Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
Azért itt sűrű pics@zások lesznek

Hard/Challenge módok: Mostantól ezeknek a nehézségeknek a teljesítéséért Extra heti jutalom jár. De nem ám ilyen egyszerű. Az itt történő elhalálozás esetén a küldetés legelejétől kell kezdeni az egészet.
-
Maxtreme
addikt
Angolul kevésbé kommunikáló emberkék számára itt vannak az 1.1 újdonságai, egész jól összeszedve.
Igen igen tudom hogy a nagy többségnek ez leírás már nem újdonság, de hátha vannak friss játékosok is. -
válasz
Hunner
üzenetére
arra van kitalálva a ládák nyitási mechnizmusa, amire használod? nem
saját előnyödre használod ki? igen.
akkor ez exploit. nem kell, hogy másnak ebből kára származzon. 10+ évem van szoftvertesztelésben, be tudok kategorizálni egy hibát.
hogy miért büntetnek, és miért nem, az már egy teljesen más kérdés.félreértés ne legyen, még az az "ártatlan" szitu is exploit, amikor átadsz a stashen keresztül egy 30as lila tárgyat egy kis szintű karinak, az eladja, és vesz belőle sok kéket. a kéket berakja a stashbe, a 30as kari kiveszi, és összetöri. a lila cucc 2 alapanyagot adott volna, a sok kék meg darabonként egyet. remélem nem kell ecsetelnem, hogy a stash megosztását a karakterek között miért is nem erre találták ki.
-
DummyBoy
senior tag
Ha kinyitjátok a ládákat coopban vagy más instance-ában, akkor nem vesztek el előle semmit, mert ott lesz neki is a cucc a földön, mint mondjuk mission közben...
Ebben mi is a kitolás?
-
Maxtreme
addikt
válasz
yodamester10
üzenetére
Akkor gondolom valamelyik csellendzs' misszió dobta.
Én azoktól max valami sz*rabbnál szarabb gear-t kapok.(#11669) Garsza : Igen? Na akkor kihagyom köszi. Max majd ha nagyon nem lesz mire költeni a Phoenixet

-
venomka1
aktív tag
Ha meg veszem a season pass-t, azt hova kell beirni, es aktivalni?
-
warcat
veterán
válasz
Hunner
üzenetére
Igazából csak az lett volna a lényeg,hogy ezzel konkrétan ártasz másnak, (nyilván erősen feltételes,de patch után ez a viselkedés elszaporodhat,problémássá válhat) hiszen ő ekkor már nem tudja lootolni.Persze lehet szólni,de némi túlzással ez olyan,mintha valaki besétálna a postádra(BoO) és kilootolná a ládádat,ennek nem szabadna így működnie

A korábbi exploitoknál maximum magaddal toltál ki,ha valamilyen csoda következtében sikerült mindent kifarmolni (a játék megunásának esélye növekszik vele).
Azért az erősen kérdőjeles meg kicsavart,hogy a kifarmolt tárgyakkal aztán jól elver mást pvpben,és ott az ellenpont,hogy pl challenge módok során kevesebb a haszontalan ember.
A lényeg,hogy korábban hiába kiabálták,hogy jujj bannolják az embereket érte,meg vegyék el tőlük a cuccokat,ennek sok alapja nem volt épp a fentiek miatt (a játék keretein belül maradtak csalóprogram nélkül,másnak nem ártva),de ez pont olyan kártékony viselkedés,ami miatt már elképzelhető bünti (nyilván a realitás az,hogy sürgősen javítják,hogy más elől elszedhesd)
-
Hunner
senior tag
válasz
velizare
üzenetére
Az emberek 99%-a (sacc per kb nem közvéleménykutatott adat) pont le...hogy mi van a városban, ha nem egy error után éled egy safehouseban, vagy nem a BoO elől kell befutnia, vagy nem egy Challenge / Hard mission előtt áll vagy éppen kijön a DZ checkpointról hogy a többiek rá tudjanak teleportálni.
Áruld el nekem, hogy az ő instance-ukban milyen típusú és mértékű kihasználást foganasítok meg azzal, hogy kinyitom a ládáját, amikor ő rohadtul nem foglalkozna vele. Egyébként mint mondtam, nem antiszociál szimulátor, nyilván az a kulturált formája, ha megkérdezed, hogy nyithatod-e vagy kell neki is, illetve ha kell neki, mehettek együtt, mivel nem 1 adag loot van a ládában, hanem mindenkinek 1 adag.
Természetesen nem vonom kétségbe, hogy lehetőség van türhő paraszt viselkedésre is, de ezt én még a creative use of game mechanism kategóriába sem sorolnám, mint sokan pár epxloit gyanús témát, mivel akihez becsatlakozol ki tud vágni mint a macskát...és onnantól nincs lehetőséged rá, hogy az ő instance-ában maradj. Az csak akkor elérhető, ha körülötted ürül ki a group, nem kivágnak.
-
Hunner
senior tag
válasz
warcat
üzenetére
Ha csak magadnál szaladsz végig úgy, ahogy te is írtad, az kb 20%-al ad kevesebb matot mint ahogy a postban is van. De amúgy, szerintem az nem exploit, hogy bemész máshoz matchmakinggel és kinyitod azokat a ládákat, amik nála vannak.
Két lehetőség van.
1. Ő is ki akarja nyitni.
2. Ő leszarja.Ha ki akarja nyitni, akkor mehettek együtt, vagy már ő kinyitotta rég te meg továbbállsz. Adott esetben szólni is lehet, hogy "Mat farmot szeretnék, ha ti is, gyertek." Lehetsz persze szó nélkül is bunkó, és kiszedheted a cuccait természetesen. Az prosztóság de nem exploit. Ha meg ő nem így farmol matot, akkor meg nem veszít semmit.
Azért ez messze nem az, hogy coverből átugrasz egy zárt ajtón, vagy mobile coverrel átf*sod magad egy zárt kerítésen, és még azzal sem, hogy egy named boss névtelen szellemikertesóját gyilkolod...
-
warcat
veterán
válasz
Hunner
üzenetére
Vótmá'
Az exploitmentességről meg annyit,hogy elvileg elszeded más elől a cuccát,ha átmész az ő privát városába,ami hát izé,kritizálható

Én hozzácsaptam egy fenti útvonalat az autumn safehouseból és 2 óránként végigszaladok rajta,nem megyek át máshoz.Közben craftolással kapcsolatban ígértek mára egy updatet,az a duma jelenleg,hogy nem ismerjük a teljes képet,mert van valami pozitív változás,amit nem írtak bele a patch notes-be (vagy csak tűzoltóznak)
Mindenesetre igen,lehet,hogy kötelező lesz a dobozolás játék helyett,míg ezt is nerfelik. -
van, ami mindenre jó, van, ami csak pve-re (még olyan is, amire nem gondolnál), meg olyan is, ami csak egyfajta fegyverre. szubjektív lista:
mindenre:
Brutal: Headshot damage is increased by x% when using this weapon.
Deadly: Critical hit damage is increased by x%.
Balanced: Weapon acquires maximum accuracy faster when shouldered. (megj.: lézerágyú)
Fierce: Critical hit chance is increased by x% when using this weapon.pve:
Destructive: Armor destruction value is increased by x% when using this weapon. (megj.: bugos az armor destruction, nem érvényesül pvpben, különben mindenre jó lenne.)
Ferocious: Damage against elite and named enemies is increased by x%.close range:
Responsive: Damage is increased by x% when closer than 10 meters to the target. (megj.: shotgunhoz, de augosoknak is jól jöhet. az aug falloffja afaik 15m, a vectoré 21m.)long range:
Prepared: Damage is increased by x%when more than 40 meters from the target. -
Hunner
senior tag
Tudtam én, hogy előbb utóbb más is rájön...
Exploit mentes, solo material farm útvonal a városon át.
-
Bazsi1987
őstag
na akkor a level 27 FW M1A-mat mire érdemes cserélni? Mk 17 vagy mire?
már rég 30-as vagyok de nem találtam jobb snipert de most van 200 pc-m 
-
RazoR
veterán
Melyikek a legajánlottabb talentek? Van általánosan ami minden fegyóhoz jó vagy minden fegyverhez van külön ami a best of?
-
pzstm
titán
Ma hajnalban hard daily custom m44-et dobott, egyetlen normal talenttel.....lesz belőle 2db sárga weapon part szerintem
-
.LnB
titán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
-
Maxtreme
addikt
Egyébként ha már sniper, erre fáj majd még nagyon a fogam

Csak még kell hozzá 7 DZ szint...
-
.LnB
titán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Eddig volt a kinek nagyobb a DPS-e kukiméregetés. Most jön a kinek több a material-ja?! Süllyedünk lefele.

-
VGNGR
senior tag
Ha vótmá akkor bocs:
-
.LnB
titán
Megbízható forrásból tudom, hogy egy szinte tökéletes Vector craftolása 50-60 try.

Én nem is nagyon erőltetem inkább. Van egy "jó" Vectrorom, elégedett vagyok vele.MP5-ből egyet craftoltam. annyira rossz lett, hogy betörni sem érdemes, az alapanyagot sem érné meg amit betörés után nyerek vele.

(#11653) ada19 Az bizony nem túl sok!

-
válasz
RichieTri
üzenetére
Neked kell tudni mire akarod. Vector tenyleg csak nagyon kozelre jo... Aug picit tavolabb er, tobb a loszer, picit kisebb a sebzese. Nekem most 11.8k-s sebzesu aug van, fejloves es crit esely talentel, meg meg valamivel... Azzal megyek, picit jobban adja nekem a vectornal
de craftolas kerdese. -
RichieTri
senior tag
válasz
zsolt200
üzenetére
liberatort NE.
ugye fix talentes...és ha nem vagy skill "huszár" tök felesleges.
ráadásul kezelhetetlen. egy gold AK sokkal jobb.
szerk.:szerintemviszont én is kérdeznék
ami a fő bázison van gold vector BP attól van jobb vhol dz-ben?
vagy talán a gold aug?
lassan dz50 leszek és próbálom összerakni a bakancslistát.
ebben alap lesz egy jó smg és egy jó semiauto-sniper. utóbbiból akkor a goldM1A csak szerencse kérdése
MK17 miben más az M1A-hoz képest? -
zsolt200
tag
Srácok special vendornál a fent lévő vector a jobb amit meglehet venni, vagy jobb a liberatort megcsinálni tervrajzból?
-
marilllyo
veterán
Közgyűlés is kell hardon a trophy-hoz?
-
marilllyo
veterán
Én valami izmos shotgunt keresnék.
-
sith7
félisten
Gold socom M1A tervrajz van valahol ?
Vagy a bázison lévő MK17 az jobb ? -
Garsza
veterán
válasz
PuffySite
üzenetére
Nekem is szokta csinálni. De az alt+enter nem oldja meg teljesen a gondod. A kép ugyan megjelenik de csak ablak módban és hiába nyomok akárhányszor alt+entert nem teszi át teljes képernyőre csak újra indítás után. Viszont én azt tapasztaltam, hogy akkor jön elő ez a hiba ha a játék indítása után klikkelek másra is az egérrel. Ha elindítom és nem csinálok semmit még megjelenik a figyelmeztetés akkor minden rendben marad.
-
venomka1
aktív tag
Nektek nem szokott olyan lenni hog amikor inditjatok a jatekot,es fekete a kepernyo,de hallod a jatekot a hatterben? CTR+DEl el ki kell lepnem,es tobszori inditasra mar lathato ujra a jatek menuje.
-
ZsyfKo
senior tag
Amúgy hogy értek el 3000+os firearms-ot 60-70k HP-val? Hány ruha darabnak kell firearmsot és staminat adnia illetve mennyibe kell módosító hely és azokba milyenek kellenek? Tudom hogy ki tapasztalhatnám ezeket én is, de hátha már más átment ezeken és tud tanácsot adni.
-
warcat
veterán
válasz
ZsyfKo
üzenetére
Ez ilyen randomgenerátoros hozzászólás volt?
Tartalomra biztos.Egyébként ez a jutalom nélküli grind,ami itt van,az max koreai mmokhoz hasonlítható (melleseg ez nem az) és a hasonló grindes ARPGkben közös tulajdonság,hogy legalább az utolsó részeges b-kategóriás kóbor szörny is dobhatja a Megadeath Sword of Doomot ha olyanja van.
Itt egy nagyon furcsa - csak a neves bossok dobnak normális lootot,de ők se megbízhatóan és még akkor is jó eséllyel szar a sokféle variáció miatt,aminek stimmelnie kell,hogy legalább rekalibbal használható legyen -
rendszer van,aminek az a következménye,hogy mióta 30 vagyok és meglettek a 30as lilák,nem találtam a földön upgradet.
Mindent craftoltam vagy heti vendortól jött. -
ZsyfKo
senior tag
Látszik hogy sokan úgy estek neki a játéknak hogy ez csak egy átlagos lövöldözős játék, utána mindenki koppant hogy nem halnak egy lövéstől az ellenfelek, most meg megy a koppanás a craft miatt. Nem olyan vészes ez más hasonló stílusú játékokhoz képest. Ahol felkel húzni a megfelelő craft képességét x szintre hogy le tudd craftolni a kívánt cuccot, aztán felhúzni meg a gyűjtögetést hogy tudj szedni alapanyagot, és ha szerencséd van csak 1 mesterség kell hogy le tudd gyártani az armort, aztán meg mehet a kísérletezés hogy az lesz e belőle amit szeretnél vagy egy hétig gyűjtöttél a semmire. 10 éve játszok mmo-kal ez ahhoz képest semmi.
-
.LnB
titán
Na ma is tanultam valamit. Én nem is tudtam, hogy Lexington-ban is lehet skippelni egy részt glitch-csel. 3an nyomtuk le randomokkal.

[link]
Mivel elmagyarázni nem nagyon tudtam volna, itt egy videó róla a YT-ról. -
warcat
veterán
Craftolásért ne aggódjatok míg gyökér módon nem nerfelik a következő módszert is - viszont a "játék" teljesen átmegy doboznyitogató kocogószimulátorba:
Collecting crafting materials (equal to 190 purple items per hour)Nem képesek megérteni,hogy a szellemet már nem lehet visszatömködni a palackba,normális dropok kellenek,az SMG-AR-DMR fegyótípusokon kivüliek rendbetétele és ha úgy gondolják,hogy túl gyors a gearelődés,akkor további változók kellenek a cuccokra.
Délután 2 órán át mészároltam Police Academyt a rövidített módszerrel,most épp egy darab HE sem esett.
Ha ezt valaki normális módon csinálta volna,akkor eltöltött volna 4-5 órát úgy,hogy semmit sem tud felmutatni a fáradozásáért némi crediten meg pár alapanyagon kívül.Ez abszurd. -
nubyy
aktív tag
Aki gondolja vegyen fel engem is, karakter eleg gyengecske meg - kb. challenge mode also kategoria sztem. Crit heal a build (elejen meg), eddig 110k/76k/6k - 41.5% crit rate es 115% dmg, 3% hp leech es 10% kill HP-val, accuracy es egyeb majdnem BS DPS novelo cuccokat hanyagolom.
DZ eddig csak soloban volt, nem tul sok. Random PK-t leszamitva barmire hivhattok ha beferek meg.
Foleg hetvegen (akar egesz nap
) es estenkent 1-2 orat vagyok.
ID: Nbyy -
RazoR
veterán
A fejlesztők tegnap jelentették be az összes változtatást, amelyek közt akadt pár váratlan is. Az egyik ilyen, hogy a DZ06-os vendornál kapható cuccok ára Phoenix Creditről DZ fundra változik, ami kifejezetten örömteli, de nem bántam volna, ha ezt két nappal korábban bejelentik, mielőtt elköltök 400 ezer fundot gear modokra.
A másik fontos változtatás, hogy a craftolást teljesen kiherélik. 5 helyett 10 zöld alapanyagból lesz egy kék, amiből 15 kell a high-end alapanyagokhoz, miközben a cuccok lebontása a jövőben csak egy alapanyagot ad kettő helyett. Néhány receptről ugyan leveszik a Division Tech-et, ez azonban nem sokat segít, hiszen az alapanyag-költséget 8-ról 10-re emelik. Emiatt még többet kell majd grindolni ahhoz, hogy kapjunk egy random dolgot.
Nagyon remélem, hogy tudják mit csinálnak, mert a craftolás és az itemizáció komoly átalakításra szorult, de nem éppen ebbe az irányba.
-
.LnB
titán
válasz
m0h0senator
üzenetére
Bakker, az a harckocsi sz*rni fogja az aoe sebzéseket. Lehet majd ugrálni ide-oda elég rendesen...

-
Drenadar
veterán
miért érzem azt, hogy már megint valami nálam nem jó?
delta hibaüzenetet kapok, jelentsen bármit is, nem enged be a játékba... van valami serverstatus oldal?
-
frenkye
csendes tag
Köszönöm demmer123-nak a tegnapi meghívást a csapatába, tényleg egy élmény volt velük! Jó fejek voltak, nagyon segítőkészek! Volt pár értelmes cucc is,amit sikerült kihozni.
-
raven84
senior tag
Hehe, eddig szart nem találtam. Most meg 3x toltam le a napi challange-t és mindig dobott sárgát a boss. Aztán bementem DZ-be és és 9 item közül 3 sárga volt. Érdekes.
-
Preda
aktív tag
Engem is felvehet akárki aki unatkozik. 100 órám van eddig benne. Mehet minden 167k/76k/10k.
Átlag délután vagyok és este. Nagyrészt hajnaltól dolgozom meg hétvégén.
Uplay: Aherus- (kötőjel is van a végén) -
VirDan
aktív tag
Tuti van heal-es képessége valamin. De ha nem lenne, akkor is megoldaná valahogy. Nem retten el a jaófijú senkitől ahogy látszik.
duvi: Na igen, ő ezt a stílust képviseli. Nem lényeg neki, szétlő boldog boldogtalant. És ahogy láttam "magányos farkasba" tolja. Nem csapatszellemű a srác. Sokszor felmérgeltem magam én is mikor a rugók csak spontán vadászatba kezdtek, illetve csak úgy egy lövéssel (vectorral) lenyomott egy "jó képességű" majd 90K health mellett.
Valami szigor(határ) kell, ez tény.
Mindezek mellett sokat is nevetek a szituációkon és bambulákon a DZ-ban. Elkezdenek jampizni, aztán pörögnekforognakkelnekfekszenek mint a büdösbogarak.
-
-
RichieTri
senior tag
azt ne felejtsétek el, hogy a gold cuccokat mostantól sima creditért lehet recalibrálni.
az azért elég sok craftolást kivált... -
Hunner
senior tag
válasz
Viper26
üzenetére
Így:
"Increased costs for converting crafting materials and crafting High-End items:
- 10 Standard (Green) materials instead of 5 to craft 1 Specialized (Blue) material
- 15 Specialized (Blue) materials instead of 5 to craft 1 High-End (Gold) material
- 10 High-End (Gold) materials instead of 8 to craft 1 lvl 31 High-End (Gold) item
Changed deconstruction yield of Standard (Green) and High-End (Gold) items:
- Deconstructing a Standard (Green) item yields 1 Standard material instead of 2
- Deconstructing a High-End (Gold) item yields 1 High-End material instead of 2"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Cyberpunk 2077
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xbox Series X|S
- Május 4-én érkezik a Steam Controller
- TCL LCD és LED TV-k
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mást használsz ki, de azt nem beszéled be senkinek sem, hogy a fejlesztő akarja, hogy ez így működjön.

![[link] [link]](https://media3.giphy.com/media/NcE2q0J7sfgl2/200_s.gif)

Tartalomra biztos.