- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
ScomComputer
veterán
1 kérdés: a uplay fiókomon van több játék is, ha én játszom a Division-al ,a fiam közben játszhat a FC-Primal-al,ha feltelepítem az ő gépére ?
-
venomka1
aktív tag
Az hogy 1 hete nem esett Sarga cucc DZ ben, annak kozev vanahhoz hoy a gyujtogetesi szazalekom 20?
-
Üdv!
A hét végén 5-6 órát csak a DZ-be töltöttem, hogy ott is haladjak már valamerre. Sikerült is a 23-as szintig eljutnom. Viszont egy dolgot nem értek, ugye itt mindenki arról számol be, hogy ki hány játékossal futott össze, szemétkedett, nem szemétkedett, stb.Én viszont egy fia játékossal nem futottam össze a hosszú órák alatt, ráadásul direkt a DZ északi részeiben bóklásztam végig, az 5-ös, 6-osban. A cuccaimat se kellett félteni, hogy valaki lenyúlja, simán mehettek fel a helire.
Szóval, mi lehet az oka, hogy nem találkozok senkivel ? Lehet, hogy azért mert még ilyen xarul állok?Más, sárga cuccokat miért nem kapok a DZ-ben, zöld, kék dögivel, lila is akadt, de sárga nuku. Ráadásul a lila cuccokkal se leszek előrébb ahogy nézem, ha majd elérem a 30-as szintet, és használatba vehetem azokat. Ilyeneket kaptam
(L:/dl/upc/2016-04/10/297223_ilbokumrueze1qrl_kimentett_cuccok.jpg)[/
L](/L)
-
marilllyo
veterán
válasz
Snip3r_HUN #11987 üzenetére
Elite dobálta őket?
-
ßrainiac
addikt
Tegnap esett egy gold, a terkepen latom, odafordulok, szaladnek felvenni, de ott nem latszik, majd a terkeprol is eltunik :/
-
nyamsas
aktív tag
Szeretném megköszönni a dél körüli DZ farmot, Anonymus, Predi, és utólag Venomka srácoknak!
Legelső gold weapon loot(midas)!http://prohardver.hu/dl/upc/2016-04/10/599815_wiwo87e59q6efe2d_tom_clancy_s_the_division_tm_2016-4-10-14-27-48_3.jpg
Tanácsot szeretnék kérni, elsősorban azoktól, akik Tech build mesterek, min kellene változtatnom?
Skillek amiket használok: Sticky bomb, pulse, overheal. -
A 3. aktiválható skill amit akkor szerezhetsz meg amikor teljesen kifejlesztetted a hozzátartozó szárnyat. T-vel tudod aktiválni és a 2 alap skill között jelenik meg a HUD-on. Lényegesen hosszabb cooldown-ja van de van olyan talent ami kill esetén csökkenti.
Ez a 3 létezik:
Tactical link (növeli a sebzést és a crit chance-t)
Recovery link (heal/overheal és feléleszti azokat akik épp a földrekerültek)
Survival link (damage resistance és movement speed) -
ZsyfKo
senior tag
Melyik smg miért jó? Ahogy látom a legtöbben Vectort használnak, de ott van még az Mp5 vagy az Aug azokról mi a véleményetek?
-
Csabee86
senior tag
-
RazoR
veterán
Az miért lehet, hogy meg akarok venni valamit ami 56k kredit, nekem van 98k és azt írja, hogy nincs elég pénzem?
-
marilllyo
veterán
Dz szintlépésre mi a legjobb módszer?
-
Maxtreme
addikt
Kíváncsi lennék amúgy az ubi foglakozik e egyáltalán a reportokkal..
Soha nem fogom megérteni ezeknek a nyomorékoknak mi ebben a jó. Erre verik vagy mi?
Mi lesz itt keddtől előre félek. -
válasz
ScomComputer #11963 üzenetére
Napi küldetések nincsenek, azért van kiírva.
RazoR8402:
T betűre rakott skill -
ScomComputer
veterán
Ezt,miért van tegnap óta látom,de működik minden?
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #11961 üzenetére
Egy csomószor emlegetitek a signature skillt, azmiaz?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Balika23hun #11956 üzenetére
Így is bőven összeszedhető 1000 PC kedd délig.
-
Lefty
addikt
válasz
Balika23hun #11956 üzenetére
Azokat a tervrajzokat mar ugy sem PC-ert tudod majd megvenni.
-
Balika23hun
aktív tag
Örülök neki hogy elismerték, de azért remélem lesz vmi kárpótlás. 240 PC-től esik el az ember ami jól jött volna incursion-re hogy egyből meg vehesse az új tervrajzok egy részét (már ha lesznek).
Na mindegy, kezd unalmas lenni ez a sok baki. Nagyon élvezem ezt a játékot de attól félek az lesz a vége mint a bf4-nek hogy megutálom a sok hiba miatt, meg hogy szarnak rá hogy időben kijavítsák. -
duvi
nagyúr
Egy friss cikk Orictól, témába vágó tartalommal a dobogó harmadik helyezettje miatt
"Steam - Ezek voltak az első negyedév legsikeresebb új játékai" -
Htibimor
senior tag
válasz
Anonymus23 #11947 üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
-
drmazsi
aktív tag
Sziasztok!
Biztos tudjátok ezt az oldalt The100
Mára csinálnék egy sessiont dz-be, csak én béna vagyok, és kellene pár jó cucc.Akinek lenne türelme ehhez, itt lehet csatlakozni : [link]
Illetve teamspeaken keresztül szoktatok beszélni?
-
Anonymus23
veterán
válasz
Htibimor #11945 üzenetére
Amit lootolsz a DZ-ben, azt ne széttörd, hanem add el.
A másik meg, hogy NE egyedül menj, egy csomóan vagyunk fenn, és szívesen segítünk is, úgyis unalmas már a DZ is jelenleg. Ha nem lenne füles mikrofonnal, nem egy költség szerintem, ha meg van, akkor nem értem miért egyedül próbálkozol.
Volt olyan, akinek segítettünk, és neki hullott vagy 3-4 sárga, míg nekünk meg semmi (semmi = lila cuccok).
Egyedül veszélyes a DZ -
-
vegitossj7
addikt
válasz
storm3 #11933 üzenetére
Müködni működik, viszont máshogy... Néha nem tudod elővenni a pajzsot és azt látod, hogy nem sebződsz. Másoknál te a kezedben tartod a shieldet, olyan bugosan, animáció nélkül.
Tudod használni a main fegyót, de valamiért csak a sidearm-al tudsz sebezni, minden más 0 sebzést csinál...Ennyi kb; a seeker mine-os már nem jó egy ideje.
-
Htibimor
senior tag
OFF-ba teszem olyan láma. Hogyan tudok képet készíteni a játékban?
-
storm3
senior tag
válasz
vegitossj7 #11916 üzenetére
Mukodik meg a shield+main weapon bug?
-
_Kondor_
tag
válasz
ForRedGlory #11861 üzenetére
Szerintem pont ez adja a DZ szépségét. Folyamatosan figyelni, feszültség alatt játszani, nem tudod mikor vagy biztonságban, még a random csapattársaidban sem bízhatsz csak a barátaidban. Igazi adrenalin bomba.
-
WhiteHawk24
tag
válasz
kiezTe90 #11927 üzenetére
Nem probléma, nem haragszom!
Sajnos vannak olyanok a neten akik mindenbe belekötnek, azt hitem te is olyan vagy, de ezek szerint csak a poén nem jött át nekem. Erről nem tehetsz!
Olyanokra gondolok, mikor "Basszus, ha ezt tudtam volna hamarabb, már alapból így csináltam volna / odafigyeltem volna erre!" típusú felismerése van valakinek játék közben.
Valahol olvastam, hogy a megszerzett tervrajzok olyan szintűek mint mikor megszereztem őket, így azokat érdemes a végefelé megszerezni?
Azt is olvastam, hogy valakinek nincs elég pontja kifejleszteni a bázison mind a 3 szárnyat 100%-ra, így meg kell gondolni mire költöm el a pontokat?
Ilyen és ehhez hasonlókra gondolok. -
kiezTe90
senior tag
válasz
WhiteHawk24 #11920 üzenetére
Jolvan na vicces akartam lenni... Látom faszán elsült a poén. Neharagudj nem kötekedni akartam!
Na de hogy mire figyelj eleinte? Nemis tudom, én totálisan nem figyeltem semmire, oszt mégis haladtam..
Majd elmondják a többiek, nem akarok hülye tanácsokat adni. -
Tartalmas volt a mai nap is. +6 szint DZ-be, egy valag arany cucc ( bocsi Cyber mégegyszer, hack-et nem kapcsolom be legközelebb
)
Sokszor haltam, mégtöbbször öltem.
Ez ma 19:00-kor, mielőtt elkezdtem játszani 12-ön szerepelt.
Demmer és Cyber volt a partyvezér. Úgy rohannak a rugóra, mint az állat...
Együtt a 3 fős party DPS-e szerintem röhögve túllépte a 600e-t... -
LÁZ
addikt
másnál is minősithetetlenül laggol a játék, vagy csak én vagyok a kiválasztott, beakad 4-5 másodpercekre, elég vicces volt dz harc közben
-
cZBc
csendes tag
Valakinek nincs kedve jönni farmolni dz-be?
-
hentes77
csendes tag
aki játszópajtást keres az vegyen fel
hentes77
-
marilllyo
veterán
Na! Első he-fegyver drop-om egy midas. Nem is rossz de megy be vasba. DZ1 named elite.
-
oneal1
senior tag
ha egy fegyvert akarok lekraftolni, ugye megadja hogy a sebzése mekkora intervallum között lehet.
de pl a mostani vector-nak 11.8 k a sebzése, amit tudok craftolni annak max 10.5.
pedig ezt is úgy csináltam, szóval nem értem.
vagy ez is valami képességtől függ hogy mennyire jó cuccot kraftolhat az ember?
-
kiezTe90
senior tag
válasz
WhiteHawk24 #11918 üzenetére
Arra figyelj oda hogyha jóidő van kimenj a szabadba...én benézted emiatt a hülye játék miatt 2 nap jóidot
-
WhiteHawk24
tag
Sziasztok!
Még csak most kezdtem el játszani, és csak a bázis 3 szárnyát nyitottam meg. Már értem mi, hogyan működik így csak 1 kérdésem lenne:
Ki milyen kezdő tanácsot tud adni, amire oda kellene figyelni?
Előre is köszönöm! -
vegitossj7
addikt
Totál változó ez a pajzsos tankolás, a damage resistance se számított sokat, 1x képtelenek leszedni a pajzsomat, máskor meg a pisztolyos köcsögök 3 lövésből leszedik...
Más rajtam itt nem tankol amúgy?Már majdnem megijedtem, hogy a smart covert lehet használni csak azzal, ha 1x bebújsz és a közelében maradsz... Picit OP lett volna a tankolásom... De csak 5 mp-ig marad rajtad a skill.
-
pzstm
titán
válasz
Csabee86 #11906 üzenetére
Stash és PC közös, 4x tudod végigvinni incursion-t majd. 4x nagyobb eséllyel lesz jobb/több lootod. Mivel heti 1x van rendes/nagy loot, így könnyen lehet, hogy egy karakterrel mire valaki egy setet összerak, már jön a következő, akár nagyobb/erősebb. És akkor még szerencsésebb volt
-
Drenadar
veterán
A bázison csak nekem nem megy az a láda ami fegyverhez adna random színű alapanyagot? a többi láda működik, de az az egy ma akárhányszor odamegyek nem elérhető :|
Én is átestem a pályán ma, küldetés közben...
Küldetést elkezdtem volna, nem volt nyitva a kapu.Én szemét, hogy még annak idején azt találtam mondani hogy eléggé bughalmaz az egész...
-
válasz
vegitossj7 #11895 üzenetére
haha! hát ezt megpatkolták, hogy működjön, aszt úgy maradt. elég tipikus történet, nem kell drámát csinálni belőle. a cink, hogy kliens oldalon kell javítani, ami branchelésnél lehet komplikált/időigényes, ha már nem áll rendelkezésre egy érintetlen er branch a mostani produktív verziókból. na meg persze a tesztek.
-
pzstm
titán
válasz
Maxtreme #11904 üzenetére
én sem, csak benne vagyok eléggé az ilyenekben. Egy nagyobb cég honlapján, egy banner képét cserélni jó esetben 2 hét például, ha eléggé sietteted az embereket
Divisionnél is jó esetben többszintű DEV és normál teszt szerverrendszerek vannak. Kell találni/csinálni lyat, ami tökéletesen megegyezik a jelenlegi end-user verzióval, és minden teszten át kell mennie az új kódnak. Vagy kevesebb teszten megy át, és vállalják, hogy más hibákat hoz magával, amiket jó eséllyel a nagy keddi verzióba nem tudnak belerakni, mert nem tudják kitesztelni....vagy a keddi verzióban már eleve újabb módszerrel van ez a rész benne, és akkor tényleg keddig semmi......ilyet tudok elképzelni
-
pzstm
titán
-
Maxtreme
addikt
Csak ami számomra nem világos hogy nyilván ez az info eljutott hozzájuk is.. Miért nem javítják rögtön? Szerintem senki nem indítana keresztes hadjáratot ellenük ha ilyen esetben 1 órán át nem lehetne felcsatlakozni a szerverekre.
Ezen felül arra is kíváncsi lennék hogy ezek keddenként mikor lelövik a szervereket mit is csinálnak pontosan?
Mert ha jönne mindig 1-1 hotfix, azt mondanám értem a dolgot, de így.. -
Maxtreme
addikt
Nem tudom itt említettem e, de akinek fps problémái vannak (érdekes hogy nálam 970-el ha 60 alá esik a frame akár 2-3al is, már mikrolagol a játék) vegye legalacsonyabbra a volumetric fog beállítást (asszem medium a legkisebb) látványbeli különbség nem lesz, de sokkal stabilabb sebességet fog produkálni a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged