- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxtreme
addikt
Srácok nem akarunk egy PH-s csapatot összehozni?
Nagyobb eséllyel indulnánk neki a napi eventeknek és a DZ-k-nak mint randomokkal. (persze nekem még kicsit fejlődnöm kell, még csak 19-es vagyok
)
Mittomén' akit érint a dolog, dobja be az ubis acc nevét, aztán felvesszük egymást.
Engem Maxtreme-HUN néven találtok meg. -
DummyBoy
senior tag
válasz
spooner81 #10354 üzenetére
Tegnap este majdnem hasonló érzés kerített hatalmába engem is, mondjuk más okból.
Az már csak hagyján, hogy RNGesus szeret, eddig 4+1 Challenge küldit teljesítettem, jutalmam 2 HE holster és 2 HE térdvédő ...
De tegnap este lefekvés előtt bementem megcsinálni randommal a Challenget, és a boss előtt úgy fagytam ki, hogy öröm volt nézni ...
Miután tanítottam a szomszédokkal pár kedves magyar szót, kevéssel 11 után, gondoltam megpróbálok beloggolni megint, és nagy meglepetésemre visszarakott a csapatba, és sikerült befejezni ... (ez volt a +1).
Meg is lett a jutalmam, még egy Holster ... De legalább lett elég PC-m, hogy megvegyem a Extended magazine blueprintet ...
Azért a töltőképernyő közben erősen gondolkodtam a pihin ... xD
De ha már a farmolás a téma: Elhiszem, hogy nagyban megkönnyíti az életet, de nekem pl. emiatt érdekes a játék ... A napi küldikkel tudok szépen lassan úgy haladni előre, hogy egyre jobb cuccaim legyenek ... Talán összejön egy nap alatt egy mod blueprintre, vagy 2-3 nap alatt valami gear blueprintre, és szépen lassan haladok előre ... Addig meg healerkedem, supportolgatok, és meglátjuk.
Nem mondom, hogy nem lenne jó fullos gearben szaladgálni, de pl: Diabloban ezt mindig az követte, hogy akkor kezdjünk valami másikat ...
-
kinghaxor
aktív tag
A farmos dolgokat is javítani akarják? Én csak phoenix-et farmolok remélem azt azért még meghagyják egy darabig. Ahhoz nem kell a fedezék. Én nem vagyok oda a DZ-ért. Eddig szinte semmi értelmeset nem kaptam még ott. Gyenge is vagyok hozzá és mivel szinte csak egyedül játszom ezért valaki mindig ledarál. Éppen ezért jó ha más úton is tudom fejleszteni a karakterem.
Kicsit más. A bázison lévő arany tervrajz vendor árukészlete az változik? Két napja nézegetem de mindig ugyan az. Apropó napi kihívás szintet mikor érdemes elkezdeni? Lila cuccokkal, kalibrálással meg slot módosításokkal elértem a 90 ezer dps, 60 ezer hp, 23 ezer képzettség szintet de innen nem tudok feljebb lépni arany cuccok nélkül. Jó lenne a napi nehéz küldetések mellett a kihívást is megcsinálni de ahhoz gyengének érzem magam. Esetleg ha valakikhez lehet csatlakozni esténként akkor szívesen beszállnék.
-
Hunner
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #10388 üzenetére
Nem feltétlen válasz neked, de mivel épp egy Black Market AK-t linkeltél az első képen...
Érdekes stat display bugba botlottam bele, eddig egy egész jó high-end LVOA-C fegyvert meg egy Vectort használtam 169k illetve 149k dps-t írt rájuk a rendszer, kb 2750 Firearmssal. (tudom accuracy miatt nem ér semmit a szám, de akkor is miheztartás végett). Elértem a lvl50 DZ-t, shopping spree után így néz ki a karakterem. Ami gyanús, hogy már 3000 fölötti Firearmssal, és gyakorlatilag ugyanazokkal a modokkal maximum pepitában a két új fegyver alacsonyabb dps értéket mutat, holott shooting range-n bőven jobban sebeznek mint az elődök. Meglehetősen fura. Minden jól számolódik, rendesen változik az érték ha csereberélek, szóval ez nem a fals számos relogra megoldodó bug. Konstans ezt mutatja. (Sniper AK-ja is 167-et tud állítólag, miközben a damage bőven alacsonyabb mint az enyém). A slusszpoén, hogy ha az LVOA-t újra felpakolom az is ilyen 142k-t mutat.
Találkozott valaki már ilyennel, zavarni nem zavar mert látom a damot hogy eléggé rendben van, de akkor is...!?
tl;dr: Hatalmas upgradek után nevetségesen alacsony dps érték, miközben a modok nem változtak.
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #10393 üzenetére
changelogra leszek kíváncsi...már ha lesz olyan
-
Snip3r_HUN
addikt
,,The servers will shut down for a scheduled weekly maintenance on Tuesday, March 29 at 09:00 AM CEST, 03:00 AM EDT, 12:00 PM PDT.
Estimated downtime is approximately 3 hours. Please follow this thread for any updates as the maintenance progresses.” -
marilllyo
veterán
Srácok! A Bling! Bling! trófeához lila kell vagy sárga?
-
warcat
veterán
válasz
oneal1 #10382 üzenetére
Kicsi útvonal
Kibővített útvonalMostanra sokan ismerik,ezért az eredményességük csökkent.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oneal1
senior tag
sziasztok
div tech-es cuccokat nem lehet egyel jobbra craftolni mint a többi anyagot?
kifogytam az arany divtech ből...
még egy kérdés: hol érdemes, illetve hogy érdemes ezt farmolni?
köszi!
-
warcat
veterán
Az Orosz Konzulátus trükkje Lincoln Tunnelre alkalmazva
Nagy pozitívum ugye,hogy nem kell végigverekedned magad egy komoly challenge módon érte.
Mondjuk büszkén
jegyzem meg,hogy az én szerény 155/64/19 felszerelésemmel kitakarítottam egyedül a konzulátus challenge módot a végén található pánikszobás részig,amikor érkezett erősítés végül.
-
tal-garius
aktív tag
Biztos élvezi a játékot mikor vagy 100x megöli az adott bosst 2 óra alatt.
Én a napi 3 küldetést letolom aztán ennyi. DZ-ben ha van csapat 1 órát játszok kb, utána már az is idegesítően monoton. Viszont 17 lekraftolt fegyver után se tudott adni egy normális talenttel rendelkezőt, na az már vicc.Nagyon kíváncsi leszek milyen tartalmakat adnak hozzá a későbbiekben, mert állítom 50 óra gameplay után kifutja magát a játék és ennyi. Mobok, küldetések változatosságáról nem is beszélve. Kicsit jobban is megerőltethették volna magukat a fejlesztők. Na de ez már más téma.
-
VirDan
aktív tag
Írta valaki a nap folyamán hogy folyamatosan töltődött az élete, mintha health-es doboz lenne mellette mindig.
Nekem DZ-ben egymás után ezt csinálta 2x. Ameddig volt ammo-m addig csak mentem előre. Ha kimentem valamelyik vendorhoz, akkor megszűnt.
Napi küldetések mellé, napi glitch is van ezek szerint... -
marquuard
veterán
Érdekes ez a DZ loot drop is. Tegnap 2,5 óra kaland alatt egyetlen arany se esett, most meg 1 óra alatt 3 random emberrel minden második boss HE-t dobott.
-
Telda
addikt
válasz
Snip3r_HUN #10370 üzenetére
Pont az ilyen exploitok kihasználása teszik tönkre a játék szavatosságát.
Ilyenekért nem szokott ban járni? -
VirDan
aktív tag
3x csináltuk meg a Lincolnt kihívás szinten, de bezzeg, se közbe, se a boss nem dobott volna valami sárgát külön...
Egyedül a küldiért ment a sárga..
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Snip3r_HUN #10370 üzenetére
A 2. hullámra arany fegyvert kaptam így.
-
Snip3r_HUN
addikt
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #10368 üzenetére
Napközben jó! És köszi.
Este bf4 multi megy azzal az átkozott hidegvérû hüllô haverommal.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #10357 üzenetére
Menô a ruha.Dolce & Gabbana?
-
raven84
senior tag
Hali, fegyvertok alaprajz van valahol? Mert most árulnak sárgát, ami upgrade lenne. De ha lehet kraftolni is akkor nem veszem meg.
-
D.Orion
veterán
-
MichaelSD
őstag
Jól látom, hogy a 2 modslot az egyik legjobb tulajdonsága a tárgyaknak? Ha nem teljesen pocsék a többi mod persze, de szerintem még kompromisszummal is jobb 2 modslot, mint a egy jó tárgy 1 slottal.
-
-
-
VirDan
aktív tag
PS4-en játszom, nem hiszem hogy valami mahinálás lenne a dologban... Szerintem agyon van tolva a Vektorja. De az élete is toppon lehet, mert a 9000-es sebzésű, 945 L/P-s vektorommal csak karcolgatom
Idegenek behívtak csapatba, de így sem tudtuk 3-an leküzdeni..
Mérgemben kiléptem, nem hiszem hogy egyhamar találkozom vele. -
VirDan
aktív tag
Most DZ-ben egy igen különös róg f@szkalap vektorral egy lövéssel leszed. 90000-es health mellett... elég fatya dolog.
-
spooner81
csendes tag
Nos srácok, most lett elegem az egészből. Egy random csapattal nekiálltam az orosz konzulátusnak kihívás fokozaton. A fő boss előtt megkérdik, akarunk e farmolni. Néztem erősen, hogy mivan? Gondoltam hajrá. Egy ügyes buggal a konzulátuson kívülről lőttük az ellent. Hullott szépen a cucc. Viszont ezek átmentek a kerítésen, ami viszont nekem nem sikerült. Majdan sírva léptem ki a játékból annyi jó cucc maradt ott
Ezekután kinek van kedve játszani
-
Maxtreme
addikt
Srácok az "új" NV driver (364.51) hoz valami szemmel látható teljesítményjavulást, vagy csak szokásos marketingshit?
Nincs különösebb bajom az FPS-el, általában tartja a Vsync-es 60-at (gtx970) viszont érdekes hogy amint beesik 60 alá, olyan érzésem lesz mintha 35 körül menne. Fura, de ez van. -
-
VirDan
aktív tag
válasz
Balika23hun #10339 üzenetére
Okay, rápróbálunk egy párszor
-
marquuard
veterán
válasz
Balika23hun #10339 üzenetére
Minden challenge mód ad 30+ PC-t, nem muszáj napi küldetésnek lennie.
-
Balika23hun
aktív tag
válasz
VirDan #10336 üzenetére
Javaslom a Lincoln alagút küldi (kihívás szinten) többszöri megcsinálását a mai napon. Mivel napi küldi ezért sokan csinálják, és kb 15 perc végig menni rajta random-okkal. Fixen ad 32-33 PC meg egy arany viselhető cuccot, ill. elvileg a főboss is dobhat aranyat ha megfelelő a csillag együtt állas.
-
VirDan
aktív tag
válasz
Hunt3r22 #10335 üzenetére
Ahogy informálódtam, többen is "beszorultunk" egy bizonyos gear szinten. Előferdül sajna...
Most tolom a DZ-t. Elérem az 50-es szintet, akkor tudok venni sárga tervrajzokat. Akkor már kicsit fel is tudok fejlődni. Mert a napi küldikhez (kihívás szinten) sajna kevés a gear-em. 105000DPS/82000Health egy sárga Vectorral. -
VirDan
aktív tag
Sziasztok!
Ps4-es tolom a gammát, de furcsának tartom hogy alig dob sárga cuccot. Itt többnyire PC-s berkekben ahogy írjátok jobban dobja a sárgákat. 2db sárga cuccom van mindösszesen. De azokat is craftoltam. DZ-ben mindjárt 50-es a szintem, járok fel DZ 3-4-5 be is, de semmi.. A gyűjtögetésem: 121%
Konzolon ennyire gázul adná a sárgákat? -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
RichieTri #10330 üzenetére
"sosem gondoltam volna erre...tényleg ott a lőszer
"
Ha meg nincs lőszer, akkor érdemes lehet a vízet is használni, bár az csak 20% extra sebzést ad elite-k ellen. De több mint a semmi.
(#10334) VirDan
Teljesen random, Xbox-on is PS4-en is van akinek nagyon jól dobja, valakinek nagyon rosszul. Én boxon tegnap pl egyet sem kaptam. -
vegitossj7
addikt
válasz
A robbanó lőszerre talentolni kell, van rá explosion talent, rendszerint Electronics buildnél, elég faja armor damage-et okoz AoE-be.
A flame bullet inkább LMG-nél jön ki igazán, de az SMG-k is sokat profitálnak belőle, talán a Sniperek a leghasztalanabbak vele.
Én ha kell 50k skill powerrel ellövök egy pulse-t és 40%-os crit chance-el kb. mindig felgyullad az ellen.
-
Drenadar
veterán
válasz
érdemes használni. ha ott van előtted egy boss, akit mondjuk szeretnél gyorsan kicsinálni, nagy védelemmel, ráküldesz egy kis gyújtó lövedéket utána nem veled lesz elfoglalva... addig meg tudod rotálni.
A villámosok a shotisok, őket kell nagyon gyorsan likvidálni...
gondolom a keresztes is egyértelmű. -
RichieTri
senior tag
válasz
vegitossj7 #10329 üzenetére
ez marha érdekes.
sosem gondoltam volna erre...tényleg ott a lőszer
komolyan mondom sosem jut eszembe. az az igazság nem is tudom, hogy milyen potenciál van a robbanós v. gyujtós skúlóban?!ja és lhet azt tudni, hogy mikor jön az ellen és van a HP-juk mellett kis ikon:gránát,villám,páncélököl, stb...
hogy azok mit jelentenek. nyilván a célkereszt az csipa -
DummyBoy
senior tag
válasz
RichieTri #10327 üzenetére
Én mindig elszontyolodom, amikor konzulátus van ...
Nekem 80/55/25 körül van a statom, sikerült tegnap egy kommunikáló csapatot kifognom (És mivel először letoltuk a 2 Hardot, így az is kiderült, hogy nem agyatlan pistikék voltunk, hanem csak friss 30-asok ...), shotisok persze megrépáztak bennünket szépen ...
Nosza váltsunk taktikát, dobjunk mobile covert az ajtókba ... Jöttek a shotisok, átszaladtak a covereken o.O majd megint megrépáztak bennünket ...
Szóval mindenki megköszönte a játékot, és majd legközelebb ...
-
Garsza
veterán
Ezeket a dolgokat mivel lehet növelni? Elsősorban a gyűjtögetést.
-
warcat
veterán
Orosz konzulátus challenge mód végtelen bossfarmolás,mindent dobhat
Mire ezt kedden javítják,minden kifarmolható kb, jó nekik.[The Division | Loot/Phoenix Credits Farm Tutorial Russian Consulate ]
-
demmer123
őstag
-
marquuard
veterán
Advanced Weaponary Vendor milyen időközönként frissül?
-
Landon
addikt
válasz
warcat #10278 üzenetére
Ertelek. Nem leszolni akartam a jatek grafikajat. Kisse valoban elhamarkodottan iteltem meg. Sok mozzanatban nagyon szepen tud mutatni pedig en meg nem is voltam azokon a helyeken amiket irtal. De az mar most latszik, hogy a vilagitas, reflekciok, kod nagyon el lettek talalva. Nekem egy-ket utcai texturaval volt problemam ill. ti nem ismertek ra 1-2 Crysis2-3 asset-re? Kamionok pl.
Igazabol engem ez annyira nem zavar mert imadtam a Crysis-t es meg mindig nem tudtam megunni a lezuzott NY-kot. Szamomra a hangulat ill. jatek menet nagyon el lett talalva, pont ez az a stilus ami nagyon bejon meg ha sokaknak repetitiv is.
Naivan talan azt hittem kisse jobban fog futni dehat ez van kivancsi leszek kesobbi DZ-os harcoknal mennyire fog be-be dadogni. Mielott a helikopter elvisz Manhattan-be van egy misszio aminek a vegen fent a teton elegge megette a vasat a jatek az utolso rohamnal. Csak referencia pontkent irom le, hogy kesobb ennel meg rosszabbra szamitsak vagy javul a helyzet? GAF-en irtak, hogy vannak itt is ilyen blachole-ok ahol erthetetlen modon elsziv a jatek minden erot. Pl. a tetos jelenetnel a fustgranatokon kivul nem tudom mi mas ehette el a gepet.
Duvi:
-
demmer123
őstag
válasz
Anonymus23 #10260 üzenetére
-
vegitossj7
addikt
Random emberek, random fogalma a mobile shieldről.
[link]
1 wipe után megoldotta a delikvens ránézésre, ez meg trollkodott.
Jóféle. -
Garsza
veterán
Szerintetek Vectorra vagy Liberátorra nevezzek be az Advanced vendornál? Jelenleg Caduceust használok.
-
D.Orion
veterán
-
Csabee86
senior tag
Köszi szépen. Igen a platina az ugyan az mint boxon az 1000G. Gondolkodom azon, hogy veszek egy Xbox One-t is. (főleg a Quantum Break miatt) Lehet oda is megveszem a Division-t.
Nagyon bekapott a gépszíj. Hihetetlen ez a játék. Minden nap ad valami olyasmit amiért érdemes játszani. Ráadásul a két kedvenc fegyveremmel mehetek. A Vector közelre valami hihetlen. A Caduceus távolra is jó. De mellettük van még egy Feketepiaci AK-47, Pakhan, és egy mesterlövész puska. Így minden helyzetben van fegyverem.
Második karaktert elkezdtem, majd azzal is 30-as szint a cél.
-
Maxtreme
addikt
Basszus nem szabadott volna megvennem ezt a játékot, függőséget okoz.
Szinte ma le sem raktam
Úgy nagyjából már képben vagyok a dolgokkal, 1 valami amire nem sikerült rájönnöm.Ezeket a napi (event) missziókat hol jelzi a játék?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Renault, Dacia topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- sziku69: Szólánc.
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest