Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz Vulpolone #21119 üzenetére
Igen ez az ajánlott, mert ahogy írod sokaknak adja így.
Én is így csinálom és rögtön amit beadja a ládát átöltözök 246-ba+ mivel türelmetlen és kíváncsi is vagyok még ott a pályán bontok is.Még egy ami szerintem nem jelent semmit -Blind cuccom van 4 db 268 és azokat veszem fel, hiába van más 268 is.
Egyet megbántam hogy az első hullámos X45 229-es pisztolyt véletlenül betörtem pedig az jó volt.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
LÁZ
addikt
válasz Vulpolone #21164 üzenetére
közbe rájöttem, hogy amit használok, az meg 229es g36 13.2k-val és destructive/brutal/focus-al , szóval elengedtem . a Brutal helyett rollolhatnék egy deadly-t, lehet megnézem jobb lenne e.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz Vulpolone #21236 üzenetére
Akkor gyakoribb, úgy néz ki. Ha nincs bent a mad skills akkor oké, 4 ultival el lehet lenni ott, madskillsel esélytelen, nem tudsz annyira feltartani ennyi mobot és kibírni a lövéseket 1 ultival és 1 skillel, mert ott fent szétszaladnak közéd, nincs fedezék, esélytelen 4 ulti nélkül az.
Én max röhögök egyet rajta, ez nem olyan ami a mi hibánk, mint egyszer hogy a falconon már az utolsó bomba felrakása után haltunk meg mind, mert balfaszkodtunk
Max az zavar ha mi bénázunk, ilyen nem tud felhúzni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen házat vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android játékok topikja
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest