- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na megvettem, mikor jön meg a kód ( SP hez külön lesz) ? Várjak rá, vagy menjek blökit sétáltatni ez itt a kérdés.
-
sagem
addikt
válasz
Anonymus23 #8485 üzenetére
Az első két update ingyenes lesz (áprilisban ill májusban jön), szóval ráérős, aztán el tudod dönteni, hogy megveszed e a maradék 3 fizetős DLC-t. Én kivárok, 3 hónap múlva már tisztán látszódik majd a játék további sorsa
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
SkyS1gn #8495 üzenetére
"Te milyen level 100fölöttről beszélsz stb?"
Hjahogy nem tudtad hogy a DZ-ben Level 125 a max szint?
Twitch-en már bőven vannak 50 fölötti játékosok.
____
szerk:
A kis rugó, begyűjtött pár cuccot, de aztán hamar vége lett.
-
Sebestyen01
őstag
válasz
SkyS1gn #8495 üzenetére
Hidd el kello karakterrel nem olyan egyszeru leloni a ruzsokat! volt mar olyan ruzzsal dolgunk a ruszkikkal hogy az bizony megvedte magat
Nem futott el, letette a kis elet allomasat, kitamasztotta egy zsakutcaban a kis lmg-jet es aki rament azt lekaszalta mint a sicc! Miutan vagy 7 embert kicsinalt a kozelebe nem ment senki, munhantot vitt vegig, biztos jot kapott erte!
-
Sebestyen01
őstag
Ugyan mar a 32-es mobokat olelgetni kell
Tegnap kivittem dz-bol egy ugyan csak lila m60-at, de alapban 70k a dps-e neki, a szokasos lmg bonuszokat adja, de mikor felszereltem es elerte a 100k dps-t es fedezekbol 160-as szekrenytarral elkezd az ember daralni
az elegge muhahaha
konkretan elolvad a csove
-
malacka87
őstag
Főleg ha a sok cheater bejön. Tegnap is volt egy csóka bedarált vagy 10embert falon át. Tetőről néztem közben lőttem a fejét de semmi. Nem szerveroldali a cheat probléma. Szóval nem tudom hogyan javítják majd ki ez. Elmúlt 2 napban megszaporodtak a videók ez miatt + a forumon is is sokat jelentenek.
-
válasz
Anonymus23 #8482 üzenetére
Nyugodtan mehetsz DZ01-03-ba azzal, mi level 12-23 között voltunk egyelőre bent és felhúztuk magunkat DZ 20-as szintig, pedig még ilyen fegyverünk se volt.
Más: milyen dolog már munkaszüneti napra szerverleállást csinálni?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
malacka87 #8487 üzenetére
Nem egészen. Ha úgy dönt egy csapat hogy bevállalja hogy rugó lesz és mondjuk 10-20 percig valahogy túléli a rájuk támadó tömeget, akkor mocsok sok pénzt és xp-t tud kapni érte. Ugyan ez van akkor is, ha rugókat ölünk meg. Tegnap ismerős pl majdnem kapott 30 ezer xp-t két ellenséges játékos megöléséért, plusz felszedte a cuccaikat is.
Viszont tény, ha megölnek minket, akkor magasabb szinten nagyon hamar vissza lehet esni. Bele sem merek gondolni, hogy 100-as szint közelében egy-egy halálért mennyi xp vesztés jár majd. o.O
#8489) norti
Csak nálunk munkaszüneti nap, a világon máshol ugyanolyan munkanap mint a többi. Ubisoftot nem érdekli, hogy itthon szünet van.
-
malacka87
őstag
Cuccszerzésen kívül semmi értelme meglőni a másikat dz-ben. Olyan brutális xp-t von le hogy az valami hihetetlen. De ha megölsz egyet az meg alig ad valamit. Párszor belefutottam már simán lennék 60felett.
-
Anonymus23
veterán
Akkor mivel érdemes? Kíváncsi vagyok rá, max nem fogom szeretni...
Vagy úgy leszek vele, mint az egyszeri vadász a medvével
Hol lehet jó stuffot szerezni? Vagy csináljam ismerőssel a napi/régebbi küldetéseket?Mondjuk ha ez ennyire durva, akkor ezt sokan a játékot később elkezdők fogják kifogásolni, mivel így a DZ csak a "időben" jól feltápolt playerek kiváltsága lesz. Vagy ide is kitalálnak valamilyen szinteket, vagy sokan fognak panaszkodni, akik CSAK játszani szeretnének, és ebbe a másik szívatása nem tartozik bele.
Másik:
Normál verziót vettem meg, de meg fogom venni az SP-t is.
Van jelenleg értelme az SP-nek? Vagy mikor lesz érdemes megvenni?
Azaz jelenleg ad hozzá bármilyen tartalmat, vagy küldetést, vagy csak később jönnek ki még a plusszok? -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Anonymus23 #8482 üzenetére
DZ 5-6-ban azért nincs senki, mert ott ultra brutálisak a mobok, meg a bossok, és egyáltalán nem dobnak jobb itemeket (meg plusz xp-t), mint a DZ 2-3-ban.
"72k / 54k-val (lvl 29 szinte minden) mennyire érdemes bepróbálkozni a DZ-ben?"
Próbálkozni lehet, max nem lesz sikerélményed.
(#8480) DummyBoy
Na igen, bár nem feltétlenül kell kommunikáció ahhoz sem. Én pl mentem már olyan amcsikkal, akiket nagyjából megértettem, de nem dumáltunk live-on. Jó buli volt.
(#8485) Anonymus23
Arra próbáltam utalni, hogy próbálj meg csapattal menni DZ-be és ne egyedül. Úgy simán lesz sikerélményed, és pár óra után talán még jobb cuccokat is kapsz a mostaninál.
Amúgy elsőként azt tanácsolom, hogy single-ben legyél 30-as, és fejleszd ki mindhárom wing-et 100%-ra.
-
törölt tag
Köszi a válaszokat, akkor meg is veszem.
Eredetileg Amazonon akartam, de ott most 99 Eur.
-
Anonymus23
veterán
Rohadt érdekes ez a DZ amúgy, és ha nem fragelni megy az ember, akkor érdemes egyedül menni. Pl tegnap estig még direkt 29-esem hagytam a csókát, és úgy mentem be a DZ-be. 1-2 helyen voltak össz-vissz rougek, de többnyire normális gyűjtögető-halász-vadász emberek voltak.
Na mondom megnézem az fenti szinteket, 1-2 halált megér, hogy meglássam mi van ott.
Rohadt jó hangulata, főleg egyedül, igaz volt vagy 1-1,5 óra mire sikerült a 30 db cuccost kimenteni, de én élveztem az egészet. Viszont nem találkoztam a DZ5-ben egyetlen játékossal sem. Azt láttam, hogy kb a DZ3 vagy 4-ben volt egy csapat rogue, de id emár senki sem jött.Végre nem egy olyan játék, ahol bemegy az ember és mindenkit ledarál, hanem ha csak lőni akar, akkor arra is van rész, de ha kihívást és gondolkodást/tervezést akar kipróbálni az ember, akkor arra is van terület. Nekem nagyon bejön a AI is, mondjuk nem kicsit csal, pl sniperrel célzom, és persze mindig akkor mozog, amikor éppen leveszem róla a célkeresztet, bár lehet közben távcsővel néz
Most már 30-as a karakter, nem tudom mennyire merészkedjek be a DZ-be (ki volt az a szerencsétlen, aki ezt fekete zónának fordította?) egyedül? Nem is a normál ellenfelektől "félek" hanem a többi játékostól, mert itt gondolom már ezerrel megy a rouge? Nem?
72k / 54k-val (lvl 29 szinte minden) mennyire érdemes bepróbálkozni a DZ-ben? -
DummyBoy
senior tag
A "Soha ne menj be egyedül" részhez még annyit hozzátennék, hogy ha nincs gond a kommunikációval, akkor lehet érdemes, de akkor hozzá kell csapódni valami társasághoz. Az esetek nagy többségében ez is működik...
Amikor az élesben először bementem haverommal, akkor pár percen belül hozzánkcsapódott még 2 emberke, akik csak jöttek velünk, mert nem öltük meg őket kapásból.
Bétában is egyszerű volt ez. Sajnos nekem gyakran nincs online cimborám (Időeltolódás ugye...) így valószínűleg ezt a taktikát fogom alkalmazni én is ... ha nem lesz csapat, max nem DZ-zek.
Viszont tény hogy cimborákkal sokkal jobb
-
törölt tag
Srácok hol érdemes pc-re gold kulcsot venni, ami magyarul is tud? Gamesplanet-en [link], amint nézem nincs benne magyar nyelv, mondjuk német is tökéletesen jó, de magyarul még jobb lenne.
-
spooner81
csendes tag
válasz
kinghaxor #8450 üzenetére
Köszönöm. Így már sokkal jobb
Természetesen mindenkinek köszönöm aki foglakozott a problémámmal. Egy kis szerverleállás kellett, hogy szinte rögtön választ kapjak
Egyébként elnézve itt mindenkit én elég rosszul állok, na meg persze még sok mindenre rá kell jönnöm. De úgy látom itt választ kapok mindenre
Mégegyszer köszönöm mindenkinek. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ForRedGlory #8470 üzenetére
1. Igen skálázódik. MInél nagyobb szintű vagy DZ-ben, annál nagyobb szintűek az ellenfelek is. DZ 1-3-ban nagyjából veled azonos szinten vannak, a többi területen fölötted lesznek szintben.
2. Természetesen. A kimenekített fegyverek a főbázison/rejtekhelyen lesznek a ládádban, onnantól azt csinálsz velük amit akarsz.
#8474) Snip3r_HUN
Dede, pontosítottam.
-
válasz
Sebestyen01 #8458 üzenetére
Gondolom, de most meg tokeletesen elvok igy...
A messzirol potyogtetes nem az en mufajom. Inkabb haljak meg ferfikent xD
-
ForRedGlory
félisten
Lenne pár noob kérdésem
Tegnap próbáltam ki először a DZ-t, azt is éjfél után, amikor már nem fogott az agyam és felmerült pár kérdés.
1., A DZ-ben a szintemmel fejlődnek az gépi ellenségek is? Ha én mondjuk bemegyek DZ1-be 10-es szinten és 15-ös az ellenfél, az oké, de ha mondjuk majd 25-ös szinten megyek be, akkor az ellenfél marad azon, amin alapból van? Csak azért kérdezem, mert meglepődtem mennyire rohadt nehéz egyedül. Az oké, hogy megtöltöm a táskámat és megyek a kimenekítési pontra, de egyedül szinte lehetetlen a kimenekítés, mert ahogy jön a helikopter, megjelenik vagy 5-6 ellenség és egyedül alig lehet elbírni velük.
2., A DZ-ben összekapart fegyver használható singlepayer módban is? Kipróbáltam egy küldetést egyedül hardon és vért izzadtam. Tegnap meg egy normal küldetésen is feltoltam az agyam, de ott lehet nagy volt a szintkülönbség és azért nem ment az utolsó fázis, amikor valami bosst kell kikapni egy teremben, akinek két segítője van és a katonák segítenek. Úgy indul, hogy három ügynököt kell megmenteni. Na azt a küldetést hagyom is még szerintem, mivel tuti kevés hozzá a karakterem. Lövöm őket és egy tár alatt a páncél csík vagy 1 mm-t csökken
-
modflow
veterán
Bakker, most megijedtem.
Most akkor mi van? Nem megy se LAN-on, se WiFi-n.
Pedig a settings-ben minden rendben, le feltöltés száguld, szerinte meg minden szolgáltatás...
De a főképernyőn meg "Connect to Xbox Live", de nem csatlakozik, de nem is ír ki semmi hibát...Mit tudok ilyenkor tenni???
-
oriic
HÁZIGAZDA
Valakik kijutottak a kerítésen kívülre. Lesznek itt még plusz területek.
The Division Glitches - How to get to Central Park!
De van itt már most egy anyahajó is:
1. Soha ne menj be egyedül, préda leszel.
2. Éld túl! -
.LnB
titán
Egy kis karbantartás aztán minden kocka remeg az elvonási tünetek miatt.
Én tegnap lettem lvl25. Amíg nincs szerver adjatok nekem tanácsokat DZ-re. Ilyen kezdő tippeket. Hogy felkészülten vágjak majd bele.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sebestyen01 #8458 üzenetére
Na igen, meg amikor a shotisok rohannak ki inkább hozzá:
Na ott lesz anyázás.
-
válasz
don gatto #8442 üzenetére
Amennyiben nem itthonról vetted akkor sehogy és látván az ide berakott képeken, hogy milyen retardált módon lett lefordítva akkor pláne nem járnál jobban egy magyar verzióval.
@spooner81: Kétlépcsős, először nyomva kell tartanod az aim-re beállított gombot (jobb egér by default) majd megnyomod a melee/zoom-ra beállított gombot (a tab a default)
@modflow: karbantartás van, a kiírás szerint 3 óra kb és 9-től kezdődött.
-
modflow
veterán
Létezik, hogy nincs most live?
Nem indul el a játék, pedig megy a net, de nem tud csatlakozni live-ra.Settings-be persze tökéletes szerinte minden. ”Everything is good"
Aha.... -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sebestyen01 #8452 üzenetére
Midas-nak a lényege inkább ez:
"Self-Preserved: Critical hits with this weapon heal you for 3% of damage dealt.
Vicious: Your Critical Hit chance is increased by 13% while you are at full health."Plusz az, hogy kb nincs recoilja.
Pakhannak meg ez:
"Destructive: Armor destruction value is increased by 18% when using this weapon.
Ferocious: Damage against Elite and Named enemies is increased by 13%"Főleg az utóbbi, többnyire neves bossok ellen azt használjuk fedezékből.
Amúgy most nálam a cél a Tenebrae sniper megszerzése, meg a Vectoré is, bár nem tudom elsőként melyiket tegyem majd be, mert most csak az egyikre van elegendő PC-m.
(#8456) Sebestyen01
Hádde mibájodvan az árány csúzlivál?
-
Sebestyen01
őstag
Esett tegnap előtt egy midas, na mondom kiprobalni a lila augusztus helyett, ami felszerelés masodlagiskent 110k dps t tud képességeit tekintve meg 20%fejlovessebzest meg valami életet tölt vissza majd megnezem pontosan! Felszereltség bár sok cuccot nem lehet rá aggatni, toltam kicsit de nem jött át így raktam vissza az augot! Kinek mi!
a katonai scar - H viszont nagyon zorall 163%fejlovesbonus plusz képességgel ehhez még további 22%
egy arany mobnak egy fejes a fele páncélt lekapja ha olyan kritet ad
és ez még nem is bolt active csipa!
-
oriic
HÁZIGAZDA
13 perc múlva szerver karbantartás lesz egészen délig, csak szólok, hogy ne legyen gond, hogy miért kap valaki deltát, vagy mike-ot.
#8448) RichieTri
Szerinted miért használunk Pakhan-t, meg Midas-t?
Nem a DPS miatt:
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
ScomComputer #8408 üzenetére
Ezek mellett azt még kipróbálhatod, hogy a játék processzor prioritását normálról magasra teszed. Nálam ez is sokat segített. ( Feladatkezelő - folyamatok - Tom Clancy's: The Division szövegrészen jobb egérgomb majd prioritás normálról magasra. )
(#8446) spooner81 De lehet velük. Tabot kell nyomni.
-
RichieTri
senior tag
tök érdekes, hogy dps-ről meg hp-ról beszélgetnek egyesek...viszont a lila és sárga fegyók extra tulajdonságait "lesz@rják". pedig azok attól jók igazán..
olyan képet is láttam akinek a szintén lila/sárga gearje nem tartalmazott egy módosítást sem.
vagy ha mégis akkor a láthatóan agyontápolt dps helyett az electronicsot húzta...alig múltam 20-as szintű(mielőtt bárki nekem esik) és, hogy merem a DZ-félisteneit kritizálni
no offense, de tényleg!
-
F.B.I.
veterán
válasz
basaharc502 #8433 üzenetére
Köszönöm! Akkor még pihen, majd később a bővített tartalommal.
-
spooner81
csendes tag
Sziasztok!
DZ-ben csatlakoznék másokhoz fejlődés céljából. Meg amugyis jobb lenne már magyarokkal is nyomni.
Uplay nic: runner671
Más: Én vagyok béna vagy a fegyver távcsövekkel nem lehet zoomolni? -
bombibmw
veterán
Sziasztok!
Tegnap kezdtem el a játékot és társulnék, ha lehet.
Még csak Level 5 vagyok, de kezdem érezni.
Uplay: bombibmw1981 -
westlake
félisten
Bocsánat, de elvesztettem a fonalat. Aki tudja, hogy ki volt az első, aki 30/30-as (saját) képet tett ki (PC), az írja már még privátban.
Köszönöm!#8444: Nem kicsit gáz lenne, ha "ezt" játszanám. Én az első 30-as képet tettem ki (30/0).
-
don gatto
csendes tag
Hali! En nemregota elek kint Angliaban, es az lenne a kerdesem, hogy hogyan lehet itt kint beallitani a magyar nyelvet a jatekban mert csak angol, orosz, meg kinai az elerheto. Lehetseges e az vhogy? nincs bajom az angollal csak azert par dolgot konnyebben megertenek a jatekban ha magyarul lenne! Elore is koszi a segitseget!
-
SkyS1gn
félisten
Na találtam egy megszólalásra spanyol, de amúgy német srácot akihez ts-re felmentem és angolul pofáztunk meg toltuk dz-t
-
venomka1
aktív tag
Sziasztok. Tudja valaki mire jo az Uplay kliensemben jobb felul sargaval jelzett pontjaim?
-
mettek
addikt
válasz
Snip3r_HUN #8421 üzenetére
viszont egyik fegyódnak sincs használatban az egyedi tulajdonsága (az a 2 jel a fegyver mellett)...nézd meg mi a követelménye hogy aktiválódjon....az sokat számít, elvégre ezért gold a fegyver.
-
demmer123
őstag
Dz 1-2 szintbe is dobhat sárgát?Vagy csaka 6-os szintű dob?Vagy alacsony szinten kisebb eséllyel? Mert 6-on már dobott egy boss sárgát.
-
basaharc502
aktív tag
Szerintem érdemes megvenni, ha szereted a tápolós, karakter fejlesztgetős játékokat. Dlc nélkül úgy gondolom a 80-100 óra túlzás. Én szép nagypapa tempóban játszok vele, most vagyok 9-es, és 10 órám van benne, de olyan max 50-60 órát tudok most a jelenlegi tartalom mellett belelátni. Ennyi idő alatt gyök kettővel is végigviszed a sztorit és dark zone-t is nyomatod, amit persze ha van jó csapat akkor éppenséggel lehet játszani a végtelenségig...szóval egyénfüggő a dolog erősen.
-
Blaise
veterán
válasz
adamkaa777 #8425 üzenetére
Hívnod kell egy helikoptert, majd arra felrakni a csomagot.
-
raven84
senior tag
Ha tele a zsákocskám akkor nem lehet helit hívni/kimenteni a cuccokat? Vagy csak bug? 8/8-ba nem tudtam rápakolni a kötélre a tárgyakat.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Vannak kimentési pontok több helyen a térképen ha odamész jelzi hogy kimentés elérhető,hívod a helit,és másfél perc múlva amikor odaért ráakasztod a kötélre a csomagot. A kimentett tárgyakat ezután lerakatodban találod.
-
Gordon32
tag
válasz
Extract.zone(sárga a térképén )ott tudsz helit hivni ami kiviszi a cuccot....
-
adamkaa777
senior tag
Sziasztok hogy tudom az itemeket kimenteni dz ről ?
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Érdeklődni szeretnénk!
Sokan megvették a baráti társaságból de most kifogytam a pénzből és később tudom bevásárolni. Aki már több órát beletett, hogy látja?
Az alap játék dlc nélkül is megáll olyan 80-100 óra után majd? Ez is leül, mint a Destiny, amihez egy újabb kiadás kellett, hogy újra beinduljon? Lesz értelme 2-3 hónap múlva beleugrani, hogy a régi játékosok, akar 30-40-es szinten tudjanak nekem segíteni?Bocs a kérdésekért de a srácok (rózsaszín köd) csak kitérő válaszokat tudtak adni és mivel nálam a gyerek az első (őt nem érdekli) ezért csak később tudom beszerezni de akkor mindenképpen érdekelne, azonban nem vagyok egy lone wolf.
-
-
mettek
addikt
Na megcsináltam. Végre egy jobb csapattal dobott össze a játék. Na meg rájöttem a jó képesség kombóra. Betettem a tömegkezelés tapadós bombát ami elvakítja őket igy lehet darálni illetve a levegőlöket aknát ami begyújtja őket igy addig szintén magatehetetlenek. Másik srác is betette ezt a tapadós aknát meg volt egy healer igy kb 1,5 óra alatt lenyomtuk.
-
Csabee86
senior tag
Sziasztok.
Van az a scavenger, felfedezés ami ha van akkor több az esélye a jobb lootnak. Na már most ez hogy tudom fejleszteni?
-
marilllyo
veterán
Srácok! Jelenleg a skin-eket leszámítva nincs még semmi gold extra. Szóval azt ráérünk majd később is venni. Igaz?
-
melega
őstag
Kérdésem, tényleg állandó internetkapcsolatra van szükség a játékhoz?
Megszakad az internetkapcsolat PS4-en lefagy a játék, vagy nem birom tovább játszani? -
-
demmer123
őstag
Van olyan 3 fős csapat ahová jöhetek 4-ediknek? Gear 83k dps 57k hp.Napi küldik/dz miatt kellene.
-
pzstm
titán
Agents,
The servers will shut down for a scheduled weekly maintenance on Tuesday, March 15 at 09:00 AM CET, 04:00 AM EDT, 1:00 AM PDT.
Estimated downtime is approximately 3 hours. Please follow this thread for any updates as the maintenance progresses.Thanks for your patience during this downtime,
The Division Team
-
ScomComputer
veterán
válasz
Stalkerx #8399 üzenetére
Nálam most megszűnt az akadozás, 2 dolgot találtam az Ubi fórumon:
1
1 - Press Windows Key + R
2 - Type in Msconfig
3 - Go to general tab disable "Load startup items
4 - Go to "Boot" tab and then "Advanced options"
5 - Select "Number of processors" and use dropdown to select the max for your PC2
A Uplay beállításokban ki kell kapcsolni a "Játékbeli fedőréteg engedélyezése...."(UplayOverlay)A játék indításnál hiányolni fogja de indít és kész!
-
törölt tag
válasz
Sebestyen01 #8404 üzenetére
Mekkora DPS/ARM/HLT miegyéb kell oda?
-
mettek
addikt
Valami keménygyerek jöhetne megcsinálni veem ezt a warren gatet aki korábban mondta hogy megcsinálták. Még mindig lehetetlen.
AlienAforceOne a nevem.
-
ada19
senior tag
Szerintem csak szerencse.. Tegnap 26 kék cuccot (0 epic) extractoltam DZ-ből, havernak első epic lett. Anno WoW-ba Heroic Halls of Lightning-et 17x kellett letolnom mire kiesett az a 2h axe, aminek egyébként majdnem 30% droprate-je volt... Vagy akár lehetne D3 példákat is felhozni.
Kitartás!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest