- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ludovicus
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #60895 üzenetére
Köszi a tippet, de Linux fut a gépemen. Próbálkozok a debian fórumban is, hátha...
-
Headless
őstag
válasz
#40532992 #60896 üzenetére
99%-ig biztos vagyok benne, hogy elfogyott a flashben a hely (Rendszer/szoftver menüpontban 60-70 kb már kevés).
Megoldás, az egyszerűbb factory reset és beállítani újra.
Esetleg webcommanderben/SCP-n keresztül nézd meg, hogy mik vannak legvalószínűbb egy félresikerült transmission letöltés, samba fájl felmásolás lehet a ludas. Ha látsz ilyet, akkor azt töröld és oké, valamint a csatolt hdd-ket ellenőrizd, hogy hova vannak csatolva, és ahhoz van bekonfigurálva a transmission/samba/ftp. -
törölt tag
Sziasztok.
Az eszköz: TP-Link TL-WR1043N/ND v2 suste@OpenWrt Barrier Breaker 14.07 / LuCI Trunk
Ha a Szolgáltatások / Dinamikus DNS-ben vagy a Hálózat / Tűzfal / Port továbbítás illetve ugyan itt a Forgalmi szabályokba írok át valamit, vagy adok hozzá, akkor a Mentés & Alkalmazás használatánál mindig visszajön az eredeti vagy eltűnik a hozzáadott adat. Mi lehet a gond? Köszi ha tudtok segíteni. -
válasz
Ludovicus #60894 üzenetére
Szia!
Víruskergető, tűzfal, többnyire ezek szoktak bekavarni. ESET Smart Security-ról tudjuk, hogy már többen megjártak vele, de szerintem bármelyikkel előfordulhat. Egy teszt erejéig próbáld meg letiltani azt, és ha úgy működik, akkor vedd fel a kivételek közé a router IP címét.
-
Ludovicus
aktív tag
Sziasztok! Pár órája használok egy v2-es verziót és csak wifi-n keresztül tudom elérni az admin felületet. Gyári fw van még rajta. Az első bejelentkezésnél még nagyon lassan kábelen keresztül is betöltötte a admin oldalt, azóta viszont csak wifin keresztül érem el. Mi lehet az oka?
-
TeeJay
félisten
válasz
vargalex #60891 üzenetére
lehet hogy azoknak erősebb a procija de sima otthoni felhasználásra 1000-es DIGI-ig nem kell több
HW NAT van benne 940-et vígan tol LAN-on
wifi-n meg úgysem megy ennyi még AC-val sem szóval az a proci még évekig nagyon elég lesz alap otthoni felhasználásra. aki persze alternatív FW-t akar használni vagy routeren torrentezni az vegyen újabbat
gigabites sebességről fentebb meg még évekig nem fogunk lépni
10gigás WAN és LAN vezérlőt sem ma fognak még routerbe rakni de ha lenne is ilyen egyik szolgáltató sem emelne a gigabites netet mondjuk 2gigabitre mert full felesleges mégjó lesz ez a router míg le nem rohad
a V3-nak annyi előnye lesz még hogy pár gyári FW biztosan jön még rá míg a V2-re most jött ki pár hete egy és szerintem nem is fog már több mivel nem sok gond van vele -
vargalex
Topikgazda
válasz
TeeJay #60886 üzenetére
Szia!
Akkor javítok (az előző hozzászólásomat töröltem is).
Azért nem mondanám, hogy mindenre elég a proci (persze gyári funkcionalitáshoz nyilván). A csúcs AC-s routerekben már elég régen 2 magos ARM v7-es CPU dolgozik (pl. házon belül maradva a TP-Link Archer C2600-ban), de jóval erősebb és fejlettebb tőle pl. a TL-WDR4900-ban található Freescale MPC85xx a maga PPC architechtúrájával.
Ha a switch nem tudna hw NAT-ot, akkor nem igazán muzsikálna túl jól ez a CPU.Egyébként könnyen fel lehet tenni a V3 firmware-t a V2-re. Persze a leírásokat követve van egy közbenső lépés (alternatív firmware felrakása).
Az már más kérdés, hogy van-e értelme. Mit ad hozzá a v2-höz (ha jól tudom):
1. IPv6: hát, nem igazán van elterjedve
2. 450 Mbps wifi: nem nagyon van olyan kliens, ami tudja
3. Vendég wifiAhogy korábban írtam, nyilván az eladások további emelése lehet a cél. Illetve az is benne van a pakliban, hogy jó néhány ember cseréli esetleg a v2-t v3-ra, mondván, hogy újabb, biztosan jobb...
-
TeeJay
félisten
válasz
vargalex #60885 üzenetére
hardverileg mindenre elég a QCA9558 proci benne hiszen a csúcs AC-s routerek lelke is ez csak ott van még egy AC-s wifi vezérlő rápakolva.
persze kérdés hogy miért nem lehetett akkor a V2-re is új FW-t kiadni V3 helyett ha azonos minden...
gondolom azért hogy legyenek új vevők mert van egy tippem hogy ebből a routerből adják el a világon a legtöbbet
vagy a 841ND-ből és így kutya sem venne új cuccot meg AC-s routertúgyis lesz rá megoldás hogy könnyen lehessen V3-ra frissíteni V2-es routert egyszerű felhasználóknak is
-
vargalex
Topikgazda
Sziasztok!
Hátha valakinek fontos: aki azért nem vesz (vett) TL-WR1043ND v3-at, mert az OpenWrt által nem támogatott, az nyugodtan megveheti. Ugyanis a két eszköz valóban csak hardware azonosítóban különbözik, tegnap sikeresen fordítottam is rá egy BB-t (nekem arra volt szükségem egy projekt kapcsán).
Később más be is küldte a patch-et a trunk-hoz. -
SimS
senior tag
Üdv
Van egy v2-es modellem, gyári FW-t frissítettem az újabbra, mert gondom akadt vele. Sajnos ez még nem oldotta meg..
Egy Digi 100/100-as madzag megy bele, le-fel kb 80%-ot ér el átlagosan, nekem ez oké.
A gondom az lenne, hogy időnként megszakad. Értsd, ha tartósabban töltök lefelé (jellemzően valami p2p, 2-3GB+), akkor egyszerűen eldobja a pppoe kapcsolatot, majd nagyjából egy perc múlva újraépíti.Nem tudom, hogy melyik beállítás felelős érte, esetleg a kapcsolódó kliensek számával van a gond.
Bármilyen ötletet szívesen fogadok.
SysLogban semmi hibagyanúsat nem láttam.
Köszi,
p.s.: egy madzagos kliens, illetve max. 2 wifis eszköz kapcsolódik rá egy időben, ha ez számít.
SimS
-
vargalex
Topikgazda
Szia!
A routeren egyszerűen beállítható, hogy a syslog-ot egy remote syslog serverre küldje. Így a log feldolgozás mehet ott, nem kell, hogy a PC lássa el a router funkciókat is.
Szerk:
Egyébként ha csak a wifi-s kliensekről van szó, akkor akár percenként menthető a
iw dev wlan0 station dump | grep Station | cut -f 2 -d " "
parancs kimenete. Ez ugye a wifi-n csatlakozott kliensek MAC címét adja vissza.
-
suste
veterán
válasz
Davebowman #60874 üzenetére
Persze, de akkor a laptopot kell befognod routernek/servernek
.
A routert meg utanakotod mint switch+ap.
Pc-vel meg minden megoldhato, meg birja is. -
suste
veterán
válasz
Davebowman #60871 üzenetére
Ez nincsen logolva alapbol.
Persze meg lehet csinalni, de nem 2 gombnyomas...
Mi most nemregota az aktiv eszkozok szamat mentjuk adatbazisba, de allando lista mentes szerintem eleg megterhelo lenne a routernek...Vagy a systemlogot kell kimentened fajlba meretkorlat nelkul vagy darabolva, mert abban megjelenik asszem
-
Davebowman
senior tag
Sziasztok, kérdezhetek? Azt hol látom, hogy melyik eszköz mikor csatlakozik a routerre és mikor le?
Minden otthoni mobil, laptop, tv-nek statikus IP-je van, de azt nem tudom hogy mikor lépett fel a router wifijére.
Ezt a log-ot hol láthatom? Esetleg napokra visszanézve. A router 0-24ben megy, Vargalex 1.1.7 (TL-1043N v1)
Előre is köszönöm a választ. -
suste
veterán
válasz
Janusz001 #60869 üzenetére
Proba szerencse. Meg nem irta senki, hogy gyari fw-vel probalta volna broadcom-os eszkozzel osszehozni, es sikerult-e. Nekem openwrt-vel nem jott ossze.
Az igazi wds nem megy (ua ssid/titkositas), de openwrt/ddwrt-vel a repeater biztosan mukodik, a gyari wds mukodeset pedig nem ismerem...
Szerk: ja elneztem, te tplink G-s eszkozt irtal? Nekem a linksys ugrott be...
-
Janusz001
őstag
válasz
Janusz001 #60868 üzenetére
Probléma megoldva, encryptiont auto ra tettem és így már jó.
Még egy kérdés így hirtelenjében. Akkor ugye most a 1043 switch módban van, sajna amiért eredetileg vettem volna, az a wifi része, hátha a jele elér a kívánt helyre, sajna nem. Rendelkezésemre áll egy wr542g router. Össze -e lehet őket hozni wds -el? -
Janusz001
őstag
válasz
vargalex #60867 üzenetére
Nos, úgy néz ki, hogy egy jó nagy reset helyretette a dolgokat és most megy a fentebb linkelt beállításokkal és összekötésekkel. Ezen a részén akkor túl vagyok.
Viszont a tp link wifi -én továbbra sem tudok forgalmat bonyolítani, kiírja, hogy csatlakoztatva van a telefon, de az oldalak nem töltődnek be.Másik kérdés : Az iptv működik a 1043 -ba dugva is?
-
Headless
őstag
V3-as gyári fw-t webes felületen nem lehet frissíteni (még). Amúgy konkrétan ugyanaz a két hardver FCC szerint. Csak szoftveres különbség van. Ezért inkább a V2 ajánlott, mert ügye annál már jóideje elérhető a 3rd party fw támogatás. Soros porton persze elvileg a V3 is flashelhető és elvileg működik is, gyakorlati példa nem volt még rá, ellenben V2-esből csináltak már V3-at.
Doboz alján szerepel a verzió szám.
-
|AP|
veterán
Honnan lehet tudni, hogy amit a boltokban árulnak az V2 vagy V3? A V2-re ugrásnál ugye volt egy komoly külső változás, de a V3-mat fel lehet ismerni valahonnan? Sok helyen nem írják, hogy melyik verzió, de ha már lecserélem a V1-et, akkor inkább V3-ra cserélném.
A Suste-fél OpenWrt jó a V3-ra is? -
Headless
őstag
válasz
Janusz001 #60858 üzenetére
Dugd át a lan kábelt egy másik portba, vagy csekkold le, hogy ebbe a portban milyen ip-t kapsz mondjuk számítógéppel, ha ugyanazt a portot használod, mint amikor a wan-ba dugtad és akkor volt net, akkor biztos nem áll fent az ami nálam volt. Ebben az esetben tényleg akkor képekkel illusztráld mind két router beállításait és akkor úgy tudunk segíteni.
-
Headless
őstag
válasz
LazaCCC #60856 üzenetére
Szia!
Csinálj egy képet arról a forwardról, amit csináltál. Valamint a dhcp cím foglalást is megcsináltad gondolom, arra a gépre, amire forwardolni akarsz.
Valamint kérdés van másik eszköz ez előtt? Legjobb lenne csekkolni a wan ip-det luciban, valamint egy "what's my ip?" oldalon egyezik-e a kettő?Zsizsef: engedélyezés igen, valamint ssid terjesztés engedélyezés. Én csatornaszélességet is 40 mhz-re raknám. Ahogy mondod a titkosítás wpa2 aes. Tartomány magyar (nem kötelező).
-
LazaCCC
tag
válasz
LazaCCC #60785 üzenetére
Portnyitási problémámra senki sem tud támpontot adni?
Előre köszi!
-------------------------------------------------------------
Sziasztok!
Tudtok segíteni?OpenWrt vargalex v1.1.7 r35342 / LuCI Trunk (trunk+svn9655) biuld van a routeremen már évek óta, de eddig sosem használtam rajta dinamikus DNS szolgáltatást, illetve portforwardingot.
Most beállítottam volna, de valamiért a portforward nem működik (hálózat > tűzfal > port továbbítás).
Itt belőttem egy szabályt, ahogy azt más routereken szoktam, de nem műkszik (portcheckerrel ellenőriztem).
A tűzfalon is kéne állítani valamit? Ott van egy olyan, hogy 'Továbbítás', ami elutasításra van állítva. Mondjuk próbáltam átkapcsolni, nem ment. -
Headless
őstag
válasz
vargalex #60851 üzenetére
Igazad van, annak meg sok értelme gyári fw-vel nincs.
Jannusz001: Véletlenül nem iptv-s thome van? találkoztam már olyannal, hogy le volt fooglalva két port iptv-nek és azon nem lehetett netezni (külön VLAN más beállításokkal), én is pont switch móddal szívtam.Te magad írtad.
Igy még a netet sem érem el a gépről. Mit rontok el? -
Janusz001
őstag
Na belefáradtam mára, istennek sem akar menni. Először konfigolom a kábel routert, aztán átdugum a tp linkbe az ethernet kábelt, ott is beállítom az értékeket, majd a fent említett módon összekötöm az eszközöket és semmi.
Majd holnap csinálok pár screenshotot a beállításokról és beteszem. -
Janusz001
őstag
válasz
siddis #60848 üzenetére
A lan beállításnál csak ip adress és subnet mask van.
A dhcp settingsnél vannak ilyen opciók, de az ugye disabled.DHCP Server: Disable Enable
Start IP Address:
192.168.1.100
End IP Address:
192.168.1.199
Address Lease Time:
120
minutes (1~2880 minutes, the default value is 120)
Default Gateway:
192.168.1.1
Default Domain:
(Optional)
Primary DNS:
0.0.0.0
(Optional)
Secondary DNS:
0.0.0.0
(Optional)
The change of DHCP config will not take effect until this device reboots, please click here to reboot. -
Janusz001
őstag
válasz
Headless #60843 üzenetére
Hát ez nekem nem akar összejönni. Tehát a kábelezés. D link dcm 704 egyik portjából megy a tp link egyik portjába, nem a wan ba. Majd megy a kábel a számítógépbe és a házimoziba.
A kábel routerben a dhcp enabled , és olyan opció van, hogy "dhcp Starting Local Address 192.168.0.
100 "
Lan ip adress 192.168.0.1A tp linken a beállítás, dhcp off , lan ip adress 192.168.0.10.
Igy még a netet sem érem el a gépről. Mit rontok el?
-
Headless
őstag
válasz
Janusz001 #60842 üzenetére
Szia!
Gondolom a wan portba dugtad és kb semmit sem állítottál, így két alhálózat lett.
Megoldás: switch mód.
-
Janusz001
őstag
Sziasztok, beszereztem egy v3 -as verziót, szépen össze is kötöttem a d link 704 modemmel, net működik szépen. Viszont a házimozi eddig a d link modemhez volt csatlakoztatva és ezen keresztül ment a dlna (servioo), viszont most szeretném a tp link re csatlakoztatni, igy viszont nem látja a házimozi a média szervert, a netre viszont fel tud csatlakozni. Valami egyéb beállítást kellene a routerben?
Lehet nem voltam egyértelmű, tehát nem usb -n keresztül szeretnék a fileokhoz hozzáférni, hanem ha be van kapcsolva a gép, lássa a servioo -t. -
-
< CyberBob >
őstag
válasz
#59070464 #60837 üzenetére
Nem tudom, most nincs nálam de ez a neve: Asus X554LA-XX1067B .
-
törölt tag
válasz
< CyberBob > #60835 üzenetére
Milyen WiFi van a notiban?
-
Headless
őstag
Szia!
18/1,5-el nyugodtan maradhat a v1 is raksz rá openwrt-t és máris kapcsolhatod a wifit a reset gombal (problem solved).Ha mindenképp új router, 1043 v2-őn van wifi kapcsoló gomb, bár sose teszteltem gyári fw-vel. Gyári fw-vel gigabithez is elég. Ha szükség van 5 ghz-es wifire valamilyen elvetemült okból, akkor wdr3600,4300, archer c5 a tplink háza tályáról.
Cyberbob: igen megfelelő kliensel kevés zavaró jellel elérheted ezt. De nem minden laptopban van olyan kártya, ahogy a kérdezőjében sem.
-
degec
senior tag
ÜDV !
Tisztelettel kérdezném, hogy 1043nd v1.0 után milyen vasat ajánlanátok, amin van wifi ki be kapcs gomb is és természetesen tplink. gyári szoftal használnám semmi hekkelés,. jelenleg 18//1,5 megabites adsl-el de nemsokára 120 / 50 es T-s üzleti optikás nettel küldeném meg. Archer c2? esetleg ? vagy valami erősebb 3 gépre kellene csak. de jó ha erőss ki tudja mikor mi fog még kelleni bővíteni etc etc..
Olyan 30 pénzig mehetünk max.. ! és Kizárólag Tplink érdekelne.. tudom nem itt kellene megkérdezni de 1043 nd nagyon a szívemhez nőtt !Köszönöm szépen !
-
Headless
őstag
válasz
#59070464 #60829 üzenetére
1×1:1 vagyis a maximális link sebesség 40 mhz-es sávszélesség mellett 150 mbps, vagyis a valós sebesség legjobb esetben is 40-50 körül fog tetőzni. Nálam telefonnal ugyanerre képes eszközzel közvetlen a router melett 50-60 is megvan de távolabb már csökken és inkább 30-40. Javítás kétféle módon a kliens cseréled jobbra vagy routert veszel ac-set, de általában az 5ghz-en a hatótáv kisebb.
-
suste
veterán
-
törölt tag
válasz
Headless #60827 üzenetére
Kiderítettem, ez van a notebookban: Intel®Dual BandWireless-AC3160
...lets you move at the speed of life with faster speeds (up to 433 Mbps).
Itt akkor 100-120 Mbps lehet az elméleti maximum? 60-as a net jelenleg, esetleg az elmondható, hogy az 50-60 Mbps mindig meglenne?
-
-
törölt tag
Tudom ez sok mindentől függ, de nagyjából mekkora (min.-max.) sebesség érhető egy ilyen routertől (OpenWRT-vel), ha az egy notebook (nem tudom pontosabban milyen) Intel ac-s WiFi-jére csatlakozik? A router az egyik szobában, a notebook a mellette lévő szobában.
-
Headless
őstag
válasz
siddis #60823 üzenetére
Adatbázis gyűjtésére vagyok kíváncsi, mennyire terheli meg a routert, megjelenítő oldalt többféleképp is lehet csinálni, az már kérdéses, hogy hogyan gyűjtesz adatbázist, mekkora helyet foglal, hogyha nem ramba akarnád tárolni, stb.
-
siddis
őstag
Egy újfajta(?) kinézetű sávszélesség-monitorozó csomag OpenWRT-re, hátha valakit érdekel.. BitMeter OS..
-
suste
veterán
válasz
HUTCHDB #60820 üzenetére
nem akarok ráderöltetni custom fw-t feleselegesen
elvileg gyári szoftverben is van WDS funkció, ami másik tplinkkel valszeg együtt is működik, csak azt nem tudom, hogy ilyenkor 1 nagy hálózat van-e, mint pl openwrt alatt WDS-sel (ilyenkor mindkét routerre openwrt kell)a másik nagy előny az openwrt-vel, hogy ha nem megy a WDS (mert pl másik router wifijét nem szereti -másik chip), akkor ott a "Repeater", ami minden wifivel együtt működik, igaz nem egy homogén nagy hálózat lesz, hanem külön SSID-n szórja tovább a jelet
de ugye ehhez a repeaternek kell legalább openwrt-snek lenni, a fő router mindegy milyende olvasd el ezt, aztán döntsd el hogyan akarod megoldani, és utána szerezd be ami kell...
-
suste
veterán
válasz
HUTCHDB #60818 üzenetére
a 11-est mindenképpenn kerüld, főleg az upc miatt
de a 6-oson egyedül vagy, így nem igazán lehet ez gond, csak akkor ha 40Mhz-et használsz (6+10)
esetleg probáld meg 4+8 -onha mindenképpen bika wifit akarsz, akkor microtik routerrel lehet jó nagy szabálytalan wifit csinálni, de azért gondolj bele, ha mindenki ezt csinálná....
szerintem a jó megoldás több kisebb AP (WDS/repeater), ami lefedi a saját területedet, és nem zavarja feleslegesen a szomszédokatnálam pl minden router/repeater vissza van véve (24->20, 17->14)
-
HUTCHDB
nagyúr
-
Headless
őstag
válasz
joocek #60803 üzenetére
A válaszom minden eszközre érvényes, csak azoknál neked kell lecsekkolnod a linksebességet, vagy beazonosítani a wifi kártyát és utánanézni, hogy papiron milyen linksebességre képes.
Ferenczi Ákos: ez a beszélgetés rád is pontosan illik, olvasd végig. Ami beállítás lehet, másik csatorna, 40mhz bandwith.
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Egy ilyen típusú routerem van, V2. Mit kell rajta beállítani vagy átállítani, hogy a Huawei p8 telefonom wifivel nagyobb vagy teljes sávszélességgel töltsön le?
-
HUTCHDB
nagyúr
IOS-re milyen wifi jel erősséget mérő alkalmazást ajánlatok?
Letöltöttem már vagy négyet, de egyik rosszabb, mint a másik... -
Balázs1986
őstag
válasz
nyunyu #60800 üzenetére
Ez így akkor nagyon gyenge, nálam 100mW-on is jóval erősebb ennél ilyen közel.
Nincs semmi zavaró a közelben? Vezeték nélküli "vezetékes" telefon, TV wifije ha van, bármi. Antennák egyike nem lazult le, vagy nincsenek egymásra borulva? Táp-kérdés is lehetne, de ha amúgy stabil a router, nem hiszem hogy pont itt ütközne ki. Bár ki tudja.
Szerk.: 3 panel fallal arrébb, laptoppal az ölemben, úgy hogy be-bezavar a már említett ugyanazon a csatornán levő wifi, -55dB a telefon szerint (251mW-on van a router, nem tudom mennyit ad le valójában, még nem tudtam tesztelni, lehet pénteken tudom megoldani).
Szerk.2: 100mW-on -62 - -64 közt ugrál dB ugyanitt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Powerbank topik
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux Mint
- Bestbuy játékok
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest