- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben1987
tag
válasz
NomadND1 #7433 üzenetére
Miskolci 576:
Pár napja küldtek e-mailt, hogy a nagy mennyiségű megrendelés miatt "gyorsasági sorrendben" kapjuk a pólót+sapkát. Akinek nem jut az kap szilikon karkötőt. Tegnap bementem meló után 5 körül. Végül egy Assassin's Creed Sindycate pólót kaptam (kicsomagolva)...
-
-
-
törölt tag
válasz
NomadND1 #6471 üzenetére
Nem mind1? Mire dulore jutnak mar majus-junius, meg kell venni mashonnan es kesz.
Itt a hetvege, tessek szepen felkeszulni, ha kell Windows reinstall, driverek, jatek elotoltese, legjobb teljesitmeny kisajtolasa, kis tuning akinek belefer... Tartos elelmiszer, folyadek (es a tavozonak ures palackok
) bekeszitese, iden utoljara egy jo kis kirandulas a termeszetbe, mert amikortol nekiallsz jatszani, vege mindennek
Utoljara ki is lehet aludni magad rendesen
-
Sebestyen01
őstag
válasz
NomadND1 #6249 üzenetére
Nem is az összeg az meg van rá, de ha nekem pénteken vagy hétfőn mailoznak hogy Sry vegyed máshol xy dolog miatt biztos hogy felkocsikazunk Pestre a családdal, és míg ők shoppingolnak én beterek hozzájuk és eszmecserét folytatok arról hogy vajon a cégnek k volt e az annya vagy sem
-
westlake
félisten
válasz
NomadND1 #6166 üzenetére
Ez a HUNters már 10 évvel ezelőtt is erőltetett volt.
Plusz semmi kreativitás, vagy képzelőerő nincs benne.Ráadásul még mindig nincs semmi szervezettség benne. De még csak egy leader sem. Annyira nem lehet fontos, hogy ott díszelegjen valami egységes a nevetek előtt, vagy után. Egy klán nem arról szól, hogy legyünk valahol. Közösséget lehet építgetni, de ebben semmi logika nincs.
Ez a "Ph!" is csak azért van odaírva több embernek, hogy oda legyen valami írva. Semmi nincs mögötte. Vagyis van. Pontosan azok az "elvek" amik szerint a teljesen átlagos játékosok is játszanak.
Csak végig kell gondolni a dolgot. Egyáltalán nem olyan komplex ez a játék, hogy klánokra legyen szükség. Pontosan azért nem akarja az Ubi sem, mert nem látják értelmét. Szerintem ők végképp négytagú csapatokban gondolkoznak.
-
-
daveoff
veterán
válasz
NomadND1 #5955 üzenetére
Nem hasra ütésből dolgoznak, egyelőre 200db goldot kapnak, ennyit lehetett előrendelni, de lehet, hogy több érkezik, ez csak megjelenéskor derül ki, akkor majd megnyitják megint a rendelést. A 200 az tuti, szóval aki le tudta adni a rendelést, az megkapja. Pont azon vannak, hogy aki leadta a rendelést, az biztosan kapjon is belőle.
-
.LnB
titán
válasz
NomadND1 #5565 üzenetére
A fenét, ez átlagon aluli skill. Még itt fórumon is van nálam sokkal, sokkal jobb játékos. Nekem sose volt elég időm rá. Most meg már pláne. Játszottam én már pár emberrel (pl vele is: [link]), de semmi komoly.
Egyébként ott YT-on van egy rendes meccsből is egy kis részlet (ami nem ilyen movie szerű), azt az utolsó másodpercben nyertem meg, jó volt.
-
grHawk
aktív tag
válasz
NomadND1 #5515 üzenetére
Én nem akarok genyózni ÉS MOST LESZÖGEZEM, HOGY ELISMERÉSEM A BELE FEKTETETT ENERGIÁÉRT, de:
Ha egy információs oldalt csinálsz, ami - ha még névlegesen nem is az - de elsősorban arra szolgál, akkor nagyon alapos munkát igényel, mert az oldaladon pl. vannak is félrevezető információk. Ez elég hiteltelenné teszi a többi infót. Így pl. frakciók leírásával sem értek egyet, ott is van a valóságtól eltérő infó... ha csinálod, csináld rendesen, mert így, ha a legnagyobb (és tiszteletre méltó) jóindulattal is, de félrevezeted a játékosokat.
De - mint mondtam - a belegektetett energia nagyon dícséretes. -
Bazsi1987
őstag
válasz
NomadND1 #5425 üzenetére
Szerintem nem vagy képbe a konzolos dolgokról az igaz hogy jobban pörög a konzolos biznisz mint az előző generációkba de nem most élik a fénykorukat hanem majd akkor mikor az áruk leesik majd 60-65-re sok mezei felhasználó akkor vesz csak gépet ilyenkor mindegyik generációba rohamosan nőtek az eladások! Ja nem vitatkozni akarok mert ez nem az a topic csak nem a konzolok húzzák vissza a pc ipart hanem a felesztők mert szarnak bele pl batman mortal stb nem éri meg nekik oda feleszteni persze van pár cég akik jók (blizzard) de ők is rossz irányba haladnak
-
Hunner
senior tag
válasz
NomadND1 #5425 üzenetére
Egy szóval sem mondtam, hogy kevesebb ember játszik PC-n, de az egyértelmű, hogy kevesebb PC játékos lesz ebben a játékoban mint konzolos, és a Dickensteines grafikonok alapján az is egyértelmű, hogy manapság egy PC játékost sokkal nehezebb a játékod előtt tartani, mint egy konzolost, de ez már nagyon off itt
-
mettek
addikt
válasz
NomadND1 #5406 üzenetére
The Crew gameplay. Ubis autós MMO.
-
mettek
addikt
válasz
NomadND1 #5354 üzenetére
Ezt máshogy gondolom. A jövő a minél összetettebb online játékok pvp-vel. Én mondjuk Bf és egyéb online fps párti vagyok de egyébként is borzasztó népszerű az online játék. Mindenki jobb akar lenni a másiknál, ügyesnek akarja érezni magát és valljuk be nagyobb a sikerélmény ha online nyomsz le valakit és nem egy npc-t. Ez a trend. Elvégre az AI-nak is az lenne a célja hogy minél emberibb legyen de kb sose lesz olyan fejlett mint egy igazi player kivéve ha lesz egyszer egy olyan program ami figyeli a játékosokat és leutánozza őket....
KONCEPCIO: el tudnék képzelni egy olyan open world játékot ahol az npc-k mellett több száz player játszik akik egy egy bandához, frakcióhoz tartoznak (pl scifi téma és egyik oldal a htártalan fejlődés mellett áll, a másik csoport a fontolva haladók látva a fejlődés veszélyét, mint pl emberi mivoltunk elvesztése, gépiesedés) mindez egy szerveren. A játék világa, morálja, kinézete attól függően változna hogy a játékosok milyen arányban, sikerrel teljesítik az egymás elleni küldetéseiket....ez ugy nézne ki mint egy mai fix térképes shooter, a meccs végén meg mindenki mehet a dolgára fejleszteni, mellékküldetésezni stb. Szóval a lehetőségek határtalanok.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
NomadND1 #5305 üzenetére
Jó lesz az oldal, de két dolgot mindenféle bántás nélkül hadd mondjak.
Figyelj a helyesírásra a weboldalon, mert elég sok az elírás. A másik, hogy magyaros nyelv nem létezik csak magyar, így a helyes szó a magyarítás ha szövegről van szó. Egy ételt lehet maximum magyarosítani, ha teszel hozzá mondjuk egy kis piros aranyatIlletve a Dark Zone linken a szövegtördelés kicsit elcsúszott.
De amúgy jól néz ki az oldal, úgyhogy hajrá, folytasd/folytassátok tovább!
-
pomk
őstag
válasz
NomadND1 #4505 üzenetére
Szia!
Van külön PS4 - The Divison topik itt Prohardveren. Kérlek majd azt is tedd be!
Ill. van egy community is PS4-en, PROHARDVER! PS4 The Division (HUN). Akinek van kedve, csatlakozzon hozzá!Köszi!
-
daveoff
veterán
-
-
.LnB
titán
válasz
NomadND1 #4356 üzenetére
Ha ez nektek sok akkor mi lett volna veletek WoW-ban? Nem játszottál vele?
Mikor a karakterednek az alap skilljei, a talent, a gemek, enchant-tok, glyph-ek, és a rota határozta/határozza meg az aktuális DPS értékét. És akkor mindezt kettébontva single targetre és multitargetre (AoE sebzésre) is jól be kellett lőni. És ezt jó esetben hónapok alatt megtanultad egy class-ra frankón. Aztán van 12db class.Ehhez képest a The Division casual szint lesz szerintem.
-
duvi
nagyúr
válasz
NomadND1 #4353 üzenetére
Nem azt mondom, hogy teljesen szét kell töredezni a sebzésmeghatározásnak, de szerintem jót tesz a játékoknak, ha nem a "faék modellt" próbálják alkalmazni. Mostanában megfigyelhető a játékmechanizmusok folyamatos egyszerűsödése
A DPS + DMG alkalmazása teljesen jól szimulálja a valóságot. Időegység alatt bevitt sebzés vs effektív sebzés. Mindig az adott szituáció/ellenfél határozza meg, hogy melyik az előnyösebb.
-
.LnB
titán
válasz
NomadND1 #4353 üzenetére
A DPS fogalmát nem ők (a The Division fejlesztői) találták ki azért ezt érdemes tudni. Szerintem mióta MMO-k léteznek ez a kifejezés létezik. És egyik alapja is ezeknek a stílusú játékoknak, ez az indexszám. Kötelező, hogy el tudj igazodni a tárgyak tengerében, vagy a karaktered kialakításában is sokat segít.
WoW-ban szerepköröket is neveztünk/neveznek DPS-nek. (részben helytelenül mert DD -> Damage Dealer lenne a helyes kifejezés).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Túra és kirándulás topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 4
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyaralás topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged