapos hulla volt már mikor feltámasztotta Jézus, Illés Karmel hegyi áldozatát Isten gyújtotta lángra, Mózesnél a csipkebokor lángolt, de el nem égett, Jézus lecsendesítette a tengert... stb.
De mielőtt belemelegednénk megjegyzem, hogy Isten és az ördög hatalmának nem mértéke a természetfelettiségének foka. Pld nem foka a felnőttségnek a testmagasság. Nem feltétlenül felnőttebb a magasabb ember :).
Érezve a fricskát szavaidban mégis komolyan véve azokat az asszony szabadulása csak azt mutatja, hogy Isten bárhonnan képes kiszabadítani a foglyokat.
Sokat gondolkoztam azon, hogy a diabolosz miért hegyezi ki ránk magát. A Biblia szerint az ember Isten képmásának lett teremtve. Ez pedig olyan, amire csak az ember lett teremtve. Törékeny, természeti törvényeknek alárendelt, kiszolgáltatott lény, de Isten képviselője. Ahol az ember képviseli Istent, itt megjelenik Isten maga. Ezt akarja a sátán lerontani. Az Istentől elszakított ember nem tudja képviselni az Istent. Mint amikor a daganatos sejtek elszakadva a test vezérlésétől megkezdik kontrol nélküli burjánzásukat, ami végül a test pusztulásához vezet.

www.refujvaros.hu

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.