Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
-
DokiBaxxi
őstag
válasz VincentVG #30275 üzenetére
Annyit tudok a Snowdropról, hogy elvileg a Division-hez írták. Hogy miért nem használják más játékokhoz, az számomra rejtély, mert szvsz. egy igen jó engine-ről beszélünk (mondjuk technikailag nem ismerem, de sokat elmond, hogy az első Snowdropos játék ilyen szép grafika mellett ilyen jól megy PC-n és megjelenéskor se voltak vele nagyon gondok.)
[ Szerkesztve ]
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
micafighter
nagyúr
válasz VincentVG #30330 üzenetére
Akihez becsatlakoznak annak az állását viszitek tovább. Ha becsatlakozol egy olyanhoz aki lvl 30 és world tier 5ben van, akkor a mobok lvl34esek lesznek, és ha lvl30 alatt vagy akkor egy lövésüktöl megfekeszel, te meg alig karcolod őket. Viszont sokkal több xp-t adnak mint a kisebb szintű mobok, ugy hogy ha a társad végig tudja vinni a küldetéseket amíg te mögötte kicsit lemaradva lapitasz, te is megkapod az xp-t és nagyon gyorsan fejlődsz.
TheProb: Éehet mielőtt aktiválni próbálnám írnék az ubi supportnak hogy így ünnepek alkalmából legyenek már jofejek és működjön Csak hogy nehogy gond legyen belőle ahogy a másik topicban maross forumtársunk is utalt rá.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz VincentVG #30411 üzenetére
Ezt a részét szerintem hozni fogja a wildlands, de azt nagyon fontos észben tartani hogy az nem a Division folytatása lesz, és itt nem történetre gondolok hanem magára a játékra. A divisionben elég erős RPG beütés van, a wildlandsben nem lesz ilyen, az egy open world taktikai lövölde lesz állitólag, legalábbis a YT-n ezt mondták a tesztelők akik már próbálták a játékot.
(#30412) VincentVG
256 az a gear score (röviden: GS). 30-as szint felett a cuccok erősségét ilyen ugynevezett Gear Score-al határozzák meg, 256 a legmagasabb szint, a legjobb cuccokat jelenti. A karakternél a szám amit kiír az a karakteren lévő felszerelések gear score-jának az átlaga.
Dark zone szintet egyébként külön számolja, ahogy az undergroundot is. (Survivalt passzolom).
Underground szint az a nehezebb underground küldetéseket oldja fel, dark zone szint pedig ahhoz kell, hogy vásárolni tudj a dark zone boltokban, de ugy tudom 30as vagy 40es szint a legmagasabb követelmény a dark zone boltokban, a max dark zone szint pedig 99.
Viszont a dark zone sajátossága, hogy mikor meghalsz, dz XP-t és dz creditet vesztesz, tehát ott lehet bukni szintet is.
[ Szerkesztve ]
-
vitya81
tag
válasz VincentVG #30436 üzenetére
Biztos 390ezerre gondoltál. Persze, küldj képet, ezért is írtam nektek, hogy megtudjam kinek milyen a karaktere. Leginkább Alpha érdekel (AR fegyverekkel). PÜ-ben küldj képeket. A karakterről, a fegyver kiegészítőkről, a fegyversebzésről (CHC, CHD, Headshot damage....)
Köszi
-
Rasnac
aktív tag
válasz VincentVG #30615 üzenetére
Sziasztok
Új belépő vagyok én is 1 hét alatt 20as szintre léptem, a játék nemrossz, utoljára a bétával toltam és majdnem meg is vettem... De az akkori vélemények és tesztek elrettentettek...
A kérdésem az lenne hogy aki régen is és most is tolta azoknak mennyire tetszik a felpatchelt 'új' rendszer? Valóban jobb lett mint eddig?
Illetve tippeket trükköket elfogadok (mit érdemes fejleszteni mi az a gear set amit érdemes kipörgetni stb..)
Köszi szépen
Ja igen és búék
Ui: Miért van az hogy a DZben többször is előjön a betöltes a jobb alsó sarokban? Minden más játék (Dark souls3, Siege, MGS:TPP,) 1440pbe simán megy high/ultra beállításokkal... Ez FHD ba mediumon betöltöget és olyankor nem tudok ugrani meg rendesen harcolni... Baromi idegesítő, köszi ha erre valaki tud megoldást[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember."
-
aktív tag
válasz VincentVG #30778 üzenetére
Egyáltalán nem néz ki jobban (sőt!), csak extra FPS-t nyersz meg a CPU használat is esni fog. Mivel az nvidia saját library-jét (GameWorks) használják így néhány effektnél nem elérhető a legmagasabb beállítás ott elvileg defaultol a játék az elérhető legmagasabb működőre de pl. az ambient occlusion-nél az NVIDIA HBAO+ nálam grafikai hibát okoz (nem a driver verzióval volt a gond mint derült ki) ahelyett, hogy defaultolna az Ultra beállításra, de még van 1 vagy 2 effekt ahol nem működik a legmagasabb beállítás (és nem is fog amíg nem portolja az NV az effekteket dx12 alá).
-
Anonymus23
veterán
válasz VincentVG #30905 üzenetére
Tier mennyiben vagy?
Jobban jársz egyébként ha betársulsz ismerősökhöz, és azok segítenek gearelődni.
Igaz ezzel kicsit elvész a játék felfedezési izgalma, de legalább gyorsabban lesz használható gear.Más:
Aki csak teheti és nem esett még jobb neki az feltétlenül vegye meg a terminálban kapható könnyű M4-et!!!
~1,5 hónapos 1.5 játék alatt sem esett 1 sem ami jobb lett volna ettől. (egy 3. helyen Ádáz tálentes nagy alapsebzéssel és magas páncéltöréssel persze jobb lenne), én már vettem négyet, jusson mindegyik karakternekHa nincs jobb, akkor lexingont kihívást tolni ezerrel, 3 közepes/jobb játékos mellett fel sem tűnik, ha csak akármilyen 256-os szettekben vagy és alibi lövöldözöl
Esik egy csomó cucc (zseton vagy gear lehet belőle), és 80 Phx körönként + boss, 13-14 körből megvan egy M4 legrosszabb esetben, plusz még a ládák is adnak, szóval hajrá!;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
válasz VincentVG #30964 üzenetére
Incursion-ok:
Tiszta égbolt (Clear Sky)
Sárkányfészek (Dragon's nest)
Sólyom elveszett (Falcon lost)3 speciális küldetés elég magas Főnix kreditet adnak, másra sajnos nem nagyon jók.
A CS az ami a fentiek közül jó, mert egy jó csapattal 10 percen belül le lehet tolni.;) - The Power of the Light Side
-
malystryx
senior tag
válasz VincentVG #31018 üzenetére
Hát season 02 biztos lesz, remélhetőleg 3 dlc-vel megint, én személy szerint tuti megveszem. Inkább ezt mint a Ubi másik játékát ami februárban fog jönni. Nem akarom említeni az off miatt azt.
Megszerettem a Divisiont nagyon Májusban raktam össze egy új gépet 8 év után, és mondtam havernak hogy 1 mostani játékot hajlandó vagyok megvenni. Erre esett a tanács alapján a választás, egyedül csináltam meg 30-as szintig, aztán csináltuk a küldiket utána, (heti-napi) aztán beleuntam, de az utóbbi 2 patch alapján abszolút meggyőzött.[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
válasz VincentVG #31059 üzenetére
Bizonyos követelményeknek kell megfelelni, akkor aktiválódik.
Ezt ott találod a fegyvered mutatói alatt. Egérrel kell görgetni az ablakban. videjó
Lényeg, hogy a 3 fő képességednek kell olyan szinten leni ( pontosabban az ott található módosítónak ) hogy az megfeleljen a Talent kritériumának.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
nagyúr
válasz VincentVG #31059 üzenetére
az ökölszabály az, hogy egy fegyvernek legfeljebb 3 talentje lehet, hogy pontosan hány van, az összefügg a minőségével (szürke/zöld/kék/lila/sárga, tehát ez nem a gear score!). ezeknek a talenteknek van egy firearms és/vagy stamina és/vagy electronics követelményük. van olyan, aminek mindháromra van előírása, van olyan, aminek csak egyre. hogy ez mennyi, az már függ a gear scoretól is. pl. a 256os gear scoreú brutal talent ha jól mondom 4790 firearmsot kér. ha ez megvan, akkor aktív lesz. ha nincs ennyi, akkor nem.
ez alól kivétel a sárga fegyverek harmadik talentje ingyenes, nincs követeménye, mindig aktív, ezért a harmadik helyre lehet olyan talentet is beaktiválni, amely az első két helyen nem lenne aktív.
a másik kivétel ez alól a pisztoly, mint oldalfegyver, mert nekik csak két talentjük van, kivéve a neves pisztoly (pl. damascus).Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
-
LeonAran
tag
válasz VincentVG #32406 üzenetére
A Műveleti Bázison felmész a lépcsőn. Ott van a Műszaki szárny. Oda mész a laptophoz ahol fejlesztheted a Műszaki szárnyat. 10 részt fejleszthetsz minden szárnyon. Amiért különböző Képességeket , Adotságokat kapsz. Na most itt a kilencedik pont az Újrakalibráció. Aktiválod, azt hiszem 200 pont. És a laptoptól két méterrel balra, vissza ott lesz az Újrakalibráció.
Igen el lehet rontani, de legrosszabb esetben is ugyan olyan lesz mint volt.
Vegyünk példának egy mellény kalibrációját:
- Életerős. Azaz a legnagyobb értéke az Életerő szegmensben van. Ezt át tudod kalibrálni nagyobb Életerő értékre, vagy Tűzfegyverekre vagy Elektronikára
-Főbb tulajdonságok. Mondjuk 6700 Életerő pont és 6% Védelem az elitektől. Az Életerő pont helyett Kalibrálhatsz: Sebzés az Elitekent 8%. A Védelem az Elitektől helyett pedig Páncél védelmi értéket.
!!!Ha egyszer rákalibrálsz egy felszerelésre, mondjuk az Elektronikát átteszed Életerőre, utána már csak ezt tudod újrakalibrálni, már nem férsz hozzá a Főbb vagy Kisebb tulajdonságokhoz.!!!
Uplay: Repityu15
-
micafighter
nagyúr
válasz VincentVG #32421 üzenetére
Megpróbálom röviden összefoglalni magyarul a best in slot dolgot.
Minden felszerelésnek van egy alap páncél értéke (a mellényen, térdvédőn a fegyvertokon és a táskán ezen felül lehet még plusz páncél) ad tüzfegyverre, életerőre és elektronikára, plusz van elsődleges és másodlagos értékei.
A lehetséges maximális értékek jól látszódnak ezen a képen:
A mellénynél például 3266 a lehetséges maximális páncél, amiből 2003 a lehetséges maximális alap páncél érték, és e mellé a lehetséges maximális plusz páncél 1263.
Jelenleg az 1.5 patchen a fő értékeknél mindenhol plusz páncél a legjobb érték, ez mint irtam mellényen, térdvédőn, fegyvertokon és táskán lehet. A páncél mellé mellényen fő értéknek a legjobb a plusz életerő (tehát nem a tüzfegyver és az elektronika közötti életerőre gondolok). Arra kell még figyelni a mellény és a táskánál hogy a kettő közül legalább az egyiken legyen plusz töltény.
Másodlagos értékeknél a lehető legjobb az a plusz páncélsebzés, ez maszkon meg térdvédőn lehet.
Mellény: erről már fentebb irtam.
Maszk: mint fentebb irtam másodlagos érték páncélsebzés (vagy ellenséges páncél sérülés? nálam angol a játék valami ilyesmi magyarul) a legjobb, elsődleges értéknél a kívánt karaktertől függően a plusz életerő, képzettség vagy kritikus találati esély (röviden CHC) mind jók lehetnek.
Térdvédő: elsődleges érték plusz páncél legyen mint irtam, a másodlagos értékek között pedig legyen páncélsebzés. A plusz xp PvE-re jó lehet de PvP-ben "halott" érték, jobb helyette az ellenállás.
Táska:: elsődleges érték plusz páncél legyen, a másodlagos lehetőleg lőszer, de ha a mellényen van már lőszer akkor nem baj ha a táskán más van helyette.
Fegyvertok: minél nagyobb fő értékek (tüzfegyver, életerő, képzettség) legyen, és legyen rajta plusz páncél.
Kesztyü:: Ez egy fokkal összetettebb, de az esetek 99%-ában jó lesz, ha kritikus találati esély (röviden CHC), kritikus találati sebzés (CHD), és az általad preferált fegyvertipusra való plusz sebzés (pl gépkarabély plusz sebzés ha gépkarabélyt használsz) legyen rajta. Ha két különböző fegyvert használsz, pl gépkarabély és mesterlövész, akkor pedig a legjobb az lenne, ha a kesztyűn lenne a két fegyverre plusz sebzés, és mellettük kritikus találati esély (CHC) vagy kritikus találati sebzés (CHD), de a kettő közül inkább a CHC a preferált.
Fő értékekből (tüzfegyver, életerő, elektronika) és az alap páncélból nyilván az a jó, minél több. A fő értékek egyensúlyát a karakter típusától függően kell beállitani: Egy DPS karakternek általában nem kell elektronika igy tüzfegyver és életerőre próbál mindent pakolni. Egy támogató karakternek meg általában nem kell annyi tüzfegyver, helyette elektronikára és életerőre koncentrál.
A sárga cuccoknál a tulajdonságok is fontosak, de azoknak nem tudom sajnos a magyar nevét. Mellényből egyébként mindegyik tulajdonság használható, maszkoknál a státuszeffekt alatt gyógyítón kívül mindegyik használható, térdvédőből nem érdemes sárgát használni csak PvE-re, kesztyűnél pedig a fedezéken kívüli célpontokra plusz kritikus találati esélyt adó tulajdonság a legjobb.
Igy röviden ennyi a lényeg. Egy felszerelésen egy értéket tudsz változtatni (pörgetni), igy ennek fényében érdemes eldönteni hogy mit tart meg az ember.
Módosítókról még röviden: módosítókból is az a legjobb amin plusz páncél van, csak olyat érdemes használni, a teljesítménymódosítók pedig csak az aktiv képességeket (Angolul skillek, magyarul passz) befojásolják, igy az lehet mindenkinek a preferáltja, de úgy általánosságban az elsősegély öngyógyitás (talán ilyesmi lehet magyarul, angolul: First Aid self heal) a leghasználhatóbb.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Anonymus23
veterán
válasz VincentVG #49308 üzenetére
Igen, bal oldalon van egy egy megnyitott terület a West Side Pier.
Vannak PvE lehetőségek, úgymond open world mászkálás, és bizonyos időközönként megjelenő kisküldetések, illetve van 3 hely, ahol ilyen horda módban jön az ellen, egyre nehezedő hullámok.
Illetve ezen a 3 helyen van egy új TDM szerű 4v4 PvP meccs lehetőség is (Összecsapás a neve).
Megváltozott az UG is, már vannak hunterek lent, újfajta 5 nehezítés van benne.[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
-
dvd24
senior tag
válasz VincentVG #49316 üzenetére
Ha minden igaz az elsőt a Massive csapata fejlesztette, a megjelenés utáni contentet meg leginkább a Red Storm nevű csapat. Most a kettőn elvileg már közösen dolgoznak, a kezdetektől. Én őszintén remélem, hogy a Massive csak a külsőségekkel foglalkozik (grafika, pályatervezés, animációk, stb.), a Red Storm meg minden máson, mert kb ők szedték rendbe az egészet. Igaz szép lassan 2 év alatt, de mostani állapotában (a csalókat leszámítva - de ez csak PC specifikus probléma), nagyon egyben van a játék. Pláne, ha visszaemlékezek mi volt az elején
-
Anonymus23
veterán
válasz VincentVG #49322 üzenetére
Én személy szerint játszani szeretnék
Egyébként meg gondolj bele, hogy ha ott is lesz ilyen összeengedés, ahol a nulla napos zéró gearrel rendelkező a fullos öregrókával szemben mehet (lásd DZ, Skirmish, LS), akkor az új játékosoknak nettó szívatópálya lenne ha a Division 1 gear egy az egyben átmenne valamilyen formában.Szerintem maximum skineket és esetleg egy kevés pénzmagot tudunk majd átvinni, mivel nem ennek lesz direktben a folytatása, hanem egy új játék lesz.
Másrészt szerintem változtatniuk kellene elég sok mindent, hogy igazán előrelépés legyen, most se nagyon tudnak egyik adatbázisból a másikba átvinni dolgokat, pl amikor bejött a maximalizálás, akkor az addig pörgetett cuccokról eltűnt a pörgetés és a már kimaxolt érték, pedig ez ugyanaz a játék lenne vagy mi
;) - The Power of the Light Side
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- DUNE médialejátszók topicja
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- iOS alkalmazások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen házat vegyek?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest