Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
venomka1
aktív tag
Sziasztok. Milyen a jatek idaig? Mi az a dark zone? En csak a wow ot ismerem, ennek a felipitese hasonlo? Ugy ertem hogy loot van, es van olyan amikor magad nem tudod meg olni az ellenfelet csak, ha tobben vagyto mint WOW ban?
-
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Kicsit off a téma
De valószínűleg errefelé van egy két gamer 
Szeretnék játszani ezzel a játékkal de nincs gépem
Egy ilyen jó választás lenne? Jó ár érte? Milyen teljesítményen menne ez a játék?
http://www.pcworld.co.uk/gbuk/computing/desktop-pcs/desktop-pcs/cyberpower-gaming-empire-elite-ii-gaming-pc-10140548-pdt.html
Link miatt elnézést, mobilról vagyok
-
CSiPet2
tag
Pont tegnap este nézegettem (és most én is munkában) hogy a skilleknek ahol lehet állogatni a perk-jeit az alatt egy táblázatban írja hogy x mennyiséget heal-el rajtad, meg y-t a csapaton. Meg még egy halom tulajdonságot. Úgyhogy a beállított perk (vagy nem tom mi a neve) alapból biztosan meghatározza. Hogy mi még azt nem tom.
-
Hunt3r22
őstag
Ti milyen fegyvert használtok?
Én jelenleg M1 Carbine szerűséget.
-
.LnB
titán
Akkor egy másik:
Nem volt még időm a nagy bámészkodásban utána olvasni, hogy vajon a Képzettség (Skill) pontok növelik a medic karakteremnél, hogy mennyit gyógyítok a társaimon?! Vagy mi határozza ezt meg? Mert alapvetően én is és mindenki más is, csak a DPS-t, és a Életerő tulajdonságot tápolja. De én jó medic akarok lenni, ahhoz meg lehet jobb lenne Életerő + Képzettség-ből sok pont.
-
-
.LnB
titán
Én munkába vagyok és írok neked

Azon töprengek, hogy vajon az új AMD Crimson 16.3 driverrel elmúlik e majd, hogy szétfagy a játék és kikapcsol a monitor (régebbi driverrel játszok mer azzal nincs gond). Mert a driver össze vissza állítgatja a GPU órajelét. Elvileg ez lett most fixálva, majd délután/este kipróbálom.Na írtam, tessék. Bár ha NV kártyád van akkor ez hidegen fog hagyni téged.

-
fuvi
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
egyelőre nincs trade, majd később rakják be patch v DLC formájában
-
grHawk
aktív tag
Na fenébe! Most senki sem ír semmit, mert mindenki játszik vele
Mi meg, akik munkában rohadunk pukkanjuk meg a gondolatainkal 
Egyébként minek az élet? Az csak azoknak kell, akik nem tudnak játszani a Divisionnel, pff...
(csak humor, nem akarok genyóskodni senkivel
) -
LedyGyuszi
addikt
Sziasztok!
Kaptam egy mailt, hogy jutalom jár az alfa+beta tesztelésekért...Vki leírná, hogy mit rejt a csomag?
Továbbá másik játékosnak tudunk átadni vhogy pl. fegyvert?thx előre is

-
Bennyboy
őstag
van pár cuccom amit tárgyakra lehet rakni ha van rajta "socket" de egyik cuccomra sem tudtam rárakni pedig kis szintűek. Ilyeneke kaptam alpból is meg lehet találni is. Hogyan tudom rárakni a cuccokra ezeket? Érdemes lvl 10-15 körül is benézni dz kis szintjére is? Vannak ott nagyobb playerek is akik kicsikre vadásznak vagy kb hasonló szintűekre lehet számítani?
-
lanikai
aktív tag
nekem az a fő problémám (ennél nagyobb ne legyen), hogy ha beállítom a "gps-t", akkor a fejem fölött nem jelenik meg az útvonal, mint pl. a bétában. ezt esetleg lehet valahol külön ki/bekapcsolni?
-
oneal1
senior tag
a karakter arcát utólag nem lehet változtatni?
-
prokxy
veterán
Tegnap mindenhogy próbáltuk a group csetet aktiválni, de sehogy nem sikerült.
Van vkinek ötlete, h mit állítsak át/próbáljak meg?TS-en leszek este 8-tól.
Ja igen! Aki lvl12-15 körül van, jöhetne este mission-özni és DZ-zni!
-
easter egg spoiler
http://imgur.com/a/cAPHB -
NomadND1
senior tag
Sziasztok!
Egy 20 perc múlva lesz valaki fent?

Kiezte: Tegnap ismét jót játszottunk. Kár,hogy lehalt a chat

-
vendingo
veterán
Most hozta a futár a játékot! Remélem nem bánom meg.
Holnap fogom telepíteni, ha valaki szeretne majd játszani velem a későbbiekben, az nyugodtan vegyen fel: vengtti néven tevékenykedek. -
-
malacka87
őstag
Tegnap Westel meg Luigival elég jót durvultunk dz-ben. Első részen voltunk azért elég kemények a mobok. Ma talán meglessük a másodikat, ott talán a loot is jobb.
-
Gaben1987
tag
-
-
duvi
nagyúr
Na még egy cikk, bár gyanítom, hogy lesz még egy "pár" hasonló: Tom Clancy's The Division - már most rekordokat dönt
-
Ellia
addikt
A játék hova menti a képernyő képeket?
Amúgy most kiírta, hogy szerver leállás lesz 30 perc múlva és a bal alsó sarokban megy a számláló.
-
Gaben1987
tag
Dedike1985 te vagy az?
Itt gabesz752Jó játék volt a tegnapi! Nagyon jól összedolgoztunk 4-en, utána 2-en. Valamit kezdeni kellene a beszéddel, mert sokszor hasznos lett volna. (pl. amikor eltévedtünk a metróban, én meg ott álltam a boss előtt 5 percig, mire megtaláltatok). Hiába van beállítva - most már automatikusra - a mikrofon, nem jelez, hogy beszélek.
Chatelni hogy lehet?Este 8-tól ma is fent leszek, de nem hajnal 1ig, mint ma, mert alig bírtam bejönni 6-ra dolgozni

-
pzstm
titán
Gyorsak voltak a fiúk, újra élnek a szerverek
(Xbox One-on legalábbis tuti) (mondjuk alul visszaszámláló, miszerint 9-kor server shutting down...) -
grHawk
aktív tag
válasz
Csabee86
üzenetére
Ez engem is érdekelne. Amikor a Gamesplaneten megvettem a játékot, kaptam 3 kódot, egyet a játék aktiválásához, egyet a season pass aktiválásához (mindkettőt ubi kliensen kellett aktiválni) és egy rövidebb kódot, talán 10 jegyűt kötőjelek nélkül, amire zárójelben az volt írva, hogy (note Uplay). Elvileg ez lenne a hazmat cucc, na de a mellette linkelt oldalon nem tudtam aktiválni. A bétakódot kérte veírni, miután kiválasztottam a pc/konzol/stb. közül a nekem tetszőt, azt írta invalid. Ha nem aktiváltam a preorder kódomat megjelenés előtt, akkor buktam a hazmat rucit? Valamint megkaptam a trooper, swat, marine, motoros kopó cuccokat, de olyat, mint a tűzoltó szerelés és vadász pack hogyan szerezhetnék meg, vagy az nem járt a goldhoz? A két darab katonai packról tudok, ami 5-5 juró a uPlayen. Valamely oknál fogva késztetést érzek az összes kinézeti elem birtoklására, habár a játékot olyan grafikában játszom, hogy alig látom a különbséget item és item közt.

-
Csabee86
senior tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy a Gold Editiont vettem meg. Elméletileg a Season Passhoz jár az összes skin, ugye? Aktiváltam a season passt, el is mentem a vendorhoz de nem kaptam meg a New York Police skint. Ilyen sheriff felszerelést kaptam, motoros rendőr felszerelést, SWAT felszerelést. Az lenne a kérdésem, hogy nálam nem stimmel valami vagy valamit nem jól tudok. Segítségeteket előre is köszönöm.
-
Snip3r_HUN
addikt
Semmi figyelmeztetés nem volt. Pontosabban fél órával azután került ki a hír miután leálltak a szerverek, szép volt Ubisoft.
"The servers will shut down for a scheduled maintenance on Thursday, March 10 at 07:00 AM CET, 01:00 AM EST, (Wednesday, March 9) 10:00 PM PST.
Estimated downtime is approximately 2 hours." -
Sebestyen01
őstag
Amúgy hogy ha minden mellekukdetes kész akkor csak a dz marad ugyan is a városban rend lesz, sétálgatni meg a valóságban kell!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
VTom
veterán
-
warcat
veterán
Helyesen tippeltem,hogy kb. 30 óra.Aki nem keresgéli külön az összes intelt,az meglépi a harmincat valahol 25h után majd a maradék rámegy a sztori befejezésére.
Végül hozza a mostani megjelenések szintjét, legalább a pesszimista változat nem jött be.
A következő napokban meg kiderül majd,mennyire lesz tartós a Dark Zone és a gearelődés. -
VGNGR
senior tag
válasz
adamkaa777
üzenetére
Én se. Pedig meló előtt mondom nyomom még egy kicsit. Este, éjszaka nem szokott gond lenni, de a reggel eddig háromból háromszor szivatott meg. Biztos beépített feature, hogy senki ne késsen el melóból! :-)
-
grHawk
aktív tag
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Szerintem mindenképp. Habár a "multi", azaz a Dark Zone szerves része a játéknak, hanyagolható, ha csak a sztori érdekel. Ha a multi alatt a csapatban küldetésezésre gondolsz az más tészta. Én alapvetően multiorientált vagyok. Sztorit egyedül, hard módokat, DZt haverokkal tolom, így fantasztikus élmény. Ha nem lenne benne multi szekció, akkor nem vettem volna meg, ahogyan egy Tomb Raidert, egy Last of Ust, vagy bármely más érdekes játékmenettel és sztorival rendelkező játékot sem. Végignéztem volna a youtubeon aztán helló
Mert a sztori szerintem másztvács. -
Uborka szervertámogatása, többet nem kell mondani minden játékánál ezzel szórakoznak. Valamelyik nap még a far cry primal se tudott szinkronizálni még jó hogy az offline játék lenne így aztán tovább lehetett lépni

-
Ellia
addikt
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Nem halt be, szerver karbantartás van.
Én is most futottam bele, játékban nem volt előtte figyelmeztetés?
-
kiezTe90
senior tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Így jártam én is, hogy mission közben voltam

-
DummyBoy
senior tag
válasz
adamkaa777
üzenetére
Nem... Én sem... Találtam egy értelmes kis csapatot, akikkel jól lehetett összedolgozni, erre kidobott... Nem baj, addig rittyentek valami ebédet

-
adamkaa777
senior tag
Sziasztok csak én nem tudok belépni?
-
oriic
HÁZIGAZDA
30 óra fölöttiek. Te jó ég.
Én meló mellett 23-nál vagyok egyelőre. Most a 4 napos hétvégén beletolok még egyszer ennyit szerintem, jövő hétvégéig meg úgyis csak a napi, heti küldit csinálom majd. Jövő héttől meg ugye nálam már Quantum Break jön.Sárga fegyvereket hányas szinttől dobálja amúgy?
-
grHawk
aktív tag
Nos kb. 48 + valamennyi órával a játék start után úgy vagyok vele, megpróbálkozom egy objektív vélemény nyílvánítással a játékot illetően. Ez amolyan referenciaként szolgálhat azoknak, akik úgy álltak hozzá, mint én, azaz...
E3 óta fanként követtem a Division híreket és minden bejelentéssel közelebb kerültem a játékhoz. Olyannyira, hogy megjelenés napján 0:01-kor már töltött a login képernyő.
24 óra és 59 perc játékidővel, 25-ös szintel és 75% story completettel azt hiszem már tudok pro-contra listát is írni. Hát íme:Pro:
- A fő sztori az elejétől kezdve leköt. Kissé nyomozósdi stílusban próbálkozol felderíteni mi történt a világban/városban az egyértelmű tényeken felül persze. Izgalmas, szerintem fordulatos is, jól levannak scriptelve a Mission című "insták" is. Arról nem beszélve, hogy többször is igazán komoly témákat feszegetnek a dialógusokban. De tényleg.
- A mellék küldetések és az Intelek tökéletesen elvégzik a dolgukat. Megteremtik benned azt az érzést, hogy a világ el van b*szva és, hogy a civilizált ember a társadalom visszhangja nélkül könnyen vadállattá vállhat. Folyamatosan kínozni próbálja a játékos lelkét és amilyen kegyetlen, bevet mindent; többek közt gyermek tragédiákat és kínukban sikoltozó nőket. Tényleg erős néha. De nagyon hatásos hangulat teremtő. Néha a kisebb-nagyobb összecsapások előtt, mint ha csak direkt uszítani akarna az ECHO-kkal meg a környezettel. Tartalmilag úgy érzem, hogy nagyon igényes, főleg, hogy ez majd még bővül.
- Crafting: személy szerint a kisebb ismerkedésen kívül nem foglalkoztam vele sokat, a gyengébb alapanyagokból faszábbakat csinálok, hogy a Lv30 upnál összerakhassak egy korrekt felszerelést. Egyébként nem rossz, a blueprimteket nem csak szarja a gép, hanem úgy kell megszerezni őket, ami szerintem céltudatosabbá teszi a felfedezést.
- AI.: Annyit megemlítek elöljáróban, hogy nem áll tőlem távol a valós fegyveres harcok ismerete, jó pár éve már benne vagyok a dolgokban, tehát erről a véleményem e képpen értékelető; a frakcióktól eltérő taktikai mozgás baromira érzékelhető. A képzett katonák a regulárisokhoz képest, a tapasztaltabb fegyencek gerilla módszerei a zöldfülű fosztogatók puffogatásához képest, mind nagyon ki van találva és hihetően tálalva. Amennyire persze egy játék ilyet meg tud valósítani.
- DZ: nem voltabb még benne. A bétában tetszett, most megtartom 30 utánra.
- Loot rendszer: nagyon korrekt, minél magasabb szinten vagy, annál több ritka cucc hullik, izgalmasabbá és változatosabbá téve az egészet. Nagyon okés.
- BOO: a bázis folyamatos fejleszthetősége nagyon tetszik. Ettől függenek a skilljeid, bónuszaid, unlockolható tartalmaid, céltudatosabbá téve a játékmenetet és hangulatosabbá a cselekményeket. Minden alkalommal mikor visszatérsz egy picit jobbá válik a hely. Otthonosabbá, biztonságosabbá, lehetőségekben gazdagabbá.
- Méretek. Sokan úgy gondolják nem a méret a lényeg, pedig de, legalábbis egy NY real vs. Divi összehasonlításban tuti. A real kb. 2.2 mérföld azaz hozzávetőleg 3,5 kilcsi, míg a játék kb. 2,1 kilcsi partól partig hosszal operál. Teljesen jó, a nagysága érezhető, a bebaragolható terület óriási. Nyilván lefutod keresztbe 10 perc alatt, de én a normál játéktempóról beszélek.
- Ruházat és felszerelések alakíthatósága szerintem több, mint elég. Teljesen egyedivé teheted a karakteredet mind attribútumokban, mind pedig külalakban.
- Bossok: izgalmasak, kissé leegyszerüsített ugyan, de a kihívás rendven van. Bár én ezt kizárólag DPSként tapasztaltam eddig, többiről nem tudok nyilatkozni. DPSként van, hogy egy fél tár vagyok az ellennek, úgy hogy nehézség pipa.
- Talentek/perkek/skillek: ez nagyon fasza és kész.Contra:
- Közel 6-7 bugos Intellel találkoztam EDDIG. Vagy a falban/épületben van, nem megközelíthető, vagy ott állok rajta és nem popuppol a megtekintés lehetősége, van olyan, amit nem ír jóvá a térképen, stb... Mikor 30-40 percig keresgéled, majd neten olvasod, hogy az bizony béta óta ilyen, akkor igencsak frusztráló tud lenni.
- Textúra bugok vannak. Több is. A játék 70%-ban nem, de a maradék harmincban találsz és baromi zavaró egy intezív tűzharc közepette beragadni a szemeteszsákokba. Valamint vannak vakfoltok, ahova betudsz mászni, de ki nem. Befele ott a lehetőség, kifele nem jelenik meg semmi. Netes panaszok alapján ellenőrizve, szóval nem én/mi lenni balfasz.
- Fedezék rendszer. Én értem a koncepciót, de a megvalósítás nagyon nem tetszik. A karakter szinte késve reagál, mint ha megerősítést várna vagy nem tudom. Pl. egyik sarokról átcsusszanni a másikra gombnyomvatartással olyan lassú, hogy addig a két ellenfél nyolc oldalról kerül rád. Intenzívebb harcoknál ez kb. a nevetséges kategóriát súrolja, mikor hasztalanul ordibálok szegény monitoromra, hogy "ne abba a fedezékbe te hülye!".
- Laggok: az utólsó 10 játékórában tapasztaltabb, az induláskor egyáltalán nem. Van, hogy másodpercekig tart, van, hogy 5-6 percig. 1000 megás netem van, nem én vagyok a gond
. Néha pedig lagg nélkül kirak a szerver kapcsolódási hibára hivatkozva. Kb. 8 alkalommal fordult elő a az említett utóbbi 10 órában.Összességében:
Ajánlom a játékot, de nem csak azt, szerintem a season pass is indokolt. Ez a játék iszonyat hangulatos, csapatban izgalmas és szórakoztató. 9/10 -
-
deicide
veterán
K**vára felidegesít korán reggel. Elkezdtem és rögtön az elején a védett házban van a "fejezd be az aktiválást", odamegyek, de ott tolong egy csomó ember és nem történik semmi, hiába nyomom az F-et. Fórumokon olvastam, hogy ez valami bug és sokszor ki-be kell jelentkezni, de az sem oldja meg. Mi mást tudok csinálni?
-
VGNGR
senior tag
Jó kis csapatás volt! Köszi Recska! :-)
Elértem a 10-es szintet, nagyjából mindenütt kék cuccokkal beöltözve bemerészkedtem a dz-be. Nem kellett volna! Mi a franc van ott? :-) A kapu után 10 méterrel az npc-k megettek reggelire. Negyedik próbálkozás után, inkább kikapcsoltam a gépet. Jön felém a lila huligán, két tár megy a fejébe, egyet sem megy le a páncélja, majd odaér és egy lövésétől lepadlózok. :-D Hát nem olyan mint bétában! :-) -
szallasi007
őstag
válasz
nyamsas
üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni de Standardhoz max akkor kapsz bármit is ha close és open betát toltad, ha nem akkor semmit nem fogsz kapni, ha meg nem tudod hol kell átvenni akkor az megint más.
Postamester bácsinál tudod átvenni a főbázison a kapott ajándék ruhákat, ha ott nem találsz semmi akkor adj el egy árusnak valami kaka cuccot meg vegyél egy kaka cuccot utána elvileg meg kéne kapnod.
-
törölt tag
Van pár ember olyan 10+ körüli, aki holnap délelőttől (9-10) estig nyomna egy power level-t velem és aki csatlakozik lvl30-ig? Reggel felkelek, kaja elolvasom a fórumot és ha van akkor go!
-
nyamsas
aktív tag
Helló!
Eddig semmilyen dlc-t nem kaptam(mailben)... :/
Tegnap megjött a game, lvl 5-ös szinten vagyok, mire megjönnek a dlc-k, addigra mehet is eladásra a cucc...vagy nyomok egy resetet.
Standard kiadást vettem, toltam a bétát is, Hazmat gear arról semmi infóm nincs, megkapom-e, vagy csak a police setet? -
cyberkind
félisten
válasz
szallasi007
üzenetére
Én azt hittem hogy csak a Beta-ban van akkora, ami nem is nagy 12 óra után, valamiért többet vártam a teljesben, és nem ezért nem veszem meg, hanem a DZ-ban kolbászoló kis csalóktól mert a sajna itt nem lehet offolni a többi playert mint a Gta-ban.
(#7604) Vtomi80
Igen?
Én nem úgy emlékszem de lehet hogy rég volt.
-
Aephx
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudjatok veletlenul hogyha egy meglevo karakter melle uj karaktert kezdesz akkor az outfit ek amiket feloldottal uplay en azok megtalalhatok lesznek ugyan ugy a reward vendor nal?
Ma kaptam egy e mail t az 576 tol ami tartalmazta az aktivalo kulcsot a police kieghez.
Viszont miutan aktivaltam ismet ugyanaz az a problema jelentkezett ami tegnap indulasnal is, hogy nem volt a reward vendor nal a feloldott tartalom.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Microsoft Office és Office 365 topic
- BestBuy topik
- Házimozi haladó szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

Akármit állítgattam, nem reagált a /g space parancsra. Ellenben mindhárom társamnak jó volt!

Azt hittem az nem számít.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[link] [link]](http://prohardver.hu/dl/upc/2016-03/10/429691_dgwplbwertynzgtk_20160310070402_1.jpg)