Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunner
senior tag
válasz lanikai #7292 üzenetére
Szia! Igen nekem megvan. Bár túl kell jutni a prológon, hogy eljuss a reward claim vendorhoz. Abban lesz benne, mint ahogy a többi cucc is.
Viszont
(#7202) daveoff: Ez nálam pl rohadtul nem így néz ki. Nyoma sincs a dlc-knek, mindazonáltal reggel mutattam egy reddit postot egy Massive employee-tól hogy az Agentorigins skinek benne lesznek a Season Pass-ban, csak nem releaskor, úgyhogy én nem is aggódom miattuk. Addig marad a 40pontos bőrkabát meg a pompomsapkaszerk: Zöndeknek; mnost érkezett egy friss béta driver
[ Szerkesztve ]
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
Hunner
senior tag
válasz lanikai #7313 üzenetére
Én a bőrkabátot nem tudtam átvenni egészen pontosan fél órával ezelőttig, annak ellenére hogy reggel 7-órakor költöttem el rá az ubi pontokat. Szóval vannak bajok, de az ubi fórumon láttam massive-os választ, hogy tudják és dolgoznak rajta. (speciel a hazmat gear is ezért hiánycikk)
Na elszóltam magam. Most jött ubis email hogy a hazmat automaikusan unlockolódik uplayen, köszönik hogy regisztráltam a kódot.
[ Szerkesztve ]
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
nagyúr
válasz lanikai #15902 üzenetére
reload is lassú, nem is modolom az enyémet mag sizera, mert csak tovább tart betárazni, de az rpm nyírja ki nálam végleg a fegyvert.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
törölt tag
válasz lanikai #17606 üzenetére
A mostani dz-s ellenfeleket elnézve inkább maradjunk a páncélrombolásnál. Dz6-ban m1a-val rálôsz 1.5m a bossra és nem történik semmi kb megkarcolod. Ô meg egy lövéssel lelô. A shotgunos fickok meg a vicc kategória kb dz 6-ból lelô dz 1 be és egy lôvéstôl fekszel. Jó lett dz6 jó szar.
-
Anonymus23
veterán
válasz lanikai #19450 üzenetére
Szerinted melyik?
Mármint nincs nagy különbség, a módosítókkal (lvl32) tudok +1500-1600 elektronikát rárakni...
1.,A módosítókon +képzettség gyorsítás és elektronika van pluszban. A harmadikat is lehetne még.
Meg tudok még pörgetni módosítót remélhetőleg nagyobb életerővel és elektronikával.;) - The Power of the Light Side
-
pzstm
titán
válasz lanikai #20895 üzenetére
gondolom a PC only bugon is dolgoznak...ha arra gondolsz amikor PCn több consumable is aktív egyszerre egy reclaimerrel
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
arnikusz
veterán
válasz lanikai #37642 üzenetére
Csak tájékoztató jellegű az LS is a DZ része.
Így 1500 óránál , csak megcsinálja az Agent a 4 alttal a 40 LS szintet, most a 2. tartok 27 nél napi 4 körrel. Miért is ne mutatná meg valaki ha egy frissen összerakott szettel pl. átlagba van 6 játékosölése egyedül alacsony szinttel szemben három vagy négyfős együtt mozgó csapattal.Te pl. hogy állsz?
PTS- t probáló kedves fórumtársak, pozitívak a benyomások?
Köszönöm.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
arnikusz
veterán
válasz lanikai #38564 üzenetére
Mennyi toughnesst látnál jónak?
Csak mert ez a szett pp19 -el és Hungry Hoggal a Stolen Signalra volt még magasabb elektronikával és most némi változtatás után most LS-re használom.
Néztem videokat ahol még kevesebb volt a toughness igaz 3000-4000 közötti életerő mellett.
Itt a Pajzs életerőre mentem rá (7.5% módok vannak ben) és ennél 2.1 millió a 200 feletti elektronikánál pedig 2.4 millió és ehhez ahogy írtam a 60 crit lenne a cél ami most 53.5%.
Így minden tanácsot örömmel fogadok.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
persil
nagyúr
válasz lanikai #39569 üzenetére
Az lehet, csak nem jatszok minden nap, sot van, hogy egy heten egy percig sem, es alapbol nem regota jatszom, szoval technikailag semmilyen hasznalhato tervrajzom nincsen. Egy mp7, es nehany fegyvermodosito, ami jo valamire.(szamomra, jelenleg)
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
aktív tag
válasz lanikai #39776 üzenetére
Az elméleteddel csak annyi a gond, hogy a macrozható egerekhez írt recoil control macrok nem adnak 100% fegyverstabilitást és pontosságot. Ugyan nagyban javítják a szórást de közel sem lesz olyan hatása mint egy no recoil cheatnek azaz megfog mozdulni a fegyver és nem fog sziklaszilárdan állni mivel a macro egy statikus valami ami nem nyúl bele a programba és mindig ugyan annyit fog húzni az adott irányba amit éppen az adott utasítás mond és mivel random a recoil pattern ezért sose fog előfordulni egy macroval, hogy minden lövésed ugyan abban a pontban landol és a fegyvered meg sem mozdul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest