- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sebestyen01
őstag
Utalt arra hogy meg nincsen igazi end game ameddig nem tudjuk valosan mekkora lesz a varos milyen contentek lesznek meg benne, es lehet fel ev mulva majd ha megint ertekelik esetlegesen mas kepet fest a game!
Azt viszont en sem ertem mai napig sem hogy ennel sokkal gyengebb eresztesek miert kaptak jobb ertekeleseket... primal, haggyukfc4 atskinezve osembernyelven, nyilakkal, ami lehet valtozas, mert tud brutal lenni de akkor is kb annyi az innovacio benne hogy visszazuhant a modern berkekbol a kokorba!
-
.LnB
titán
válasz
vegitossj7 #8798 üzenetére
Tessék?!
-
vegitossj7
addikt
Nem para, amíg a Naruto 5.5 pont, a The Witness 10 pont, és az EA játékok 8 pont fölött vannak, addig nem gáz.
Ennyire megérte akkor az IGN First vidiket csinálni, ennyire érdekelte őket.
(#8796) .LnB: Még a tartalmakon múlik, lehet ennyi a végeredmény, ha nem igyekeznek...
-
.LnB
titán
Szerintem abszolút jó kritika. Igen is ennyi pontot érdemel a játék. Mert oké, szeretjük, jó, nagyon frankó. De vannak hibái. És ezt be kell látni. Jobban örülnék manapság több ilyen reális kritikának mint az agyonpontozott sz*roknak.
Egy Far Cry Primal kapott náluk 7.9-et. Az a gáz...
-
warcat
veterán
Na így reggel a kávé mellé,hogy felmenjen a vérnyomás és felébredjetek:
-
.LnB
titán
-Kicsit túlzottan féltem én ettől a DZ-től. Tegnap bementem DZ1-be természetesen csak (óvatosan), de semmi féle nehézséget nem okozott szerencsére. Persze gondolom a magasabb szintűek nehezebbek lesznek, de előzetesen amiket itt olvastam, az alapján sokkal nehezebbre számítottam. Egyedül nyomtam. Fél óra alatt meglett az első 10 dz lvl.
Az mondjuk nagyon felb*szott, hogy DZlvl30 alatt egy árva ládát nem tudok kinyitni, és egy megvásárolható fegyvert sem tudok használni.-Aztán Recskáékkal játszottunk egy faszát. Tetszik ez a healer szerep. Sima liba volt 3 hard küldetés így együtt.
-Most, olvasva a híreket, hogy mennyien is nyomjuk a játékot összesen azért egy rossz szavunk sem lehet az Ubi-ra a szerverek miatt szerintem.
-
Balazs_
senior tag
Találtam egy Assault Rifle-t, ami 3-szor lő egy egérnyomással (tehát nem az egész tárat). Eddigi AR-ek nem ilyenek voltak, ezt a tulajdonságot hol látom feltüntetve egy fegyveren?
-
Edem05
őstag
De rohadtul felb@sz ez a DarkZone....
Közel 1 óra körbe körbe szaladgálással 1 szintet össze tudtam szenvedni 39-ről 40-re, erre valami random nyomorék befut a mobok közé... Hát persze hogy rogue lettem.
-
Egonyolc
aktív tag
van valahol értelmes wiki, hogy melyik felszerelés milyen stat-ot tud adni, pl Saveging csak mask, meg kneepad stb?
-
pohár
félisten
válasz
ForRedGlory #8771 üzenetére
be egy safe house-ba/a bázisra, aztán üríteni a stash-t (ami egyből megy az invertory-dba, onnan is ki kell takarítani ami nem kell)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ForRedGlory #8771 üzenetére
Visszamenni a bázisodra, és kivenni a nagy ládádból az eddig kimentett cuccokat. Utána eladhatod őket, vagy szétbonthatod a cuccokat.
-
Bennyboy
őstag
1-2 embert keresünk dz farmra. Most lvl 38 vagyok. Ts van. Goakulum néven megtaláltok a táblázatban.
-
ForRedGlory
félisten
Akkor mit kell csinálni, ha DZ-ben azt látom, hogy megtelt a "lerakat"? Nem tudok semmit kimenekíteni.
-
Csabee86
senior tag
Sziasztok.
Végre meg tudtam venni a High-End Pakhan-t. Holnap ki is próbálom. Szerencsére ma sikerült DZ-ben is napi küldikben is partnereket találnom. Hát teljesen új élmény volt.
Az lenne a kérdése, hogy a High End Caduceus és Liberator fegyverekről mik a vélemények?
Van itt olyan valakinek? Mennyi DPS-t lehet kihozni belőlük? Esetleg nincs egy lista/rangsor ezekről a High-End fegyverekről?
Előre is köszi a válaszokat.
-
warcat
veterán
Tippektrükkök rovatban most olvastam,hogy az agent origines policeman hátitáskát felveszed,feltápolsz lőszerből,majd visszarakod a régi táskádat és az extra lőszer megmarad.
Challenge módra jónak tűnik,persze lehet csak nekem újdonság. -
RazoR
veterán
válasz
hitvanyalak #8766 üzenetére
Az oké, de a térképen is látom valahogy, hogy mi az amit megcsináltam már és mi az amit még nem a főküldetéseken kívül?
-
RazoR
veterán
Van itt még valaki aki nem 30-as? 15-20 körül?
-
H4rt1g4n
tag
Általánosságban véve eladni vagy deconstructolni éri meg jobban a nem kívánatos lootot? Vagy fele-fele, hogy legyen pénz és alapanyag is?
Bár ahogy nézem, az igazán jó cuccokat creditért lehet venni.
-
ßrainiac
addikt
Hah! Koszi.
Teljesen bestresszeltem, mert ejfelkor vegzek, szoval kajaszunetben szepen belogoltam es mondom, osszegyujtok vhogy 30k-t gyorsan mert annyi hianyozna, de pont ebbe a safe house-ba rakott be, mondom, ranezek a cuccra. Hat pont ezt vettem meg tegnap ejjel (ezert sem volt eleg penzem)
Akkor ezek szerint egy jo fegyom van?
Ezenkivul van egy ACR-em szinte ugyanezekkel a tulajdonsagokkal ^^
Edit: beneztem, lol.. 28-as az enyem
-
.LnB
titán
Ha uplay-ben unlockolok dz kulcsot azt hol találom meg ingame? Mert a vendornál nincs. Hol kell lennie?
-
sith7
félisten
Mi az endgame ebben a játékban ?
A pvp ?
Ha ott is eljutsz max. szintre, és minden tárgyad tuti, akkor hogyan tovább ? -
RazoR
veterán
A side mission-öket és a többi apróságot honnan tudom, hogy már megcsináltam? Hogy jelöli a térkép, vagy csak egyszerűen eltünnek?
-
pzstm
titán
válasz
Anonymus23 #8745 üzenetére
új gear vagy új mod nem lett esetleg? Firearms, stamina és electronic skill számokat nem mindig írja megfelelően, pláne ha berakok egy modot egy gearre....simán kell neki logout és login, s ez bosszantó, pláne hogy a sárga fegyvereken a talentek ezek alapján aktiválódnak...
-
Anonymus23
veterán
Nah, végre megvan az összes gyűjthető tárgy:
Viszont a mai belépésnél valamit biztosan csináltak a szerverrel, mert egyrészt nincs már az a hiba, ami miatt össze vissza mutatta a fegyverek és az egyebek statisztikáját, illetve tegnap este az első fegyvert még ~82k DPS-el hagytam ott, most meg 101k.
A többi elvileg maradt, ahogy nagyjából emlékszem...
Nálatok minden maradt a régiben?
-
válasz
hitvanyalak #8741 üzenetére
igen.
-
H4rt1g4n
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne hozzátok:
A játék elején amikor felvettem egy telefont a földről, vagy Situation Reportot találtam, akkor mindig jött valami kis bejátszás (a telefon esetében pl. a hívásból egy részlet). Vagy például ha a JTF officernél felvettem a küldetéseket, akkor miközben csináltam, vagy ha az egyik kész lett, akkor mindig beszélt hozzám pár sort. Most, hogy már a magasabb szintű régiókban játszok, ez eltűnt. Felveszem a telefont, és semmi (persze az XP-t megadja, nem az a gond). Csinálom a mellékküldetéseket, de semmi komment a kedves officer részéről
Nem egy eget-rengető dolog, de a hangulathoz sokat adott hozzá.
Ez normális, másnak is ilyen? Vagy bug lehet?
Újraindítottam többször is, de nincs változás. -
Hunt3r22
őstag
Illetve a kommenteket olvasva egy kesztyűt is megemlítenek, remek statokkal:
"There are some really good purple gloves in the Firewall Safe house vendor, as well
380 Stamina
380 Assault Rifle damage
31% critical damage
5% crit chance
6.5% sticky bomb damage
Honestly with a reroll (Stamina to Firearms or Sticky bomb to pulse crit chance / damage) it's probably better than a ton of yellow gloves people are wearing just for the sake of having a yellow." -
-
Anonymus23
veterán
válasz
velizare #8733 üzenetére
Igen tudom, meg is van, csak furcsa volt, hogy úgy adta be, hogy nem jelezte a térképen.
Ugyebár, akkor is kirakja a jelet,ha közel érek hozzá, még azelőtt, hogy minden küldetés meg lett volna csinálva.
Ehhez meg ott szaladgáltam percekig, mire meglett, hogy hogyan is jutok fel, de nem volt továbbra sem ikon, annak ellenére, hogy ennél már egy kipucolt terep volt, azaz csak a még nem összeszedett cuccokat intéztem... -
kisfer
aktív tag
Sziasztok.
Valaki nem jönne játszani,most lett meg a bázis,level4-es vagyok?
Uplay nevem, kisfer0921 -
válasz
Anonymus23 #8729 üzenetére
a security wingben van egy canine unit (kutyás egység) nevű fejlesztés. ez ad egy perket, ami azt csinálja, hogy ha megcsinálod egy körzet összes mellékküldetését, akkor megjeleníti a térképen ezeket az inteles dolgokat.
-
Anonymus23
veterán
válasz
hitvanyalak #8727 üzenetére
Most így nem rémlik, de mintha mind megjelent volna, azután, hogy az adott szárny vezetőjét kiszabadítottad.
Én mentem aránylag sorban, de mind elérhető volt, független a menedékházaktól. Sőt a mellékküldetéseket is beadja, ha közel érsz hozzá, független attól, hogy a menedékház fel van-e oldva, vagy sem.Más: Vannak ezek a gyűjthető cuccok (echo, telefon, drónok, stb), amiket ugyancsak felold a térképen amikor minden mellékküldetést és találkozási pontot megcsinálsz, de tegnap pl. találtam egy lelőtt drónt, amit nem jelzett a térképen, csak a hangjára lettem figyelmes. Sajnos nem jegyeztem meg hol volt, de jobb oldalt az utolsó előtti terepen volt...
-
válasz
hitvanyalak #8727 üzenetére
a fő/story küldiket a játék storylineja triggereli. lineáris vezetésű a történet, néha van benne elágazás, pl. hogy a szárnyakat milyen sorrendben unlockolod, az mindegy.
vannak a szárnyakhoz kapcsolódó fő küldetések, ezeket a szárnyak unlockolják.
vannak a sidequestek, ezeket a menedékházakban lévő jtf officer unlockolja, ha vele beszélsz, megjelennek a körzetben a térképen.
és vannak a szárnyakhoz kapcsolódó encounterek, mellékküldik. szabadíts ki rabokat, támadj be egy banda búvóhelyet, stb. ezeket bármikor megcsinálhatod, hozzájuk közel érve megjelenik a gui-n, hogy egy ilyenbe botlottál, át akarod-e rá váltani az aktív questet. a menedékházakban van térkép, amit megvizsgálva megjelennek a térképeden is, de ahogy írtam, nélkülük is megkapod őket, ha megtalálod. -
hitvanyalak
senior tag
válasz
Anonymus23 #8718 üzenetére
Köszi!
És amikor megcsinálok egy új főküldit akkor majd újak jelennek meg vagy azokat a menedékházak adják? -
Telda
addikt
Hali!
Ha valaki megválna L-es méretű pólójától, azt szívesen átveszem tőle.
-
Anonymus23
veterán
Semmi gond sincs ezzel, 30-as szinten kb ilyen értékekkel mentem én is, azóta a lootokból szedtem össze magam, és a vásárolható cuccokból maradt 1-2 normális.
Mindenki azt hiszi, hogy aki ott játszik az überbrutál felturbózott játékos, közben meg a legtöbb sima mezei júzer, kb hasonló stuffal. Köcsögökkel csak magasabb DZ szintű terepen találkoztam, akik segítettek kitatkarítani a kimenekítési pontot, aztán segítettek a motyónkat is kitakarítani. Na az köcsögség volt, de nem ez a jellemző. 20-30-ból egy kb...Figy, kipróbáljuk, ha bejön a stílus, amit én/mi képezünk, akkor toljuk máskor is, ha nem, ez nem házasság, hogy össze legyünk kötve, ha működik, akkor jó, ha nem, akkor meg próbálkozunk másfelé.
DZ 30-as rank felett lehet jó cuccokat venni, pl géppisztoly volt tegnap normális, 9400 DZ kredit körül, kb fél óra alatt lőttem össze hajnalban egyedül, mert azt még meg akartam venni (sajnos nem volt igazán jó, mert mint kiderült, még így is kevesebbre tudtam felhúzni, mint a jelenlegi). -
Csabee86
senior tag
Itt is megkérdezem. Estefele valaki PS4-en egy kis DZ-ban benne lenne? Level 30/31 vagyok. Egyedül már nem pálya, ismerőseim között a max szint az 21-es.
-
.LnB
titán
válasz
Anonymus23 #8715 üzenetére
Nézd, jelen formájában szerintem ha nem tudok beszélni, de van a csapatban legalább egy ember aki tud akkor működhet a dolog minden probléma nélkül szerintem. Csak a bétából vannak DZ tapasztalataim. De nekem mint healer karakternek mi mondandóm lehet? Hátul maradok, figyelem a csapattársaim életerejét, és healelem azt aki bajban van. Nekem a félelmem inkább arra irányul, hogy a jelenlegi gearem, hp-m lesz kevés. Lehet két lövés aztán "kampeca". És akkor nem tudok healelni se kb.
Jelenlegi gearem elég karcsú: [link]
Ez lehet a baj nem az, hogy nem tudok beszélni. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
D.Orion
veterán
válasz
ForRedGlory #8609 üzenetére
Köszi, akkor majd meglesz.
-
Anonymus23
veterán
válasz
hitvanyalak #8717 üzenetére
Én úgy vettem észre, hogy egyszeriek, max úgy tudod "újrajátszani" ha valakihez csatlakozol, és nála még nincs megcsinálva a küldetés, akkor az Ő mapján keresztül lehet megint megcsinálni.
-
hitvanyalak
senior tag
Azok amiket találkozás névem jelöl a térképen, random generált mini események, vagy fixek? Tehát ha megcsinálom őket, másnap lesznek újak?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
daveoff #8714 üzenetére
Tegyük hozzá hogy hordható itemet, tehát fegyvert nem.
___
Így kell túlélni a manhunt/rugó státuszt.
_________
És már ez is él:
-
Anonymus23
veterán
Lejárt a szerkesztési határidő:
Engem nem zavar így sem max beírod ha valami van, ha van kedved este tolhatjuk, úgyis kerestünk már embereket, akikkel együtt mehetünk küldetésben, mert hardon még csak-csak elég a 2 ember, de a challenge mód az IM.
DZ is mehet, ne mondom, hogy nem lesz adrenalin, de túlélhető, max ha párszor megfeküdsz, de ha tudunk úgyis segítünk. -
Anonymus23
veterán
Egy ilyen mennyire tudja kiszűrni a hangszóró zaját?
Mert pl vannak jó páran, - DZ-ben hallom -, hogy hangszóró + mikrofonnal játszanak, őt nem zavarja, de gyakorlatilag rohadt zavaró a többieknek, hogy mindent 2x hallasz.Főleg ha valami részeg orosz, és még énekel is mellé
(#8712) .LnB
Nem kioktatás volt részemről, nem stíusom, ha ezt olvastad ki belőle, akkor bocsesz, de akkor meg tudod, miről beszélünk...
PL megmenteni egymás seggét, szólni a másiknak, hogy hátulról jön rá egy ellen, én meg ha közben töltök, akkor még segíteni sem tudok. PL volt úgy,hogy küldetés alatt nem beszéltünk 5 percig semmit, de jó volt taktikát váltani, amikor arra volt szükség. Én innen a fórumról szoktam játszani valakivel, nagyon hasonló a statisztikánk is, mert sok mindent együtt csináltunk...
Neki is 1 év körüli kislánya van, van hogy otthagy mindent küldetés közben mert menni kell, én megértem, mint korábban írtam 40 felett vagyok már, nekem is mások a prioritások, de 1-2 szót ha beleszól az ember az is elég tud lenni -
.LnB
titán
válasz
Anonymus23 #8706 üzenetére
11év CS, nagyon sok év WoW, 800óra Dota2, és sok más multi játék után ezzel én tisztában vagyok. Fejhallgatóm is van természetesen (nem pár ezer forintos, hanem egy Sennheiser HD555 (moddolva 595-re). És mikrofonom is. Szóval nem hiszem, hogy engem kellene kioktatni a témában. Tudom, hogy fontos a kommunikáció, ezért is vannak aggályaim a DZ-t illetően.
Viszont van annyi játéktapasztalatom, hogy szó nélkül teszem a dolgom (healelek), mint ahogy azt mondjuk WoW-ban is szokás. Ott a raidek alatt nem nagyon ment a csevegés.
És nem azért nem tudok beszélni mert nincs meg hozzá a technika, vagy mert néma vagyok. Egyszerűen a kisfiam szobájába nagyon áthallatszik a beszéd, mikor alszik. Én nekem meg ő az első. Akkor inkább szenvedek, megyek egyedül ha úgy alakul. De az az első, hogy ő nyugodtan aludjon.
-
Hunner
senior tag
válasz
Anonymus23 #8706 üzenetére
A másik megoldás:890.- Hama asztali mikrofon
Borzalmasan szarul adja át a hangokat. Pont még érthető kategória, de cserébe nem kell lemondani a normális hangminőségről... -
-
daveoff
veterán
-
Anonymus23
veterán
Ehhez a játékhoz alap a füles+mikrofon, enélkül nem lehet normálisan kommunikálni.
Nem is értem, hogy egy tűzharcban hogy lenne idő még írogatniA másik meg (bár ez nem mindenkinek aktuális probléma még) a feleségem sem szeretne folyamatosan háborús zónában élni. Tegnap csak poénból megmutattam neki, hogy miből is marad ki, azzal hogy fülest használok, mondjuk kedves és türelmes volt, ennyit mondott: "Nem is annyira vészes"
3eFT-ért már lehet venni noname fejhallgatót ami ilyen netes lövöldözésre tökéletes, úgysem az a lényeg, hogy mennyire tökéletesen adja vissza a frekvenciákat, hanem, hogy halljad a dolgokat. Ennyi pénzt még kiadni pluszban ha még nincs, akkor nem egy nagy pénz.
-
Frod
addikt
válasz
-=Jam=- #8702 üzenetére
Van még bárki kiskarival?? Jól megszívtam, hogy csak hétfőn tudtam elkezdeni, mindenki 30 így konkrétan nem találok társát, egyedül pedig veszett unalmas. Egyébként 9-es vagyok, wing-küldik mehetnének régiek/újak akár hardon is.
#szerk: természetesen nem válasznak szántam, bocs! -
Hunner
senior tag
Demmerrel toltuk párszor, neki sincs mikrofonja, ha felcsücsülsz Discordra hallgatózni, amit meg muszáj azt irásban bepötyögöd az simán elég.
Ma hajnalban egy random uplay ismerősömre pattantam rá DZ-ben, én lettem a 4. ember a groupban, három koreai amugy mint kiderült, de csak az egyik volt nemzetközi. Megszólalni nem mertem, inkább csak írkáltam nekik, voice-ban nagyon halandzsát beszéltek
Viszont nagyon cuki volt, ahogy az én kapcsolattartóm annyira koncentrált miközben írt nekem angolul, hogy diktálta magának szavanként ami meg jött át voice-on, úgyhogy előbb tudtam mi a kérdés, minthogy leírta volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged