Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
micafighter
üzenetére
Én találtam, este befekszek az ágyba az asszony és a kislányom mellé és nézünk valami filmet vagy sorozatot. Ettől függetlenül hiányzik a játék de én ezt a küzdést meguntam meg hogy számtalan óráig farmoljak értelmetlenül mert semmit nem érő gear esik. Próbálgattam pár játékot amikkel régen elvoltam de most valahogy nem köt le semmi.
-
ZsyfKo
senior tag
-
ZsyfKo
senior tag
Biztos jó a reset timer oldal? Azt írja hogy 1nap 3 óra az incursion reward resetig, de én már most megtudnám csinálni pedig 1-2 nappal ezelőtt csináltam meg mindegyiket.
-
ZsyfKo
senior tag
Most nézem hogy D3 szetnèl csak a mester fokozat aktív a pajzsbòl? Csak mert egy csomót agyaltam melyiket kellene használni.
-
ZsyfKo
senior tag
Nagyjából sikerült összeraknom amit szerettem volna Pajzsos szettel, most már csak finomítani kell rajta. Felelőtlen mellény+Specializált táska. Vélemények? Jó ez így? [link]
-
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
AK az a kezedben? Használható? Gondolkodtam hogy megveszem a tervrajzot de M4 után minden olyan lassú.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Na látod, van ami téged is zavar és gondolom szóvá teszed vagy tennéd, én már túl sokat olvastam ezt itt és zavart, és igen irritál, mint a nyelvtani hibák, de ezzel függetlenül nem követelés, csak figyelem felhívás. Az a baj hogy belénk erőszakolták ezt, ha te is annyi szívtál volna ez miatt mint én téged is jobban zavarna. Viszont erről a témáról részemről ennyi, nem akarom hülyeséggel tele offolni a topikot.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Nem álltam elő semmi igénnyel, csak megjegyeztem mi a hivatalos neve.
-
ZsyfKo
senior tag
Katona vagyok.
-
ZsyfKo
senior tag
Akkor azt mondjátok hogy egy 150k körüli képzettség elég ? Gondolom ez olyan 1,5 Milla körüli pajzs élet, mondjuk este soknak is éreztem ezt így, dragon nestben kiálltam középre és nem tudták leszedni a pajzsot. A sok szívóságot azért nem értem mert ott a pajzs, tudom hogy lelöhetik de akkor meg ott a fedezèk amíg visszatölt.
Éjszaka csak kiesett a rohadt térdvédő, úgyhogy végre össze tudtam rakni a settet, páncél értékeket ne nézzétek ez LS-re lett, ott meg nem számít.

-
ZsyfKo
senior tag
Kipróbáltam a pajzsos szettet, egész jó, muszáj volt mert legendary meg heroic küldikben ez sosincs, vagy normális heal, mindenki atom dps-el akarja végig tolni. Warrangatel kezdtem hamar daráltuk, jó volt a csapat.
Nem fullos a szett de amik voltak nálam abból ez volt a legjobb amit kitudtam hozni. Most tanács kellene hogy jó ez így vagy változtassak valamin? Fegyveren milyen talentek lennének jók?
A szett. -
ZsyfKo
senior tag
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem megint kezd unalomba fulladni ez a játék, tegnap már beleoni se volt kedvem. Minden héten újra és újra végig tolni ugyanazokat a küldiket hátha esik valami értelmes, DZ halott, Survi, UG unalmas, LS meg tudjuk milyen oneshot seeker, vagy deadeye fest van. Van ezzel más is így vagy csak én vagyok negatív a héten?
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Krissz1983
üzenetére
Csak ki kell számolni, van 250k hp-d ő jó szettben sebez rád kritelve 15k-t akkor ha minden talál és minden krit akkor 17 lövés vagy és ezt 1000rpm-el kapod.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Jaja natúr HP-t könnyen lelehet szedni. PVE-re csapatban ezért használom a Strikert 68% páncél rombolás és 35% elit sebzès. Annyi hogy a Solo settben most beáldoztam 20% páncél rombolást 14% health on killre, bár elgondolkodtam még két verzión 2 nomád 4 Striker úgy hogy marad a 68% rombolás es a 15% életerőt a Nomad adja, vagy marad Strikeren a health on kill és erre még rájön a nomad, csak így bukom a specializált táskát és a savage kesztyűt. Bár másodlagos fegyverek ragadozó talentel így is jó.
-
ZsyfKo
senior tag
Páncél rombolás PVE-ben hogy érvényesül? Itt az érdekelne hogy pl 15% páncél rombolás az egy az egyben 15% + sebzès vagy itt is van valami szorzó mint pvp-ben?
-
ZsyfKo
senior tag
Kicsit átgyúrtam a Solo PVE settemet, így nagyon adja, jó dolog ez a health on kill, ezzel az összeállítással support stationt csak nagyon gáz helyzetekben kellett használnom. Striker
-
ZsyfKo
senior tag
Használ valaki 3 alpha 3 ragadozó összeállítást? Elméletben jónak tűnik de nincs set bónusz és bukom a maszk +sebzését medkit használat után +a 7% ktitet a kesztyűből, viszont cserébe 100% élet regenerálás, +13% karabély, géppisztoly sebzés.
-
ZsyfKo
senior tag
Valaki letudja írni mi mikor resetelődik? Heti resetekre gondoltam.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Az a baj hogy képtelen jól beállítani ezt a játék úgyhogy meg kell ezzel barátkozni hogy valami mindig túl erős lesz. Csak abból kell kiindulni hogy ők nyilatkoztak hogy tettek a oneshot seekerek ellen, ja látszik... Most kicsit PvE-zek megint, kell még 3 kari, közben beugrok egy két meccsre de múltkor is csak a seeker robbanasokat meg a csipa hangját lehetett hallani.
-
ZsyfKo
senior tag
Van valami táblázat hogy most mennyi a max armor a ruhákon?
-
ZsyfKo
senior tag
PVP-re melyik a legjobb resist stat?
-
ZsyfKo
senior tag
Mennyi idő lvl 30-ra húzni egy karit? Kéne még 3 az exotic ládák miatt.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Szép volt, becsületes hogy nem adtak fel, de nem voltak valami profik... Már várom hogy meglegyen a shortbow térdvédő, de 6 exotic láda se adta XD
-
ZsyfKo
senior tag
Ha megvan az összes mot ad? Ládát? Vagy csak itemet? És hol? Ha az utolsót megcsináltam akkor bedobja bónusz rewardként vagy vissza kell menni az npchez? Csak mert múlthetit megcsináltam de nem rémlik hogy bármit is kaptam volna, bár hajnali 4 volt úgyhogy lehet már nem tűnt fel XD
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Na igen ezt a szituációt nem egyszer tapasztalam én is, én akkor úgy voltam vele hogy jól van akkor menjél öld le őket egyedül.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
micafighter
üzenetére
Jaja az jó tok, csak még nincs, de majd high end Geart akarok össze rakni de ahhoz sincs meg minden.
Duvi Sp-re kell pakolni. Megnéztem este, nekem a ~160k SP-vel volt 1,5milla felett a pajzs elnyelése. -
ZsyfKo
senior tag
válasz
micafighter
üzenetére
Tudom, akkor valami gond volt, de mostmár fent vagy az ismerősök közt, az a baj hogy a pajzsos sett nekem nem jön be, nem az én stílusom, én inkább mászkálok fedezékből fedezékbe egy jó M4el.
-
ZsyfKo
senior tag
Tegnap megcsináltam reset előtt Napi targeteket, utána meg 2 HVT és 1 Napit de összes loot kuka. Aztán neki estem randomokkal Time Square, Warrengate legendarynak, le ment mind a kettő, de uh...tényleg elég kemény. Két buildet próbáltam tegnap. Csináltam egy solo PVE buildet[kép] M4: vérengző talent az utolsó, az MP7 meg vész esetén a magas chc miatt mint Healelős fegyver van jelen, statok chc 24%, chd 81%, Hsd 80% de ami nekem lényeges pve-ben az a +35% elitsebzés és a +68% armordmg, így van 240k hp-m a heal láda +5% sebesség módosítóval 6678at tölt vissza másodpercenként.
A másik egy SP build, igazából most először csináltam ilyet. Sajna a SP-t nem tudtam ennél jobban felhúzni, hogy a többi stat normális legyen, de ha betölt a taktikus felmegy 318ezerre. Karabélyon Eltökélt, Uralkodó, Tehetséges, SVD-n Hidegfejű, Pusztító, LMB mesterlövész, amin lehetett képzettség gyorsítást tekertem így van +38%om belőle, + a fegyver talentek is csökkentik a visszatöltést és erősítik az erejét, fürkész sebzés így alapon 290ezer, +3,5% sebzés módosítóval 334ezer ,feltöltve 442ezer, láda pedig 9800at tölt vissza másodpercenként +módosítóval 12000/s. -
ZsyfKo
senior tag
válasz
micafighter
üzenetére
Ügyesen megoldották...
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
LS - ben normalizálva is van ahogy néztem minden érték a maximálisra van hozva, a talentek és statok adnak különbséget a gearek közt.
-
ZsyfKo
senior tag
Köszi srácok a tanácsokat, este neki is ugrottam a hősi betöréseknek randomokkal, egyedül Dragon-nál volt wipe mer ketten nem tudták mit kell csinálni, de aztán csak összejött, a másik kettő elég könnyen ment, CS olyan hamar meglett hogy még fel se fogtam hol tartunk mert csak lőttem a mobokat erre már írja hogy végezzünk a bossal XD. Amúgy ezek a heti feladatokkal együtt resetelődnek?

-
ZsyfKo
senior tag
válasz
micafighter
üzenetére
Ah, jó neked, én annyira ráfüggtem a Last Standre hogy mást nem is játszok, HVT-ket is csak azért csináltam mert valaki írta hogy jó a loot és exoticot dob néha a boss, na én az összeset megcsináltam és semmi 😕, ja meg kellett Pcredit mert már nem tudtam pörgetni XD. LS ládákból se nyitottam jókat, úgyhogy szarik rám a játék... Pedig csak a térdvédő kellene a high end szetthez.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
MDR - t én is szeretnék PTS-en esett ládából nagyon jó fegyver, meg shortbow Térdvédő kellene...
-
ZsyfKo
senior tag
Éjféltől fél 5og nyomtam a HVT-ket, hogy ott jó drop lesz, kuka volt az összes, exoticot se dobott egyik boss sem, jó élmény volt...
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
micafighter
üzenetére
Nincs csapatom hogy bármi ilyet megtudjak csinálni.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
micafighter
üzenetére
Igen azt én is észre vettem alig dobott rajta, de így Famas (Bullforg) nagyon adta, ebben a körben többet daráltam vele mint az MP7el, utóbbinak egy 6K körüli FA bőven elég. LS-ben szerintem nekem marad a 7-4-4 felállás az nagyon jó , brutál sebzés, elég stamina és jó sp hogy vissza is tud healelni, meg most Barettről váltottam maszkra ami +sebzést ad medkit használatkor, Striker-Famas-MP7 most nagyon bejön.
-
ZsyfKo
senior tag
Na magas Firearms is letesztelve, adja így is csak rohadtul nem élnek a talentek, creditem meg már nem volt pörgetni, de eddig két verzió jött be nagyon kb 7k FA 4k ST 4k SP vagy 6k FA 4K ST 5k SP és persze MP7, talentek Fogékony, Kérlelhetetlen, Kompetens, Alphával + Hozzáértő. Strikert, Alphát próbáltam eddig, mindegyiket ugyanezekkel az értékekkel, jó mind kettő.

-
ZsyfKo
senior tag
válasz
b0n3dr4g0n
üzenetére
Érdekesek ezek a Delta, Mike kilépések, 1.6 óta nem kaptam ilyet előtte is max 2x.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
micafighter
üzenetére
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Na igen, inkább legyen második rész csalásvédelemmel mint Year two nélküle. Azt se értem hogy majdnem minden más játékukba raktak, kivéve ezt...
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
"amikor a csíter mgé meg is tapsol a hullád felett, vagy majd most már pukkedlit fog csinálni, na az az érzés megfizethetetlen... Pedig még fizettünk is érte."
Ilyenkor tudnám átütni a monitort, de ez már nem Crt úgyhogy nem bántjuk. -
ZsyfKo
senior tag
Az a baj srácok hogy nem hiszek a mesékben, amíg ilyen videók vannak youtube-on, addig nekem ez csalás. Tudom hogy vannak pro játékosok, nincs 1000 óra pvp mögöttem, de azért vannak azok a szituk amikor az ember csak ül és kérdezi hogy ez mi? Főleg csalásvédelem nélkül.
-
ZsyfKo
senior tag
-
ZsyfKo
senior tag
Most ez is mi? [link]
Tényleg kezd ebből a játékból elegem lenni kb 10ből 1 meccs van amiben talán nincsenek gyanús dolgok, Ubisoft elmehet a .....ba. Asszony is már idegesít hogy hagyjam abba mert kikészítem magam. -
ZsyfKo
senior tag
Fürkész 230k hp-t megeszik pvp-ben? Eddig arról volt szó hogy nem lehet vele instant ölni.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
arnikusz
üzenetére
Nekem semmi bajom az Alphával PVPben még mindig azt használom MP7-el. Wildlands egy vicc egyik ismerősömnek se tetszett, 10 perc után kikapcsoltam, gagyi az egész úgy ahogy van, Future Soldier ezerszer jobb volt. Persze nem akarok meggyőzni senkit, örülök hogy van akinek tetszik, majd egyszer valami leárazás által megveszem 5ért mert annál többet nem ér.
-
ZsyfKo
senior tag
High end Gearhez melyik maszk jó? Tenacious vagy refreshed?
-
ZsyfKo
senior tag
Valaki vág gameplay videót? Premire Pro-t ajánlották de egy 20 perces videónál ha importálom szét csúszik a hang, nem éertem miért próbáltam régebbi verziót az se megy, de az ideg már kezd szét b.szni. Valami megoldás erre vagy más program ajánlása?
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
micafighter
üzenetére
Hát vannak érdekes dolgok. Tegnap több kört leaveltem mert olyan szituációk voltak amikor azt mondtam ez így lehetetlen, egyszerűen nem tudom sokszor eldönteni hogy ki az aki csal és ki játszik jól.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
üzenetére
Köszi
Sajna most délelőtt vettem észre hogy elcsúszott a hang, most próbálom a nyers videót konvertálni mert úgy tűnik Adobe nem szereti az mp4-et.micafighter:
Akkor full sárgában mész? vagy exotic? Skull kesztyű nekem is esett elég jó lenne használni de még nincsenek jó cuccaim hozzá.
Optimal range-re én is gondoltam, és milyet amin az az elsődleges? Csak mert úgy ad többet, viszont akkor bukom a CHD-t, vagy próbáljak mindegyik kiegből olyat használni ami + optimal range? -
ZsyfKo
senior tag
válasz
ZsyfKo
üzenetére
Na meg volt a teszt, nagyon adja az MP7, jó ez a build, mentem vele pár kört, aztán be próbáltam azt hogy a másodlagost kicseréltem még egy másik MP7re amin a 3. talent Ragadozó volt, úgy azért nagyobb harcokban könnyebbnek éreztem az életben maradást. Ez a Ragadozó talentes kör. Jobb jelentek, ha valakit érdekelne [link]

-
ZsyfKo
senior tag
Konzolon is kezdődik a csalás. Igaz ez For Honor. [link]
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
micafighter
üzenetére
Ja lehet igazad van. Nagy harc közben a fene se nézi milyen sebességgel nyomom el, csak jöjjön a heal XD.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
ori_za
üzenetére
Igen PC-n, assault is nagyon jó még mindig, de most az SMG-ket is jól fel hozták, mentem egy kört úgy hogy felében assault másikban SMG, és utóbbi nekem jobban adta, bár az MP5 volt, MP7et még nem próbáltam, bár itt is jön nekem a kérdés hogy 63v42 lőszer viszont 950v800rpm.
-
ZsyfKo
senior tag
Persze Krit esély módosítót használ valaki? 6% öngyógyítást használok, csak patch óta ezerrel jár az agyam mit hogy kéne.
-
ZsyfKo
senior tag
Tudom jól milyen az elő élete itt fórumon, bétával kezdtem én is, de ez nem azt jelenti hogy utána kell ugrani a kútba. Mindenkinek más build jön be, írtam egy véleményt és megosztottam nekem mi jött be, senkit nem akarok itt kioktatni hogy játsszon.
"Amiket este próbáltam az alapján" bár igaz elég kioktató lett, boccs 6ig játszottam 10kor keltem, a lényeg hogy vélemény akart lenni. -
ZsyfKo
senior tag
válasz
demmer123
üzenetére
RECSKA-nak akart menni.
Próbáltam ezt én is este, jó ez is, csak alig töltesz vissza HP-t. Amiket este próbáltam az alapján firearms vagy elektronikára építesz, vagy ezt kevered. A sok variációból nekem ez jött be. Annyit akarok majd még kísérletezni hogy a staminás cuccokat lecserélni vagy firearms vagy elektonikásra és modosítónak firearms v elektronika/Életerő módosítókat használni, de ahhoz esnie is kellene ilyeneknek.
-
ZsyfKo
senior tag
Mivel vesztek fel gameplayt? Próbáltam az OBS-t de a kész videó borzalmas, szaggat lemarad a kép de megy a hang stb, Plays.tv jó de vagy felvesz vagy nem, Xbox alkalmazás felvevője remek videót csinál de nagyon leterheli a gépet.
-
ZsyfKo
senior tag
Na, reggel 6ig fent voltam annyira elkapott a hév. Azért hozzáteszem voltak érdekes körök 3 órától, ulti+ overheal+medkit és 2sec alatt olvadtam
de ezen már megsem lepődök. A lényeg hogy nálam kezd összejönni a jó irány, fel is vettem egy kört ez az utolsó volt 6 óra előtt
Mit gondoltok? Azt azért vegyétek figyelembe hogy nincs ezer óra pvp mögöttem. [link] -
ZsyfKo
senior tag
válasz
micafighter
üzenetére
De bánom már hogy kidobáltam a tűzfegyver/képzettség módosítókat.
-
ZsyfKo
senior tag
-
ZsyfKo
senior tag
Srácok. Mi van a játékkal? Patch óta először végre leülhetnék játszani erre állandóan akad és a beállításaim is megváltoztak, ha meg próbálok valamit állítani hibával kilép...
-
ZsyfKo
senior tag
Kompetens talent a seekerre is aktiválódik? Ugye azt írja hogy képességre, de asszem 1.5ben a Pulse és firstaiden kívül másra nem igen reagált.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
micafighter
üzenetére
Durva a különbség. Nem tudom hogy használsz e +6% öngyógyítás módosítót, ilyenkor hozzá számomlja? Amúgy a 4 módosítót össze adja? Másik a táskán megint ott a 3. hely de tegnap nem tudtam módosítót belerakni, most ezzel mi van?
Arnikusz : köszi erre nem gondoltam.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
micafighter
üzenetére
Na ugyanerre gondoltam én is. Tegnap nem volt időm jobban gépezni majd holnap, csak átfutottam a statokat. Én 2 variáción gondoltam hogy marad az alap régi felállás annyival hogy maszkon és táskán +képzettség ez kb 25-30ezer, specializált táskával olyan 120-130ezer képzettség és hátha az elég, a másik amit te írtál hogy annyi firearms és stamina hogy éljenek a talentek (bár alphanál már nem lényeg) a többi meg elektronika ruhán meg + Életerő, meg ugye a 6% öngyógyítás. Csak sajna nem volt lehetőségem bármit is tesztelni. Mondjuk én Alphaval alapból Last Standre rendezkedem be, Lvoac + G36, kompetens, gonosz, halálos, kérlelhetetlen, sikerült úgy összerakni a két fegyver hogy ez a 4 talent mind a kettővel megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- World of Tanks - MMO
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ilyenkor tudnám átütni a monitort, de ez már nem Crt úgyhogy nem bántjuk.
de ezen már megsem lepődök. A lényeg hogy nálam kezd összejönni a jó irány, fel is vettem egy kört ez az utolsó volt 6 óra előtt
Mit gondoltok? Azt azért vegyétek figyelembe hogy nincs ezer óra pvp mögöttem.