Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
malacka87
őstag
válasz
Csoffadalom
üzenetére
Nálam az ilyen gondokat megoldja ha bezárom és újra megnyitom az uplayt.
-
malacka87
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
Ah köszi szépen. Fél év után van pár furcsa dolog! :-)
-
malacka87
őstag
Napi küldetéshez hol lehet szerezni ezt az itemet? 5-10-20 kell belőle.
-
malacka87
őstag
Főleg ha a sok cheater bejön. Tegnap is volt egy csóka bedarált vagy 10embert falon át. Tetőről néztem közben lőttem a fejét de semmi. Nem szerveroldali a cheat probléma. Szóval nem tudom hogyan javítják majd ki ez. Elmúlt 2 napban megszaporodtak a videók ez miatt + a forumon is is sokat jelentenek.
-
malacka87
őstag
Cuccszerzésen kívül semmi értelme meglőni a másikat dz-ben. Olyan brutális xp-t von le hogy az valami hihetetlen. De ha megölsz egyet az meg alig ad valamit. Párszor belefutottam már simán lennék 60felett.
-
malacka87
őstag
Na végre30/50megvan.

-
malacka87
őstag
Giga lagg majd dc. Most meg nem enged belépni. A fiókodat nem lehet elérni. Marha jó
-
malacka87
őstag
válasz
ScomComputer
üzenetére
A chat az /c azzal tudsz írni.
-
malacka87
őstag
Bakker sehol se találok 30-as Groupot dz1-2be.
-
malacka87
őstag
Valaki DZ? Lvl 30/1 zóna. Egyedül kicsit nehéz.
-
malacka87
őstag
Tegnap Westel meg Luigival elég jót durvultunk dz-ben. Első részen voltunk azért elég kemények a mobok. Ma talán meglessük a másodikat, ott talán a loot is jobb.
-
malacka87
őstag
Hát ez a játék elég brutál lett egész nap le se tudtam cuppanni róla!
A kis 7870-em magas beállítások mellett se zuhan be 35 alá:-) pár driver meg 1-2 patch aztán talán lesz több is. Pár bug van azért 4*estem be az út alá aztán csak zuhanás. -
malacka87
őstag
Mi a jó isten már ez 3órát játszok aztán kivág. Visszalépek és megint ez a fekete képernyő... PC. amd kártya

-
malacka87
őstag
Játék nagyon jó grafika is az én gépem 40fps-t tartja magas beállításon. Indításnál ez a fekete képernyő+kurzor kombó...
Alt tabra nem reagál se az altf4-re. -
malacka87
őstag
Tuti csak szivatnak! :-) Na Uplay tölt yuhuuu.
-
malacka87
őstag
válasz
appleGjuice
üzenetére
Hardon van.
-
malacka87
őstag
Nem játszottam még a játékkal csak a VR csatornán láttam ahol Jániék játszottak vele. De egyből megfogott. Kedden már nyomatom is. Remélem majd valaki jön partyba. Héten táppénzen leszek úgy is.

-
malacka87
őstag
Én is benne vagyok. partymaniac1987 az uplayem.
-
malacka87
őstag
Magyar felirat akkor lesz benne? G2a-n vagy steamen veszem.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- NEC NP-PA550W projektor- 5500 Ansi - távirányitóval
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest