- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
i@lex
őstag
válasz
demmer123 #35768 üzenetére
Ha tudod a Halálos mellé még varázsold rá szerintem a Kérlelhetetlen perket.
Megszámolni nem tudom hány párharcot nyertem meg az utolsó életszegmens mellé járó 25%-os plusz sebzésnek köszönhetően.Én Halálos, Kérlelhetetlen, Gyors perkekkel használom. A gyors tárazás is nagyon sokszor megmentett amikor ketten hárman indultak meg felém.
#35770: Jaja, PVE-re szerintem marad is.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
demmer123 #35145 üzenetére
RECSKA-nak akart menni.
Próbáltam ezt én is este, jó ez is, csak alig töltesz vissza HP-t. Amiket este próbáltam az alapján firearms vagy elektronikára építesz, vagy ezt kevered. A sok variációból nekem ez jött be. Annyit akarok majd még kísérletezni hogy a staminás cuccokat lecserélni vagy firearms vagy elektonikásra és modosítónak firearms v elektronika/Életerő módosítókat használni, de ahhoz esnie is kellene ilyeneknek. -
Anonymus23
veterán
válasz
demmer123 #30252 üzenetére
Ma HVT esett több is. De 99,999% nincs rajta +páncél és elektronikás. 1 db-t kaptam ma Cikasztól
, amin végre van normális páncél de TF vagy Stamina pörgetni kell, plusz lőszer az már ugyancsak nincs.
Ő sentryben volt.
Én voltam mindenben (AB, Sentry, FC) nekem is esett több is, de mind rossz, én sokkal inkább azt mondanám, hogy vagy a Karácsony miatt, vagy a sok új játékos miatt állítottak valamit a loot %-on, mert előtte hetekig semmi. Ha a patch első pár napban nem farmoltál, akkor idáig bukta volt. -
arnikusz
veterán
válasz
demmer123 #29782 üzenetére
Gratula.
Minél többet próbálod a Survivalt és dob különböző területekre és haladsz előre az adott területen a túléléshez szükséges cuccokat megjegyzed, hogy hol fordulnak elő, sok változó nem lehet, mert adott a terület , annál élvezetesebb a játék és jobban haladsz.Most a heti cél mind a 4 karakterrel megcsinálni a heti 20 ezret.
A ládából csak a fegyvereket hozom ki a fenti DZ területről, de kevés az a 6 hely igaz?.
A Hunterhez érve mindig elfelejti az ember meghagyni, így megy a törés. -
-
Anonymus23
veterán
válasz
demmer123 #22484 üzenetére
Demmer,
Mennyit lősz te ezzel a fegyverrel fejre a lőtéren? Mennyi tűzfegyver értékkel 11,5k az alapsebzése?
Tegnap kipróbáltam a LVOAC-ot ami esett, de olyan kicsi az alapsebzése, 3800-3900 tűzfegyver érték mellett, hogy 75k körül volt a max crit, míg a G36-al meg 114k körül van jelenleg.
Kétségtelen, hogy pontosabb, de nálam (jelenleg) olyan nagy az eltérés a sebzésben, hogy nem jöhet szóba.
Hiába esett 1 percen belül 2 is, közel hasonló értékekkel, de nem túl jó tálentekkel. -
Warzoz
senior tag
válasz
demmer123 #21137 üzenetére
Gratula!
Azért azt megjegyezném, hogy ez is szerencse kérdése. Tegnap random emberekkel letoltam 2 heroic UG-t. 3 fázisú, 4 direktívást. Nekem meg az egyik társamnak csak a végén a jutalomból esett egy-egy zöld cucc, egyébként meg csakis sárga szövetes vackok estek ládákból és bossokból is, abból is csak egy-egy. A másik két komának viszon hasonlóan hozzád, kb mindenből esett egy sárga egy zöld item.
Viszont nálunk nem volt taktikus kari, csak 4 dps és így is kb 40-45 perc volt/kör. De gondolom a képesség kavarás direktíva miatt azért nem árt a taktikus...(ez nálunk ugye nem volt berakva). -
hitvanyalak
senior tag
-
bombibmw
veterán
válasz
demmer123 #17950 üzenetére
Sajnos egyik üti a másikat.
Ahhoz, hogy olyan gearje legyen valakinek, mint neked, ahhoz szerencse kell, vagy qrva sok idő játszani.
Nekem például , ha felviszem a DPS-t 300k-ra/tűzfegyvert 4200-ra, a szívósság leesik 120k-ra/900 életerőre.
Meg kell találni az összhangot, vagyis próbálkozni, cserélgetni a cuccokat.
Nekem most 232k DPS-es/3600 tűzfegyver az AUG, a szívósság 230k/ 2800 életerő.
Talán ez a legjobb egyensúly, amit most ki tudok hozni belőle, aztán meglátjuk, mit hoz a jövő farmolása.RazoR8402:
Fegyverkiegek, talentek sokat dobnak, de még a felszereléskiegek is. -
warcat
veterán
válasz
demmer123 #15327 üzenetére
Látom rájöttetek azért végül milyen skillek kellenek oda
Van/volt jó leírás redditen is.
Firearmsbigdickdpsből max 2, akik flashbanget meg hasonló kevés skillpowerrel is hatásos képességeket tolnak,meg 2 elektronikás smart coverrel,folyamatos pulse mellé gyógyítós meg lőszeresládával.
Smart cover buffal(szükség esetén master moddal,akkor rajtad marad egy ideig a buff a fedezék elhagyása után is) még azok a köcsög shotgunosok sem tudnak csak úgy ledarálni,legalább 2 lövést már kibírsz,addig elmegy a heal vagy a cc,nameg látni is pontosan amikor jönnek. -
-=Jam=-
őstag
válasz
demmer123 #13679 üzenetére
Hát azért ez vicc, hogy mindenki a kibaszott glitch-ekért remeg, nem képes megcsinálni normálisan a küldetést. Komolyan mi a fasz értelme van így? Semmi sikerélmény, megöli az egész játékot. Viszont így meg kurvára lemarad, aki nem csal, mert én pl. még egyszer sem tudtam megcsinálni challenge módban az incursion-t, de akkor sem fogok kihasználni ilyen szar hibákat, mert kurva jó érzés lesz, mikor először sikerül.
-
válasz
demmer123 #13526 üzenetére
Tegnap megvolt eddigi legnagyobb sebzesem az m1a-val lexingtonban. A vegen beszaladtama terembe. Lepcson mar betoltottem a robbanolovedeket. Pulse elnyomva, 2 tavcsoves luvnya 5 golyo, elkezdtem loni a pancelos geppuskasokat. 700-800-900, 1millio, elfekszik a bal, rafordulok a jobbra, es 1.3millio. Mezei goldm1a, 2700 tuzfegyver pont. Csak fejlovesbonuszos talent. Nem kicsit virult a fejem xD
-
kiezTe90
senior tag
válasz
demmer123 #13526 üzenetére
Igen Nekem is több mint 200órám van benne és még mindig jónak tartom a hibáival együtt...
Amúgy én megpróbáltam a kihívást egy random csapattal (én voltam a leggyengébb közel 200gs-el a többiek e fölött voltak) az alagúton nem jutottunk át a shotisok olyat eresztettek ránk, (tegyük hozzá rohadt messziről) hogy rögtön meg is haltunk.
Szóval ez ennyibe maradt a részemről. -
hsanya182
újonc
válasz
demmer123 #11004 üzenetére
Szia demmer! Segítessz nekem hol tudom megnézni a kritikus sebzéseket? Elég soka cuccot tartogattam meg amik a kritikus sebzést növelik... Én még csak 140óránál tartok, Dz 40 level, de még vannak megértési hiányosságaim, pl a túzvegyver-életerő-képzettségek mi befolyásolnak pontosan, meg sokszor nem értem miért nem a kiírt modosításokkal változik a DPS, még sok kérdőjel fogalmazódott meg amit nem értek. BlackMArket Ak 47-et megszereztem de valamiért hiába nagyot sebez ha elég lassan pumpálja a golyókat...
kösziiii
S.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest