- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joey89
tag
Hi
most vettem meg a játékot, keződnek milyen tippet adnátok a multis részhez (nem nagyon szoktam multizni, de ezt most kifogom próbálni). Mire kell figyelni, lehet-e magyarokkal játszani, stb... Ilyenek érdekelnének
-
válasz
basaharc502 #8196 üzenetére
Nincs, streameli a textúrákat, így működik, ha nagy a terhelés akkor visszaveszi a távolságot.
-
basaharc502
aktív tag
Későn betöltődő textúrákkal találkozott már valaki? Esetleg van rá valami megoldás? Nálam előfordul olyan, hogy ha futok pár mp-s késéssel tölti be a feliratokat, plakátokat ilyesmi, pedig fps rendben van.
-
ZsyfKo
senior tag
Este már nem vágta le a gépet a játék, haverokkal 3-an nyomtunk is két missiont hardon, brutális volt, kicsit kevés volt az ossz dps-ünk, de lement, nagyon tetszett és jó cuccokat is kaptunk. Aztán ők mentek aludni kicsit variáltam a cuccaimon és be próbáltam DZ -t, 11 szintet húztam és rentgeteg cuccot hoztam ki, szinte el se kellett mozdulnom a kimenekítési pont környékéről, sárga 12-es mobok is jól mentek. Nagyon be jön a játék, most is 3-ig nyomtam. Csak a rohadt police kinézet kéne az 576-tol.
-
mettek
addikt
válasz
zuzu000 #8136 üzenetére
Akkor kapsz halál fejes rogue megjelelölést ha játékosra támadsz. A DZ is alapból az npc-k levadászásáról szól csak itt sokkal erősebbek mint kint. Persze rámehetsz playerekre is de akkor azt jelzi a játék a térképen hogy te playerre támadtál ilyenkor mindenki szabadon rádlőhet és ha emgölnek téged akkor ezért szép jutalmat kap a játékos te pedig szép nagy bukót. Azonban ha túléled a rogue státusz idejét (max 5 perc) akkor te is szép dz pénzösszeget és XP-t kapsz.
-
mettek
addikt
válasz
Sebestyen01 #8185 üzenetére
Engem kicsit idegesít hogy level 30/31-nél járok de még sehol nem dobott nekem legendary lootot a játék. Egy legendary marokfegyvert tudnék összerakni alkatrészesnél de felesleges mert a jelenlegi lila marokfegyverem is erősebb mint az az arany.
Dz-ben meg már kb csak a pénzt szedem össze az ellenfelek után mert sose dob olyat ami jobb lenne a jelenleginél pedig annyira nem vagyok kimaxolva. 70/80/15ezer.
-
mettek
addikt
válasz
Sebestyen01 #8153 üzenetére
Nem igazán van értelme a DZ creditnek mert mire eljutsz a 30-as szintig addigra vagy kint vagy Dz-ben összeszedsz olyan fegyókat amik jobbak mint amit DZvendornál vehetsz 50-es szint alatt. Most van 60ezer dz creditem de nem tudom elkölteni mert nincs mire. 50-es szint meg még messze van.
-
DummyBoy
senior tag
Más is járt már így: ha szépen komótosan fedezem fel a zónákat, akkor túlszinteződöm, és mire odajutnék a következő zónába, akkor már 2-vel arrébb kellene lennem? Most mennék Tenderloin-ból a Times Square-re (10-13), de már 17 vagyok...
Ha átugrom őket akkor vesztek valami tartalmat? (Később persze visszamennék) Mert ha folytatom, akkor meg gear-t nem lesz... (most sincs...)
-
Mukih
tag
válasz
SkyS1gn #8182 üzenetére
Az első az amivel elindítod, a 2. az a földszinten van egy üzletben asszem jobb oldalt, de előtte le kell menned a pincébe és ott a billentyűt megnyomkodni, hogy ki tudd nyitni az üzlet ajtaját + lesz lifted is. A 3.hoz pedig át kell menned a földszinten azon a sárga valamin és kint az udvaron át kell menned a másik oldalára a háznak és bent az első emeleten lesz egy üzlet és ott is kinyitod az ajtót és aktiválod, utána meg visszamész az elejére a háznak és felmész az elsőre ott lesz egy lift ami felvisz a tetőre és kész
-
Természetesen igen, akit érdekel a grind meg a PvP azoknak jó lehet.
Biztos lesz közössége... meg ha valaki haverokkal tud majd időről időre menni és csinálni az új "raid" meg mindenféle küldiket... stb. (ala WoW, Diablo stb.)
Mint mondtam, engem ez a része nem érdekel... ezért nálam ár-érték arányban nem stimmel még (számomra főleg persze).
Ha tesznek bele érdekes egyedül is tolható sztorikat... akkor felértékelődik majd nálam is esetleg.
Erre az egészre az idő ad majd választ. Kíváncsian figyelemmel fogom követni időről időre...Ügye most a hype stb miatt mindenki megvette kitolta, kimaxolta pár nap-hét alatt... most jön a neheze... fenntartani az érdeklődést.
-
venomka1
aktív tag
Az Uplay kliensemben jobb felso sarokban van 20 pontom, az mire valo es hogy gyarapodik?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Napi challenge megcsinálva. 1 óra alatt 4 fővel.
Jó volt.
-
sagem
addikt
válasz
FollowTheORI #8164 üzenetére
Én is az "inkább nem veszem meg" tábort erősítettem, de most, a megjelenés után úgy látom, hogy ha az Ubi megfelelő minőségű folyamatos updatet ad a játéknak egy éven át, akkor teljesen korrekt produktumot tettek le az asztalra (és elvileg lesz season 2 is, mielőtt új rész jön, ha jól rémlenek az infó morzsák). Szerintem bolondok lennének elszúrni, végre sikerült nekik egy olyan új címmel kirukkolniuk, ami masszív sikert hozott, és nincs vele hatalmas gond, nem úgy, mint az eddigi próbálkozásaikkal. Vannak gondok, bajok, de sajnos ez manapság már mindegyik játékra igaz, nagy gáz nincs, ez a fontos.
Szóval összességében szerintem megéri a pénzét, nem kell szétajnározni, de jó játék lett, és hatalmas potenciál van benne, ha az SP tartalma nem lesz lufi, akkor bátran ajánlott vétel, mert egyedül a fő missziók száma lett egy kicsit elszabva (a DZ sokakat hidegen hagy, de szerintem ment közben észreveszik a készítők is, hogy ezt coop játékként kedvelik sokan)
-
SkyS1gn
félisten
válasz
FollowTheORI #8164 üzenetére
-
pohár
félisten
válasz
demmer123 #8170 üzenetére
nekem dobott superior vestet az utolsó előtti nagyküldi, az orosz konzulátus végén a boss
visszatérvén az előző kérdésemhez a láda hollétét illetően, csináltam pár képet, így hátha ismerős lesz valakinek majd (a DZ06 jobb felső sarka felőli részen, a PVE részen van)
valahol lennie kell valami bejáratnak, az épület másik felében egy bank van (ott a nagy széf), de sehol egy törött ablak, egy mászható tárgy, se egy aktiválható ajtó, vagy bármi
-
demmer123
őstag
Legendary cuccokat honnan lehet szerezni?
Azt tudom majd ha kimaxoltam a küldiket stb lehet craftolni.De dz sose adott rózsaszín cuccnál jobbat.
-
venomka1
aktív tag
mi a max szint a jatekban?
-
-
pohár
félisten
skacok, nem tudom, hogy ti észrevettétek-e már ezt a ládát, de van egy láda, benne specialized gearrel Midtown Eastben, egy side mission végződik ott, egy Colonel jön(ne) ki onnan, de mi bent leszedtük még, és a minimapon megjelent egy láda, ami egy eltorlaszolt ajtónak a másik oldalán van, és körbemenni nem nagyon lehet
biztos szórakoztunk vele vagy 20 percet, de sehol semmi...
ti megtaláltátok már az utat hozzá?
-
RockHaRD
addikt
válasz
Sebestyen01 #8153 üzenetére
A kérdésem pont arra irányult, hogy 30 alatt semmi haszna? Eleinte voltak kék cuccok, amiket lvl 10-től lehetett használni, aztán eltűntek, azóta csak lvl 30. Közben meg kiírja, hogy csomó dz pénzem van, költsem el... de hogy?
Messze van még a lvl 30...
-
sittes79
addikt
Ps4 mellett beneveztem pc-re is, nem hagyhattam ki, hogy Rodrigez brazil haverom vegyen nekem egy kódot(köszi warcat fórumtársnak is).
Aki gondolja vegyen fel igaz még lvl up van, de szívesen tolnám majd csapatban.
ubinév: baluka79
-
válasz
zuzu000 #8128 üzenetére
ugyanúgy, ahogy pve zónákban. ha lelőnek, incap leszel, ilyenkor egy ideig még csapattárs, vagy akár kívülálló is fel tud szedni. ha lejár a timer, vagy lelövik rólad, akkor meg éledni lehet. addig tart a mulatság, amíg ki nem jössz a saját lábadon, vagy emoragequitelsz.
mindent lehet csinálni, legfeljebb nem effektív.
@duvi: 24fős shardok vannak. a dz is több részből áll, ezek szerintem szintén shardoltak.
-
SkyS1gn
félisten
-
törölt tag
válasz
vegitossj7 #8145 üzenetére
Mi az a 30/50 DZ-ben az árusnál?
-
Mukih
tag
Másnak is bugos a Tenderloin-ban lévő echo? Már csak az kéne, de nem tudom felvenni mert nincs ott semmi.
-
ForRedGlory
félisten
Van valahol arról pontos lista, hogy a Season Pass milyen plusz ruhákat ad? Mindenhol csak azt látom, hogy van benne, de sehol nem látok listát vagy képeket.
-
venomka1
aktív tag
Na holnap reggel 10 re lejon a jatek, kivancsi vagyok nagy hogy fog futni a gepemen, es milyen a jatek elmeny!
-
Rathrol
senior tag
Valaki tudna nekem segíteni? Megvettem a játékot gamesplanet-en, de a kódot nemtudom hova küldte amivel uplay tudnám aktiválni.Megvan!
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
FollowTheORI #8148 üzenetére
Minden megy rendesen tegnap éjszaka nyomtam vagy 3 órát egyhuzamban azóta most kapcsoltam be először.
-
RockHaRD
addikt
A dark zone creditet mire lehet felhasználni dz lvl 30 alatt? Bármit akarok venni belőle, mindenhez 30 kell. Mi értelme van akkor?
-
-
ZsyfKo
senior tag
Én most nem tudom mi van, másfél óra alatt 3x vágta le a gépet a játék. Nem tudom hogy a játék vagy az új crimson szoftver okozza e, de egyszerűen menet közben kikapcsol a gép és egy ideig vissza se lehet kapcsolni.
-
venomka1
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #8140 üzenetére
Az lenne jo ha valodi kartyat kapnank
-
Snip3r_HUN
addikt
Ügynök kártya készítő
Create Strategic Homeland Division ID Card -
ada19
senior tag
válasz
Rathrol #8133 üzenetére
Miért itt szeretnéd megvenni? Konkrétan drágább mint bárhol máshol.
Esetleg: Gamesplanet
-
-
VTom
veterán
válasz
ScomComputer #8132 üzenetére
nálam semmi baja nem volt eddig, sose akadt.
-
törölt tag
válasz
zuzu000 #8128 üzenetére
Ha meghalok, respawn van, vagy felélesztés csapattárs által, vagy esetleg vége akkor?
Tapasztalati pont vesztés van halálkor és az addig begyűjtött cuccokat bukod (ha újra meg nem találod), amíg nem vitte el a heli.
Mennyi ideig tart egy ilyen zónás mulatság?
Korlátlan idő, olyan survival mód féleség. Az arénák későbbi kiegben vagy frissítésben jönnek.
Lehet azt csinálni, hogy felmenni egy épület tetejére és mesterlövészkedni?
Lehet, cserébe halálfejjel leszel megjelölve és a fél insta téged fog üldözni. Ha ilyenkor ölnek meg sokszorosát veszted a sima halálnak.
-
Rathrol
senior tag
Sziasztok!
Volt aki itt vette meg a játékot->[link], tartalmazza a magyar feliratot?
-
VTom
veterán
válasz
ScomComputer #8124 üzenetére
Én kb. másfél órája elindítottam, de olyan szinten akadt, hogy ki is léptem 5 perc után.
-
zuzu000
őstag
válasz
velizare #8127 üzenetére
És a dark zoneban hogy alakul az élet? Ha meghalok, respawn van, vagy felélesztés csapattárs által, vagy esetleg vége akkor? Mennyi ideig tart egy ilyen zónás mulatság? Lehet azt csinálni, hogy felmenni egy épület tetejére és mesterlövészkedni? Lehet hülyeségeket kérdezek, csak nagyon nem jött még át
-
válasz
zuzu000 #8125 üzenetére
mmohoz képest kb. semennyire. háromféle zónatípus létezik. zöld, ilyen a boo, a safe houseok, itt látsz más játékosokat, és tilos a fegyverhasználat. pve zónák teszik ki a játék nagy részét, itt csak azt látod, akivel egy csapatban vagy. a maradék pvpve domain, ezek a dark zoneok, ide max 24 játékos fér. aréna nincs.
-
zuzu000
őstag
Elolvastam, és összekevertem az fps és a tps rövidítéseket, túl gyorsan írtam
Akkor nagyjából a történet annyi, hogy amíg nincs rendes cucca az embernek, addig egyjátékosban tápolja magát, utána pedig jöhet a dark zone?
Engem nagyrészt a pvp/multi része érdekelne, ez mennyire nyitott? Single player maphoz képest nagyobb/kisebb (gondolom utóbbi)? Vagy olyasmi mint egy mmorpg-ben egy instance? -
ScomComputer
veterán
Hali...nálam néha néha megakad a játék olyan töltési akadás féle..pedig ssd-n van.......órákig semmi,aztán egyszer beakad..utána megint semmi....ez előfordult másnál is?
-
-
Frod
addikt
válasz
zuzu000 #8121 üzenetére
Legfelül javasolni tudjuk a "Téma összefoglaló" áttekintését.
Semennyire nem FPS a játék, TPS amire gondolsz (harmadik nézetű - kvázi hátulról nézed a karakteredet)
Szintek vannak természetesen mivel ez egy arpg - tehát erősen szerepjátékos elemekkel operáló akciójáték, és egy kezdő semmit nem ér természetesen egy feltápolt, jó cuccokkal rendelkező magas szintű karakter ellen - na nem mintha ez nem így lenne bármelyik rpg-szerű játékban.
De más játékosokkal nem is találkozol csak a játék egy erre elkerített részében, tehát nem kell attól tartanod, hogy a játékélmény kárára fog menni, hogy a nagyobb szintű, többi játékos megöl.
Külön van kvázi a kampány része a játéknak, és külön az egymás elleni pvp 'aréna'. -
zuzu000
őstag
Sziasztok!
Erősen gondolkodom a játék megvételén, de előtte lenne néhány kérdésem:
Mennyire MMO szerű a játék? Itt is vannak szintek, ugye? Meg persze a különböző erősségű fegyverek. Kérdésem, hogy egy friss újoncnak van bármi esélye egy magas szintű ellen? Mert amellett, hogy "MMO" a játék, azért FPS is, és ott meg általában mindenki egyenlő esélyekkel indul. De akkor meg nem sok értelme van, hogy vannak ritka meg ilyen olyan fegyverek. Vagy azok csak skinek?Összezavaró ez így : (
-
ada19
senior tag
1080p High-on jó leszel, ha néha esetleg beesik 60 alá akkor pl. Shadow Detail-lel lehet játszani, az sokat eszik. Fontos hogy virtuális memóriád legyen vagy automatán, vagy 8 GB, nekem minden más esetben kidobált Windows asztalra hogy kevés a RAM, egyszer (rengeteg tűz volt) ki is lépett konkrétan. Virt. mem óta tökéletes (vagy persze 16 GB RAM is jó).
-
venomka1
aktív tag
válasz
hitvanyalak #8118 üzenetére
koszi.
-
Sebestyen01
őstag
válasz
Raysen623 #8116 üzenetére
A mai datum 2016.03.12, nyissad ki a szemedet, es ebredjel ra hogy eltelt az ido
Jo hogy nem mar elvarjuk itt hogy 20 eves hardvereken is fusson minden
Meg ha egy 2 eves hardverrol lenne szo megertem, de az mar akkor nem volt top kartya mikor megvetted! Realisan kell nezni a dolgokat nem ilyen elvontan!
-
Raysen623
addikt
-
törölt tag
Huh ez a Lincoln alagút nagyon durva 4 elite sniperrel daily-ben. Közben rohannak 4essével a basebbal ütősök, mindez csőszerű járatban.
-
TTomax
félisten
válasz
Raysen623 #8109 üzenetére
Attól,hogy nem DX12-es a játék a 6950 elavult... most sem drágább egy vga reál ára mint 5éve,csak a forint értékelődött le ennyit. Amúgy meg a 6950 sem az a kártya volt amivel minden futott max grafikán,bár ha 20-30fps elég volt akkor mindenképpen...[link] Majd 6éves cucc,nehogy a kardodba dőlj mert egy 290et venned kell ehhez a játékhoz,ami kb megint ugyanaz a szint mint a 6950volt... és igen ennyit értékelődött le a forint... ami akkor 55K volt,most 80K,na de hat éve nem is ennyit kerestél...azért nem kicsit viccesen adod elő.
-
venomka1
aktív tag
a karakterem nevet a jatekban kll megadni, vagy amit a uplay re adtam meg?
-
daveoff
veterán
válasz
Te most komolyan azon panaszkodsz, hogy a 6 éves videokártyádon szarul fut a játék?
Nézd már meg 6 éve milyen játékok voltak, milyen grafikával, aztán nézz rá a Division-re, és rájössz, hogy nem a játékkal van a baj. Egyébként a Te 6950-ed szerintem még egy vadi új 45k-s gtx 950 is oda-vissza verné mindenben....
-
ForRedGlory
félisten
Ez a cucc nagyon menő
-
vendingo
veterán
válasz
Ebben részben igazat adok neked. Amikor én vettem 87 ezer volt a kártya, minden ultra beállításokkal futott, egy mostani 85 ezres kártyával örülhetek ha high-on megy szépen a játék.
Változnak az idők, de nem csak a számítástechnika fronton, hanem minden más helyen is. Régen egy csúcs mobil 70-100k volt, most meg 250-300k. -
Raysen623
addikt
válasz
Sebestyen01 #8105 üzenetére
Amennyiben ez a játék DX12-es lenne, akkor szó nélkül igazat tudnék neked adni, DE mivel jelenleg nagyon távol áll tőle ezért úgy érzem van kivetni való a hw támogatás terén játék oldalról.
Néztem VGA összehasonlításokat és a 6950-nél érezhetően erősebb VGA-t venni már csak 2-vel magasabb árkategóriában lehet. Anno 55 rugó volt a kártya, ma ezért alsó kategóriás VGA-kat vehetsz újonnan. Egy 290-es is 75-80k-ba kerül. Használtan tudnék venni azonos vagy kicsit erősebbet 60 körül, a különbség azonban az lenne, hogy amikor ezt megvettem akkor minden akkori játék maximális grafon futott vele. Ma már ehhez kell legalább egy 200k-s VGA. Hát francokat fogok ennyit költeni, és a gyártók ezekután ne is csodálkozzanaK a csökkenő éves eladási mutatóikon. -
vendingo
veterán
válasz
Raysen623 #8102 üzenetére
A PC mindig is a fejlesztésről szólt. Gondolom a 6950-et se pár hónapja vetted.
Enyém 2011-be lett véve asszem, várható volt, hogy lassan csere érett lesz, de nem gondoltam volna, hogy ilyen hirtelen szükségessé válik mert minden más fut gond nélkül.
Lehet kukázok valamit apróról, amivel elketyeg még egy ideig a gép, aztán majd beruházok egy olyanra, ami kiszolgál a következő komplett gépcseréig. Szerencsére az i5 2500K bírja még egy darabig anélkül, hogy mindent kukáznom kelljen. -
Raysen623
addikt
válasz
djculture #8100 üzenetére
Nekem is 6950-em van, de BETA alatt messze nem volt ennyire zavaró a jelenség. Ez van, megyek vissza Diablozni ez meg várhat magára. Viszont nem fogok kiadni 90-100k-t egy rohadt VGA-ért. Annyiért már inkább veszek konzolt és platformot váltok. Elegem van a folyamatos hw igény növelésből PC fronton. Egyszerűen undorító.
-
vendingo
veterán
válasz
djculture #8100 üzenetére
Mikor megvettem a far cry primalt és telepítettem a Uplayt, akkor találkoztam először a játékkal, mert minden alkalommal az arcomba tolta a kliens a divisiont. Hirtelen felindulásból megvettem. Fene se gondolta, hogy ez lesz. 26 ezret vertem el játékra 1 héten belül, új VGA-val nem számoltam
FC Primal szépen fut, de ez kikészít.
Így jártam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Dell 3520, 3530 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- új MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 2TB SSD 64GB Apple space gray asztroszürke ajándék
- Nagyon szép állapot!! MacBook Air i5-5250U 4GB DDR3 125GB SSD 13 hüvelykes - 2015 eleje
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS ROG Zephyrus G14
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest