- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
sanyixXx
senior tag
na egy utolsó kérdés még megfogalmazódott bennem:
van nekem egy 30GB D: partícióm és ebből akarok egy 9GB rendszer és egy 1GB swap partíciót levágni a linuxnak
először partition magic-kel akartam, de felvilágosítottak, hogy kell róla azé biztonsági mentés. gondoltam, mivel úgyis csak 3-4 GB van eddig rajta, így átrakom a cuccot egy másik vinyóra és teljesen újraparticionálom ezt a D: -t. a bibi az, hogy minden program ide van telepítve (nem ez a windows meghajtója, de ide teszem a progikat, mert ha a windows elszáll a progik fontos file-jai itt vannak). ha én most ezt teljesen törlöm és csinálok az egy D: -ből 3 partíciót, amelyek közül az egyik ugyanígy D: névre fog hallgatni és arra visszateszem az összes programot, ahogyan leszedtem, akkor azok működni fognak rendesen?
remélem jól írtam le amit akarok
Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- RAM topik
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- SSD kibeszélő
- Synology NAS
- Horgász topik
- BestBuy topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest