Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
válasz
vargalex
üzenetére
Hát a buildelésre már írtam egy automatizáló scriptet susténak, így csak egy parancsot kell kiadni, hogy lebuildelje az összes target-et amit szeretne, a megfelelő kiegészítésekkkel, a 0.7 már ezzel fog készülni
onnan már hogy csak fel kell másolni ftp-re még az is automatizálható wputtal, akár a script is megoldhatná.. És ha jól tudom van ilyen lehetőség, hogy buildeljen le csomagként mindent. Nem kell egyesével bekapcsolgatni configban...Este elindítaná, másnap reggelre fent lenne FTP-n minden... (hely az kérdés az biztos)
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Milyen autót vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- LEGO klub
- Formula-1
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110-15ISK: i5-6G I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
onnan már hogy csak fel kell másolni ftp-re még az is automatizálható wputtal, akár a script is megoldhatná.. És ha jól tudom van ilyen lehetőség, hogy buildeljen le csomagként mindent. Nem kell egyesével bekapcsolgatni configban...