- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feldia
újonc
Hát akkor én nagyon elrontottam mert én megcsináltam a játékot 100%-ra és most megyek a dz-be.
-
Madoc
veterán
11-es szinten mentem először egyedül a dz-be, és tetszett! 1-óra alatt dz9-es lettem és volt 17 kimentett cuccom.Szoval alacsonyabb szinten egyedül is lehet boldogulni szerintem,és igen is be kell menni 30-alatt!
-
ßrainiac
addikt
Valakinek vmi otlet hogy az epulet fejlesztesek miert allnak meg? LVL30 elott be kellett volna fejeznem es igy mar nem lehet?
A side mission-ok is ugyanigy eltuntek :/
-
oneal1
senior tag
én inkább egyedül megyek be DZ-ba mint hogy idegenekkel
-
Feldia
újonc
Ma megvolt az első legendary lootom, de mivel random emberekkel mentem a dz-be el is vesztetem miattuk. Kérlek vegyetek fel barátnak nem szeretnék több ilyet.
Uplay: Feldia
-
sirszevenap
addikt
Közérdekű közlemény! Aki majd komolyan szeretne DZ-zni néha az nagyon szépen kérem vegyen fel! ( Xbox One )
Komolyan mondom, elértem a lvl 30-at, alig vártam, hogy DZ-be menjek. Most már inkább idegbeteg vagyok , minthogy visszavágyjak oda... normális csapat nélkül! Használtam ezt az auto párosítást, 5/5 retardált csapattársakat kaptam vagy nemes egyszerűséggel csak AFK-k voltak. Ha netalántán mégis játszani akartak akkor pedig le se sz@rták, hogy szeretnék odamenni hozzájuk csak éppenséggel nem tudok, mert egy csapat elit van előttem. Ha pedig meghaltam, a lootom-at bezsebelték, arról ne is beszéljünk, hogy fogták magukat és sz@rrá lőttek mert olyan kedvük volt.
Nekem teljesen elment tőle a kedvem, ezt tényleg csak "ismerősökkel" lehet játszani.
-
RockHaRD
addikt
Srácok! Hogy áll most ez a scavenger bónusz dolog? Ténylegesen számít valamit, ha pl van az embernek 150%-a? A normális páncél-fegyver lootba is számít, vagy csak a kis craft alapanyagos cuccoknál?
Eddig mindig kimaxoltam a két cuccon, amin lehet, de kezdem elveszteni a hitemet, mert annyiféle véleményt olvasni erről
-
sagem
addikt
Igen, leginkább talán a Destiny mutat vele hasonlóságot, de arról meg nem tudok nyilatkozni, mert nem játszottam, de 2015 szeptemberében ezt írta róla pl. a Magyar IGN:
"A tavalyi év talán legmegosztóbb játéka volt a Destiny. A Bungie játékáról mindenkinek megvolt a véleménye: végtelenül messze volt a tökéletestől, és mégis szinte mindenki legalább 20-30 órát játszott, milliók pedig mind a mai napig játszanak vele. Mert hiába a pocsék történetmesélés, a rengeteg grindelés és az MMO-hoz (vagy MMO-szerűséghez) képest hamar megunható táj, ha a harc és a fejlődés annyira jó volt, hogy rabul ejtett mindenkit.
A Destiny egy éves évfordulójára kiadott The Taken King azonban mindent felborított és elindította a Destinyt egy olyan úton, amire már rég rá kellett volna állnia – ha így jelent volna meg a játék tavaly, egy bántó szavunk nem lehetett volna. A fanyalgásnak tehát vége, a fejlesztő Bungie meghallgatta a rajongók építő jellegű kritikáit és a játékot szinte újratervezve csaknem mindent megváltoztatott abban."
Ebből is látszik, hogy nem kell még temetni a Divisiont sem, ha a year 1 végére nem változik a helyzet, akkor lehet, addig meg meglátjuk
-
sagem
addikt
Egyébként érdekesen alakul a játék fogadtatása, a legtöbb "elit" megmondóember igyekszik lehúzni, de a közönség nagyobb részének meg tetszik eddig
A Watch Dogs esetében meg fordítva volt, a kritikák igyekeztek felhúzni, a tömegek meg inkább utálták, az egy darab finoman szólva sem túl sikeres DLC után hagyták is feledésbe merülni
-
ada19
senior tag
Tudom miről beszélsz, 5 évig aktívan WoWoztam (eredetin természetesen), talán 2 hónap megszakítással.
Ugyanúgy, ahogy Divisionnek is a haverokkal való játék adta meg az igazi ízét.
Sokan akarják amúgy WoW-hoz hasonlítani ami fatális hiba, egyrészt aki ilyet tesz biztosan nem játszott vanillával és nem tudja milyen "tartalom" volt anno, meg nem számol azzal hogy hány kiegészítőt kellett megvenni és havidíjat belelocsolni hogy tudj játszani (1 év folyamatosan játék több mint 40e Ft volt már 10 éve is + sűrűn jöttek kiegek, stb.)
-
sagem
addikt
A legnagyobb fail az értékelésében az, hogy a Division már most elérte a lehetősége határait. Ez netto baromság
Mit fog mondani akkor, ha az új területekkel új fajta ellenségek is érkeznek majd pl?
Egyébként egy promóció miatt lvl20-ra húztam a wowban egy karaktert, majdnem beledöglöttem az unalomba..ez ilyen. Igen, tudom, ott elvileg van rendes endgame és majd csak később jön az igazi móka..de amit láttam belőle az nem nyűgözött le, a dungeon raidek meg egyenesen nevetségesek voltak, szaladun 5-en előre és csapkodjuk a billentyűt. Ja, az ellenfelek változatosak voltak, csak éppen kit érdekeltek, mindegyikhez odaálltunk és csapkodtuk ugyanúgy, a kis aprólék ellenségek meg baromira mindegy számba mentek, hogy milyen változatosak, mert ugyanúgy három csapásba kerültek, a bossokból meg semmit nem láttam a zűrzavarbanA divnek sok hibája van, ez tény. És nagyon kell hozzá az is, hogy a már bejelentett 5 kiegészítő év végéig, jó legyen. De sokan olyan dolgokat rónak fel neki amik a hasonló műfajú játékokban is így van, csak itt a valós környezet teljesen megzavarja az embereket..miért nem lehet szétlőni a tereptárgy autót..azért, amiért más játékokban a sziklát/más tereptárgyat nem tudod lebontani, azért..
-
ada19
senior tag
válasz
SkyS1gn #9179 üzenetére
Igen, valóban, viszont mondhatnám hogy ez a műfaj ilyen. Teljesen egyetértek a következő review tartalmával:
Steam reviewSzerk: igen, a rogue vicc jelenleg, egyik DLC-ben már ígérték a teljes revampot, hátha addig is történik valami.
-
SkyS1gn
félisten
Vótmá?
(#9180) ada19 Sokat görgettem felfele mikor megnéztem volt-e
Azért tényleg repetitív, elég hamar.
-
Drenadar
veterán
Tudni már valamit arról a hibajelenségről(megoldásról inkább), hogy csapatban akad a játék, singleben meg teljesen jól megy?
-
Hunt3r22
őstag
Gyűjtött lootot menekíted ki, amit ugye elvehetnek ha meghalsz. Helikopternek jelzel, ami majd jön és ott kimenekíted a lootodat (ráteszed a kötélre
).
Kimenekítési zónán belül tudsz jelezni, pc-n nem tudom melyik gombbal kell, One-on, X hosszan nyom.
-
yodamester10
őstag
Ez a kimenekítés ez valójában mit takar?Én hogy tudok jelzőfényt lőni?
-
vegitossj7
addikt
Tessék srácok, Engri Dzsó megmondja a tutit, aki képes volt 4 órán át szarozni egy napin.
The Division Angry Joe Review. -
Htibimor
senior tag
Segítsetek! A drónokat, hogyan lehet megfejteni? Ott lógnak fent!
-
ada19
senior tag
Milyen armor modokat használtok / nak high-end gearrel? Elkezdett felgyülni csomó epic performance, nem tudom van-e értelme ezeket felhalmozni, vagy főleg a main statosok mennek (Firearms stb.)?
-
RazoR
veterán
Tegnap (ma) hajnali 2 körül bementünk ketten DZ 1-2-be és konkrétan egy nyugodt percünk nem volt mert mindenhol voltak, mindenhonnan jöttek folyamatosan. Nem is értettük, hogy ez mi.
-
-
.LnB
titán
Elsőre melyik receptet érdemes lecraftolni? Vector?Ak? Azok közül amiket Phoenix credit-ért lehet megvenni.
-
Hunt3r22
őstag
válasz
Sebestyen01 #9137 üzenetére
4-6 között szaladgálunk.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
pzstm
titán
vegyes skilleket használnak aktívan. Tegnap mi is elmentünk lincoln challengere is Phoenix creditért. Smart coverem volt damages, neki healthes és kétfajta pulse meg egy damage resistance heal ment általában alul folyamatosan. Midassal olyan 70ezer körüli criticalokat mentem. Kés a vajon úgy mentünk át a lincoln tunnelen, pláne hogy az alagút megvédős részre megmutattak egy olyan glitchet, hogy behaltunk
-
sith7
félisten
Greenman gaming - en most 23% akció van minden játékra, így erre is
9200 HUF - ra jön ki
-
Csabee86
senior tag
Valaki be tudná linkelni azt az oldalt, ahol a statisztikáimat meg tudom nézni? (hány órát játszottam, mennyit öltem, stb)
Köszi előre is.
-
Nem a dps a legfontosabb.
Tegnap a lexington kuldit farmoltam 1 bandaval. Bedobott hozzajuk, ok 3an 1 banda volt, en meg a vart segitseg kihivashoz.
Bakker, semmit nem kellett szinte csinalnom. A 3 srac 15 perc alatt egyedul vegigszaladt a kihivas nehezsegen. En csak pulse-t nyomkodtam, meg tesztelgettem a csipasim. Egyiknek se volt 100k felett a dpse. Nekem 150e... Megis mikor en lottem az ellent, csak a loszer fogyott. Ok meg daraltak mint az allat. XD
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Help! Vannak ezek a fertőzött teerületek, ahol mondjuk van quest is.
Kiirja, hogy 3 szintü fertőzés, bemegyek, meghalok. Ilyenkor mi a teendő? Van valami speckó cucc amit fel kell venni? -
EXA
aktív tag
És hányas szinten lehet gearelődni? Tegnap 3,4-ben irtottuk a bossokat,de egy jó cuccot sem dobott amivel feljebb tornázhattam volna a karakter statjait, pedig még 100k dps-em sincs.
-
daveoff
veterán
válasz
Sebestyen01 #9144 üzenetére
Ja, jó buli az 5-6, de nem is fejlődtünk semmit, vagyis fejlődtünk.....vissza...
-
yodamester10
őstag
Tegnap rászántam magam és bementem a DZ-ba,most olvasom,hogy különböző szintek vannak,egy bejárata van csak?Még csak 11-es vagyok és néha sokszor kifekszek
Sebestyen01
Ez a kimenekítés ez valójában mit takar?Én hogy tudok jelzőfényt lőni? -
EXA
aktív tag
válasz
Sebestyen01 #9140 üzenetére
Az 5,6-ot van értelme 4-nél kevesebb emberrel megpróbálni?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sebestyen01 #9137 üzenetére
Jaja, tessék DZ6-ba menni!
-
-
pohár
félisten
pontosan, újra is fog tárazni az emberkéd azonnal, és ahol jelzi a skilljeid, meg a többi fegyvered aktuális tárát, hogy hány golyó van benne, alatta fog megjelenni egy kis piktogram, ami jelzi, hogy mennyi ideig fog még a lőszered robbanni/égetni, de valamelyik szárny valamelyik fejlesztése ezt az időtartamot kitolja 10mp-cel, lehet aprítani rendesen így már
-
Hunt3r22
őstag
válasz
ritterkrisz #9124 üzenetére
Előfordulhat.. sajnos sokszor tapasztalom én is ezt, Dz-be kullogunk és nem történik semmi, üresek az utcák. Remélem ezen javítani fognak, mert így nálam nem lesz hosszú életű a játék.
-
ritterkrisz
tag
Sziasztok, Órák óta nem futok/unk bele gépi ellenfélen kívül másba DZ-ban.. Találkozott ilyen problémába már valaki?
-
vegitossj7
addikt
Ez a halál minden Riker álma... [link]
-
Anonymus23
veterán
Itt van, sajnos nem túl tápos, de még most próbálom összerakni a gold cuccokkal a többit, de azért szépen osztotta a fejeseket...:
Most végeztünk a Power Planttel, hát mit ne mondjak. Ketten + két külsős. Hiába mondtuk, hogy ne rusholjanak, mentek előre, majd kb a pálya felénél megunták a sok fekvést, és leléptek. Majd bejött másik 2 fazon vagy 10-15 perc múlva (annál a résznél, amikor a 3 szelepet kellett kinyitni) és azokkal végre sikerül megcsinálni. Nem semmi volt, szerintem kb 1,5 óra
(#9101) Sebestyen01
Igen, Socom M1A, ez ennyire ritka lenne?
-
RazoR
veterán
Miért lehet az, hogy haverom nem tud egyik szobába sem belépni discordon?
-
Hunt3r22
őstag
Nekem tűnik úgy vagy tényleg el van túlozva a gránátozás?
4 ellenfélből 3 egyszerre dobja, majd 2 mp-cel később 2 folyamatosan dobálja.
Gránát eső ftw.
-
Garsza
veterán
válasz
velizare #9114 üzenetére
Akkor mit kell csinálni hogy legyen esélyem a páncélos ellenfelek ellen? Mert így DZ -ből kimentenem valamit gyakorlatilag lehetetlen. De van olyan küldetés is amihez 20 szint ajánlott és valahogy lehetettlennek tűnik megcsinálni. 2 nagydarab gépfegyveres Boss van a végén és egy Nő boss gépfegyverrel.
-
RazoR
veterán
Van itt valakinek admin joga discordhoz?
-
pohár
félisten
The Division PC Features - At 4k 60fps
- LevelCaphát 40 megás net alatt igen erősen töltögetni fog, 30-cal is megáll még
-
VincentVG
senior tag
sziasztok, hol tudnám megvenni legolcsóbban online? steam 59eur nal van jobb ajanlat? (bocs, lamer kérdés)
-
Dragovich
csendes tag
Szevasztok társakat keresek DZ-hoz vagy beszállnék meglévő csapatba 20+ dzlvl van és van saját TS-em ha kel.
Uplay: Dragovicsh
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASUS routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged