Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanikai
aktív tag
sziasztok
valaki megkapta a national guard setet aktiválás után?
-
lanikai
aktív tag
most jelezték, az Ubinál tudnak a Season Pass/Ubisoft Club Reward itemekkel kapcsolatos problémákról, igyekeznek javítani, utána minden átvehető lesz a Rewards Claim Vendornál
akkor szerencséd, hogy te át tudtad venni, nekem továbbra sincs ott semmi. de olvasva külföldi oldalakon, hogy sokaknál fennáll ez a probléma, megnyugodtam
[ Szerkesztve ]
-
lanikai
aktív tag
nekem az a fő problémám (ennél nagyobb ne legyen), hogy ha beállítom a "gps-t", akkor a fejem fölött nem jelenik meg az útvonal, mint pl. a bétában. ezt esetleg lehet valahol külön ki/bekapcsolni?
-
lanikai
aktív tag
válasz Sebestyen01 #8322 üzenetére
ez igaz, de ez már a harmadik blueprintből gyártott cuccom, aminek a dmg-e köszönőviszonyban sincs az intervallumban megjelölttel
próbaképp gyártok még egyet, hátha mást dob a gép (már ha engedi)
-
lanikai
aktív tag
válasz Snip3r_HUN #17062 üzenetére
próbáltuk, nem sikerült... log-out, majd beiktattunk 30 perc szünetet BoO-n, még 2 új ember is belépett hozzánk, és mikor visszamentünk... ugyanazokkal voltunk egy szerveren mindkét csaló-manhunt csoport percenként dobálta az ultikat, ami már az első, 4 fős csoportnál is nagyon feltűnő volt, de a második, 2 fős brigád talán szünetet sem tartott köztük... konkrétan meneküléshez is nyomogatták az ultit, ezen felül RPM hack, remek volt
összességében amúgy jó móka volt, a 4 fős brigádot többször is lelőttük manhunt státusz alatt, xp-ben nem, de DZ creditben kifizetődő volt az este
[ Szerkesztve ]
-
-
lanikai
aktív tag
válasz bendeguz76 #17925 üzenetére
én nemrég vettem egy Asus ROG Sica-t, nagyon meg vagyok elégedve vele
-
lanikai
aktív tag
válasz Snip3r_HUN #19419 üzenetére
felesleges ennyi elektronika, 4 taktikussal maximum 30k elég, inkább a táska és maszk adjon + skill powert, így a cuccaid nagyobb része mehet staminára
btw, én túl sokat nem segítettem, de Zoznak tőlem is jár a pacsi
[ Szerkesztve ]
-
lanikai
aktív tag
válasz Anonymus23 #19449 üzenetére
írtam feljebb Snipernek is, jobban jársz, ha skill powert kalibrálsz a táskára (6780) ill. a maszkra (~5k), és elektronika helyett staminás cuccokat hordasz, jobban jössz ki velük. critet kalibrálni kb felesleges, egy pulse-zal kompenzálsz érte, mellette pedig egy boost heallel/smart coverrel még ekkora tűzérték mellett is használható DPS-ed lesz
[ Szerkesztve ]
-
lanikai
aktív tag
válasz Anonymus23 #19453 üzenetére
én a másodikat használnám, amíg nem jön össze jobb. nekem "szerencsém" volt, Falconon 10ből 9x 240-es taktikust kaptam patch előtt, 1.2 óta pedig DZ-ben final measure vagy nomad esik, végtelen mennyiségben
(#19457)
PVP-re kevés, de többnyire mindig van vele egy taktikus DZ-ben. mobok ellen tökmindegy, 160k hp-t is ugyanúgy átlőnek, mint 70-et... -
lanikai
aktív tag
redditről idéznék;
QA Testing scheduled at MASSIVE:
Qa Team , Gabe 1, Gabe 2, Gabe 3 and we all hope Gabe 4 is not ill today.
Starting test:
1. Weapons.
Gabe 1 "ok, one of you shoot me once" BUM "Nice its firing. Enough, we have other things to test"
2. Gear sets.
Gabe 1 "Nice i can wear it, its working"
Gabe 2 "Same"
Gabe 3 "Agree"kb tényleg így működhet a dolog...
-
lanikai
aktív tag
válasz Askformore #37410 üzenetére
nincs ezzel semmi gond a játék elején, egyeseknek 1000+ óra játék után sincs sokkal több rogue ölésük...
[ Szerkesztve ]
-
lanikai
aktív tag
válasz RECSKA #37616 üzenetére
arról nem is beszélve, hogy miért is kéne megosztani -az elsősorban- pvp-re hangolt geart, mikor az itteni nagy megmondóemberek többsége be sem meri tenni a lábát dark zoneba... valakinél meg már az hírértékű, ha 3 ölése volt LS-ben
amúgy jól mondod, van ezer használható gear, 1.6 óta kisebb túlzással mindegyik szettből ki lehet hozni egy életképes 4+2/3+3-at, csak egy kis fantázia szükségeltetik
(#37640) néha befutott elétek egy csapat piros mob?
[ Szerkesztve ]
-
lanikai
aktív tag
válasz #35434496 #39773 üzenetére
vagy csak egyszerűen egy pár ezer forintos egeret használ(nak) -típust szándékosan nem írok-, amire makrót írnak és kész is a legális "csalás", ami ugyan nem fair, de nem lehet belekötni
amúgy legtöbbször négyen négyfelé voltatok, úgy tűnik nem volt dedikált healer sem, ez nem épp ideális egy összeszokott csapat ellen
[ Szerkesztve ]
-
lanikai
aktív tag
válasz Snip3r_HUN #39986 üzenetére
nem értem, hogy ez hogy (és minek) van még itt, ha előtte egy teljesen jogos kérdés a rosszabbnál rosszabb buildekről majd a rá érkező kommentek mind törölve lettek
(#40034) Lifer092
nem te voltál az, aki pár hete/hónapja azt írta, hogy ha agyonlőnék folyamatosan, akkor vennél egy csalást hogy bosszút állj, vagy valami hasonló? lehet pont ezért csinálják ők is. amennyiben nem te írtad, elnézést. mindenesetre csaló magyar nem újdonság, nem kell ezen meglepődni, semmivel sem vagyunk "jobbak" ilyen téren mint bármelyik másik nemzet[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest