Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Ja a supply is baromira megéri a lilák miatt. Ez is mekkora ökörség már?! Meglátsz egy kóbor kutyát, lelövöd és dobja a goldot. Ott a supply, körülötte a boss és a többi ellen. Lelövöd őket, kinyitod és lila. nonszensz.
Mondjuk az nekem dobott már zöldet is. de kb 1 vagy két zöldet a többi mind lila.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Anonymus23
veterán
Elég addiktív a játék, és ezt kevés feleség/barátnő tűri, nálunk is elfogyott a türelem, 316 óra után.
Visszább kell vennem, mert lassan bannolnak a családból Pedig nem is csítelek...Hogy on is legyek:
Egyre inkább azt érzem, hogy nem akkora gáz lesz a challenge, kb olyan ez, mint amikor először bementünk Schwat-al az orosz nagykövetség challenge küldetésre, hogy a hard röhögve megvolt, akkor nézzük a challenge-t, és volt egy jó 5 másodpercünk, röhögve léptünk ki, hogy akkor ez még nem nekünk való, de azon a küldetésen tanultunk meg taktikázni. Lassan le kell szervezni akkor a Falcon ch-t is végre, mert hardon már "unalmas" kivéve ha elpoénkodjuk, vagy mindenki fragelni akar, mert amit dob, abból max a heti az ami még használható. Tele van a láda már zöld cuccokkal, kb egyik sem használható (jó pár már össze is van törve pedig), legalábbis a jelenlegi karakterhez...Akik megcsinálták a challenget kérdezném:
A wavek leosztása ugyanaz? Mármint pl amik hardon jönnek elenségek ugyanazok a fajták jönnek ugyanazon körökben, csak erősebbek és esetleg többen vannak?;) - The Power of the Light Side
-
pzstm
titán
6 másodperc kicsit sok....bár a négyből csak egy embernek kell vakdosnia...vagyis ahogy elkezded vágni a kötelet 19másodperc, ha sikerül is, 90......még egyszerűbb lesz az XP és pénz farmolása az összeállt csapatoknak........
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
arnikusz
veterán
Ne már én is lemaradtam akkor 10 szint hiányzik hozzá.
Azért Kotowski daily 20 PxC kemény így.
Tegnap hasonló a korábbi Castro Daily helyszínre adta be B F és 3-as bandáját elintézni és leálltam fedezékből lövöldözni a harmadik hullám végére először kifogytam az időből, utána meg egy hasonló gránátos szituban feküdtem, így rájöttem, hogy DPS és keménység fejlesztés, mert 200.000 alatti mindkettő.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Anonymus23
veterán
Milyen gearrel próbálod ezt megcsinálni? DPS/HP/Elektr?
Jobban jársz, ha nagyon nem megy, akkor csapatban toljátok. Egyrészt gyorsabb is, másrészt intelhatékony, mert a napi/heti küldetések díját csak attól vonja le, aki elindítja a küldetést, azaz negyed annyi intelből megoldható az egész, nem beszélve arról, hogy a nagyobb küldetéseknél a mobok is dobálják az intelt.
;) - The Power of the Light Side
-
Brownage
tag
Lehet, hogy nem jól használod a setet. Ha simán csak megdobnak gránáttal, fel fogsz robbanni, önmagában így ettől nem véd meg, ha te nem csnálsz semmit.
A működése az, hogy NEKED KELL gránátot dobnod ÉS el is KELL TALÁLNOD vele valakit. Tehát valaki robbanjon a gránátodban. Ha senkit nem találsz el, akkor bukó. Ha sikeresen dobtad rá valakire a gránátod, akkor kapsz egy látható buffot. Ahol a striker, a taktikus és egyéb buffokat is lehet látni, ha kapsz ilyesmit. NA! Ha ez a buff megvan, akkor tudsz csak beleállni az ellenséges gránátba. Ekkor a következő fog történni: Robbanás helyett azt látod, hogy a piros kör zöldre vált, majd összemegy és nem történik semmi, vagyis hatástalanítottad.
Próbálgattam, működött, szóval szerintem nem bugos. Ettől függetlenül lehet, hogy másnál nem jó, de az én tapasztalatom az, hogy helyes használat esetén a tooltipben leírtak szerint működik.
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
vígasztaljon a tudat, hogy úgyis összetörted volna. (nem vicc). jelenleg helyzetben a caduceus ér valamit az összes közül, mivel a coolheaded talent aren és smg-n nem fordul elő. massive vigyázott rá, hogy biztosan ne egy neves fegyver legyen a minmaxing élén.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Raulblanco07
aktív tag
A hard lófasz szint már, azzal meg kellene csinálnod.
Egyébként leállás után mi is azt vettük észre, hogy nehezebb lett kicsit, amit magam részéről jónak tartok, mert nem tetszett előtte hogy 3-an végigrohanunk challange +2 nehezítéssel simán.
Leállás után már volt hogy elbuktuk és újra kellett kezdeni, bár ott is a mi hibánk volt, rambónak éreztük magunkat és össze vissza kóboroltunk a védd a jtf gyereket alatt, és mögénk spawnoltak. -
Raulblanco07
aktív tag
Nem azzal van baj, hogy eltér a véleménye, nem is azzal hogy neki nem tetszik valami, és mást használ helyette, csupán azzal hogy meg van sértve amiért a szeretett szettét leszaroztuk, mert az, szar.
És akkor jön ezzel az érvvel, hogy pvp-ben 1mp-el tovább töltök és meghalok, persze a pvp olyan mint a régi pisztolypárbajok, felálltok egymással szemben, és lőttök a másikra amíg az nem healel, nem mozog, és amikor töltenie kell akkor kimegy eléd hogy közben tiszta célpont legyenHa gyorsan akarsz tölteni, lone star, pp19. Jobb alternatíva.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Homályos, hogy mikor, azt mondták a hét végéig megpróbálják nerfelni, de ez már csak a holnapi nap és client side patchet jelent (különben rég megtették volna a karbantartások alatt). Úgyhogy ha holnap estig nem jön patch, akkor keddig/csütörtökig biztosan nem lesz semmi megint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Mobil flották
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Crypto Trade
- Futás, futópályák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest