- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Megvolt az első két PVP sikerélmény is! Vártam a helit srác odaoldalgót, megpróbált eltenni láb alól, kis híján sikerült de a turret + liberator páros lekapta. (Hasonlóan gettó szökevény lehetett gear téren mint én.) Nyomkodtam is gyorsan a V-t, aztán előkerült (tippre) a haverja aki csak szimplán megakart merényelni ott szerencsére az ulti többlet Hp-t adott, a kis zöld csík formájában (overheal?!
) és így ípek de sikerült elfektetni. Most ki is léptem fő a pozitív emlék!
Ja igen végül megvettem a Libit mert az új terület árusánál egész hasznos adottságokkal árulták.
Amit nem tudtam hova tenni az a Ninja táska a heti dropból, mit takar az, hogy bármilyen exoticcal bonust ad gyakorlatilag ? Vagy csak bullshit szöveg?
-
Polllen
nagyúr
-
Garsza
veterán
Lehet én is vissza térek a gamehez 3 hónap után. Jó volna valakihez csatlakozni aki képben van, hogy mi minden változott mik a jó dolgok mostanában, mert én nagyon nem vagyok képben.
-
gyuromoj
veterán
Hali!
Kedden leszedtem előre a játékot a Free Weekend miatt.
Elvileg ugye 5.-től 10.-ig lehet vele játszani.
Na nekem nem akarja, mert azt írja hogy a játék még nem jelent meg.
Valakinek valami infó róla hogy miért nem megy?Üdv Gyuri
-
FaTHI
őstag
Hát ezt jól el*rták, már vagy 30-perce próbálom ezt az összecsapást hogy belépjek, de mindig csak 7-játékost ad be szerver, de a játékosok mindig mások hiába ki-be lépés semmi... Nálatok valami?
-
arnikusz
veterán
-
TommyS_27
senior tag
UG elég jól adja. Három fázis öt direktivával mentünk három kört. Ez alatt 5* jöttek hunterek. Esett szépen a classi meg az egzo. Esett egy fullos MDR meg egy Ház is. Szvsz jobban megéri mint az új terület.
Xyvalaki igen a direktiva csinalja!
-
Over567
aktív tag
Valaki tudna segíteni a Times Square legendaryn? Szeretnénk exotic ladát párosítás senkit se tálal.
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Anonymus23 #44982 üzenetére
Nekem a seeker nem töltött vissza csak 3 perc után.
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #44980 üzenetére
Minden elektronikára van pörgetve. Figyelembe véve a ládát, vannak olyan módosítók, amik Elektro + Képzettségek, de meg kell majd néznem mert nem tudom, hogy csak UG nehezítés miatt tölt vissza rohadt lassan, vagy valami elment a kalibrálások miatt, nagyon lassúnak tűnik, előtte volt 34% + 15% a ládából.
De most 1 perc is a visszatöltés UG-ban. -
Polllen
nagyúr
Sziasztok!
Sima ps4-n mennyire fut a játék élvezhetően? Pc-n most megtetszett az alapjáték, de konzolra költöznék...
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #44979 üzenetére
Anonymus a te reclaimered tűerő tekintetében milyen értéken áll?
Csak mert az enyémet 3228 keveslem.
Köszönöm. -
-
LucentTwo
tag
válasz
Anonymus23 #44966 üzenetére
Köszi, valami ilyesmit én is kerestem neten, de nem találtam. Már kezdem érezni, hogy ismét sok farmolásra lesz szükségem.
Gondolom egy jó support/reclaimer szetthez meg mindig a Liberator az ajánlott fegyver!?
-
Anonymus23
veterán
Szerintetek lesz itt jövő héten GE 3?
-
arnikusz
veterán
válasz
Micsurin #44971 üzenetére
Ezt vedd meg ha van DZ credited, de sima farmmal is összeszeded rá ha ládákat arany, zöld, lila mentesz ki.
Lightweight M4
DZ 03
Price Bonus
DZ 416,160 23% Enemy Armor Damage
DMG RPM MAG
99.35% 850 30
Swift Fierce ViciousPxC-ért meg ezt:
Black Market SASG-12 S
Special Equipment Vendor
Price Bonus
PxC 1,248 317% Stagger
DMG RPM MAG
94.95% 180 7
Self-preserved Deadly FierceVagy folyamatosan farmolod az új területet és kiesik egy Lvoa-C.
Az a lényeg, hogy az új dolgokat csináld ott fog esni jó dolog.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Micsurin #44971 üzenetére
PC-t ládára csak akkor költs, ha már fullon van, és semmi másra nem tudod költeni.
Megveszed a fegyvert és kész, max ha nem jó akkor eladod. A tálentjei alapján én nem venném meg.
Amúgy ahogy Ghio írja felesleges LMG-t AR-el így összehasonlítani.Vegyél inkább tervrajzokat ha még van olyan amit nem vettél meg. Hetente frissül a spec tervrajz árusnál a "készlet".
-
Micsurin
nagyúr
válasz
arnikusz #44970 üzenetére
Köszi, és akkor mi legyen maradjon vagy vegyem?
Vagy nyissam el ládára a PC-t és reménykedjek?
(Már csak a reload time miatt is húzna a szívem a vételre, mert ha az M60-at kitáraztam és van még elite tíz méteren belül akkor jöhet a fast fall back.)
@Anonymus23: Defrag pipa, HDSentinel javított két szektor hibát is, hirtelen nagyot ugrott mind az av.fps és megszűnt a töltikézés!
Köszi a tippet, ha lesz felesleg akkor meg jön az SSD.Nvidia shader chacet is töröltem, és letiltottam, ne szemeteljen.
-
arnikusz
veterán
válasz
Micsurin #44969 üzenetére
LMB mesterlővész egy AR karabélyra no.
LMG nem összevetendő egy AR-el.
AR RPM-je 850, míg az LMG-é kevesebb kivétel az új exotic Big Alejandro mert annak 1000 az RPM-je.
LMG DMG-je nagyobb mint az AR DMG-je.
DIVtech pedig gyorsan fogy.
Kedden kb. 15 perc alatt elvertem 3600-at 2 szett és 7 fegyver kimaxolására. -
Micsurin
nagyúr
No:
Napi megéri e kérdés:
Liberator (264) 149,389DPS (22% ellenség páncél sérülése) 15,2k DMG
LMB mesterlövész
Uralkodó
HalálosA problémám, hogy papíron ez sokkal gyengébb mint a sima sárga LMG amim van az eleve 19,7DMG, tehetséges, kézreálló, parancsoló.
Megérné a Liberator vagy ezt ne vegyem meg?
Vagy az új rendszer miatt bármi lehet "maxos" csak Divtechet kell áldozni rá a kiinduló szint alapján?
-
arnikusz
veterán
válasz
#75376384 #44965 üzenetére
Hogy állsz Divtechhel,
Csak mert este 1 óra farmot irányoztam elő magamnak DZ7-9 térségben.
Legalább 1200 kell egy jobb páncélos szett kimaxolásához, előtte pedig a rég kalibráló asztalon előkészíteni, mert az általad pörgetett tulajdonságok visszaállnak az esékori állapotra.
Valamint Kegyetlen kesztyűt kezdték emlegetni a fegyversebzések %-ra csökkenése miatt pl. Sull. -
törölt tag
jó neked.
én több mint egy hónap szünet után visszapakoltam 1.8-ra a játékot és csak div tech esett, minden korábban megspórolt ládából. nem hittem el, hogy ennyi thompson, tommy és centurion eshet... nehéz nem gondolni arra, hogy az exotic drop rate is piszkálva van.
ez az optimalizáció viszont jó móka. a legutóbbi mdr ami esett toronymagasan jobb sebzésű volt mint a többim. gondoltam, hú ez biztos maxos. tegnap megnéztem és a 4 csíkból, a másodikat karcolta.
-
dvd24
senior tag
válasz
arnikusz #44960 üzenetére
most melóban vagyok, este tudok csak screenshotot prezentálni, de, hidd el ez túl komoly dolog, ahhoz hogy vicceljek vele
már csak azt nem tudom eldönteni, hogy a predatoryt hagyjam meg, mert az jól passzol majd az új classified predator sethez, vagy a responsiveot, hogy a fegyó jó legyen bármilyen más nagy firearmsos buildhez
-
Micsurin
nagyúr
A fiúk nagyon készülnek erre a 7-10 freeweekendre kapásból bevágtak egy maintancet.
Valami azt súgja akármilyen jó is volt tegnap éjfél fele DZ-zni ma már nem fogok tudni.
Végre rájöttem, hogy aki tud az úgyis lelő ha van nálam ha nincs nálam sárga henger. -
dvd24
senior tag
patch óta, csak egy 10 percem volt belogolni, az egyik karakteremmel, akinél 19 láda volt, de egyből az elsőből egy House esett predatory responsive talentekkel
-
arnikusz
veterán
A Magányos Csillag CF-nél 5 db elektronikát adó 3% képzettség gyorsító módot raktam be a korábbi tűzerő helyett.
Viszont amit tegnap mutattam csökkent a keménység, így egy 267-es életerős bemegy, egy elektronikás helyett, hogy meglegyen a 400-s keménység.
Természetesen a szettelemeken ott van mindenhol a maxolt 16, vagy 13 ezres életerő.Striker CF-esetén meg 500-600 ezres keménységeket írogatnak.
-
Padre
tag
Nem sok időm van mostanában próbálgatni a dolgokat, ezért kérdezném a véleményeteket.
Az 1.8 stamina-életerő skálázódás megváltozása miatt most mennyire érdemes tolni a tűzerő és az elektronika kárára? Főleg PVP szempontból érdekes nekem.
Illetve a tűzerő/életerő módisítók helyett még mindig inkább tűzerő/skill haste a jobb? -
törölt tag
Tök jó pvp alatt beragad a pulse a heal meg nem megy el.
-
válasz
Anonymus23 #44949 üzenetére
Nem baj,legalább ma kipihenem magam.
Egyébként én addig nem nyitok ládákat amíg nem látok vmi értelmes javítást a loot-ra.
-
Hamar jött a szerver javítás.
-
Anonymus23
veterán
válasz
LucentTwo #44929 üzenetére
Ha megnézed most, akkor látni fogod, hogy most már nem lehet tulajdonságként páncélt pörgetni, és módosítókon sem lesz páncél, így ennek már nincs akkora jelentősége, mint korában.
Ha PvP volt, ott a sok csaló miatt nem lehet 100%-ra tudni, hogy mit miért, rohadt laggosak a szerverek is, szóval ezt így nehéz megítélni, hogy mi lehetett, de simán benne van, hogy nem jól van összerakva a szetted a jelenlegi dolgokhoz.
-
arnikusz
veterán
válasz
Krissz1983 #44944 üzenetére
-
Krissz1983
aktív tag
Kimaxolt high end pvp-re nagyon jó még mindig. Ma este volt teszt 14 halott rugó. 👍
-
arnikusz
veterán
Tapasztalatok:
PVE bossfarm felejtős.
Laggol és Delták.
UG a khiívás minden nehezítéssel dobál szépen eladnivalót, exo is Pakhanok.
Hunterek jók, russholást elfelejteni.
A reclaimert mintha nerfelték volna lent lassabban tölt vissza a lagg miatt meg nem akarja lerakni a ládát.
Endre Harcos Agentet úgy kivágta, hogy azt írta kilépett, de a hangja ott volt velünk.
A tegnapi kimaxolt 400 ezer feletti keménység lement a képeken láthatóak ra, most hogy ez UG ban ígyvan vagy ezmiez még nem tudom.
Divtech craft amit Anonymus írt 156-os Damascust csinálni majd betörni.
Ha nincs fegyveralkatrész, de van sima 500 millió credit venni 100 db arany fegyver betörni csinálni. -
ADam07
csendes tag
Sziasztok,
van lehetőség cross play-re, Pc és Xbox között?
Köszönöm.
-
Lifer092
senior tag
2 dolog, vagyis 3....
1: Rugó fent DZ2 kimentésnél. Megyek rá, elkezdem lőni, erre bead egy ablakot hogy mi van akkor ha renegát játékost lövök!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HE! MIÉRT?!
Természetesen mire "VETTEM" már rég lefeküdtem, konkrétan egy helybe állva szarrá lőtt. Jóvan'.
2: Ez a healelés közben megállok mint egy darab tégla, valami rettenet hányadék, nem tudom ki találta ki, de sok esze nem igazán volt. Rettenet idegesítő, és borzasztó baromság szerintem...
3: DZ-ben mi ez a Superman mód?
Mindenki szuper erőre kapott, tegnap 5 sec voltam egy bullfrogos játékosnak. Kb. annyit időt voltam rugó ameddig aktiválni tartott.
5-6 sec volt neki a full 3 szegmens, overheal, utána az ulti.
Időm nem volt lőni se. Vicces volt. De igazából idáig 6-ből 4 játékosnál pórul jártam. Jó látni, hogy az MP7 nerf elég csúnyán hatott a "glass cannon" 1.7-es pvp szettemre...
Hálistennek! Legalább most már fele annyit ér csak. Nem baj, majd cserélek The House -ra. ^^
-
vtomi2
őstag
Sziasztok! Kis kihagyás után visszatértem én is, kipróbáltam a resistance módot, és arra kellene vmi build. Jelenleg strikerben nyomom, de most kioróbálnák vmi healer buildet, 1.8 előtti buildeket próbálgassam, vagy felesleges pénzkidobás, és inkább várjam meg az 1.8-ra szabottakat?
Este 10 után valaki lesz farmolni?
-
Micsurin
nagyúr
Nevetséges, hogy lejár a timer de még engedi elcsórni a lootot....
...a rusholó enemy meg még mindig érdekes milyen erővel szalad az M60-assal szembe és le se lassítja a zárótűz függöny!
-
-
pottyoske197
tag
válasz
Anonymus23 #44912 üzenetére
Hat szo ami szo 4 kuldibol 3 szor hunterek jottek
legelsonel meglepi votl mert zart helyen spawnoltak rank es fekves lett belole, leutottek mint faliora a 12 ot
tobbiben szepen hoztuk. Legeloszor mindegyik hunter 4 db itemet adott(gopndolom kedvcsinalonak) de semmi ertelmes dolog azutani Huntercsapat mar kevesebbet kb felet dobta csak
Szoval egyelore erdemesnek tunik
3 fazis 5 direktivaval levoben 1 szer bedobta oket
azelott 1 fazis 3 direktivaval is elojottek -
LucentTwo
tag
válasz
Anonymus23 #44926 üzenetére
Okés, még azt hiszem egy dolog nem tiszta, ugye régen a páncélt volt érdemes pörgetni és növelni a ruhák tulajdonságainál. Most ez hogyan alakult át, életerőt érdemes? A többi meg maradt ugyanúgy?
Igazándiból felmentem ma egy kicsit, de úgy estem össze mit a sz*r. Meg láttam itt is h ilyen 3-4ezer ponttal van vkinek 350-400e szívósága. Nekem meg 7e-rel csak 500e, úgyhogy gondolom ott is változott mi a fontos.
-
Anonymus23
veterán
válasz
LucentTwo #44925 üzenetére
Igen, ha visszaolvasol akkor vannak helyek ahol most ezek esnek, illetve voltak/ és lesznek Global Event-ek, ahol speciálisan az adott EVENT-re bizonyos szettek farmolhatóak nagy mennyiségben.
ITT van, hogy mely eventek mentek már le, illetve várjuk a 3. bejelentését. -
LucentTwo
tag
válasz
Anonymus23 #44915 üzenetére
Köszi, szóval pár szettből lett 6-os bónusz is, a reclaimer elég jól hangzik, egy jó support-ra.
CF cuccok mit takarnak, mert ez új nekem?Ja, hogy vannak sima verziók és vannak a CF-es verziók és csak CF-el jön össze az 5-6 bónusz.
-
Üdv!
Nos, ha már elég sokan írogatnak ide a fórumra, hogy mit, mivel, hogyan, akkor nekem is lenne egy keresztkérdésem. Most már van egy maxos Megállítóm, Disznóm, meg ez a legújabb LMG-s cucc, assetudomhogyhívják. A gond az, hogy a csillag cf-ből csak 3 db van, egy mellény, egy térdvédő, meg egy tok. Kérdésem, hogy amíg nem sikerál összeszednem a hat csillagot, addig berakva egy Ninja táskát negyediknek, maszkot, és kesztyűt milyen cuccosból érdemes berakni? (csapásmérő, ragadozó, stb., akármi.)
-
pzstm
titán
válasz
Anonymus23 #44908 üzenetére
most beléptem, és megadta. Tegnap este még nem kaptam meg őket, most elindítva feldobta egyből
-
Anonymus23
veterán
Most kaptam PM-en egy nagyon jó ötletet divtech farmolásra:
Damascus craft majd összetörni, mivel az exo, az fixen ad 1 divtechet...Fegyvernél már úgyis csak a megfelelő 2 tálent legyen meg, a többit elvégzi a harmonizálás, nem sok minden kellesz kraftolni.
-
LucentTwo
tag
Sziasztok,
Survival megjelenésekor hagytam abba a játékot, de karácsony környékén visszatérnék (ha a suli is úgy akarja
), mert újra megjött a kedvem hozzá. Kérnék segítséget, akinek lenne kedve leírni, hogy most mik a legjobb szettek/fegyverek, amivel lehet érvényesülni. Mire kell odafigyelni, milyen értékekre kell húzni a ruhákat?! Visszaolvastam egy kicsit, de vannak ismeretlen dolgok számomra.
Azt láttam, hogy most a 6-os szettek lennének a legjobbak?!PVE/PVP-ben is tolnám. Nem tudom mennyire számít jelenleg, de konzolon játszanék vele, régen az élet/szívóság miatt azért számított.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Lifer092 #44910 üzenetére
Köszi!
Mondjuk utána már nem kapcsoltam be a játékot, meg maga a 24 órás közvetítés is egy vicc, mivel tele volt szünetekkel. Kb ennyire fontos ez a játék már a fejlesztőknek, bár kétségtelen, próbáltak beletenni dolgokat, de szerintem a skirmish és a horda mód pikk-pakk megunható lesz, főleg ha egy csíter bandával kerülsz össze véletlenül.Az UG-nál mondjuk örülük, hogy nem csináltam még meg az achit, mert várom már, hogy mikor keveredek össze pár Hunterral, tegnap 2 kör alatt nem volt szerencsém pacsizni velük
-
Lifer092
senior tag
válasz
Anonymus23 #44908 üzenetére
Nekem megérkezett még tegnap este.
Mondjuk a twitchen semmi értesítést nem kaptam róla, se emailben. Csak kiléptem a játékból majd vissza és utána írta játékon belül hogy új jutalom elérhető.
-
arnikusz
veterán
Undergroud esetében segedelmet kérnék a 4 alt direktiva információi egységesen elérhetőek mindegyiken mint pl. Divtech esetében.
Csak azért mert a harmadikkal csináltam meg az 500 fázist és van szépen, csak nem vagyok gépközelbe és furdal a kíváncsiság?
Köszönöm.
-
Anonymus23
veterán
Van olyan aki megkapta a Twitches skineket?
Tegnap este még felmentem, éppen a Hamish barátunk skirmishezett, egy láthatólag neki összerakott DE szettel, de ritka béna volt, de hagyták nyerni.
Kapott valami achit is, azt se tudta mi az, olyan szinten bénázott mint közvetítés, mint akinek köze sincs a játékhoz...
-
Micsurin
nagyúr
válasz
arnikusz #44895 üzenetére
Huha köszi! Akkor ven teendő bőven!
Liberatorból megint csak valami 249-es van a vendornak akkor jön a kisvárosdi...
Nincs DLC-m, SP agyaltam de megvárom a karit hátha lesz olcsóbban is ha nem akkor 4600-ért veszem kulcsos oldalakon úgyis szabilan 4-5 közt ingázik.
Köszönöm neked is Anonymus23! Azt hittem eszköz "upgradet" számol csak!
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #44904 üzenetére
Meg Hunter adhat Exot.
Minden nehezítést be kell pakolni, hozom a Reclaimert Turrettel, meg persze a ládát. -
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #44903 üzenetére
Ott körül maradt nekem is, meg még exo láda farm lesz, mivel elég sok küldetés kimaradt még a hétről, van olyan karakter, amelyiken egyik küldetés sincs meg.
Tegnap toltunk két kört UG-ben, de a zizegésen kívül nem találkoztunk hunterekkel. (votl effekt, amikor megjelenik a hunter, de nem jött senki, az egyik csapattárs tolt egy 4 fős UG-t, akkor jött az 5 hunter, szerinte nagyon élvezetes volt.)
Újfajta "nehezítések" vannak, amik igazából nem nehezítések, mert pl van olyan, hogy elektromos lövedék, amivel sokkolod az ellent, de ha te egy reclaimer vagy immunizer ládában vagy, akkor ennek a negatív hatása (nem lehet pl 20-25 lövedéknél egyszerre többet lőni, mert lesokkol téged is) rád nem érvényes, azaz sokkal könnyebb lett, mert most már a fegyver olyan mint egy sokkturret is
Amúgy itt is van most már heti küldetés, ezért is lehet majd menni.
Örülök neki, hogy meghagytam a sok küldetést az achik miatt, mert így van értelme letolni a küldetéseket kihívás fokozaton is. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #44902 üzenetére
Benne vagyok UG próba és DZ 7-9 DIVfarm ládákkal a többi helyét meg tudjuk.
Mennyid maradt?
Nálam 400 körül.Elsődleges nálam a Végső kimaxolása még a GE-re
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged