- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
-
marquuard
veterán
Sikerült már valakinek beváltani a Hunter Pack-et? Nekem folyton errorozik.
(#9497) cain69: Lassan neki kéne feküdnöm az újrajátszásnak, nem állapot ez a folytonos craftolás.
-
pzstm
titán
Reggel kilenctol 3 órán át lesz offline a rendszer.
2,3-3GB körüli leez az update, platformtól függően.
-
.LnB
titán
Szép adag update. Egyetlen kivétellel, hogy beállítja majd először a grafikát automatikusan. De egyszer ki fogom bírni.
Viszont ez a boss farm... Ma csináltam a metrós Pyro boss-t. Basszus baromi unalmas. Isten bizony inkább challange módot farmolok helyette. Random emberekkel is simán megy. Olyan sebességgel gyógyít a healing station-öm, hogy nem tudnak meghalni ha benne állnak.
Más: Ma találkoztam egy sráccal 180k DPS-e volt. Napi Hard küldit nyomtuk 2-en. (Volt még egy srác bent de ő nem csinált semmit. És hát a 108k-s DPS mellett én se
Sima liba le solozta a srác.
-
Garsza
veterán
Éjfél után lesz innét vala fent 30 szintű? Aki hajlandó velem jönni küldizni meg DZ -be. Ha igen jelezzen itt vagy vegyen fel Upleyen Garsza a nevem.
-
pzstm
titán
válasz
Sebestyen01 #9485 üzenetére
30-as láda végre nem kéket dob hanem lilát, sárgát meg dobhat kulcsos láda is!!!!!
-
Garsza
veterán
Phenix creditet csak a napi küldetésekkel lehet szerezni?
-
lofagi
addikt
The Division - Patch Notes 1.0.2
Holnap vége a Bullet King farmnak, szóval aki még akarja az ma farmolja!
(#9485) Sebestyen01 Igen ez igaz, csak ugye ezt tudtad egyedül is csinálni, azért lvl32es mobokat egyedül a dzben nem olyan egyszerű. :] Nagyon arra megy az ubi,hogy egyedül ne játszon senki. :]
-
RazoR
veterán
Mai 10 perc DZ-m: bemegyek, ledarálok pár NPC-t, összeszedem a lootot, kimenekítési zóna, jön egy másik játékos meg persze az npc-k, nagynehezen felrakjuk a kötélre a cuccot, majd darálom tovább az ellent, csávókám beoldalaz elém, meghal, rouge lettem és 1 perc múlva 3-an jöttek rám. Ez így nem annyira jó...
-
válasz
Sebestyen01 #9474 üzenetére
Mintha magamat látnám
(azért nem ilyen rossz a helyzet, de van néhány tanú rá, hányszor kell feléleszteni
)
-
Sebestyen01
őstag
Akkor 3 lovest kibir talan, de sanszos hogy eyg fejlovesre dol mint a krumpliszsak! En is kiserleteztem de 70k hp ala en nem megyek mar 45k-val is estem keltem, es ugy nincs senki sem a csapat segitsegere ha mindig ezt mondja a ts-en hogy koszi, kerlek kelts, koszi, koszi, hat ez van, de eroset sebeznek, koszi ismet etc.... Kinez a fedezekbol, es egy sorozat utan meghal, meg mielott az iszonyat dps-t ki tudna hasznalni!
-
ada19
senior tag
válasz
Sebestyen01 #9471 üzenetére
Ki tudja lehet van neki 80% reduction armorból meg 6*10^23 burn és exotic dmg resilience.
-
válasz
Sebestyen01 #9471 üzenetére
ezt nem tudják. egy járó defibrillátor kell mellé.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hunter pack kód:
7X9T-P3L3-MMUM-HQAT
-
sith7
félisten
válasz
Sebestyen01 #9454 üzenetére
ne zavarj össze
... az a wot az milyen játék ?
-
ada19
senior tag
Hunter Pack unlock kód, nekem már megvan: UJGD-9RRM-6RQQ-DAVC
Kérlek jelezd, ha beváltottad!
-
NomadND1
senior tag
Sziasztok!
Kaptam egy kódot a hunter classhoz.
Ti is megkaptátok az ubitól? -
warcat
veterán
válasz
szallasi007 #9443 üzenetére
Nem néztem nagyon utána ebből mi kikiáltva legjobbnak de:
Balanced,mert nagyon erős és úgyis rövid sorozatokat lősz.
Mellé meg 2 jó talent: crit(fierce),destructive,critdam(deadly),headshot bónusz(brutal) -
sith7
félisten
Tegnap kezdtem a játékot, bocs a láma kérdésért, de mi az a talent ?
-
pohár
félisten
válasz
szallasi007 #9443 üzenetére
stílusfüggő, mindenkinek más
-
spooner81
csendes tag
Én szintén szerencsétlen vagyok. Meg van a 30-as szint mégis ratyi fegyvereim vannak. Normális fegyót még nem dobott semmi. Így még mindig csak küzködök az ellennel
De azért reménykedem.
-=Jam=-: Köszi
megpróbálom, bár amiket felajánl fejlesztésre úgy vettem észre hogy nem igazán jobbak a mostani fegyveremnél. De azért próba szerencse.
-
Csabee86
senior tag
Olvasom itt a hozzászólásokat és megnyugodtam. Szerencsére nem csak nekem nem dob High-End cumót a játék. Azért ezen javíthatna az Ubisoft mert így például számomra értelmét veszti a DZ. Semmi High-End csak lila. Ha valaki elérte az 50-et DZ-ben akkor utána van valami ami 100-as szinthez tartozik?
-
afaik:
minden körzetben popol egy ilyen sárga elit named az addjaival, miután kipucoltad. az én feltételezésem az, hogy elég hozzá a körzetben az összes mellékküldit megcsinálni.
ha leírtod az egész groupot, már nem spawnol újra.
a szinteddel megegyező szintűek mindig, akkor is, ha a körzet nem. -
RazoR
veterán
A BUllet King meg a másik farmolós csak lvl 30-tól van, vagy hogy van ez?
-
-=Jam=-
őstag
Scavenging terén én is elég hitetlen vagyok, szerintem semmit nem számít. Egy ideig 140% környékén volt, semmivel nem jött több vagy jobb cucc, mint 40%-kal... És mennyi időt farmoltál King barátunknál amúgy?
orichalcos (9431): Tudom, hogy nem azt jelenti, éppen ezért írtam, hogy én nem vettem észre, hogy átlagban több/jobb cuccokat dobálna, márpedig ha valami 100%-kal több, azt azt jelenti, hogy a duplája, és azért ez elég szembetűnő lenne.
-
válasz
bulikavagyok #9418 üzenetére
Beül a tévéktől 2-3 méterre és kb. ugyanazt látja, mintha 3 monitort nézne 70-100 cmről...
-
-
appleGjuice
tag
Magyar IGN 8 pontot adott. Ennyi közük van az amcsi tesójukhoz
-
ULTIMATE GAMING SETUP - THE DIVISION
-bocs, ha már volt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Meg challenge is.
(ugyanazt a küldetést kellett hard-on, meg challenge-en tolni)
(#9418) bulikavagyok
Volt már, de pár dolog fura nekem azon a cuccon. Egy az, hogy hol vannak a kábelek, a másik meg hogy nézzétek a kontrollert, nem arra mozog a karakter, amerre irányítja az ember. -
válasz
ForRedGlory #9413 üzenetére
Egyedul csinaltad kihivas nehezsegen??? ( csak viccelek, tegnap a napi az csak nehez volt... )
-
ForRedGlory
félisten
Ez a tegnapi "napi küldetés" így friss 30-as szinten elég meleg volt egyedül. Nem is tudom hányszor haltam meg az utolsó fázisban, amikor a csókát kellett védenem, miközben jöttek az ellenségek kilyuggatni az irháját.
Mondjuk a sok halálnak az előnye is megvolt, csomó dolgot össze tudtam farmolni közben
-
D.Orion
veterán
Side mission es Encounter újrajátszható valahogy?
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Sebestyen01 #9408 üzenetére
Ezzel, azért vitatkoznék, mert vannak kimondottam a 3 tulajdonsághoz külön blueprintek, ami biztos, hogy 470-575 között fog adni az adott értékhez, csak a bónusz lesz random.
-
Garsza
veterán
válasz
Sebestyen01 #9404 üzenetére
Értem. Ha leakarok craftolni egy geart, ogy tudom megálapíteni az előtt mielőtt lecraftoltam hogy mi fog tőle növekedni és mi fog csökkenni?
-
Edem05
őstag
válasz
Akra_hu #9365 üzenetére
Tessék csináltam pár screen-t: Small RDS scope, Extended magazine, Handstop OD Green, Flash hider
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged