- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Division példát vehetne a PUBG-ről ami a csalókat érinti. BattlEye mellett most rendesen hazab@sszák ott a csicska csalókat.
[link]
-
válasz
Anonymus23 #44196 üzenetére
Pedig elvileg csak holnaptól fog élni az akció
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #44193 üzenetére
A korábbiaknál már volt feladatlista.
Jövő héten még nem. -
pzstm
titán
válasz
Anonymus23 #44193 üzenetére
gondolom leghamarabb csütörtökön lesz infó, jövő keddnél hamarabb kizártnak tartanám hogy elérhető legyen.
-
Anonymus23
veterán
Semmi hír még mindig a GE 3-ról és az 1.8-ról?
Lehet tényleg Black Fridayre időzítik
Az mondjuk stílusos lenne, de ez mondjuk meghaladná az eddig képességeiket az már biztosNah mindegy, addig elbohóckodok Egyiptomban
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Lifer092 #44190 üzenetére
Ha én csatlakozok a Negative-hez nem hall engem. Ha ő hozzám, akkor halljuk egymást. Van amikor nem hallom hogy lövök, vagy a tárazáson kívül semmit, vagy az ellenfelet. Pedig stúdió minőségű a kártyám és a mikrofonom, a házimozi sem éppen alsókategóriás. Hiányolom is a DTS vagy legalább a Dolbi Digital hangot. Más játékoknál gyönyörűen szól a többcsatornás hang.
-
arnikusz
veterán
Vannak kellőképpen pihent Agentek.
[link] -
Lifer092
senior tag
Valakinek van ötlete, hogy mitől lehet az, hogy mikrofonon nem működik a kommunikáció? Se TS-el, se Discord-al, sem pedig a beépített megoldással. Egy darabig megy, aztán elkezd recsegni, meg szaggatni a hang, utána pedig teljesen elnémul és nem értem amit mond a másik, és ő sem amit én... Ez mitől lehet?
Már szinte mindent próbáltunk, drivert újratenni, már mindenféle beállítási lehetőséget próbáltunk de semmi. Nagyon idegesítő..... Valakinek valami ötlet?
Ki milyen beállítással használja a mikrofont?
-
xyvalaki
aktív tag
Nekem a GE alatt össze jött a hat szett. Azon kívül még legalább kettő mindegyikből a DZ-ben és a bossokból. Igaz kellett farmolni, de ha amúgy is játszunk, belefér. Nekem a gondom hogy kredit van elég, zónakreditet nincs mire elkölteni, divtech van 4000. Az achik vagy mik meg nem érdekelnek. Cél nélkül unalmas.
-
Krissz1983
aktív tag
Csak nálam nem megy a játék Boxon?
Oké semmi. Az egész box nem megy. -
dvd24
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #44176 üzenetére
úgyis az a lényeg, hogy meglegyen a house és a big alejandro
classifiedot keresni GE-n kívül nem éri meg vadászni
-
válasz
Snip3r_HUN #44174 üzenetére
-
Sztem nem nagy szívás.
Érdemes újra elkezdeni játszani.Nem tudom mivel játszok majd,ha lecseng ez a játék.
Régóta ez a legjobb játék amit kiadtak.Ahogy Sniper is írja,könnyen össze lehet dobni egy jó szettet.
------------
Boss-os kör után alakul a b@szó reclaimer szett a másik karakteren is.
-
válasz
Snip3r_HUN #44165 üzenetére
Azt tudja esetleg vki,amikor megnyomom az F12-t miért nem menti el a képet ?
-
DZ West 46th
267 Eelectonics 3181 Health
-------------
DZ4
260 Firearms 3% skill haste
-------------
DZ East 31th
266 Stamina 3065 Skill power
-------------
Southpaw
4% Ballistic shield damage
-
Krissz1983
aktív tag
Lightweight M4 blueprint a kereskedőnél!!!!! Ha valakinek nem lenne még meg.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #44158 üzenetére
Remélem dolgoznak a Division 2. részén. Ha lesz benne BattlEye megveszem ha nem akkor a boltok polcain fog elrohadni.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #44157 üzenetére
Erre itt már esély sincs, sajnos úgy kell elfogadni ahogy van.
-
törölt tag
válasz
TommyS_27 #44155 üzenetére
Ez így van Tommy de ebben a játékban olyan sok fajta csalás van, hogy bármi lehet pl: előszeretettel használják a no recoil-t. Ha valaki okosan használja a csalást akkor csak az jön át, hogy húúú de pro.
Nem is olyan régen mondott el itt mindennek Mizol hun, hogy nevetségesen játszom stb... Azóta már bannolták de két napja láttuk megint újra megvette a játékot.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
#35434496 #44154 üzenetére
Ebben is van igazság, de mára már oda fajult sajnos a helyzet, hogy mindenki csal aki lelő. Pedig inkább a server lagg a ludas a hirtelen bekapott nagy sebzésben. A heal/medkit hiába nyomdosásában a felélesztős ulti megbízhatatlanságában stb. Sajnos 1.6 után lett jellemző ez. Volt olyan, hogy négyen négyféleképp láttuk az eseményeket. Persze lecsalózni mindenkit rohadt könnyű... Téged is engem is csalóztak már le. Lekopogom igazi csalóval nem nagyon találkoztam mostanság. Legenda Dark stb... a többi meg szimplán a laggnak tudható be. Ezért van az, hogy néha instant halnak aztán meg Mi halunk instant. Mikor kinek adja a server... ez van
-
bozont
veterán
válasz
arnikusz #44141 üzenetére
Igen challenging-en és főleg legendary mission-öknél már gyengének érezem a seekert skill power nélkül. Legendary-nál lecseréltem inkább a support station-re, jól jött hogy automatikusan felhúz ha baj van.
Nem is tudtam a classified verziókról, viszont rákeresve úgy látom inkább DZ-ben esik, egyelőre nem is lesz sok belőle. A könnyű M4 sem lesz meg időhiányában. Majd meglátjuk frissítéskor mit ad.
Skull kesztyű mondjuk van, de egyelőre más nem nagyon. Meg még nemrég esett egy Ninjabike hátizsák. Az sem rossz.(#44142) lucfenieux
AR a main, a sniper inkább kényelmi szempont, mondjuk Napalm legendary-nál elég jól jött, mert közelről eléggé estünk-keltünk, jó volt előbb messziről tizedelni az ellent. De hétvégén megnézek, kipróbálok többféle variánst is. -
xyvalaki
aktív tag
A fegyverraktár tegnap óta bugos. A bevásárlóközpont melleti pince is. Lementem hogy lerövidítsem az utat és instant murdeltem. Pedig nem is volt fertőzési esemény. Mire a golyó elérte a playert le is lőtt, pedig jóval korábban kezdtem a tüzelés. Nem csítelt, csak baromi nagy a lag. És ez így ment 4x egymás után. Ő is mondta hogy ez így nem frankó, őt meg a mobok szedik le kapásból. Jót nevettem mert egy darab lila mob szedte le, pedig ő nem is látta. Azt se tudta honnan lövik.
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #44146 üzenetére
Értem. Köszi.
-
arnikusz
veterán
Volt State: [link]
UG ládák maradnak van 50.
-
-
arnikusz
veterán
válasz
bozont #44140 üzenetére
Ulti a 3 keresztes.
Pulse PVE szivecskés, PVP rejtő.
Skillek a robbanó helyett a securitból a legfelső pajzsos, medicalból a vérző helyett az alatta lévő inkább.
Seeker jó, de kevés a képzettséged esetleg még a shock turret.
Szett : ha Classified striker lenne azzal többet érnél PVE területen.
Inkább Alpha, zsák Specialized esetleg nincs, még Skull kesztyű.
Fegyvertalentek éljen mind.
Par Avenue van egy Könnyű M4 415 ezer DZ credit azt még az elkövetkező 2 napban össze is tudnád hozni. -
bozont
veterán
Erről mi a vélemény DPS-nek:
Egyelőre ezt sikerült kihozni a meglévő cuccokból (fegyverekre keresek még másik másodlagos talentet). Majd megnézem az Alpha set-ből mit tudok kihozni, de a sniper miatt választottam inkább a Striker-t.
Skillnek, talentnek mi az ajánlott? Jelenleg ezt az összeállítást használom: [kép] [kép]
-
törölt tag
Volt lag meg nevetés.
[link]
-
Local
csendes tag
Sziasztok !
Most értem haza sehogy se, indul a játék !
-
válasz
Krissz1983 #44124 üzenetére
-
Local
csendes tag
Sziasztok !
Az inicializálás-nál nem tud tovább lépni !
-
Local
csendes tag
Sziasztok !
Nem megy a division !
Elindítom és a kis képernyő kijön és a képernyőn a kis kerek betöltés csak forog.
Mint ha elakadna a felhő szinkronizálásnál.
Mi lehet a probléma ?
Üdv.
-
Lifer092
senior tag
Igaz, teljesen használhatatlan az egyik, de kaptam egy harmadikat is a kép készítése után 2 perccel, de az is törni való. Nem tudom mi volt ez megint, megkaptam a 3 Barretet, 1 malacot egymás után zsinórban utána semmi, csak sárga törni valók, ahogy jött úgy ment. Lehet valami buffer túlcsordulás volt a szervernél.
-
törölt tag
Tegnapi móka W4zZzO, XENTRIX, Mr.Wick és Én. [link]
-
arnikusz
veterán
Nem akarlak elriasztani, de kb. Halloweeni típusú majomkodásra számíthatunk.
Tegnap néztem este egy analízálós videót, hogy az a sok minden amit 1.8-al, GE-vel és 4 új szettel akarnak behozni, meghaladja a brigade tehetségét és látványosan gyorsan lecsapták a PTS-T, Konzolokra nem is jött a 2. etapja stb.És akkor még ne is szóljunk a Rouge 2.0 rendszerről ami egyesek szerint a véget fogja elhozni.
-
dvd24
senior tag
ma van vége a PTS-nek, csütörtöki SOTG-ben azért már illene egy dátummal előállni
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #44112 üzenetére
Hagyja csak abba, hogy fogom így megint utolérni.
Tegnap beálltam az 1 óra/10 fázisra, így 19.45.-21.48.-ig meglett 21 fázis és állok 339-en.
Ma meggurítom 30 fázisra és úgy tervezem szombattal befejezem az UG-t.
Az utolsó alton 28 szint DZ és egy Stolen signal kell még.
A DZ-t az új Banshee CF-el akarom béfejezni.1.8 csak találgatás, egy fórumon se válaszolnak a pontos dátumra.
Így csak találgatások vannak meg a 2 hetes konzolos dolog miatt valószínűsítés november 14.-ére. -
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #44109 üzenetére
Lementem, mondom napi 4 kört megcsinálok.
2 kör után abbahagytam, egyszerűen nem bírja már a gyomromMinden eddigi achit a lehetőségekhez mérten normál körülmények között csináltam meg (értem ez alatt, hogy T5, játék alatt):
Kivéve a pisztoly 2000 killt és a S&D küldetéseket.
Szívesen bemegyek letolni pár kört sniperrel, vagy Lincoln alagutat (már csak a Rioters híja van), de nem butítom le, mert ebben így már semmi élvezet sincs.
Inkább megyek LS lelövetni magam, vagy DZExo ládából is van már 68 db, most nem nagyon van miért farmolni, majd ha jön a következő GE.
Minden nap nézem, de még mindig nincs időpont. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #44108 üzenetére
Én meg UG-zek hétvégére meglesz az 500 fázis, 2000 fogyó eszköz ölés, SMG-ölés.
Utána meg Survival achik jönnek- Karácsonyra elérve a 4100 pont.
Viszont az UG lerakatokat úgy döntöttem nem nyitom, mert azok is változnak, hátha.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest