Új hozzászólás Aktív témák

• oriic

HÁZIGAZDA

válasz hitvanyalak #8198 üzenetére

Full random, attól függ, hogy milyen a vérmérséklete a csapatnak. Tegnap 8-an üldöztük egy két fős teamet, mert ők úgy döntöttek, hogy rugók lesznek. Sajnos elcsesztük, mert rossz helyre mentünk be és területre ható sebzéssel megöltek engem, és elveszítettem a sárga fegyver modomat, de annyi baj legyen. :)

(#8192) KnockOut87

A sárga loot ritka, de azért lehet találni. Leginkább DZ-ben a magas szintű ellenfelek (nevesített bossok) dobálhatják (persze nem csak ők), de én már kaptam sárga fegyvert a Napalmos küldetés fő ellenfelének legyőzése után.

Ha mindenképp sárga rucit vagy hordozható cuccot akarsz, akkor csinálj meg egy napi challenge küldit a csapattal, annak a végén 100%-ban sárgát dob. (Tegnap én pl a fegyvertokot kaptam meg)

Plusz érdemes figyelni sárga farmolásnál a scavenging/gyűjtögetés értékére is. Ha van olyan modod ami növeli azt, tedd be nyugodtan. Tegnap nálunk a csapatban az egyik srác 130% fölé tornázta fel, és 6 óra alatt kapott 6 db sárga tárgyat, fegyvert. Igaz ebből kettő ugyanolyan nevesített UZI volt, de azt odaadta másik csapattagnak.

Én most pl így állok:

szerk:

Van aki még durvábban tolja. o.O

[link]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés