Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- potyautas: Vágyak
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Sianis
addikt
válasz
ngabor2 #1001 üzenetére
He-he. Kiforrott rendszer mellett már nincs kihívás, ha nincs benne nehézségi szint, úgy könnyű lesz.
Mondtam én, hogy Ubuntuforums-on, vagy Official Wiki-n, szinte minden fent van, némi angol tudással a fórumon fel tudod tenni a kérdést, és fogsz kapni választ... Jó néha kell uppolni, mert azért van forgalom. Bár én szívesen keresgélek nektek, hát ez a legkevesebb, pláne ha valaki nem is annyira tud angolul...legalább én is tisztában leszek, hogy mit kell keresni ha előjön nálam.
Gondolkodom azon, hogyha felmerül egy ilyen gond, akkor az angol wiki-t átületetem magyar ubuntu-ra. Annyi mindent tervezek vizsgaidőszak után, hogy klasszul el leszek foglalva...
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest