- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: SSD hűtés
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- perge666: Anbernic kézikonzolok
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
feggef
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is ilyen ROUTER -m van. Lenne egy kérdésem.. nem is annyira a router -hez. Nem ismerem nagyon a WIN -t. Van egy notebook, amin win81 van, és ebben iCentrino N1030, ami elm. tudja a 300mbps -t. Ehhez képest, a WIFI status ablakban állandóan ugrál a 300mbps, és a 150mbps érték váltakozása..
Mi a gond? A router nagyon közel van..
kösz szépn
-
krealon
veterán
válasz
SipiBcs #59198 üzenetére
Valamelyik kliens eszkozzel osszeakad.
Ajanlatos a tapegyseget tesztelni / cserelni, mert a V1-esek mar eleg oreg darabok. Elvileg 12 V, 1.5 A-es kell (az A(mper) lehet nagyobb is), de mindenkepp ellenorizd a sajatodat, foleg a polaritast.Esetleg probald ki a
Wireless --> Wireless Settings --> Channel Width: 20 MHz
Wireless Security --> WPA-PSK/WPA2-PSK
- Version: WPA2-PSK
- Encryption: AES
beallitast, foleg, ha van iPhone vagy iPad hasznalatban. -
SipiBcs
őstag
Sziasztok!
Szűk egy hete hajtok egy használt 1043N 1.1-es routert. A legfrissebb gyári FW van rajta.
Mióta nálam van körülbelül 2 óránként "újraindult", tehát eldobja a netet a lan és a wifi felé is. Próbálkoztam a DHCP beállításokban a Adresse Time Lease-nél (alapból 120 perc) 2880-ra állítani, de semmi változás. A Wirelessnél a Group Key Period 0 van. Mit cseszek el? Bár nem egész nap lógunk az okoskütyüjeinken, de nem szeretném, ha naponta pár alkalommal nyüsszögne életem bárányfelhője, hogy nincs net a telefonján.
Ráadásul én erőltettem, hogy vegyünk a régi noname belsőantennás router helyett egy erősebbet, hogy legyen a kecó minden pontján net. Nem egyszerű ezt most lenyomni a torkán.
Pls help me!
-
BBalu
csendes tag
Sziasztok!
Az miért van h a képen látható eszköz ha 40mhz-re van állítva akkor csak durván 3mbps letöltést produkál
(természetesen a leggyorsabbra gondolok)
Intel dual band wireless-ac 7260 legfrissebb driver fent, ha átállítom automatáról a laptopon 20mhz-re akkor olyan 35mbps letöltést produkál 40es nettel, és kapcsolat sebessége 130mbps.
Régebbi laptop n-lite kártyával, szintén látszik a képen és az sokkal stabilabb 40mhz-en mint ez.
Mit felejtek el beállítani, vagy mit állítok rosszul? Jelerősség maximumom van, a szomszéd szobában a router.
-
MATEO6600
őstag
válasz
Intruder2k5 #59192 üzenetére
Értem, köszönöm!
-
GZoli7
senior tag
Üdv.
Sikerült megint letégláznom a routert frissités közben (v1.8).
Csak a power led és a lan állapotjelzők világitanak, már amelyikben van kábel.
Soros kábel már be van kötve, kapcsolat is van, viszont tpl, stb nem megy, mivel nem a villogós helyzet van.
Lehet ezzel még valamit kezdeni?
Köszönöm. -
-
MATEO6600
őstag
Kicsit OFF, de a V1-eseket használtan mennyiért lehet szerintetek elpasszolni? Hardveraprón egy eladót se találtam, ezért nem tudtam belőni egy normál árat... Feleslegessé vált a kicsike, és megválnék tőle
-
Headless
őstag
válasz
siddis #59187 üzenetére
Azt várhatod
CC-ből majd csak akkor lesz ha már stable lesz... Egyrészt nekünk is fel kell rakni aztán meg még tesztelni is és ha vannak hibák akkor javítani kell őket szóval az még biztos soká lesz.
Amíg ilyen hibák vannak mint pl az általad is említett 46113 addig felesleges CC-t csinálni... -
Headless
őstag
válasz
vargalex #59185 üzenetére
Sustenak sajátos megoldása van, de amúgy a files mappa változik sajnos 8-16MB-os build esetén, valamint néhány config fájl is változik minden egyes targethez szóval, ezért van script. Nah meg a végén a a fájlokat megfelelő mappákba rendezi, különveszi az md5 ellenőrzőket, luci optimalizációt végez a js, css, lua, htm fájlokon. Nah meg néha ha régebbi verzió kell pl knockd-ből (az új leterheli a routert 40-50%-ra libpcap hiba) így az is files mappába kerül.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Headless #59184 üzenetére
Szia!
Ha több típus esetén is ugyan azok a csomagok kellenek a build-be, akkor simán profil létrehozással is megoldható a dolog (anno én is így csináltam). Így egy make hatására az összes fw bináris elkészül. Sőt, szerintem különböző csomagok esetén is megoldható a build környezetben, nem kell ehhez script.
-
Headless
őstag
válasz
vargalex #59183 üzenetére
Hát a buildelésre már írtam egy automatizáló scriptet susténak, így csak egy parancsot kell kiadni, hogy lebuildelje az összes target-et amit szeretne, a megfelelő kiegészítésekkkel, a 0.7 már ezzel fog készülni
onnan már hogy csak fel kell másolni ftp-re még az is automatizálható wputtal, akár a script is megoldhatná.. És ha jól tudom van ilyen lehetőség, hogy buildeljen le csomagként mindent. Nem kell egyesével bekapcsolgatni configban...
Este elindítaná, másnap reggelre fent lenne FTP-n minden... (hely az kérdés az biztos)
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Headless #59182 üzenetére
Szia!
Én anno a legtöbb csomagot fordítottam. Csak, hát ez idő (és persze hely). Mondjuk szerencsére a most szükségesek is mind ott voltak a repo-mban.
A HDD-t nem akartam átpartícionáltatni, mert egyrészt sok adat volt rajta, másrészt, amikor telepítettem nem is volt otthon a topictárs.
-
Headless
őstag
válasz
vargalex #59181 üzenetére
Miért nem formáztattál meg egy kis részt a hdd-ből extrootnak?
könnyebb lett volna az életed
Igen tudom hogy kmod is van, Nyaggatom is suste fülét, hogy buildeljen már minden csomagot le amikor készíti a buildeket, és csak felkéne másolni ftpre... és ellehetne felejteni a külön buildeléseket a kmod csomagoknál kérésre, egyszerűen benne lenne minden és ki lehetne venni az openwrt repot és gond egy szálse... Majd ezt letolom suste torkán
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Headless #59180 üzenetére
Szia!
Igen, sőt én anno LuCI oldalt is csináltam a config-hoz. Szóval, azt is csak telepíteni kellett a repo-ból. De már megy (beüzemelésre került az aktív HUB is). A legnagyobb probléma az NTFS volt, de azt is áthidaltam külső meghajtóra történő telepítéssel (extroot nélkül). Ráadásul itt ugye kernel csomagokról is szó van.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
siddis #59177 üzenetére
Szia!
Már rajta vagyok az ügyön. Nincs extroot és sajnos a csatlakoztatott HDD is NTFS filerendszerű. De ez nem okozott túl nagy gondot, a telepítés már megvan. Csak mint kiderült, passzív USB HUB van és a HDD leszakad, amint indítom a kamerát. Úgyhogy most egy aktív HUB van beszerzés alatt, aztán folytatjuk.
-
Headless
őstag
válasz
siddis #59177 üzenetére
Ott van az extroot minek ezért új build... Ráadásul, az is látszik, hogy van usb HUB a routerben, ha eddig nem lett volna, extroot akkor egy 500 mb-os pen simán feláldozható rá
Neked mániád ez az új build mindenért
Persze nem mondom, hogy nem jó egy saját build amiben tényleg az van ami kell is, de azért ezt egy kezdő linuxosnak nem biztos, hogy a legegyszerűbb megoldás
Persze van hozzá copy&paste leírás openWRT wiki-ben de akkor sem biztos hogy ez a legegyszerűbb út
-
siddis
őstag
válasz
DiabloCorsa #59176 üzenetére
Szerintem az is kérdés hogy lesz-e elég hely a webkamera cuccainak vagy esetleg más build-et kell használni vagy esetleg egy újat összedobni..
-
DiabloCorsa
őstag
Valaki erre? http://itcafe.hu/tema/webcam_problemak/hsz_928-928.html
Köszönöm.
-
De szerintem ez nem lesz sokáig probléma, mert pár éven belül lesznek olyan SoC-ok, amik megoldják önerőből ezt a kérdést. Már most is látni elvétve SOHO kategóriában Dual Core 1.4GHz-es ARM SoC-ot, amit bár nem volt módom kipróbálni, de egy ilyen vasból azért saccra kinézek már 5-700Mbps-t.
-
wwenigma
Jómunkásember
Nekem a sebesség az elsődleges mert egy 200Mbites DIGI vonalat sem képes lekezelni mással csak gyárival, az Openwrt-vel valo sz*past meg kivaltottam egy Goflex NET-tel...
Mikrotiknak 25ezerért van olyan eszköze ami képes 300Mbit feletti WAN sebességre, míg TP Link joval olcsobban van. GYÁRI szoft persze, hiszen a szoftver volt a kulonbség ami fel lett hozva...csak abban erősebb
-
gduck
addikt
válasz
wwenigma #59171 üzenetére
"mi hianyzik a gyári 1043ND v2 szoftveréből ami kihagyhatatlan."
Mezei júzernek semmi, a többieknek meg rengeteg minden.
Ugyan mi másért használ itt mindenki alternatív szoftvert?
Amúgy 1043nd pl. OpenWRT szoftverrel mehetett komolyabb helyre is, ami pl. gyárival elképzelhetetlen lett volna
Ha meg már SOHO nem SOHO a téma, itt TPLINK Openwrt vs Miktorik SOHO volt az összehasonlítás, amiből nem a TPLINK kerül ki győztesen, még árban sem
-
Multibit
nagyúr
válasz
wwenigma #59168 üzenetére
Egy SOHO routert meg összehasonlitani egy professzionalis környezetbe szánttal dőreség, árban sem igazán egy kategória.
A Mikrotik választékában vannak SOHO routerek, amelyek ára is "SOHO". A mikrotik erőssége a szoftvere. -
vargalex
Topikgazda
válasz
wwenigma #59168 üzenetére
Szia!
Igazából nem csak nem akarják megoldani a fejlesztők, hanem a NetFilter által adott tűzfal funkcionalitást egyetlen soho routerben található switch sem tudja nyújtani (ugye HW NAT esetén ezt a funkciót maga a switch veszi át). Másrészt ugye a switch config-olása minden típus esetén egyedi. Így akár a gyártókat is lehetne szidni, hogy miért nem raknak olyan SoC-ot a routerekbe, ami izomból NAT-ol ilyen sebességet.
-
-
-
Headless
őstag
válasz
La Magra #59160 üzenetére
És a szabad hely mennyi most? vizsgálgatnod kéne , hogy pontosan mi is foglalja le a helyet. Ezt az overlayen belül tudod keresni, bármi ami ott van az foglalja az írható particiót. Akár du parancsal akár mc-vel, vagy SCP-vel ahogy tetszik.
De ha nem mozogsz otthonosan a rourben lehet a legegyszerűbb egy factory reset, és beállítani mindent újra, esetleg csinálhatsz egy mentést, és azt visszarakhatod majd, így legalább a config fájljaid megmaradnak. Kérdés telepítettel-e manuálisan valami csomagot esetleg? -
vargalex
Topikgazda
-
La Magra
tag
válasz
vargalex #59152 üzenetére
Eljutottam odáig, hogy értelmeztem és kipróbáltam a chros által ajánlottakat, de nem engedi menteni a file-t, amibe beleírtam a jelszót.
Így tehát akkor elfogadtam, hogy helyhiány lehet a gond, és megnéztem, amit te írtál, de:
1. az overlay mappán belül nincs mnt mappa (csak root és etc),
2. a gyökérben lévő mnt mappa töküres,
3. honnan kellene tudnom, hogy mik a "felesleges dolgok", amiket törölhetek? -
lorcsi
veterán
válasz
vargalex #59133 üzenetére
wd red a winyó a nasban
asszem ext3-ra formázta a nas
nem fut semmilyen torrent a háttérben
hogy értve miylen a kliens pc?
win7...semi extraprotokollt nem vágom
tc-vel másoltam a kettő közt (hálózati eszközként megtalálva stb..)lehet a kábelem nem olyan ami gyorsabbat tud...kerítek egy másikat..hátha
-
La Magra
tag
A df parancsot le tudtam futtatni, azt írja, 90%-os a kihasználtság, tehát 10% van szabadon, ami 60 KB-ot jelent - ez már a "nagyon kevés" kategória? És ha igen, mit tudok tenni ez ellen? (Sajna a hsz-ed többi részéből szinte semmit nem értettem... mondtam, hogy hozzánemértő vagyok.
)
-
chros
őstag
válasz
La Magra #59149 üzenetére
"Kezzel" is modosithatod a wireless config beallitast ssh-rol (putty-val be-ssh-zol user: root, jelszo: amivel a luciba is belepsz, majd 'mc' parancs (mint a total commander)) es modositod ezt a fajlt: /etc/config/wireless (F4 az mc-ben). pl az enyem igy nez ki (key a passphrase):
config wifi-iface
option device 'radio0'
option network 'wifi'
option mode 'ap'
option hidden '1'
option ssid 'zzzzzzz'
option key 'xxxxxx'
option encryption 'psk2+ccmp'De lehet, hogy elfogyott a helyed, es ezert nem menti, ssh-n add ki ezt a parancsot: 'df' es itt latod, hogy a rootfs-nel mennyi az available. Ha nagyon keves vagy nincs, akkor nincs helyed, s ez a baj
-
La Magra
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyen járok, vargalex logoutos bejegyzéséről mutatott ide hivatkozás...
Olyan problémám lenne, hogy nem tudok jelszót beállítani a wifi kapcsolatomhoz. Hiába választom ki a "Vezetéknélküli biztonság" titkosítás részénél valamelyik WPA-s védelmet és adok meg egy legalább 8 karakteres jelszót, miután rányomok a mentés és alkalmazásra, kiírja ugyan, hogy "Módosítások mentve" (vagy valami ilyesmi), viszont semmiféle jelszót nem kér továbbra sem.
Újraindításokkal próbálkoztam, nem segítettek. OpenWrt vargalex v1.1.5 r33777 build van fenn, a routerem típusa pedig: TP-Link WR842ND Ver.1.0
Tudnátok segíteni egy laikusnak egy könnyen befogadható magyarázattal? (Ha lehet, elkerülném egy újabb build felrakását, mert baromira nem értek hozzá, és félek, hogy elbaltázok valamit...)
-
NoMagix
addikt
válasz
Headless #59146 üzenetére
Csodálkoztam, hogy a 10x10 méteres családi házban az emeleten lévő Cisco milyen jól nyomta a wifit, a 30cm-es betonfödémen keresztül is jó volt az alsó szinten a jel annak ellenére, hogy beépített antennás!
Ez a TP is jó (és remélem jó sokáig az is marad), azt gondoltam, hogy gyorsabb lesz tőle a tabon a böngészés, de nem fogok eret vágni magamon ezért! -
chros
őstag
Haaaat, ha eddig mukodott es most kezdte el, es semmi valtozas nincs (torrent van rajta vagy kulso hdd?), akkor valszeg eloregedett vagy a tap vagy a kondik.
Eloszor, ha gondolod, van egy regi vargalex 1.02.1 build ami talaln a legjobb volt ra (hogy most hol lehet elerni, nem tudom), azzal kiprobalhatod, utana vagy elotte egy masik tapot dughatnal ala (epp errol kerdezett valaki mostansag). -
Headless
őstag
Hát erre ott van a jelszó, gondolom azt azért beállítanak az emberek, broadcastot kikapcsolva azért kényelmetlenebb a használat, és szerintem túlzás ha már egyszer ott van a legalább 8 karakteres jelszó, WPA esetén ami az ajánlott. Ezt már tényleg az igazán paranoiások lépik meg
<- ezt nem kell komolyan venni.
-
NoMagix
addikt
Ha pipát rakok a speedboost-nál, akkor beállítja a channel with-et 40mhz-ről auto-ra.
Pipo P7-es tab van a családban.
Az általad javasolt beállításokkal lassabb a tab, nem halálos, majd próbálgatom.
A mizu s400-as wifi vonalsebességét 135Mbps-re jelzi.
Nagyon köszönöm a segítséget. -
xxmerlin
csendes tag
válasz
vargalex #59129 üzenetére
Köszönöm a választ. elkezdtem tesztelgetni. arra jutottam, hogy a cpu az egyik, a 6 port a másik router láb.
ha az 5 és a 6 egy vlanban és a cpu és a portok a másik vlanban vannak akkor ok. az egy kicsit zavar, hogy a fasteth0 az outside és a fasteth1 pedig az inside a tűzfalon. de csont nélkül csak ebben a beállításban megy. kíváncsi vagyok ha majd trönkölök ( címkézett vlanok) akkor hogy megy át ( fasteth1.1 lenne igazából a vlan1 ) . a cpu-n miért nem megy a trunk ? elvileg a routerek tudják az encap dot1q -t. -
lorcsi
veterán
hello
v1 routerem van
és a napokban tettem rá egy 325v2. nast
pc-ről utp keresztül elég lassan másol (35k körül)
gyári fw használok a routerenmerre nézelődjek a nagyobb sebesség érdekében ?
-
vargalex
Topikgazda
válasz
xxmerlin #59110 üzenetére
Szia!
Igen, ez így elvileg jó. Az 1043ND v2-ben egy 7 portos switch van, melyből a 0-ás és a 6-os port a CPU-ra van kötve.
-
Keneseij
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, mert a V1-es routeremnek bedöglött a tápegysége, és a neten szeretnék hozzá rendelni egy újat, nektek van már bevált és hosszú távon működő típusú? Előre is köszönöm a segítséget!
-
Sanya
nagyúr
válasz
NoMagix #59125 üzenetére
Wireless/wireless settings:
Region: Hungary
channel: auto
channel with: 40mhzEnable speedboost : pipa
Enable Wireless Router Radio: pipa
Enable SSID Broadcast: pipa
Enable WDS Bridging: nem kell pipa!!Wireless security:
WPA/WPA2 - Personal(Recommended)
Version: WPA2-PSK
Encryption: AES
PSK Password: legalább8karakteres jelszót írj be
Group Key Update Period: 3600Wireless Advanced
Transmit powers: High
Enable WMM: pipa
Enable Short GI: pipa
Enable AP Isolation: pipa ki, vagy nem megy a chromecast!!!! -
NoMagix
addikt
Sziasztok,
tegnap megvettem a V2-es routert, amit a Digis szerelő be is üzemelt.
A wifinél van valami bevált beállítás amit érdemes használni? (családi házas környezet)
Úgy értem, hogy melyik régióra állítsam, mert azt láttam, hogy ha magyar volt beállítva, akkor a tab-on max. 54Mbps volt kiírva, ha amerikaira állítom, akkor 64Mbps.
Néztem melyik csatorna használt erősebben (Wifi analyzer) de tulajdonképpen mindegyik jó, alig van a környezetünkben másik wifi.
Befolyásolja a sebességet a jelerősség állítása? Most alacsonyra állítottam, kipróbáltam a 10x10m-es házban és így is mindenhol van jel, a router kb. a ház középpontjában van.
Amit furcsálltam, hogy a letöltésem a tab-al 22-25Mbps viszont a feltöltés mindig sokkal több 30-35 Mbps! -
Headless
őstag
válasz
Attesz #59119 üzenetére
FTP-hez, van oldal ahogy intruder is mondta, bár nem 8081,8082-őn hanem már 0.6 óta átköltüztünk 9092-re hogy a kiegészítő mentéseket fel lehessen rakni akár vargalex FW-jére, akár bármi másra. Így alex fw-jén futó 8081 működik továbbra is ha valaki felrakja suste mentését, és a suste oldalt is eléri. Amúgy egy áttekintő van itt az oldalakról, de a tényleges verzióban lehetnek eltérések..Van itt már olyan is ami csak 0.7-ben lesz benne. Ha jogokat akarod ténylegesen rendesen beállítani arra ott a webcommander. De az FTP felhasználó létrehozáskor ez is beállítható, módosítani már, csak config fájlban, de kitörlöd és létrehozod az újat, és kész van igazából
-
-
-
Attesz
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #59118 üzenetére
Értem és köszönöm.
Ha esetleg nem jönne be, akkor simán vissza lehet térni Vargalex FW-jére?
Mert most ez a rádiós probléma nagyon zavar és hátha ez megoldaná. -
Attesz
aktív tag
Ha lehet egy javaslatom, amit nagyon hiányoltam Vargalex általám nagyon kedvelt Fw-jéből.
Egy olyan oldal, vagy külön fül, ahol az FTP user-eket lehet kezelni.
Név, jelszó, jogok, home könyvtár,..... stb.Sajnos most hirtelen nem találtam képet.
Az ASUS Tomato-jában nagyon frankón meg van ez oldva.Üdv
Attesz
-
válasz
Attesz #59117 üzenetére
Háááát.... Ha OpenWrt-t használsz, akkor elméletileg igen, gyakorlatilag azonban csak akkor, ha elegendő lesz rá a hely is, illetőleg nagy verzió eltérés, vagy eleve más fw típus esetén nem is szoktuk ajánlani a beállítások megtartását, mert sok baj forrása lehet. Tehát, ha eddig nem suste buildet használtál, akkor jó lenne azt szűzen kezdeni.
-
Attesz
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #59116 üzenetére
Igen, köszönöm, megtaláltam.
a mostani beállításaimat át lehet vinni? -
xxmerlin
csendes tag
vlanozni szeretnék,
az eszköz: 1043nd v2
a tervezett beállítás:
vlan1 proc : tagged, 1 port untagged 2 port untagged 3 untagged 4 ki 5 ki 6 ki
vlan2 proc tagged 1 ki 2 ki 3 ki 4 ki 5 untagged 6 ki
vlan3 proc tagged 1 ki 2 ki 3 ki 4 untagged 5 ki 6 kia beállítás jó lenne ?
a 6 port az micsoda ?
-
Archttila
veterán
Megvettem a V2-t, holnap feltolom rá az OpenWrt-t.
Köszi a segítséget!
-
Attesz
aktív tag
Sziasztok!
Nagy problémával küzdök.
Valamiért ha internetes rádiót szeretnék hallgatni, akkor 10-15 mp után el kezd szakadozni.
Aztán folyamatosan 6-7 mpként szakadozik.
Minden eszközön kipróbáltam amin csak lehetett, de mindenhol ez van.
Ezért gondolom azt, hogy a router környékén lehet a gond.
Nem tudom, hogy mi történhetett, mert néhány napja még semmi baja nem volt.
Már csomószor újraindítottam a routert, de semmi.
Esetleg tudnátok tanácsot adni, hogy merre keressem a problémát?
Szemre minden már normálisan működik.
Oldalak jönnek rendesen, torrent rendben, még az online tv adásokkal sincs gond, youtube rendben.
A nettel gondolom nincs baj, mert egy 100/100-as Digi vonal van.Köszönöm az ötleteket.
Attesz
-
Headless
őstag
válasz
wocsok #59100 üzenetére
Csak a fájlnév más, de ott van az....
suste-openwrt-0.6-tl-wr1043nd-v2-squashfs-sysupgrade.md5
De lehet megvárnám a 0.7-et sokkal több hely lesz benne, és hamarosan várható már. -
styng
csendes tag
válasz
wwenigma #59101 üzenetére
Vásárlói visszajelzésekről beszélek. (Edigital,emag). Mivel tájékozatlan vagyok a témában,csak mások tapasztalatára tudok támaszkodni. V2-t szeretnék venni (köszi hogy szóltál) És gari vesztés miatt nem lesz rajta costum fw. Ha csak így megbízható akkor inkább hagyom és lesz a WDR3600.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yamaha 5.1 hangrendszer NS-LC5 / NS-CLC5 / NS-ELC5 + YST-SW012 mélynyomó
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Eladó ASUS ROG Strix B550-F alaplap (olvass!)
- Ryzen 5700X3D dobozában eladó
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 8GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest