- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
Nekem is van....a csajok bekekszelnek.
-
.LnB
titán
Én úgy vagyok vele, hogy bejelöltem mindenkit aki benne van a listában, és aki online lesz, és hajlandó lesz velem játszani akkor nyomjuk.
Előzetesen úgy indult ez, hogy én mint családos ember leírtam, hogy mikor érek rá, és kerestem hasonló időbeosztású embereket, hogy esetleg összeszokunk és egy megszokott társaság alakulhat ki. De mostanra nagyon összekuszálódott a dolog. Lehet így is kialakulnak majd klikkek, ennek örülnék is, de majd keddtől kiderül.
Szóval csapatosdi szerintem is felesleges.
-
Ditoo0225
aktív tag
Az igen. Az embernek egy pár napig több melója van, nem tud fórumozni és majdnem 700 új hozzászólás
Lesz mit olvasni a du úgyis le vagyok maradva a hírekkel az elmúlt 1 hétben
-
Flynth
tag
Lila LvL 8 tavcsoves puska,
Lila SMG
Lila Shotgun (nem hasznaltam, tul kozel kell hozza menni)
Lila pisztolyLila tavcso (+30% crit headshotra ha jol emlekszem)
En ezeket talaltam DZ-ban es tobbnyire soloban toltam, nem igazan hiszem, hogy nehez egyedul ervenyesulni, ha van egy jo tavcsovesed
-
pzstm
titán
-
grHawk
aktív tag
válasz
marquuard #6176 üzenetére
Ha kimész DZ checkpointon a cuccal a hátsódon, akkor elveszik, csak mondom előre, nehogy meglepetés érjen.
Amúgy visszatérve a zsákmányra, általában kilehet fogni, hogy kinél van jó cucc. Nekünk ez volt a meglátásunk, haverokkal:
A tapasztaltabb játékos csak értékes cuccokat vesz föl, nem pazarolja a helyet zöld, fehér itemekre. Ezért csak azt kellett kideríteni ki kezdő és ki nem. A kezdők vagy szar lootot hordozó tapasztaltak nem féltik a cuccaikat vagy nincs mit félteni. Olyan játékost kellett keresni aki 1. Nincs egyedül (egyedül a DZ túl kockázatos a tudatos gyüjtögetés szempontjából) 2. Van loot a hátfelén (különben minek megölni...) 3. Kerülik a többi playert (rád néz és nem indul meg feléd, hanem elfut, elmászik, vagy csak figyel).
Ez alapján mi csak olyan playert lőttünk, aki legalább kinézeti holmit vagy kék cuccott hordoztak és/vagy lila tárgyakat is. Oh meg DZ kulcs minden mennyiségben. Az sem árt ha containment zonák körül mozgókat figyeled, mert az ott található ládákból szar nem esik, így azok is értékes célpontok.
-
marquuard
veterán
Béta alatt nem próbáltam ki, de lootolt cuccot ki tudok vinni a DZ bejáraton keresztül is? Vagy ez a decontamination csak helikopteren keresztül működik?
-
válasz
vegitossj7 #6173 üzenetére
Nekem 1 lilat dobott. Meg 1et rouge-oktol vettunk el xD
-
Xorith
tag
válasz
westlake #6167 üzenetére
Én igazából olyan stílusba akarok játszani, hogy elkerülöm, hogy rogue agent legyek. Ez nálam inkább kimerül az Anti-rogue jelzővel.
Bár belegondolva maxosabb szinte amikor vinnék ki szép "legendary" cuccokat és lelőnek akkor lehet elkezdeném vadászni, hogy elcsípjem mielőtt kiviszik. És ha már nem rogue státuszba van akkor is bedarálnám valószínűleg .De alapjába véve "nyugodt" békés agent leszek. Igazából már nem erőltetem a klánt. Van jó pár ember aki friendlistbe benne van. És aki épp ott lesz és DZ-be be akarok menni azzal összeállok. Kivéve T2 tagokat
Persze ez csak vicc volt
Úgy is kialakul majd az akikkel tolni fogják az emberek. Kivel tud jobban összhangba lenni. -
westlake
félisten
válasz
NomadND1 #6166 üzenetére
Ez a HUNters már 10 évvel ezelőtt is erőltetett volt.
Plusz semmi kreativitás, vagy képzelőerő nincs benne.Ráadásul még mindig nincs semmi szervezettség benne. De még csak egy leader sem. Annyira nem lehet fontos, hogy ott díszelegjen valami egységes a nevetek előtt, vagy után. Egy klán nem arról szól, hogy legyünk valahol. Közösséget lehet építgetni, de ebben semmi logika nincs.
Ez a "Ph!" is csak azért van odaírva több embernek, hogy oda legyen valami írva. Semmi nincs mögötte. Vagyis van. Pontosan azok az "elvek" amik szerint a teljesen átlagos játékosok is játszanak.
Csak végig kell gondolni a dolgot. Egyáltalán nem olyan komplex ez a játék, hogy klánokra legyen szükség. Pontosan azért nem akarja az Ubi sem, mert nem látják értelmét. Szerintem ők végképp négytagú csapatokban gondolkoznak.
-
_Andras_
tag
Launch trailer
-
RazoR
veterán
Nem kéne lassan a PH! helyett valami normális nevet kitalálni?
Holnap csinálok melóhelyen egy laminált kártyát, ha jó less csinálok szívesen másnak is!
-
NomadND1
senior tag
válasz
Sebestyen01 #6147 üzenetére
Megoldható
Meg mindenkinek aki szeretne, de csak havi pár darabig. Nagy mennyiségben csak pénzért tudom szállítani -
NomadND1
senior tag
-
-
törölt tag
és milyen baromi jó alatta a zene is. valamelyik nap rákerestem Ola Strandh - Take back New York. természetesen az egyetlen olyan zene, ami nincs rajta a játék zenei cd-jén, amit itunes-ban meg lehet venni.
-
pzstm
titán
-
Xorith
tag
Magyar felirattal is itt van! The Division - Take Back New York
-
Edem05
őstag
válasz
Sebestyen01 #6137 üzenetére
Ühhüüüm, legalább is ez volt a terv.
-
-
Edem05
őstag
-
westlake
félisten
válasz
Kicsimix #6125 üzenetére
Szívesen segítek bárkinek, csak írjon privátot. Vagy keressen meg Discord-on, amit még mindig csak javasolni tudnék mindenkinek, aki szeretne egy könnyed Division-ös közösséghez tartozni.
Próbálnám naprakészen tartani a "DPS / Health / SP" és a "Level / Rank" részeket, de ehhez nyilván az kell, hogy akinek ekezek fontosak, azok megosszák (majd) velem ezeket az információkat. -
Kicsimix
őstag
Mostantól zárult a játékosok listája biztonsági okoból, hogy ne lehessen összekuszálni.
Ha valaki módosítani szeretné az adatait vagy le / fel szeretne kerülni a listáról/ra akkor forduljon westlake-hez vagy hozzám.
Ha a téma összefoglalóban nem jó a link már a jogosultság kezelés miatt, akkor a feljebb linkeltre kellene cserélni a részlegeket.
-
törölt tag
-
underdark
aktív tag
ha valaki nem felejti el, belinkelhetné majd a megjelenés napján
melóban leszek, de kíváncsi vagyok mennyien tolják, meg, hogy végre CSGO-t lenyomja-e valami -
marquuard
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Házimozi haladó szinten
- Óvodások homokozója
- Elektromos autók - motorok
- Nők, nőügyek (18+)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest