- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
aerosmith
őstag
válasz
[hun] warhea #11372 üzenetére
40 perc után otthagytam a teamet toltam helyette inkáb 2 alagutat...
-
.LnB
titán
Tudom senki se jós de azért megkérdezem:
Most megint van a vendornál M1 sniper. De ugye a talentek nem jók rajta. Szerintetek a következő készletnél várható megint M1 más verzióban?!
Előzőnél mikor jó volt rajta a talent akkor megvettem de véletlenül betörtem mert lila volt. fail
Szóval nem figyeltétek mindig van M1 vagy lehet a kövi körben nem is lesz?
-
flash-
veterán
válasz
Snip3r_HUN #11356 üzenetére
jaja.
amúgy nincs valami oldal ahol felteszik minden nap az aktuális megvehető skint?
-
kovsol
titán
válasz
Snip3r_HUN #11391 üzenetére
Köszönöm, sikerült szereznem saját kódot.
-
[hun] warhea
tag
válasz
Snip3r_HUN #11390 üzenetére
Ezek a skinek mihez jartak? Nem tudok rajonni miert kaphattam meg. En semmi iylet nem aktivaltam anno csak a ket dlc-t anno steamrol.Goldos Season passom van es 2 dlc-t vettem meg. valamelyikhez jartak volna?
ja es betas is voltam.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
kovsol #11389 üzenetére
VPN-nel usa ip-ről kell készíteni egy új uplay fiókot, ezután az agentorigins honlapon be kell lépni az új accounttal, ha kéri a kódot be kell írni hogy agentorigins, és kapsz egy kulcsot.
(#11392) [hun] warhea : Season passhoz, és a gold kiadáshoz is egyaránt járt.
-
kovsol
titán
válasz
Snip3r_HUN #11377 üzenetére
Már aktiválták
(#11390) Snip3r_HUN hogyan lehet kérni?
-
.LnB
titán
válasz
marilllyo #11385 üzenetére
Engem mindig jó csapattal dob össze. Múlthéten volt egy fogyi brigád Lexington-on. Hát azt hittem beszrok a röhögéstől. Tudod mit csináltak?! Nem hittem a szememnek. 3 szor wipeoltak ez miatt. Én meg csak álltam és kérdezgettem chatbe, hogy ez mi? Na szóval a tetős résznél, mikor felmentek a tetőre lifttel. Ez a három hülye instant elkezdtek futni hátra ahol a túsz van (meg egy sniper) és ott kempelték be a placcot. Minek?!
De tipikusan no DPS, no Brain emberek voltak.
Mindig csak azt láttam, hogy felér a lift aztán szaladnak oda hátra. háromszor nem sikerült élve elfutniuk odáig, negyedjére már igen. Még medic ultit is elnyomta a tag, hogy ne haljanak meg furás közben.
Da azóta profi teamet kapok mindig. -
-
[hun] warhea
tag
válasz
Snip3r_HUN #11377 üzenetére
ezt en megkaptam multkor megjelent a reward vendornal, de hogy miert azt nem tudom
-
Snip3r_HUN
addikt
Ha valakinek még nem lenne meg az Agentorigins skin pakk, akkor itt van egy kulcs, uplay-en aktiválható (parademic, firefighter, police, és hunter skin-t tartalmaz)
PU3P-TRDU-NLAC-A6AE
-
válasz
[hun] warhea #11375 üzenetére
Ma ejjel leszek csak 1 kicsit, nagyon keson erek haza.
de segitek szivesen.
-
válasz
Mi 4en ( lazlo, gery, en es egy random ) 22perc korul letoltuk
-
pzstm
titán
válasz
hát nekem is másfél órámba telt....................
igaz 3 karakterrel
-
[hun] warhea
tag
Hat sracok ebbe az esti orosz konzulatusba csak en egettem el megint 3 orat?
-
válasz
Snip3r_HUN #11361 üzenetére
En augra szavazom!
-
Maxtreme
addikt
válasz
Snip3r_HUN #11365 üzenetére
Jaa, aha köszi!
-
Maxtreme
addikt
válasz
jaja. Én is vettem, hármat is mindjárt
Amúgy a ruha amit használsz, az melyik? Jól néz ki.szerk: Én marha tegnap eladtam véletlenül a lila m1a-mat, pedig jobb volt sokkal mint a jelenlegi arany Socomm MK20..
-
.LnB
titán
válasz
Snip3r_HUN #11361 üzenetére
Huhh most hirtelen nem is emlékszem, hogy az AUG vagy az MP5 tervrajz van e meg. Lehet megvettem mindkettőt?!
Majd ha hazaérek megnézem. Bár craftolni nem tudok mert tegnap Vector-t pörgetgettem, lett is jelentős előrelépés.
(#11362) pzstm Akkor majd farmolok DIVtech-ket.
-
pzstm
titán
Neiem navy mp5-N van, egesz jot sikerult craftolni, viszont emlekeim szerint division teches (szinte biztos)
60 feletti loszer van a tsrban, one is none talenttel(ami gondolom alap, hogy aki teheti hasznalja), egy shotis 2/3 tarbol siman megfekszik challenge modban, mindenfele buff vwgy egyebek nélkül
Probanak ajanlott mindenkeppen, mivel rpm lassabb mint vectornal de joval tobb tolteny van egyszerre nálad
-
vendingo
veterán
válasz
Melyik vendornál vannak ezek a skinek?
-
daWoolf
csendes újonc
Olyan "endgamereket" keresnék akik hosszú távra terveznek ezzel a játékkal és kellene nekik még csapattag vagy eleve eddig csak magányoskodtak... Minden jöhet, a játék a lényeg!
Uplay/LiveID: da47Woolf
Ha valaki hasonló cipőben jár jelöljön. Köszi! -
Edem05
őstag
Új build... DPS helyett kicsit tankosodom inkább. Illetve ez ilyen hybrid cucc dps/tank keverék. Eddig tetszik, de még alakítgatom. A fegyvereim se tökéletesek.
-
Sehogy sem tudsz visszamenni, de ott a lehetőség új karakternél
Viszont mivel én nem csinálom rendszeresen a napikat, rohadtul nem tudom követni, mi volt meg és mi nem... Azt tudom, hogy a bal oldala a térképnek már kész hardon, de a jobb oldalon lehet még 1-2, de ezért most kb. mindet végig kell majd nyomnom, mert nem tudom, mi maradhatott ki
-
Aki nem kapta meg az összes küldetés hardon való végigjátszásáért az achievementet, az emlékszik, hogy esetleg megcsinálta-e az elején a Brooklynt hardon is? Mert szerintem az hiányozhat hozzá, tegnap vette észre, hogy ott is lehet választani.
-
DummyBoy
senior tag
Ooh, a konzolosoknak nem az egér Bill elleni játék lenne a legnagyobb probléma. Aki játszik FPS-t, az valószínűleg találkozott már ezzel, nekem is van, csak nem szeretem, nem használom. Tisztelet a kivételnek, de a csíterek miatt nem akarja ezt igazán senki. Lehet gyengébb a grafika, lehet kontrollerrel nehezebb az FPS/TPS játékokban jó statot csinálni... De nincsenek csíterek, és ez bizony roppant nagy pozitívum!
-
ßrainiac
addikt
Uuuuh, de felqrtam magam ma ejjel ezen a goreny jatekon.
Masodik karimmal (lvl23) DZ-ben lojjuk a masik epuletet poenbol LZ tetejerol, erre egy fereg aki azelott ugyesen eljatszotta h mellettem lovi ugyanazokat, hirtelen hatbalo.
Okay mondom, elofordulnak patkanyok, respawn, becserkeszem, fel tar bele, sticky, tar masik fele, vege. Elkezd nyavalyogni, hogy hu mekkora csiter hogy csinaltam ezt meg azt, respawnol es itt kezdodtek a bajok, ezutan mar csak falon keresztul lott le nagyjabol meg 1-1 lovesekkel.
Ez a jatek meg soha sem idegesitett fel annyira h kilepjek, mindig elvezem, altalaban a vegkimerultseg miatt hagyom abba
..de ez baromi gaz volt es nem ertem, h egy competitive online shooterben (ahol egyertelmu h lesznek ilyen trollok) miert nem lehet elejet venni ennek. Nem hiszem el, hogy valaki arra pazarolna el tobb 10szer Ft-nak megfelelo osszeget, hogy ujbol es ujbol megvegye hogy cheattel szopatgassa a tobbi jatekost. Es mivel ez valoszinuleg igy van, magatol ertetodo h sikeres lenne egy VAC vagy akarmi ami ezekre van.
No mindegy, nem akarok az a nyavalygos lenni akinek apolgatni kell a lelket, vagy akit meg kell gyozni h marpedig ez a jatek jo, mert tudom, ezert jatszom vele, csak meg akartam ezt osztani
-
marilllyo
veterán
Named elite-t annak számolja el aki az utolsót belelőtte?
-
kovsol
titán
Azért nem tudok befejezni egy küldetést, mert a végén a neves mobnak nincs textúrája, csak a semmiből lő, meg a névtábla és a hp csík lebeg a levegőben.
Meg röpköd, a házba bemegy. A tapadós gránát követi viszont, de mire azzal megölöm feljön a nap. Meghalok akkor is így tölt vissza a boss a végén. A mobok jók.
-
RazoR
veterán
Olvasgatva a dolgaitokat úgy érzem, hogy a neheze még most jön majd lvl 30 után... talentvadászat, stb...
-
marquuard
veterán
válasz
kovsol #11332 üzenetére
Na erre mondjuk nem gondoltam. Viszont legjobb tudomásom szerint a crit chance csak a DPS-t módosítja, a Firearms-ot nem, így nem indokolt a DPS lecsökkenés minden fegyveremnél.
Úgy néz ki számomra, mintha a DPS-t a fegyver felszerelése után számolná újra, viszont nem értem akkor a 157k-s érték mit keres ott ha kiválasztom a fegyvert (de még nem szerelem fel).
-
marquuard
veterán
Nem értek valamit. Lecraftoltam egy új Vector-t és felszereltem, most full arany cumókkal. Ha kiválasztom a fegyvert, 157k DPS-t ír a mostani helyére, de amint felszerelem leugrik 147k-ra és ha ez a fegyver van fent akkor az inventoryban lévő összes fegyverem DPS-e leesik. Ez már csak azért poén, mert van egy lecsupaszított Vectorom, ha azt szerelem fel, akkor meg megugrik a fegyverek DPS-e. Ez most nincs jól átgondolva vagy én cseszek el valamit?
A két Vector között gyakorlatban 100 DMG differencia van, a régin 13% crit chance max élettel, az újon (amit használnék) +13% dmg 10m-en belül. Valami nem okés, +/-100 DMG csak nem okoz ekkora különbséget.
-
Htibimor
senior tag
Találtam egy tárgyon egy olyan tulajdonságot, hogy: "megnövekedett veszély". Tudjátok, ez mit takar?
-
válasz
-=Jam=- #11313 üzenetére
Vazze, tényleg most, hogy írtad beugrott, hogy az elején tényleg volt olyan melléküldi, hogy megcsináltam és nem írt semmit végén, csak újra megjelent az M, hogy válasszak új küldetést. Akkor különösebben nem foglalkoztam vele, mert még ilyen 20-30 %-os állapotban voltak az egyes szárnyak, a fene gondolta, hogy a végén szopás is lehet emiatt.
Ez a betársulós, újra végigjátszós móka meg csak a főküldiknél lehetséges ugye, mert mellékküldiknél ott fel se ajánlja a társulást. -
Ó, egy szóval sem akartam mondani, hogy nincsenek ügyes controlleres játékosok mivel magam is játszottam 1-2-vel Dust514-ben (én egérrel toltam mert ugye az unreal engine-nek van natív támogatása) és rendszeresen több killt szedtek össze mint én, de ugye ott olyan volt egérrel játszani mintha a kezemre kötöttek volna minimum 5-10 kiló ólmot.
De, hogy ha PC-n kellene egy jó controlleresnek meg egy jó bill+egeret használónak megküzdeni akkor szvsz. a controlleres csúnyán alulmaradna de valószínűleg még egy kevésbé jó játékos is elverne egy jó controllerest. -
.LnB
titán
válasz
szallasi007 #11321 üzenetére
Nem bántás, ez most ilyen. Közel sem végleges. És az összes felszerelés módosítóm tűzfegyveres. Abból majd lehet csere HP-ra ha kell. De Challange-re ez így jó. Raid az majd egy más téma lesz. Lehet maradok ilyen felemás akkorra is.
Ki tudja, nincs eldöntve. Főleg, hogy kezdetben healernek csináltam a karit.
-
válasz
szallasi007 #11321 üzenetére
Bizony. Mikor tankolok, akkor soco... Nincs is annal jobb. Pofanloni 1 meterrol a 80k-s socoval... Persze csak ha oda tudsz allni ele...
-
szallasi007
őstag
Mivel annyira emlékszem hogy te tanknak szánod magad, mennyi a hp regenerationod és a páncél által felfogott sebzésed? Illetve ha tank vagy akkor kevés az electric cuccod. Mert nekem ez most úgy néz ki - nem bántásból vagy okoskodásból! - de most vagy ott hogy vagy lejjebb kéne adnod a dps-t (max 100k) és ragyúrni az általam kérdezed statokra egy faja shotgunnal (sörétnél másképp számolja a hp reget) konkrétan halhatatlan lennél bármilyen csapatba!
Vagy lejjebb venni a hp-t olyan 65-70 ezerre és feljebb tolni a dps-t.
Biztos jó így is csak most kéne kitalálni mit is szeretnél - szerintem. -
utomi
senior tag
Nya most így álok. 31-dz17! Nyilván messze még a vége de azért haladok. és megvan az első arany cuccom.
Egyébként két kérdés:
1., Jól tudom, hogy Phoenix creditet csak a Napi küldik adnak ? Vagy lehet máshogyan is begyűjteni?
2., DZ1 és 2 megy szépen hacsak nem futok bele néhány Rouge idiótába.Viszont ma betévedtem a DZ3ba és halál. Szóval a LVL31-es ellenfelekkel nem igazán tudok egyedül ilyen szinten mit kezdeni. Konkrétan míg a LVL30as DZ1/2-es ellenfeleket szépen irtom a lvl31-esekbe 3-4 tár se elég. Ezt így hogy?!
Szóval a kérdés az lenne, hogy kinek mi a tapsztalata? DZ2 felett már csak 3-4-es 160dpsel?!
-
.LnB
titán
Haladok én is, bár inkább tanknak tervezem mint DPS-nek. De a heal status effektes maszkom inkább DPS-re jó. Ha a másikat veszem fel amibe két módosító fér úgy növelhető még a HP+páncél
Most már kezdek elégedett lenni.
Szerk: Vector alap sbzes 10k felett, crit 50k-80k-ig. Van rajta +24%-os hs bónusz. Igy soloztam az erőművet előbb hardon.
-
Köszi, de ezeken szerintem már elvileg túl vagyok, tehát minden menedék házban oda álltam a térkép elé, és megvártam míg 100 %-ig beolvas mindent, illetve a tisztekkel is ledumcsiztam a helyzetjelentést, szóval passz. Ez a szekrénynyitogatós dolog még nem kristálytiszta, de akkor még egyszer végig bóklászom a menedékházakat.
-
Maxtreme
addikt
bazze most cseppet felhúzott a játék..
nagynehezen végigvittük challengebe (napi küldi) az orosz konzulátust erre a legvége miután kinyírtunk mindenkit bugos. Semmi nem történik.. Mikor át kell vizsgálni "dongó" holttestét.. -
zzola
titán
-
Üdv!
Ötlete kérnék a következő probléma megoldásához. Lehet-e valahogy ellátmányt szerezni mellékküldetéseken kívül? A helyzet az, hogy nem tudom az orvosi szárnyat 100 %-ra felhúzni, mert 40 db ellátmány hiányzik a 100%-hoz, és már nincs több zöld háromszöggel jelzett mellékküldetés, ahonnan belehetne szerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- TCL LCD és LED TV-k
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest