Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
válasz
Snip3r_HUN #7298 üzenetére
Nincs játékon belüli aktiválás. Ha a Ubisoft club-ra nyomok, akkor csak bejön a uplay overlay, és ott is csak a uplay-es aktiválás van, aminél szintén nem jó a kód
-
RockHaRD
addikt
válasz
Snip3r_HUN #7298 üzenetére
Nem rossz ötlet, mindjárt megnézem!
-
laci_8519
tag
Sziasztok!
Aki a Konzolok Szervizében rendelte elő a játékot annak írom, hogy most kérdeztem meg és a DLC-t email-ben fogják küldeni.
"A játékhoz tartozó DLC kódokat a mai napon fogjuk küldeni a részedre e-mailben. Türelmedet előre is köszönjük!"
-
demmer123
őstag
Várható hogy 1-2 hét múlva a sima kupon kódok ára lemegy 7-8 ezere?
-
Bazsi1987
őstag
válasz
DeckardCain #7285 üzenetére
Vigyázz magadra!! Ne vidd túlzásba majd
ui: öcséd!
-
kisbancsa
senior tag
Van kedve valakinek csapatni 1 picit?
Nibike21 néven megtalál ubin
-
lanikai
aktív tag
sziasztok
valaki megkapta a national guard setet aktiválás után?
-
djculture
félisten
válasz
- = Zk = - #7284 üzenetére
Ugyanez az óra volt a sprintel cell blacklisthez úgy látszik még maradt raktáron..
-
sittes79
addikt
Jaj nem ide
576 küldd még valami dlc kódot sima verzióhoz?
-
DeckardCain
senior tag
Na alapjáték polóval és poszterrel, cd galaxisból postapontra már reggel megérkezett.
Most töltöm. Max sávszéllel jön szerencsére. -
elég kemények hardon a küldik. nézek egy streamet, van fetrengés rendesen, pedig ezek nem olyan bénák. túl sok taktika, összedolgozás persze nincs, csak darálnak. az előbb benéztek valami magasabb szintű dz-be, megértek élve kijönni. az ottani a mobok 1shot1killben nyomatták.
-
RazoR
veterán
Tartalomról, küldetésekről valaki alkotna egy minimális vélemény spoilermentesen? Sajnos csak este 9-10 körül tudom indítani a játékot, melóhelyről már letöltöttem, telepítettem, de nem lenne az igazi a hálón keresztül indítani.
-
Htibimor
senior tag
Sziasztok! Elakadtam! Azt írja fejezem be az aktiválást. De hiába nyomogatom a számítógépet nem lép tovább! Akkor most?!
-
mivel minden játéknál megkérdezik, ezért nem szokták engedélyezni egy mmoban a player collisiont:
valaki beállt az ajtóba egy zöld zónás helyen, és csak azt engedte át, aki tudta a jelszót. -
VTom
veterán
-
duvi
nagyúr
válasz
cyberkind #7262 üzenetére
A Steam-es verzióhoz is kell a Uplay fiók, csak először a Steam indul, utána meghívja Uplayt. Gyakorlatilag két kliens fut a háttérben. Cserébe a nem Steames játékodat is beteheted a Steam fiókod alá, ha ez ennyire fontos. Ha már megvan a kupon, mit veszíthetsz a beaktiválásával?
-
meh, csórikám most talált egy kék mosint, lvl12 3,5k sebzés/golyó.
-
m0h0senator
őstag
A gameshop-nál tele vannak játékokkal, a mammutban.
-
underdark
aktív tag
Én nem is engedném a játékokat értékelni a megjelenéskor, hanem mondjuk 2-3 nap múlva
Nem az első játék ami megjelenéskor behal és ezért teljesen lehúzzák :S
Kedvencem a fél óra játékidővel rendelkezőkPedig jó lenne valós képet kapni, hogy mit gondolnak róla az emberek
-
cyberkind
félisten
Hali neked is!
Én nem, sajna a Beta-ban szinte mindig csalókba ütköztünk, úgyhogy ezt a kört kihagytam, meg sajna a kupon is a Uplay-re szól, én meg Steam-re akarnám, aztán maximum nem bírom ki, de mondom, a csalók nagyon elvették a kedvemet pedig több mint 12 órát raktam bele a Beta-ba, rohadt jó cuccaim voltak.
-
tal-garius
aktív tag
Hazmat szett kódot beírtam Uplay-en, elvileg aktiválta, de játékon belül merre találom majd? Jelenleg kezdőhelyen állunk vagy 50en és a laptopot próbáljuk aktiválni, F-re semmit se csinál senkinek.
-
cyberkind
félisten
Na eddig mennyi csalóval találkoztatok?
-
.LnB
titán
Se futár, se játék, se sapka, se póló...semmi.
És indulok haza melóból, már csak akkor tudom átvenni ha a futár felhív és elhozza házhoz. Beszéltem a központtal elméletileg elhozza...lehet ma meg se kapom.
(#7257) Cruzolka: Király szakáll, nekem is ilyen kellene
-
ada19
senior tag
válasz
Sebestyen01 #7254 üzenetére
Nálam ugyanez van, G4S, annyival megfejelve hogy 2db volt egybe rendelve, egy fuvarlevélszámmal, tegnap egy itteni kolléga címére átírattam, és guess what?
Itt is (Debrecen), és nála is csengetett egy futár (Budapest) a csomaggal!
-
Sebestyen01
őstag
válasz
m0h0senator #7248 üzenetére
Ne varjad oket az iment hajtottam el a futart, mert annak ellenere hogy atirattam a cimet a reszedre nekem jott meg a csomag, magyarul adtunk a szarnak egy pofont! En nem ertem meg miert olyan nehez nem A embernek vinni ha nem B embernek!
-
Cruzolka
aktív tag
válasz
m0h0senator #7248 üzenetére
A hétfői napon kaptam emailt a Futárcégtől, hogy mai napon 8-18óra között érkerzik a csomag...
Érdekes, hogy a munkatársam is ugyan innen rendelte,ugyanazt(Ps4 alap játék) és neki már dél előtt megjött a csomag, de más futárcég hozta mint nekem... -
-=Jam=-
őstag
A DLC kódokat a játékon belül kell aktiválni?
Mert az UPlay nem fogadja el.
-
Zlcsi
senior tag
megjött a játék, nagy az öröm
de ahelyett, hogy játszhatnék, tölthetem le mert a bétásat nem egészíti ki, hanem elkezdte elölről, ami az én tanya nettemmel 12 óra
-
marquuard
veterán
Megjött GameShop-tól PS4-re a játék, viszont ezt a Paramedic DLC-t nem találom sehol. Az oldalon írják, hogy ez jár hozzá, de semmilyen kódot nem találok. Ilyenkor mi van?
-
aerosmith
őstag
Westlake be kellene tolnod megint a linket a Discordos division közösségről.
Amúgy CJS CDkeysnél a standard game 31.35 eur ami kevesebb mint 10k huf. és jár hozzá hazmat set.
-
NomadND1
senior tag
Sziasztok!
Annyit már tudok, hogy a játék megvan a boltban. Persze én hívtam fel őket.... Ajándékról nem esett szó.
-
prokxy
veterán
Aki este 7-8 körül kezdené a játékot, vegyen fel pls!
TS nem árt
-
lvnt
őstag
Azoknak, akik esetleg lemaradtak az aquás, iponos Sleeper Agent-től: a KV-ban még van elérhető Sleeper Agent, legalábbis konzolos biztosan. De azért telefonáljatok oda, hogy félre tudják-e tenni.
-
oneal1
senior tag
goldosok tól kérdezném hogy a national guard set nálatok ott volt a claim vendornál?
nálam semmi egyenlőre
-
H@lede
tag
Ha valakinek esetleg lenne kedve 15:00 körül kezdeném a játékot lehet csatlakozni!
-
tal-garius
aktív tag
Megjött a játék, települ. Vegyen fel ismerősnek Uplay-en aki szeretne együtt játszani
UPLAY név: Talgarius
Sokat online vagyok, akár végigjátszhatjuk az egészet együtt, szívesebben mennék csapatban mint egyedül. -
Telda
addikt
Hali!
Megkaptam ma az Aquától a kódot, ami mint végül kiderült lemaradt a garancia levélről.
Egy elnézés kérés jól esett volna, bár lehet csak nekem vannak ilyen "nagy" igényeim, örüljek a kódnak.
Ha minden jól megy estére már én is tudok csatlakozni.
-
XeeN
senior tag
válasz
m0h0senator #7222 üzenetére
A DLC kódokat emailben fogják küldeni.
-
mettek
addikt
A dlc ruhákat hol lehet megkapni?
-
-=Jam=-
őstag
Mi haverokkal a videojatekbolt.hu oldalról rendeltünk elő 4db sima verziót, és kaptunk hozzá sapkát, pólót, posztert, tűzoltó skin pack-ot. A DVD-s verzióban is van aktiváló kulcs, úgyhogy netről is lehet szedni, nem muszáj a DVD-ről telepíteni.
-
Sonja
nagyúr
Folyamatosan frissítődik a kártyák eredményével.
-
Dreimus
senior tag
Ma en is atvettem az 576 rendelesem ami egy pc-s gold verzio volt es kaptam sapkat, polot es posztert is. Persze elotte par nappal amikor megkaptam a sablon levelet leveleznem kellett hogy mindent megkapjak de segitokeszek voltak szerencsere.
-
XeeN
senior tag
válasz
m0h0senator #7205 üzenetére
Igen. Póló + poszter volt benne. (Ezekkel rendeltem.)
szerk: DLC nincs, emiatt majd megkeresem őket.
-
RazoR
veterán
Szépen jön lefelé max sávszéllel. Úgy tűnik vége a nagy reggeli rohamnak!
-
appleGjuice
tag
Subway Morgue küldetés végén találtam egy bugot. Liftben egész csapat beragadt és semerre nem tudtunk menni. Ha meg megöltem magam, akkor a liften kívül spawnolt le és továbbra is azt írta, hogy enter the lift. Újra kellett kezdeni a küldetést.
-
Dave567
addikt
Megjött!!!
-
Snip3r_HUN
addikt
Elég stabil lett, az első belépéskor produkált a játék egy fekete képernyős hibát, kapott egy restartot, azóta 4 órán át hiba nélkül ment... Most kell egy kis pihi.
-
Flynth
tag
Egy kis spam:
Streaming today #thedivision at #twitch, if I have enough viewers, I'll #giveaway one Division @team_tiiq - Flynth
Tehat ha meg nincs meg a jatek, akkor itt a lehetoseg
-
Bennyboy
őstag
úgy tudom a dlc-s cuccokat a főbázison a vendornál lehet aktiválni ami a bétában is benne volt. Elötte meg kell csinálni pár tutorial missiont.
-
RazoR
veterán
Ééééés megvaaaaan! Öröm bódottá!!!
-
m0h0senator
őstag
Sziasztok,
konzolok szerivzétől kapott már valaki csomagot?
-
Kecso-x
csendes tag
Sziasztok.
Ha valakinek van kedve vegyen fel UPlayen.
Username: Adamo64
Altalaban este 8 tol elerheto vagyok.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hardcore café
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- OLED TV topic
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone 13 256GB Kék / 12 hó jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest