Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sagem

addikt

válasz ada19 #9180 üzenetére

A legnagyobb fail az értékelésében az, hogy a Division már most elérte a lehetősége határait. Ez netto baromság:)
    Mit fog mondani akkor, ha az új területekkel új fajta ellenségek is érkeznek majd pl?
    Egyébként egy promóció miatt lvl20-ra húztam a wowban egy karaktert, majdnem beledöglöttem az unalomba..ez ilyen. Igen, tudom, ott elvileg van rendes endgame és majd csak később jön az igazi móka..de amit láttam belőle az nem nyűgözött le, a dungeon raidek meg egyenesen nevetségesek voltak, szaladun 5-en előre és csapkodjuk a billentyűt. Ja, az ellenfelek változatosak voltak, csak éppen kit érdekeltek, mindegyikhez odaálltunk és csapkodtuk ugyanúgy, a kis aprólék ellenségek meg baromira mindegy számba mentek, hogy milyen változatosak, mert ugyanúgy három csapásba kerültek, a bossokból meg semmit nem láttam a zűrzavarban:)

A divnek sok hibája van, ez tény. És nagyon kell hozzá az is, hogy a már bejelentett 5 kiegészítő év végéig, jó legyen. De sokan olyan dolgokat rónak fel neki amik a hasonló műfajú játékokban is így van, csak itt a valós környezet teljesen megzavarja az embereket..miért nem lehet szétlőni a tereptárgy autót..azért, amiért más játékokban a sziklát/más tereptárgyat nem tudod lebontani, azért..

Új hozzászólás Aktív témák