Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxtreme
addikt
Valakik akik elég tápos nem akarják lenyomni velem valamelyik napi küldit?

-
modflow
veterán
Ma megjelentek végre a Ready to installban a kiegészítők.
Pl. Hunter pack
Ezek fegyvereket meg ruhákat jelentenek? -
nyamsas
aktív tag
-
vegitossj7
addikt
Gondolom mikrofonon kérdeztek. Vagy azon várták.
Nekem is kezd tököm telelenni a hülyékkel, mondom nekik hogy tank vagyok, erre behuzzák a shotgunosokat, és csak én maradok... Aztán meg valamit makognak a chatbe franciául... Nekem is ezt kéne csinálni, amit a tag, mert elég sok különbség van, hogy 11 perc alatt csináljuk meg a missiont, vagy 50 percig...
Bár én nem vagyok seggfej, az incursionöknél lesz a vicces.
-
RazoR
veterán
Valaki el tudná magyarázni, hogy a Skill Power mit befolyásol, mire jó?
-
marquuard
veterán
Elég jól részletezi az áprilisi patch-et képekkel illusztrálva, nekem ezek után már nincs kérdésem.

Szerk.: Örülnék mondjuk egy olyan weboldalnak a Massive-tól, ahol lehetne linkelni az IG karaktert, nem kéne mindig screenshotolni.
-
venomka1
aktív tag
válasz
kovimester
üzenetére
Soha nem oltek meg idaig ugynokok. Csak meg szivtad, ne foglalkozz vele, majd lesz amikor nem olnek meg 1-2 heten keresztul.
-
marquuard
veterán
Végre DZ lvl. 50

-
Ellia
addikt
A pálya utolsó harmadára kéne egy blokkolás. hogy ne lehessen behívni senkit, vagy akit akkor hívnak be ne kapjon lootot...
Más: sikerült véletlen renegáttá válnom, ami nem is gáz csak emberünk akibe belelőttem dz lvl 60-as volt (én 26
), de nem vette a lapot, hogy sry véletlen volt, hanem a csapattagom és engem is lepuffantott DZ2-ben mert mért ne. Ilyeneket nem értem, mit keresnek dz2-ben, van nekik itt értelmes loot? Rémlem azzal a sok vacakkal boldog amit ellopott semmi értelemes nem volt benne 
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
kovimester
üzenetére
A Supply Drop-ot nem tudják elvenni tőled, mert nem kell kimenekíteni, azt azonnal megkapod, nálad marad.
Plusz nem volt róla szó még, de szerintem csak az a csapat veheti csak fel a cuccokat akik a ládát nyitják.
-
kovimester
aktív tag
válasz
ZsyfKo
üzenetére
na erről beszélek én is, de akkor nem vagyok egyedül...
Plusz szerintem rosszabb lesz bejönn ez az óránkénti supply drop hu hu mi lesz akkor. Maj megvárják mire kinkeservesen megölöd az ellen és utána felveszed és szépen agyon lő milyen jo is lesz...Helyesbitek akkor! akkor még mielöt felvenéd agyon lönek!

-
-
ZsyfKo
senior tag
Komolyan amióta 30 vagyok egy rakás sz.r a DZ, be megyek farmolok agyon lőnek, bukok folyamatosan a sok rogue miatt és tök esélytelen bármi, sokszor időm nincs felfogni mi történik csak halok, ha vissza megyek meg se karcolom őket. Nem értem más hogy boldogul mi 3an járunk de van hogy 6an nem tudunk 2 embert leölni, itt vagyok 120k dps, 75k hp, 4000páncéll, 56% elnyelés és fekszek kelek, mobok hullanak, playerek halhatatlanok. Olvasom hogy más is panaszkodik, ha ez tényleg ilyen marad én is hagyom DZ-t mert ez egy rakás vicc.
-
nyamsas
aktív tag
Üdv!
Szeretnék segitséget kérni, már ha van erre megoldás!
Cimbim mai első bejelentkezése a játékba, több gold felszerelése odavan(több fegyver, felszerelés).
Kilépett, aztán be megint, ugyanaz....3. alkalom belépés, ekkor már a karakter menüt sem tölti be..
Kapcsolódás a profilhoz...tovább nem jut.
Ok, fájl ellenőrzés futtatás, nincs hiba..most ott tart, letakaritotta a játékot, és most tölti/telepiti...várunk, mi lesz.
Vki esetleg találkozott már ilyen hibával/buggal?
-
marquuard
veterán
válasz
kovimester
üzenetére
Bullet King se dobott mindig high-end cumót, de ezt a boss-t se DZ-ben farmolták, hanem PvE területen. Az én statom 142k DPS, 81K health és 16k skill power, egyik gear se DZ-ből lett kimentve, hanem napi küldetésekből vannak (4300 armor összesen).
Farmold a Lincoln Tunnel missziót. 1 garantált HE cuccos, meg hasonlóan a Bullet Kinghez, van esély arra is, hogy a végén a boss dob aranyat. Ja és a 30 PC sem elhanyagolható.

-
Ellia
addikt
Komolyan ma nálam beütött a kaki... lincoln alagúttal akartam kezdeni a napit, háromszor nem indult el, letoltam helyette a másik kettőt, aztán vissza. Elindult! Be se töltötte az összes csapattagot a játék, de már van aki fekszik. Szabadnapos rambo volt, de mikor szóltál neki, hogy buta vagy nyom egy rage quit-ot egy szaftos húhaanyád melett. Ilyenből ma nem is egy volt. Majd berakott egy normális társasághoz akikkel csont nélkül lelehetett hozni a pályát. Na mindegy, nehéz szülés volt, na meg egy normális lobby is jöhetne.
-
marquuard
veterán
válasz
kovimester
üzenetére
Szerintem te a General Assembly küldetésre gondolsz (magyarban közgyűlés talán?), ott kapsz 6 lila cuccot, endgame content előtt érdemes ezt farmolni, amíg nem l:sz minden lila.
-
warcat
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nem áll fel a szőr a hátatokon amikor ilyen a magyarítás? Én nem tudnék így játszani egy játékkal

-
marquuard
veterán
válasz
kovimester
üzenetére
Jaaaa, hogy a renegát az a rogue.

Ez ellen sokat nem tudsz tenni, fel kell zárkózni hozzájuk, ez a legkézenfekvőbb. Nem nagyon van szerver, ahol nincs rogue. Csak most nagyobb tételben fogtál ki zsiványokat. Szerverváltás (szerintem) véletlenszerű, szándékosan nem tudsz instance-t váltani.
-
ForRedGlory
félisten
Kiköpte DZ1-ben az első arany fegyvert, egy Midast
Nem a legjobb, de végre nekem is dobott valami a gép.Egyéb tulajdonságai:
- Fogékony: 10 méternél közelebb lévő ellenség esetén 13%-al nő a sebzés
- Önfenntartó: Kritikus találat esetén 3%-al nő az életerő
- Gonosz: Teljes életerőn 13%-al nő a kritikus találat esélye -
kovimester
aktív tag
válasz
marquuard
üzenetére
Na 30 as szintü vagyok 36 vagyok DZben.
" napja ilyen tájt kb csak az van DZben hogy 2 csoport néha 3 is azaz 8 vagy 12 emeber szét lootolja DZ plusz mindenkit megölnek aki az utjukba kerül mivel kb DZben a 8 v 12 már tömeg föleg ugy hogy csak hiper modern felszereléseik vannak. Az az semmi értelme nicns játszani mert hozájuk képest szar vagy!. -
Jani18
aktív tag
Üdv Megvettem a játékot.Angol verzióm van.Érdekelne,hogy utólagosan bele lehet tenni valahogy a magyar feliratot?
-
marquuard
veterán
válasz
kovimester
üzenetére
Én nem igazán értem

-
utomi
senior tag
func93, Sith, Maxtreme küldtem kérést ha van kedvetek akkor kérlek igazoljatok vissza. Csapatban az erő

-
aerosmith
őstag
Reminder hogyan lehet riportolni a cheatereket.
Időpontot és screenshotot ne felejtsetek el megadni. -
utomi
senior tag
válasz
kovimester
üzenetére
Köszi.

Indok: napok óta csak az megySutyó zonában hogy ilyna 2e pajzsos emberkék rohangálnak renegát ként és nem egy nem .... 8 9 együtt.. Van 72 órám a játékban de ha ilyen minőségben romlik a szinvonal unistal az vége.
Pont ezaz. Ugyanez a tapasztalat. A múltkor 2 idiótát fogtam ki akik folyamatosan megöltek és esélyem sem volt ellenük. Így 1,5 óra szopás után inkább kiléptem a DZ-ből. Nem értem az UBInak ez miért jó, szerint ez ellen tenniük kellene ,ebben a formában nem szórakozás hanem simán csak buziskodás.
-
kovimester
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
Esetleg van rá mod hogy egy másik servere dobjon át vagy át lépjek?
Indok: napok óta csak az megySutyó zonában hogy ilyna 2e pajzsos emberkék rohangálnak renegát ként és nem egy nem .... 8 9 együtt.. Van 72 órám a játékban de ha ilyen minőségben romlik a szinvonal unistal az vége.
Esetleg várom a válaszokat.
U.i. az ilyenek kérem kiméljenek hogy 24/7 menj azt kraftolj meg stb.....(#11041) utomi
Felvetelek. Grim no skill -
utomi
senior tag
Sziasztok. Én utomi néven vagyok a uplayen, ha valaki felvesz nem bánnom, sőt ha valaki bevenne a csapatába vagy csak kettesben nyomnánk annak is nagyon örülnék mert bizony DZben így nagyon nyögve nyelős. Jelenleg lvl30 és dz12 !

Még annyit, hogy az asszony és gyerek miatt csak 22:00 után sokszor 22:30 körül vagyok csak. Nem tudom olyankor valaki játszik-e!
-
VirDan
aktív tag
válasz
RECSKA
üzenetére
Ez a jó az egészben, hogy lényegében kiszámíthatatlan mit fog adni/dobni a rendszer. És sok szerencse kell ahhoz is , hogy épp jó gearek hulljanak a küldetésből/bosstól. Én most ezzel a Vectorral elmegyegetek, de klasszissal jobbat lehetne craftban itt-ott kifogni Augból is, és más fegyóból is. De a shotgun az marad mindig a tarcsiba meglepinek

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
szallasi007
üzenetére
A lényeg, hogy kettő HE esett neki egy mobból. Ez nem túl gyakran történik meg.
-
Prof01
veterán
válasz
Kecuhun
üzenetére
Ez a 2 Echo bugos mindenkinél, de csak a térképen, egyébként már felvetted őket. Ha mégis hiányzik, akkor azok biztosan nem ezek! Valószínűleg valamelyik mellékküldetés során hagytad le őket, én is így jártam az egyikkel (Michael Durfane). Nézd meg a dokumentumaid között, hogy pontosan melyik nincs meg!
-
basaharc502
aktív tag
Lincoln alagút, főboss, pár perc és végzünk, erre delta 23213...hibával kivág...remek, köszönjük. Egyre bugosabb a játék...össze-vissza mutat a térkép sokszor sokmindent...megcsinált küldiket újból látom a mapon, a napi küldiket változtatja stb. Be és kilépés után változik a dps-em...
-
Maxtreme
addikt
válasz
yodamester10
üzenetére
Tapasztalatom szerint amit mindenkèpp èrdemes a legalacsonyabbra venni az a volumetric fog. Làtvànybeli különbsèg kb nincs.
Nàlam ìgy 98%ban tartja a fix vsynces 60 fpst ultràn fullhd-ba 60% látòtàvolsàg mellett. Èrdekes amùgy a jàtèk motorja mert amint kicsit is beesik 60 alà a sebessèg, rögtön mikrolagos lesz. /i5 2500k @4GHZ GTX970 SOC 16GB DDR3/ -
warcat
veterán
válasz
demmer123
üzenetére
Ha mindenhova 4-es partiban jársz és te vagy a dps akkor jó(rakják alád a pulset-t).
Ha nem így van,akkor nagy hiba ilyen kicsi skillpowerrel mászkálni.Hátizsák 5700 SP+ gemekkkel simán lehetne 20k is.A skillpower rövidíti a skillek cdjét és a hatásukat is erősíti.A cuccokon kapott skillbónuszok passzolnak hozzád? Mert ha nem,máris van min fejleszteni.
Amúgy itt van redditről egy elemzéssorozat cuccokra lebontva,hogy mi a jó,aki nem végezte el a háttérkutatást magától :
Min/Max Item of the Day Discussion - Backpack -
vendingo
veterán
Eléggé gagyi a gear-em.
Mit tanácsoltok fejlesztés szempontjából?DZ farm, vagy küldik csinálása nehéz fokozaton?
-
hommeros
őstag
Jön valaki lexingtonozni?
-
Mythsardan
aktív tag
válasz
yodamester10
üzenetére
GTX 960 van a q6600 mellé, illetve 8 gb ram
a dx 12-őt meg sajnálom, mert a kártya bírná és azzal talán a proci is... Majd szerintem megpróbálok valahonnan egy kölcsön példányt szerezni, letesztelni, mert sajnos én is azt látom, hogy nem kíméli a processzort sem, sajnos nem hiszem, hogy 30-40 fpsnél többet bírna a proci és akkor még lehet annak örülnöm kellene... 
-
yodamester10
őstag
válasz
Mythsardan
üzenetére
Jelenleg a dx12 az nincs ha netán az tartana vissza,viszont a játék ZABÁLJA a gépet.8gb memória a minimum és egy jó kis kártya kell a q6600 mellé.Szerintem egy 750ti vel simán játszható persze nem maxon

-
RazoR
veterán
Egyébként a textúra alá beesés szerintem az instabil VGA tuning vagy proci tuning miatt lehet, mert miután visszaállítottam alapra a vga-t megszünt...
-
RazoR
veterán
Tegnapi bugfest-em: [link] 5x estem be a térkép alá, majd újraéledéskor 2x halál előtti állapotban respawnoltam a safehouse-ba, az egyik után meg esett egy kék loot az árus előtt......

-
ZsyfKo
senior tag
Van valami különbség a DZ-ben phoenix creditért vehető fegyver alaprajz és a bázison vehető alaprajzok közt?
-
Mythsardan
aktív tag
Sziasztok,
A kereső nem igazán tudott segíteni nekem, így remélem, hogy valaki tud innen. Olyan kérdésem lenne, hogy nem akart-e valaki közületek egy c2q q6600-al játszani? Vagy esetleg egy másik c2q-al, bármelyikkel? Elkezdtem szemezgetni a játékkal, de van egy olyan érzésem, hogy dx 12 nélkül a q6600 nem lenne elég neki.

Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Netfone
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Milyen monitort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Most, hogy meglett a DZ 50, a világ PC-e se elég

![[link] [link]](https://pbs.twimg.com/media/CfCkY93UAAAMvdJ.jpg:large)