Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
pottyoske197
tag
válasz
arnikusz
üzenetére
Hat en 17/20 at csinaltam a solyom nem le tt meg sem igy sem ugy szombattol ladagyujktest sem tudtam amr rendesen csinalni, cseesze meg folyamat valami volt ha nem en akkor mas fekudt, 2-3 szor eses nelkul meglett es nem adta be, szoval akkor mar mar foladtam de sehogy sem hetfon mar csak 3 szor futottam neki, de azt annyi.
ennyit errol ha Bug van akkor emg minek kinoztassa jobb lett volna legendasak es betoreseket kinozni hibatlan kivitele4zesre azoknak most jobb eselyuk volt, voleg a kozeli instant kill az ellopott jel eseteben
de arra mar nem volt turelmem nekifogniszoval vegyes minden nallam foleg reclaimereket dobott de a masikokbol is szettre valo kigyult. hetfon 8 ladabol mar 2 classif esett csak, azaz elfaradt a randomgeneratoruk
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Tudományos Pandémia Klub
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Projektor topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest