- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Htibimor
senior tag
Na ez most komoly. A héten most tudnék leülni egy kicsit játszani vele erre kiírja, hogy szerver leállás 27 perc múlva!!!!! Meddig tart majd? Hogy
!
-
.LnB
titán
Kipróbáltam a 100-100k-s buildemet. Úgy vettem észre shotistól se halok egyből. És repkednek a critek. Bár az alap sebzés lehetne több. A nagy dög machinegun-os ellen is leálltam 1v1-be.
-
kiezTe90
senior tag
Megint szerver leállás lesz..
Meddig fog tartani?
Amugy jo látni hogy törődnek a játékkal
Még mindig nem bántam még hogy megvettem. -
sith7
félisten
úhh ... megnéztem egy kihívás videót a youtube - n ... lvl 32 - es sárgák mindenhol !
ahogy rámnézne , már az fájna
szerk.
megtaláltam az árust, ahol gold tervrajzokat lehet venni .... Phoenix kreditért ... amit pedig a kihívás dob ... csodás
szerk2:
RECSKA
Igazad volt
Csak kíváncsi voltam, hogy mi van ott
Mi a nick - ed ? köszi előre is
-
duvi
nagyúr
A gold verzió sokkal jobb és erre hajt az összes "csipás" player (én is
). Szerintem nincs konkrét helye a dropnak. Eshet DZ-ben és cahallenge végén is. Sajna a mostani First Wave M1 - ahogy (#10986) warcat is írta - nem olyan jó, mivel a talentjei gyengébbek mint az előzőnek. Elnézést, ha félrevezettem valakit! Csak annak ajánlom, akinek nincs jobb sniper fegyója. (Mellesleg a FW M1 is socom. Mod nézetben látszik rajta a felirat
)
-
raven84
senior tag
Másodjára rúgnak ki a csoportból a boss előtt napi challange-n
-
Preda
aktív tag
válasz
RECSKA #10981 üzenetére
Hm az érdekes.Nekem sose dob semmit lilán kívül. Milyen vonalon mész? Én Dz 1 ből megyek 4-5 ig.Nevezetes helyekre meg föld alá plusz fertőzött helyekre ami boss van megölöm, de egyetlen egy He cuccot dobott egy teljesítmény módosítót amit senki se használ.Ezen a héten semmit se dobott.Olyan 60 % körül van a better chance.
-
Bibgr0
aktív tag
válasz
Egonyolc #10984 üzenetére
Kiírja ahol kiválasztod a nehézséget, hogy mit ad ha megcsinálod. Csak challenge módban ad PC-t.
Alapból ad 30 PC és ha napiként csinálod - adott napon először - akkor még 20 PC-t kapsz.
Egyébként több küldetés is van amit minden nap megcsinálhatsz challenge módban és megkapod a 30 PC-t minden végigjátszás után (plusz egy sárga gear item-et és normal creditet):
- Orosz konzulátus
- Lexington
- Warrengate erőmű
- Lincoln tunnelA többinél nincsen challenge mód, csak easy és hard. Azoknál csak credit és tárgy a jutalom.
szerk: ha már hard-on megy, akkor többet easy-t ne válassz szerintem...
szerk2: és ezeken a küldetéseken challenge módban a nevesített bossok is dobálnak 1-3 PC-t
-
warcat
veterán
Nem a First Wave M1a a lényeg,hanem a balanced talent megléte rajta,ezért a mostani egy kaki (nem elhanyagolhatóan a headshot damage is gyenge rajta) Szóval ez nem,nem ugyanaz mint a múltkori.
A "First Wave" előnevű fegyókon az összes modslot nagy.
A SOCOM verzión az underbarrel kiegészítő small.
A Black Marketest fejből most nem tudom, a Classicról hiányzik teljesen az extra markolat ezért nem tudsz rá feldobni stab/acc/stb kiegészítőt és mindig jobban rángatni fog. -
Egonyolc
aktív tag
A közgyűlés alaból milyen szintű "easy"-n?
Phonix creditet adják úgy is a boss-ok? -
kisfer
aktív tag
Sziasztok.
Én is szívesen segítek bárkinek, lv 30, dz lv 51.
Uid: Predi0921
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #10967 üzenetére
Szuper !
Minél többen vagyunk, annál jobb
-
marquuard
veterán
HE AK74 craftolásnál 9800 és 11000 közé lövi be a lehetséges sebzést, de craftolás után 9300-as fegyvert kaptam. Ez mitől van? Mókul valamit a modokkal?
-
Neoteric
addikt
Van itt vki viszonylag kezdő Division játékos, akinek nincs még megcsinálva minden encounter? Bejoinolnék pár menetre, mert nekem sajna elfogyott már mind, de még kellenének a pontok, hogy unlockolni tudjam mind a három winget 100%-osra.
(ps4)
-
func93
senior tag
válasz
Anonymus23 #10967 üzenetére
Anonymus23-Sith7: Én is most lettem 30-as, ha gondoljátok beszálnék szivesen a buliba.
uid:bencegm
-
Anonymus23
veterán
Szívesen segítünk mi is, én leginkább Schwat-al szoktam együtt játszani, nem zavar ha a gyerkőc miatt le kell akár pár percre lépnie, a kislánya néha beleszól a DZ-be, főleg ha felébresztik a legszebb álmából, ugye Schwat?
Felvettelek barátlistára, keress nyugodtan.
A jelenlegi geareddel nincs sok esélyed kihívás módban, tényleg kell 3 erősebb minimum a csapatba.
Nekem a kedvencem azt orosz nagykövetség 2 random emberrel, mert legalább van benne kihívás. De van úgy, hogy mi is csak pislogunk és tanulunk a többiektől, van hogy mi nekünk kell okítani a csapattársakat.
Nekem most 120-100 DPS, 90 HP, meg valami 13 a skill, és nagyon bejön, hogy alíg sebződök, és sokat kibírok, mert szeretek néha rambózni, szóval tök jóA DZ-ben elsősorban alul farmolok, van egy kör, ami ha nem sok agent van, akkor körbe lehet menni, van benne 9 lila cucc minimum, 2-4 division tech, meg egy halom XP+credit.
Számít a farmolásnál a %, nekem alul 2 sárgát is dobott, igaz mindkettő használhatatlan volt, de még így nem volt, hogy 1 nap 2 sárga loot is esett volna. -
sith7
félisten
köszi a válaszokat mindenkinek
-
pzstm
titán
Hatizsak nem kraftolt, crit chancem alacsony meg néha (csak 45% de crit damage 130% ), gear mod slotokat maxosokra es jobb talentesekre lehetne cserelni, illetve navy-bol jobb perkekkel akarok pörgetni.....azt tegnap ota tesztelem de csak 4-re valo Division techem volt sajna...
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Anonymus23 #10954 üzenetére
Nálunk ugyanez volt éjszaka, 3-an be mentünk DZ-be, amikor már volt elég cucc elindultunk kimentési pontra, hóvihar volt alig lehetett látni valamit, csak azt vettem észre hogy össze esett a karakterem egy lövéstől és akkor mutatta hogy pár méterrel előttem ott egy rogue. Mondom ok vissza megyek, nem figyeltem, ez van, na most el kommandóztam odáig bele nyomtam egy tárat vectorból, HP-ja meg se mozdult, rám fordult egy lövés meghaltam. Komolyan ez mi? Nagyon sokat nyomtam dz-t kisebb szinten, de ilyet még nem láttam, ez vicc. Van 120k dps-em, 70k Hp-m, 4k armor és nem sebeztem, de ő egy lövéssel le fektetett.
-
sith7
félisten
válasz
RECSKA #10956 üzenetére
Értem, köszönöm a segítséget előre is
Estenkent vagyok en is. Es nagyon sokan vagyunk, amig csak 4en lehet menni, nehez osszehozni a jatekot.
Meglátjuk mi lesz, ha lesz szabad hely betársulok bármire, ha nem akkor küzdök egyedül DZ - be, vagy tolom a közgyűlést, amit mondtál
De ha 8 - an vagytok/vagyunk, akkor az már 2 db 4 fős csapatViccet félretéve tudom, hogy gyenge társsal senki nem megy szívesen egy játékban sem
... illetve ritka az ilyen ember
Tudom, hogy gyenge a gear, de mint mondtam még friss, meleg , ropogós 30 -as
lvl 28 -as a cuccok nagy része, az M1 elég jól be tud krittelni , ha beadja 70k sebzés van fejre, de volt 112k is , de inkább 35 - 70 között
A challenge az a kihívás nehézségi szint ?
Melyik az a helikopteres küldi ?
szerk.:
sárga tervrajzokat honnan lehet szerezni ? -
válasz
Maxtreme #10958 üzenetére
Challengre nem igazan kell menni full gold gear nelkul... A rekord eddig 2 ember volt lexingtonon. De oroszt 3nal kevesebben nem tudtuk, warren gatere meg egyenesen azt mondom, lehetetlen az en szintemen 3 embernel kevesebbel.
Hozzam bejohettek 1x-1x 4.nek, az arany cuccos a vegen biztos jol jon nektek. ( en meg ertelmeset sosem kaptam, mindig craftolnom kellett )
( Egy m870 tervrajzert a fel vesem odaadnam xD )
-
Maxtreme
addikt
1 napi küldibe én is benne lennék 1 jó tápos csapattal,
Reggel nekiestem soloba (még nem voltam) mondom lenyomom én ezt simán., mert kemény vagyok..
Aham. Engem nyomott le a második ember
uplay nickem Maxtreme-HUN -
marilllyo
veterán
válasz
Anonymus23 #10954 üzenetére
Golyót nem számolja? Én azt csinálom, hogy beléjük lövök egyet sniperrel és utána kapnak egy golyszlit.
-
En segitek szivesen.
Friss 30askent en az utolso, kozgyules kuldetes napi tobbszori megcsinalasat ajanlanam. Ott hullik a lila becsuletettel, ami nagyon jo craftolashoz.
Ha szeretned, betarsulhatsz hozzam, napi kuldit is segitek megcsinalni, de challengre kell meg 2 eros ember, mert lenyegen te olyan leszel, mintha ott sem lennel.
Kivetel ez alol szerintem a lexington. En azt terveztem hetvegere, kell a fonix credit. Es ha josz,minden kor utan arany geart kapsz. Ami azert nem olyan rossz. Lexingtont csinaltam mar meg 1 random sraccal is. Igaz szopos volt.
Estenkent vagyok en is. Es nagyon sokan vagyunk, amig csak 4en lehet menni, nehez osszehozni a jatekot.
Szerk : nagyon gyenge a kari, challenge modban mellenezestol is halal... 140edps60ehealth15eskill volt lilakbol az ertekeim. Helikopteres kuldi adja a faja lila cuccokat. Item lvl31eseket.
-
sith7
félisten
Tegnap rápróbáltam a napi küldetésekre, és nem igazán jött össze ...
3 - szor próbáltam random csapattal, és mindhárom esetben az lett, hogy elkezdtek engem lőni, gránátokat dobálni, majd kirúgtak a csoportból
Lila/kék cuccokkal kivágják az embert, mert csak full sárgával lehet nekiállni ?
DZ - be lvl 10 vagyok, de egyedül nyögvenyelős az is
Ha lenne valaki/valakik, aki felkarolna pár kör erejéig, esetleg megmutatná a tuti farmhelyeket, azt nagyon megköszönném
Uplay id: Sith_7
Általában este 8 után vagyok, néha előbb is, de akkor nem biztos a zavartalan játék a 2 gyerek miatt
szerk.:
Itt tartok most: [link] -
Anonymus23
veterán
válasz
Anonymus23 #10902 üzenetére
Na csak sikerült a skill kill - 50 enemies.
Érdekes, hogy a statisztika szerint már 200 fölött járok, mégis csak a lövegtoronyt és a tapadós bombás killeket számolta. Tegnap elindultam egy küldetésre, csak ezeket vittem magammal, és kb a 8. killnél beadta a kihívást. Előtte csak a tapadós bombát használtam, tornyot sosem.Tegnap DZ-ztünk, és számomra még mindig furcsa, ahogy egyesek gyakorlatilag 1 lövéssel lelőnek elég távolról pl SMG-vel. De volt olyan, aki így sebzett, és gyakorlatilag nem lehetett lelőni, mivel ahogy kb 10%-ra esett a HP-ja abban a pillanatban visszatöltött 100-ra, én még ilyet nem láttam.
Olyat igen, hogy nehezen sebződök npc-k által, pl DZ3-ason megyünk és hiába mentem be 3-4-5 npc közzé, gyakorlatilag nem sebződtem, mármint jöttek a lövések, de nem volt valós sebződés, azonnal visszatöltött.
Még olyan helyzetben is, ahol 6-8 npc-vel harcoltunk, csak akkor volt sebződés (egy fél csík). Ezért csodálkoztam, amikor ugyanezzel a gear-el meg 1 lövés középtávolról (tehát nem shoti) a rugótól és feküdtem... -
válasz
VirDan #10944 üzenetére
30db vectort craftoltam le. Mind szar le... Augbol is craftoltam 10et, azok is...
2 napja socival megyek. M870. Hat valami hihetetlen. 32es sargak hullanak szepen, foleg mikor kritelek. Olyankor soretenkent besebez 50e-t... Van melle 104ehp, 66% seruleselnyeles, 37% eletero oleskor es 6eHP/s gyogyulas.
Egyedul persze nem igy megyek, oda az aug-ak kombo kell nekem. De ha mar 2en vagyunk, akkor soco
-
Midguar
csendes tag
Eladó egy digitális Division Acc, részletek privátban
-
-
duvi
nagyúr
Ha valaki lemaradt a múltkori First Wave M1-ről, az vasárnap hajnal 01-ig ismét megveheti a hátsó vendornál!
(#10940) pzstm
JézusomHogy hoztál össze közel 300.000 összértéket? És ezen még "csiszolni" akarsz?
Ettől ismét kezdő harmincasnak érzem magam
-
EpicCorei7
újonc
Én kezdem megunni egyedül a játékot aki szintén így érez PC verziót tolom MasterCardHero néven vagyok az Uplay rendszerében.
-
VirDan
aktív tag
válasz
warcat #10943 üzenetére
Így van. A Vektorom éppen ezért közelre jó igazán, távolabbra pontozgatni M1A. Szemtől szembe pedig shotgun.
A Vektornál a visszarúgás toltam jobban, illetve a kezdeti lövedék stabilitást. Sokat számít hogy a tüzelés megkezdésekor nem kolbászol nagyon össze vissza a fegyver. Azért craftoltam le 4x a Vektort, hogy olyan talenteket adjon ami a többnyire a fegyverre hat. Ne damage/undamage és egyéb fiszf@szokat adjon. A jelenleginél 36%-os pontosságot javulást adott, ami mindig aktív. -
warcat
veterán
válasz
VirDan #10939 üzenetére
Azért azt érdemes megemlíteni,hogy a rate of fire modok megváltoztatják a fegyverek viselkedését is.
Ha az így jelentkező extra rángatást már nem lehet modokkal kordában tartani,akkor egy kalap kakit sem ér az a nagyobb dps.
Az assault rifle pont kb a ~40 méteres lőtávra van szánva,ha nem lehet hajszálpontosan lőni vele,akkor kuka. -
VirDan
aktív tag
Más téma: írtátok 1-2-3-an hogy elveszi néha a kedveteket a gameléstől a "rúzsos" ügynökeink. Na már most néha bizony engem is betalálnak/bedarálnak. Mostanában az a szokás hogy 2-4-8-as csapatban elkezdenek kergetni. Vectorral és egy First Wave M1A-val osztom az igét. Viszont valami még kellett.. a jó öreg Shotgun.
Craftoltam egy high end SASG-12-t. Kicsit feltupíroztam, aztán ha úgy adódott hogy elkezdtek kergetni, akkor sima taktika, sarok mögé beállni, pulse aktivál, ami elrejti a karaktered az ellenséges letapogatástól. És jöhet a shoti. Közel 100K-s sebzéstől egyből fekszik-alszik.
Jószerével a többi gondolkodóba esik hogy: "lehet nem kéne he, egymaga van, lehet cheater". Ha nem, akkor előröl az egész. Futás,sarok keresés, fekszik-alszik. -
VirDan
aktív tag
válasz
flash- #10933 üzenetére
Kettő (+1) fajta módon lehet hatásosan összehozni a fegyvert. (szvsz)
1: Van egy 8,5-9,5K sebzésű fegyvered, ez ugye átlagosnak mondható. Ha nem tudod feltornázni a sebzést, legalább 11-12K-ra, akkor rá kell menni az L/P-re, és a nagyobb tárra, illetve a DPS-re. Ezáltal pl: egy 925 L/P-s (vagy több) , 8-9K-s átlagos sebzésű fegyver a nagyobb tárral és kb 140-150 DPS-el nagyon gyorsan fog sebezni.
2: Van pl egy Vector, (saját példa) ami 14,3K sebzésű. Gyári 750 L/P-s, nagyobb tárkapacitás. Itt igazából már nem fontos hogy pl: 1000 L/P-vel tolja ki a golyszikat, mert 750 alatt is brutálisat sebez, 180K DPS mellett.
Pont úgy jött ki a craftolás/lootolás, és a gear összeállítás, hogy a gearek fele, és az egyéb high end módosítók mind hozzáadtak a sebzéshez. Ha találnék nagy tárat nagy L/P-s tulajdonsággal, na az lenne hab a tortán. De így is darál rendesen.+1: Az a fegyverösszeállítás, ami mindent visz. Pl egy csúcs assault fegyó: 15k sebzés, 1050 L/P, 70-es tár, 170K+ DPS.
Remélem nem lett kusza az iromány
-
venomka1
aktív tag
A Kulonbozo szarnyak fejleszteset a talalkozasokkal lehet fejleszteni, vagy mivel a celszerubb? 90 os most mind a 3
-
Stevenstyle
senior tag
Szerverek megint képben vannak :s Még sor is van. Legalábbis Xboxon
-
flash-
veterán
tudna valaki egy kis segítséget adni?
ha fegyvernél a jobb sebzést szeretném elérni akkor elég a dps-t nézni, vagy a sebzést és az L/P-t is figyelembe kell venni?valami guide oldalt esetleg tudtok adni ami nagyjából leírja hogy mit merre hogyan a gear fejlesztéssel kapcsolatban?
-
válasz
ßrainiac #10929 üzenetére
kell hozzá némi kinetic tank, mert nagyon közel kell menni vele, és fejre lőni, és az ilyen 32es elitek/bossok ellen fájdalmas tud lenni. destructive+brutál+még valami talenteket álmodtam még rá. tegnap (?) linkeltem shotis pvp videót, ott nagyon tudnak vele játszani.
-
VirDan
aktív tag
-
VirDan
aktív tag
Az újrakalibrálásnál ha van lehetőséged, akkor "sorsolj" a készséget között olyat hogy plusz módosító hely.
Testpáncél ; kesztyű ; térdvédő ; fegyvertok. Látom ezekben nincs plusz módosító helyed. Ha már kettőnél el tudsz érni plusz helyet, és utána craftolsz módosítókat akkor már bentebb vagy jóval
Én is beszorultam egy szintem. De most kicsit elkaptam a fonalat. Most 3db plusz férőhelyet kalibráltattam/sorsoltattam újra. Eléggé megdobta a karakterem. -
Lefty
addikt
Lerakat az csak a base of operationnel van? Sehol mashol?
-
.LnB
titán
Segítsetek légyszi. Kicsit most kétségbe vagyok esve. Elterveztem, hogy ma meglépem az 50-et és veszek sok blueprint-tet DZ6-ban (Tényleg DZ5-ben vagy valahol máshol a DZ-ben is vannak blueprintek?). És megnéztem mik vannak. Majd szomorúan konstatáltam, hogy egyik felszereléssel sem lennék előrébb.
Se páncél, se hátizsák...semmi. Mindegyik kisebb páncélértéket vagy adottságokat ad.
Bázison sincs nagyon semmi. Maximum a fegyver alkatrészek. De a statom meg fos. Mármint semmiben sem jó.Csináltam képet a fegyvereimről:
AK: [link]
Vector: [link]
Full gear statokkal: [link]
Néhány fontosabb stat: [link]
Az AK-nak aktív mindhárom talentje, az jó, és szerintem nem is rosszak. Azt se szívesen adnám fel.109óra játék után nagyon nem így terveztem, hogy itt fogok tartani. A célom 120k+ Dps, 80+ hp, 20-25+ skill.
Aztán a közelében sem vagyok.Bármilyen észrevételt, meglátást, tanácsot szívesen fogadnék. Mit érdemes farmolni (és hol). És merre tovább.
Előre is köszi!
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #10913 üzenetére
Ha beszámolja akkor engem se fog...
-
Gold m870 tervrajzot tudtok valahol? Nem DZ-s kellene, de ha csak az van, az sem gond.
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #10907 üzenetére
Egyedül próbáltam vagy 4x de nem adta be, tegnap haverral is aktiváltuk, neki beszámolta, nekem nem és a térkép is jelzi nálam még mindíg, nála nem. Lehet hogy egy ez bug, de ha nem akkor feature!
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #10905 üzenetére
Én az echoról beszéltem....
-
törölt tag
Köszönöm a játékot Sniper!
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #10901 üzenetére
Nekem sem adja be, tegnap haverral tolruk együtt az ő térképén, neki beszámolta, nekem nem...
-
Anonymus23
veterán
Csak egy kérdés, hátha valaki tudna rá válaszolni:
Van az Uplayen egy művelet: a Képzet pusztító - Ölj meg 50 ellenfelet képzettségekkel.
Itt mit kellene csinálni? Milyen képzettségre gondol? A Skill kills már 204...
Szerk:
Na közben csak sikerült megtalálni az infót, nem tudom miért nem adja ezt be, de akkor kerítek egy turret-et, és lenyomok vele 50 enemy-t -
Anonymus23
veterán
válasz
Dazsar #10899 üzenetére
A végén beadja, azaz ne foglalkozz vele, az összesítésnél amikor minden mást is megcsináltál, akkor beleszámolja.
Mondjuk nem értem miért nem javítják, elég nyilvánvaló egy bug.Délután meg fogom nézni, hogy nekem ott van-e még, de már 1,5-2 hete kimaxoltam a térképet, azóta nagyon nem közelítettem rá, csak a küldetések között ugrálok, meg a DZ bejárathoz megy az FT.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Lexus, Toyota topik
- Fotók, videók mobillal
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- World of Tanks - MMO
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- sh4d0w: Én és a számítógép
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Lenovo Legion Go 512 GB // Számla + Garancia //
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest