Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
Aktív témák
-
sanyixXx
senior tag
na egy utolsó kérdés még megfogalmazódott bennem:
van nekem egy 30GB D: partícióm és ebből akarok egy 9GB rendszer és egy 1GB swap partíciót levágni a linuxnak
először partition magic-kel akartam, de felvilágosítottak, hogy kell róla azé biztonsági mentés. gondoltam, mivel úgyis csak 3-4 GB van eddig rajta, így átrakom a cuccot egy másik vinyóra és teljesen újraparticionálom ezt a D: -t. a bibi az, hogy minden program ide van telepítve (nem ez a windows meghajtója, de ide teszem a progikat, mert ha a windows elszáll a progik fontos file-jai itt vannak). ha én most ezt teljesen törlöm és csinálok az egy D: -ből 3 partíciót, amelyek közül az egyik ugyanígy D: névre fog hallgatni és arra visszateszem az összes programot, ahogyan leszedtem, akkor azok működni fognak rendesen?
remélem jól írtam le amit akarok
Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Battlefield 6
- Wise (ex-TransferWise)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós kamerák
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő