Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁDI
aktív tag
CD Galaxis-jelentés (talán még nem volt):ma írtam nekik, hogy sikerül-e átadni a futárnak a csomagot (pik-pak pontra jön) és pólót kapok-e vagy csak posztert (alap játék csak)? Rendeléskor mind kettőt írták a honlapon, most már csak posztert.
FELHÍVTAK, s az úriember közölte, hogy "természetesen kapom a kért mérteben a pólót és a posztert is", most csomagolja épp.
A csomag kódját már előzőleg megkaptam, így látom ,hogy a futár cégnél van, s remélem holnap át is tudom venni.
Részemről (csillagos) ötös a CD Galaxisnak. -
RazoR
veterán
válasz
Sebestyen01 #6996 üzenetére
Köszi! Most úgy a keblemhez szorítanálak (fulladásig...)
-
_Andras_
tag
válasz
Sebestyen01 #6981 üzenetére
"Igy nem mindenkire szarnak
Nyugi ez csak random, szóval ne lássál bele semmi személyest.
-
malacka87
őstag
válasz
appleGjuice #6985 üzenetére
Hardon van.
-
.LnB
titán
Helyzetjelentés:
-Megkaptam már a DHL-től is az emailt a csomagról, szóval holnap itt is lesz az 576-tól.
-Menyasszonyomnak megtanítottam az Uplay aktiválást. Melóba megkapom a csomagot, küldöm neki a cdkey-t, ő pedig indítja a letöltést.
-Amennyiben a Gold-hoz valóban megkapjuk az összes rucit, akkor az előrendelői bónusz DLC kódokat odaadom majd valakinek aki nem goldot vett és kellene neki. (PC-re) -
RazoR
veterán
Ennyire már régen voltam bezsongva egy játékra erre ma délután derült ki, hogy holnap reggel 7-re mehetek melózni és csak este 9-10 körül érek haza, szóval szerintem én leszek a legjobban lemaradva mindenkitől.....
-
Edem05
őstag
válasz
appleGjuice #6985 üzenetére
Szerintem ez még csak normal, majd ha érez magában egy kis erőt meg a cuccaiban akkor megpróbálja a hard-ot
(#6987) Snip3r_HUN: Ja, akkor bocsi nem nézem a streamet.
-
NomadND1
senior tag
válasz
Sebestyen01 #6981 üzenetére
Én még semmit sem kaptam tőlük
De ha minden igaz, holnap este 6-tól én is csatlakozom a PC csapathoz :-) -
grHawk
aktív tag
Én az 576-tól házhoz szállítással kértem, az értesítőben írták, hogy majd felveszik velem a kapcsolatot telefonon. B*sztak felhívni finoman szólva, annyit azért volt idejük körlevelezni, hogy a póló/sapka kombót felejtsem el. Igénytelen banda ez, mindegy is, megvettem Gamesplaneten, 22000 volt, az 576 20000-es árához képest nem olyan rossz. Sapka/póló úgy se járt volna, az 576 meg sanszos, hogy nem hozta volna kedden. Sz*rnak ezek mindenkire. Viszont kaptam egy kötőjelek nélküli preorderért járó hazmatos kódot, azt hol kell beváltanom? Nem igazán sikerült rájönnöm.
Vó-vóv-vóv-vóv-vóóóóv! Az a visszaszámláló valós? Tényleg éjfélkor nyílnak az ajtók? Már vágom az ereimet a várakozástól, de azt a 4 órát már csak kibírom, mielőtt elvérzek. (?) -
westlake
félisten
Az egyik 576-ban találtak egy kallódó Xbox SA verziót. Akit érdekel, az írjon nekem privátot!
-
Edem05
őstag
válasz
Snip3r_HUN #6973 üzenetére
Zsír, akkor meg is leszünk 4-en.
Ez lesz a korai squad, jelszó: hozd a kávét
-
Egonyolc
aktív tag
Na most már a steam is éjfélre hozza rilizt...
betegszabi nekem is befigyel
, nayobb baj, hogy az asszonynak és a gyereke 50%-nak is.
-
Sebestyen01
őstag
Jott a mail a dhl-tol uton a csomagom
-
Motoxxx
tag
Akit érdekel PC csapat, és holnap nem lesz kivel tolja. Vagyunk már páran biztosan fog találni maga mellé csapatot. TS:.ts3.puma101.hu
-
SkyS1gn
félisten
Holnap mindeki korán kel?
9:50re megyek előadásra, 6tól kicsit lesz időm tolni
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
kiezTe90
senior tag
Na szóval. Beteg szabin vagyok, holnap megyek 10re az 576-ba. Aki délelőtt is ráér (olvastam itt a fórumon hogy sokan lesznek szabin), és lenne kedve játszani az vegyen fel uplay-en. Nevem: kiezTe90
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na menjetek ám a...
-
törölt tag
válasz
Sebestyen01 #6955 üzenetére
Jó abbahagyom a trollkodást, csak fokozom az izgalmakat. Bevallom először mikor megláttam a twitch beszaratott, hogy lemaradtam.
-
kalimist
aktív tag
Az itteni visszaszámláló szerint éjfélkor indul. Most akkor hogy van ez?
-
törölt tag
válasz
Sebestyen01 #6951 üzenetére
De, beenged csak kérdem, mert alig vannak rajtam kívül.
-
törölt tag
Titeket beenged a game???
-
Telda
addikt
válasz
Sebestyen01 #6942 üzenetére
Igen, azon van rajta.
MSI a kártya, lehet először az MSI oldalán kellene regisztrálnom.
De nem értem hogy nem lehet ide írni két sort, hogy hogy kell aktiválni. Vagy csak én vagyok ilyen béna... -
kisbancsa
senior tag
Üdv. Megvettem a gamet gold editiont. Ha valaki szeretne csapatni holnap akkor "Nibike21" néven megtalál uplayen.
-
Telda
addikt
válasz
Sebestyen01 #6938 üzenetére
Itt ilyen sajnos nincs, olyan van formátumban van hogy 111-2222-33333333333333. Van közötte betű is.
A linkelt oldalt ezt viszont nem fogadja el.
Aqua-ból van amúgy. -
Telda
addikt
Van itt olyan a számlán hogy "Egyedi azonosító:".
Ez lenne az?
Illetve itt tudom aktiválni ugye?
https://redeem.geforce.com/en-us
Én valami kis kártyát kerestem.
-
hirdetik a season passokat. 31-32€s áron lesznek majd kaphatóak.
-
kinghaxor
aktív tag
Ha én személyes átvétellel kértem a gold változatot akkor nyitásra mehetek érte? Nekem a "nem jut sapka meg póló" üzeneten kívül nem küldtek semmit sem. Nem is hívtak fel. Azt hittem azért egy mail bele fog majd férni az 576-nak.
Én úgy terveztem, hogy holnap nyitásra elugrom érte, de itt fentebb meg valaki azt írta, hogy azt mondták, hogy kettőre mehet érte. Ennyire nehéz nekik a kommunikáció?
-
Telda
addikt
Hali!
Vettem egy videókártyát és elvileg jár hozzá a játék. Viszont én semmit ilyen kupon kódot nem találok a dobozban. Gyári számot kellene regisztrálnom, vagy hogy működik ez?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hm, Gamertech-nél van lemezes Xbox-os változat.
Jeee megyek is érte, két óra múlva már játszom is.
(#6922) Sebestyen01
De, de én ma akarok már játszani.
Holnaptól majd játszom a digitálissal, lemezest meg eladom. Ha 1-2 ezret bukom rajta nem érdekel.
-
-
nyamsas
aktív tag
Sziasztok!
Ma hivtak 576-tól, lehetséges hogy nem érkezik meg Kedden, annyian rendelték elő(debreceni bolt), legkésőbb Szerda azt igérte a tag, de baromi rendes volt, idézem:
Sajnáljuk hogy nem tudunk sapkát vagy pólót küldeni, csak egy karkötőt. De mondom neki, csak a standard editiont rendeltem elő, nem a goldot. Azt mondta nem számit, vmelyiket megkaptam volna, csak baromi hamar elfogyott, viszont egy karkötőt, és a police set dlc-t tudják biztositani!
Első rendelésem tőlük. -
duvi
nagyúr
Rendelési toplista a gamesplaneten
Ráadásul nem is az alapjáték, hanem a gold csomag van az élen: -
NomadND1
senior tag
válasz
Sebestyen01 #6904 üzenetére
Bolti átvétel
Duvi: Természetesen
-
duvi
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #6893 üzenetére
Bibgr0-val Február elsején, személyes átvétellel rendeltük meg az 576-tól a goldot. Azóta annyi volt az össz kommunikációjuk, hogy kevés ajándék érkezett, ezért valószínűleg mi se kapunk sapit és pólót. Magáról a játékról egy kukk nem jött tőlük. Pedig holnap már át kéne adniuk. Egyszerre mondtuk vissza a rendelést és vettük meg a gamesplaneten. Azóta megvolt regisztráció és az előtöltés. Csak gratulálni tudok a PlayOn-nak és az 576-nak. Beiratkozhatnának egy üzleti kommunikáció kurzusra
(#6903) Sárkányvölgy
Csak kíváncsiságból, beírnád, hogy zárult az 576 rendelésed? -
NomadND1
senior tag
Sziasztok!
Az 576-tól a levélen kívül mást nem kaptam.
Még reménykedem -
Edem05
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Mini PC
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest