- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
zuzu000
őstag
Megvettem a játékot ^^
uplay nick: hbali, kor 20, mikrofon van. az időpont kérdéses, mindig máskor, most este elkezdem func93 kollégával, aki nemrég kezdte a játékot csatlakozhat hozzánk -
-
zuzu000
őstag
válasz
velizare #8127 üzenetére
És a dark zoneban hogy alakul az élet? Ha meghalok, respawn van, vagy felélesztés csapattárs által, vagy esetleg vége akkor? Mennyi ideig tart egy ilyen zónás mulatság? Lehet azt csinálni, hogy felmenni egy épület tetejére és mesterlövészkedni? Lehet hülyeségeket kérdezek, csak nagyon nem jött még át
-
zuzu000
őstag
Elolvastam, és összekevertem az fps és a tps rövidítéseket, túl gyorsan írtam
Akkor nagyjából a történet annyi, hogy amíg nincs rendes cucca az embernek, addig egyjátékosban tápolja magát, utána pedig jöhet a dark zone?
Engem nagyrészt a pvp/multi része érdekelne, ez mennyire nyitott? Single player maphoz képest nagyobb/kisebb (gondolom utóbbi)? Vagy olyasmi mint egy mmorpg-ben egy instance? -
zuzu000
őstag
Sziasztok!
Erősen gondolkodom a játék megvételén, de előtte lenne néhány kérdésem:
Mennyire MMO szerű a játék? Itt is vannak szintek, ugye? Meg persze a különböző erősségű fegyverek. Kérdésem, hogy egy friss újoncnak van bármi esélye egy magas szintű ellen? Mert amellett, hogy "MMO" a játék, azért FPS is, és ott meg általában mindenki egyenlő esélyekkel indul. De akkor meg nem sok értelme van, hogy vannak ritka meg ilyen olyan fegyverek. Vagy azok csak skinek?Összezavaró ez így : (
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Ulefone Power Armor 18T - látod, milyen meleg van?
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyaralás topik
- Próba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest