- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirszevenap
addikt
válasz
Snip3r_HUN #8297 üzenetére
Csoportba csináltam, nem egyedül!
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
sirszevenap #8295 üzenetére
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok. Biztosan volt már róla szó, de megkérdezem. A Tech Szárnyról van szó. Nincs ott Paul Rhoedes ahol kellene neki, így nem tudom felnyitni a tech szárnyat. Ki mit csinált ilyenkor? Én 3x is megcsináltam a küldetést, mivel ezt tanácsolták. De akkor sincs ott a csávó. Nem akarnék új karit kezdeni. Vagy nincs más lehetőségem?
-
Badtor
tag
Sziasztok!
Gondolkozom a játék megvételén de nem vagyok biztos benne,hogy elég lenne hozzá a gépem.
Jelenleg i5 3470 R9 280 illetve 8GB RAM áll rendelkezésemre,open betat játszottam de ott a cpu használattal voltak nálam gondok.(100%)Ha minden jól megy tudok venni egy i7 3770-et de az R9 280an még maradna egy darabig.
Van aki hasonló kártyával játszik,és jól fut neki a játék?(1080p 60fps szerintem fontos lenne itt,de nem tudom az tartható lenne-e low feletti beállításokkal)
Köszi előre is a válaszokat! -
macy
addikt
válasz
hitvanyalak #8290 üzenetére
De lehet, akár egyedül is. Csak szétcincálnak mint foxi a lábtörlőt
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Sebestyen01 #8286 üzenetére
Bétában én is franciákkal toltam, de csak én tudok invelni ha tab-al megnézem kicsoda...
-
Sebestyen01
őstag
válasz
SkyS1gn #8285 üzenetére
Tegnap hajnalig oroszokkal mentem, ott voltak 3an, segítettem leirtani véletlen egy mobhordat és angolul megkerdeztem bevesznek e, így kialakult egy félig orosz, angol társalgás és korrekten egymást segítve toltuk! 8 szintet fejlodtem, és 2szer telt meg a ládám!
Rég játszottam olyan jót!
-
SkyS1gn
félisten
Istenem egyedül lehetetlen a dz...
Menekülök egyik csapat elől belefutok még 2-be (AI) erre a végén lövök ai-ra befut mögé egy buzi erre nem azt találom el? aztán azok nyirnak ki...
Nem lehet DZ matchmakingelni ugy mint missionokba? Vagy valakivel mehetnék? Mert csak 4fős brigád mehet én meg levagyok kakikálva most...
-
Gordon32
tag
Sziasztok! Ruhákat es fegyverskint lehet venni vhol vagy csak ha dobodik..? Mert mar ezer sapim van de skin semmi..
-
demmer123
őstag
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
Sebestyen01 #8277 üzenetére
-
sagem
addikt
válasz
vegitossj7 #8265 üzenetére
hát..vasszigor..ha lebukik. Csak nem bukik le, és olyan rettenet fapados a rendszerük, hogy a kliensből még reportolni sem lehet egy csalót, csak weblapon keresztül, supp ticketet nyitogatva
-
Sebestyen01
őstag
válasz
hitvanyalak #8276 üzenetére
Fejlesszed meg wingben.
-
Hunner
senior tag
Annyira nem kápráztatott el, bár nem is craftoltam belőle többet, az első ami elkészült használatba lett véve. Viszont a mai DZ kalandozás után esett egy lila AUG ami ugyanazokkal a kiegészítőkkel jobb nála, persze nem fair összehasonlítani a kettőt, a Vectornak tök más dolgok kellenek.
Csupaszon ezt tudja az enyém -
oneal1
senior tag
válasz
Sebestyen01 #8269 üzenetére
köszi! akkor azért nem tudtam, csak most lettem 30as
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #8272 üzenetére
Én mèg el se kezdtem.
-
pohár
félisten
azt én is néztem, a mostani Vectorom lila, mindenféle gearrel, meg moddal vagyok 80k DPS-en vele, de mocskos hamar kifogy, pedig 41-es tára van a 66%-os mod miatt
már csak arra lennék kíváncsi, hogy ez milyen DPS-sel operál csupaszon, még hiányzik vagy 60 PC a blueprintjéhez (vagy Black Market AK, az is 180 PC-be kerül, meg a Liberator is)
-
oneal1
senior tag
főnix krediteket hol tudok gyűjteni/szerezni?
-
-
sagem
addikt
-
sagem
addikt
válasz
FollowTheORI #8252 üzenetére
Mondjuk a csalók eléggé marginális probléma, mert itt csak a DZ-ben érintkezel velük. Ha elszaporodik a csalás, és az UBi nem tesz ellene semmit, akkor a DZ kiürül, a csalók meg egymást fogják lövöldözni, egy rezervátumban kiskirálykodnak majd, míg a többiek kinn játszanak
Egy FPS esetében viszont állandóan ott vannak és szétbarmolják a játékodat.. Itt, ha lesz szépen mindig új co-op küldetés, akkor nagy baj nincs, szerintem ezen áll vagy bukik az egész élettartam. Ha nem lesz, akkor persze bukó van, de az DZ-el is bukó lenne, a DZ még csaló mentesen sem köt le nagy tömegeket, nekem is rengeteg olyan ismerősöm van (magamat is beleértve), akiket teljesen hidegen hagy a DZ, néha baromkodásra jó, de ennyi
Btw: sztori..van egy olyan sejtésem, hogy a legtöbb ember nem hallgatja végig a telefonhívásokat, nem olvassa el a doksikat (generation skip)..pedig elég nagy pluszt adnak a hangulathoz/körítéshez
-
-
venomka1
aktív tag
ha kifogy a loszerem hirtelen tudok valtani masik fegyora kuzdelem kozben? Vagy belekell mennem a menube es kivalsztani mas fegyot?
-
DummyBoy
senior tag
Ez a loot rendszer megőrjít... Lvl 11 óta csak shotgunt kapok, vagy csak shotgunt tudok venni a vendoroknál... Se marksman rifle, se assault... Semmi... De a qrva shotikat raklap szám bontom le... Erre végre 20-asként találok egy kék assault rifle-t DZ-ben, erre kidobott a game...
-
válasz
SkyS1gn #8250 üzenetére
+ nem látják egy hónap múlva mit fognak csinálni... és a PvP / DZ jelenleg értelmetlen. Ugyanaz a grind csak nehezebb ellenfelek PvE... mert egymás támadása nem éri meg.
Mondjuk édekes hogy Level a hackereket is felhozta... ezt ha nem tudják megoldani, brutálisan ki fogja nyírni tényleg még az egész kezdeményezését is, nemhogy majd évekig élni fog a játék és a közösség.
-
SkyS1gn
félisten
Tuti online...
GTA volt epic facepalm hogy nem onlite tárolja... vicc, azelött nem is tudom mi tárolta offline utoljára.
Jfrags után...
Luetin
és
Lvl véleménye.Mind egy véleményen vannak kb... idő után repetitív, sztori egy kihagyott lehetőség, kva szép és beleélhető környezet. Túl gyors fejlődés...
Kvajó gunplay.Mellékküldetések meg encouterek amugy lehetnének változatosabbak tényleg.
-
digo00
tag
Sziasztok.A Division haol tárolja a mentéseket? A gépen vagy online?Mert újra akarom rakni a gépet és azért kérdezem.Előre is köszönöm.
-
törölt tag
Van itt 10-es szint körüli játékos? Unom már a külföldieket.
-
Dazsar
aktív tag
Üdv, van értelme a képzettségre menni, főleg annak aki heal szeretne lenni? Vagy egyáltalán mire is lesz jó ha valakinek über nagy lenne a képzettsége?
-
-
demmer123
őstag
Legendary itemeket csak dz-be a 6 szint dob?
-
Garsza
veterán
Helló. Most kezdtem a játékot. Jelenleg 4. szinten vagyok. Kéne 3 barát akikkel coopban tolhatnám a story részét a játéknak. Főleg addig még beletanulok. Egyenlőre sok dolog kínai a játékkal kapcsolatban. Jó volna olyan barát is aki story módban segítene és elmagyarázni mi mire van. A PH -s listára hogyan lehet felkerülni?
-
venomka1
aktív tag
olayn nincs hogy oda lopozom,es leszurom vagy valami?
-
daveoff
veterán
Megvettem, kipróbáltam, a lila fegyverem tényleg jobb volt, szóval buktam egy rakat pénzt, meg még craftoltam hozzá egy gold tárat is, természetesen az is szarabb, úgyhogy ment a levesbe a phoenix credit is. Köszi a tippet.
Amúgy nem rossz fegyver, ha már megvettem, akkor inkább ezt használom...
-
vegitossj7
addikt
válasz
#14955008 #8226 üzenetére
Jó cucc, de inkább akkor mobile cover és pulse. Full stamina lenne a lényege ugye, de én szeretek mozogni, meg irányítani a mobokat, hogy a dps jól oldalba lője őket.
Így nálam mindig a shield lesz a menő, a chestem minden medic shot-t overheallé alakít, így a dmg boostos ami valamiért damage resistance-t is ad, jó a maximum overheal.
Medkiteket nem is használok, de ha ellövöm, szinte vissza is jön a pajzs és a medshot-m. +mocsok sok damage resistance, sig. Skill meg percenként visszajön.
Meghalni csak figyelmetlenségből szoktam, sniperek által. Toltam az összes tank variációt, a shield+overheal eddig kindent visz, jó gear mellett.
A mask life-regen egy nagyobb harcban 30%-os life regent is adhat, pislog az ember és maxon van.
Viszont mákom volt, hogy ilyen esett. Voltunk párszor tegnap meg ma challenge daily-n. -
zuzu000
őstag
Megvettem a játékot ^^
uplay nick: hbali, kor 20, mikrofon van. az időpont kérdéses, mindig máskor, most este elkezdem func93 kollégával, aki nemrég kezdte a játékot csatlakozhat hozzánk -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hitvanyalak #8228 üzenetére
Nem megy, másképp oldottuk meg. Mob megölte csapattagot, és másik srác vette fel cuccait.
-
malacka87
őstag
Na végre30/50megvan.
-
törölt tag
válasz
vegitossj7 #8224 üzenetére
Mennyire használható a life regenes build?
-
NomadND1
senior tag
válasz
m0h0senator #8187 üzenetére
Emlékszem erre a pillanatra. Két lépésre voltál előttem és eltűntél a hóesésben
Túl sokat nem aludtál -
venomka1
aktív tag
válasz
Sebestyen01 #8222 üzenetére
Mar el lett mondva lehet napokkal ezelott lehet, de meg kerdezem es az gyorsabb,mint visza keresni
-
venomka1
aktív tag
Mukodik a jatek ha ssd rol at rakom a masik vinyora? Vagy ha formazom a gepet es ujra fel kell telepitenem, folytatja gondolom onnan ahol abba hagytam.
-
Anonymus23
veterán
Egy kis segítséget kérnék:
A GPS jel egészen eddig működött, de a saját képesség megszerzése óta a "T" már nem a GPS vonalat kapcsolja ki/be, hanem ugye a képességé. Hogy lehet ezt a GPS vonalat visszakapcsolni?
Menüben meg nem találom...Ja és Gramercyben van 2 echo, ott állok rajta, de semmit sem csinál. Ezeket később adja be, vagy mit kellene csinálnom? Csak ez a 2 echo hiányzik belőle...
-
-
-
daveoff
veterán
válasz
bulikavagyok #8206 üzenetére
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bulikavagyok #8206 üzenetére
Te csak maradj csöndben, előtte kaptál 5-öt!
-
SkyS1gn
félisten
válasz
basaharc502 #8196 üzenetére
Nekem csak első loginkor.
-
-
oneal1
senior tag
kips bay rejtekhelyre kéne visszamennem jutalmat felszedni mellék küldetésért, de mikor odaérek nem tudok beszélni a fickóval.
erre van valami megoldás?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hitvanyalak #8198 üzenetére
Full random, attól függ, hogy milyen a vérmérséklete a csapatnak. Tegnap 8-an üldöztük egy két fős teamet, mert ők úgy döntöttek, hogy rugók lesznek. Sajnos elcsesztük, mert rossz helyre mentünk be és területre ható sebzéssel megöltek engem, és elveszítettem a sárga fegyver modomat, de annyi baj legyen.
(#8192) KnockOut87
A sárga loot ritka, de azért lehet találni. Leginkább DZ-ben a magas szintű ellenfelek (nevesített bossok) dobálhatják (persze nem csak ők), de én már kaptam sárga fegyvert a Napalmos küldetés fő ellenfelének legyőzése után.
Ha mindenképp sárga rucit vagy hordozható cuccot akarsz, akkor csinálj meg egy napi challenge küldit a csapattal, annak a végén 100%-ban sárgát dob. (Tegnap én pl a fegyvertokot kaptam meg)
Plusz érdemes figyelni sárga farmolásnál a scavenging/gyűjtögetés értékére is. Ha van olyan modod ami növeli azt, tedd be nyugodtan. Tegnap nálunk a csapatban az egyik srác 130% fölé tornázta fel, és 6 óra alatt kapott 6 db sárga tárgyat, fegyvert. Igaz ebből kettő ugyanolyan nevesített UZI volt, de azt odaadta másik csapattagnak.
Én most pl így állok:
szerk:
Van aki még durvábban tolja. o.O
-
Joey89
tag
válasz
hitvanyalak #8200 üzenetére
ismerőseim nem nagy gamerek, úgyhogy majd itt akarok embereket keresni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kompakt vízhűtés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen notebookot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Anime filmek és sorozatok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Béta iOS-t használók topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged