Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pzstm
titán
válasz
Nightfall75
üzenetére

-
arnikusz
veterán
válasz
Nightfall75
üzenetére
Hu ezt nagyon köszönöm.

Veszik is rögvest 20 db-ot.
-
Nightfall75
tag
Mostantól érdemes a felesleges PxC-t zöld gearset ládára is költeni, amit a Terminal, TOC és Camp Clinton árusai kínálnak. Ezekbe is bekerült az exotic, classified bónusz lehetőség 1% eséllyel, akárcsak az FPC esetében. Most vettem 10 ilyen ládát, esett belőle egy House.
-
arnikusz
veterán
válasz
Krissz1983
üzenetére
Leszedtem vele e rugó franciát mikor ebéd előtt bementem divet gyűjteni.
Az első két kimentésnél 3 orosz mellett nyugodtan mentettem, a harmadikra összejött 9 zöld láda, jön lüketóni fentröl lövöldöz majd megy levágni a kötelet elnyomom a pulseot majd Alejandro leszedte.
Viszont este a maszkot elektronikáról átpörgetem életerőre, ekkor 530 ezer lesz és berakom a kimaxolt Lvoa-C fogékony halálos kompetens és farmolgatok tovább.Baker a classified Strikerhez ennyi a minimum, láttam már 640 ezrest is.
Szépen tölti vissza a találatokból és így a 4 bónusz is megy szépen ha közelrröl 9lsz.Este majd felrakom az új változatot.
-
Krissz1983
aktív tag
válasz
arnikusz
üzenetére
Pvp-re próbáltad? Tegnap 1v1-ztem kicsit egy haverral. Nagyon b@szó high end szettje van. 5-ből 3x elraktam mire kérdezte, idézem:"honnan a f@szomból van ekkora b@szó sebzésed 6500 körüli tűzfegyverrel" sírva röhögtem. (100-ra stackelve 41.8k az M4 sebzése+kompetens+fogékony) 😁
-
pzstm
titán
Egy sima field proficiency cache-ből extra itemként kiesett a classified Striker mask, csak ez hiányzott a hatos szetthez.
Firearms/stamina tekintetében hogy érdemes összerakni? 6000 Stamina minimum kell neki vagy inkább csak firearms-ra pakoljak?

House-t kell még hozzá szerezni, aztán meglátjuk
-
kiezTe90
senior tag
Sziasztok!
Pc-n kb. 600óra után tegnap megvettem ps4-re is a játékot. (PC-m márnincsen meg)
Sok időt kihagytam (kb 6 hónapot) azóta látom rengeteg minden történt a játékban.
Aki PSn játszik, és van kedve vegyen fel: kiezTe90 -
pzstm
titán
válasz
BladePocok
üzenetére

jah ha csak a fúsztorira mész rá akkor nyilván könnyen megvan..persze ennél a játéknál még az is bőven hosszabb mint másnál...csak a végére érsz a játéknak az kinek mi ugye

1700 óra után sem érzem a végét most

-
pzstm
titán
válasz
BladePocok
üzenetére
Tejesen kijatszod? No itt a baj kerem...nem ertik az emberek a lenyeget...vagy tul osszetett....nem beszelve a DLC-krol....
De te tudod

-
arnikusz
veterán
válasz
Krissz1983
üzenetére
Adept és Ádáz miatt kell a 3832, de kimaxolva jó lesz.
Mai 4 ládából 1 db House se. Marad a GE eseményre ott min. 45 ládát tervezek, annyiból csak lesz.
Annyi, hogy ezt a Striker kipróbálom Resistance-n is. -
BladePocok
tag
A szeptemberi meg a mostani free weekend eredménye összesítve. Elég mókás x)

Még egy free weekend jövő tavasszal és teljesen ki is játszom a játékot kb.
-
arnikusz
veterán
válasz
Krissz1983
üzenetére
-
alibiman
aktív tag
Jó Reggelt!
Nagyon bugos az 1.8. A teljesítmény módosítóknál az első sort rosszul kezeli.
Bizonyos szettek esetében billeg az elsődleges tűzerő értéke, pl:
Ha rákattintok a fegyverre:
Kilépek, így marad. Majd összevissza változik. Pl. akkor is, ha rákattintok a másodlagos fegyverre. A Karakter-ben az utóbbi érték olvasható.
Sok apró funkció rosszul működik.
-
törölt tag
válasz
Krissz1983
üzenetére
Basszus ez nem hangzik valami jól. Nekem volt, hogy dz-ben a drop is dobott meg a boss is.

-
válasz
üzenetére
Én ott farmoltam egész nap,jött az exo is,de egyik sem fegyver.
Viszont sok classi esett.----------------
Mivel nem volt hely ki kellett nyitogassam a ládákat.
3db The House
3db Big AL
1db Devil
1db HeelEzek mellett rengeteg bliss tok,ninja zsák,shortbow,ferro,damascus,centurion,medved,pakhan,liberator,bullfrog... stb...
Szinte mindenből kaptam.
Kaptam egy Urban MDR-t is ami elég jó.
-
törölt tag
Srácok!
Menjetek dz-be farmolni. Tegnap 4-en farmoltunk és dobálta az exo fegyvereket. 3db Alejandro és 2db exo csipa (mittudomén mi a neve)
-
BladePocok
tag
Kezdőként/leveling közbe/early lvl30-asként a cuccokat érdemesebb inkább creditért eladni vagy szétszedni crafting matinak?
-
aerosmith
őstag
válasz
Krissz1983
üzenetére
ez milyen igaz.

-
Wa2x_
veterán
Sziasztok!
Hogyan/honnan tudnám megvenni a játékot, sajna steamen nem tudok fizetni maestro kártyával...

-
vtomi2
őstag
válasz
NandorHUN
üzenetére
Szerintem a hangulata nagyon ott van, 30-as szintig eljutni + az összes mellékküldetés megcsinálni (úgy hogy figyelsz is a sztorira) 40~50 óra, esetleg még leköthet 1 darabig a farmolás, minnél nagyobb szintre jutni, viszont ezt csak haverokkal ajánlom, mert egyébként elég gyorsan unalmas lesz.
Én úgy játszom, hogy kivittem a játékot mellékküldetések stb 193GS-ig jutottam 70+ órával, utánna hagytam kb 1 évig, majd megint visszatértem,megvetem a season passt és elkapott a hangulata ugyanúgy mint az elején folytattam 180 óráig, felhúztam magam max gs-re, majd megint letettem. Most kijött az 1.8, és megint bejönnek az új játékmódok, úgyhogy megint beleteszek pár órát

Egyébként ja elég grindelős játék, de ha megunod, akkor csak leteszed, és ha kedvet kapsz előveszed megint

-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Játék szerintetek megéri így 2017 végén? Game kapott hideget meleget- főleg előbbit. Videok se győztek meg, nekem az nem elég ha szépen néz ki de az egész egy repetitív lövölde gyenge gunplay-el.
Köszi

-
Micsurin
nagyúr
válasz
mert_csokis
üzenetére
Biztosan van ott hatvan is....

Egyébként, akkor nézd:
Minden opciót tud buzerálni itt amit a játékban!
Van egy settings nevű is, abban meg akár a memória felhasználást stb-t is tudod piszkálni, sőt, hogy az árnyékok milyen távolságról jöjjenek be stb.
(50-es érték alatt nagyon sok árnyék "pop in" lesz / lehet.)Ahhoz elég lesz a WorldPad. Ehhez a filehoz kell a Notepad++ például.

Fontos: ha itt állítasz, ingame már ne állíts, felül írhatja. (Spec. én írásvédetté is tettem.
) -
Nyethuszar
tag
válasz
Nyethuszar
üzenetére
Az oldja meg úgy tűnik csak, ha ki és beloginolok. Akkor megad mindent.. De random időnközönként előjön ez a hiba/glitch.. Remélhetőleg javítják..
-
Micsurin
nagyúr
válasz
mert_csokis
üzenetére
A kézi custom lock se működik?

-
mert_csokis
senior tag
Sziasztok!
A képkocka korlát opció miért nem működik? Szeretném 60-ra fixálni az fps-t, de hiába állítom be, semmi nem történik. Fraps alatt néztem.
-
törölt tag
válasz
Krissz1983
üzenetére
inkabb mondjuk azt, hogy most a legtobben ug-ben vannak es ezert mondjak, hogy ott eshet a legnagyobb esellyel. szerintem a drop rate sehol se valtozott, csak a jatekosok oszlanak el most maskepp az ug ujitasok miatt.
a heti ladahoz kell teljesiteni 6 napi ug missiont. most valamit nem ertek vagy ez tenyleg bugos? ramegyek hogy keressen embereket, csatlakozok hozzajuk es teljesitjuk de nem szamolja. vagy ez is ugy mukodik, mint anno azok a mission achik, amik akkor voltak ervenyesek, ha a csopvez akkor inditotta el kuldetest, amikor mindenki bent volt? de szep magyaros lett

-
Tegnap mentem egy UG-t randomokkal, kicsit piásan
Megjelent a hunter, instant dead
Na mikor már tudtuk mikor jön akkor rosszul járt, de azért meglepett elsőre. Tetszik 
-
Lefty
addikt
válasz
Krissz1983
üzenetére
Vagy 2 CF darab van belole. Amugy a skirmish elso kor utan adott 4 ladat, abbol egy dobott Heelt is.
-
Nyethuszar
tag
válasz
Krissz1983
üzenetére
Játszom már régóta, de eddig ilyesmit nem tapasztaltam sohasem..
-
Lefty
addikt
válasz
Krissz1983
üzenetére
Tegnap volt az elso alkalom, hogy kiprobaltam az 1.8-at, eddig nem volt idom. Exo/Arany cuccban mentem ra a skirmish-re, elegge piritottunk, lehet a csapatom volt jo, de ez a build meg mindig nem rossz, ferro sokszor jol jott. Optimalizalon azert rahuztam a cuccokra, kiraly ez az allomas. Vegre nem kell eladnom minden fegyvert, hanem fogom es felhuzom a statjat, ez tetszik.
Egy debil kerdesem lenne, hol tudok resistance-t inditani? Nem talalom.
-
Krissz1983
aktív tag
válasz
Nyethuszar
üzenetére
A szerver akkor is túlterhelt amikor összesen 2db player van rajta nemhogy mikor free weekend van.
Isten hozott a Ubisoft csodálatos új világában. -
Nyethuszar
tag
Sziasztok !
Ennyire túlterhelt lenne most a Division szervere a Free időszak miatt,hogy barátommal toljuk és ami esik Nekem mondjuk 3darab item, abból jó esetben 1 max 2 öt tudod megosztani, mert a többi eltűnik...
Ha kilépek és vissza akkor persze meglesz mindegyik... De ez akkor is idegesítő dolog..
-
nyamsas
aktív tag
válasz
Krissz1983
üzenetére
Hi..
Ami 1.8 előtt király volt, az a DZ exo farm, ontotta magából(viszonylag jól dobálta), na ez 1.8 után eltünt, egy darabot nem kaptam, az elmúlt 2 napban, szal. lehetséges, amit a DZ-ből elvettek, azt UG kapta meg....
-
arnikusz
veterán
válasz
Krissz1983
üzenetére
Hát nem tudom az elmúlt két napban UG csak 5 db Sarok 1 db Devilt adott.
2DB heti UG láda, Warlord és Centurion.
Viszont DZ 2X 9 DB láda 30 perc 100 Div. -
arnikusz
veterán
válasz
Krissz1983
üzenetére
Én csillaggal voltam 1 kört meg Big Alejandroval, de ma este a Strikert is megpróbálom, bár az nincs optimalizálva.
-
Krissz1983
aktív tag
Jó reggelt Mindenkinek.
Tegnap kipróbáltam ezt a 4vs4 módot. Nem rossz nem rossz. High end szépen muzsikált. De az igazi b@szó szett a striker volt. Első ilyen meccsen 12 player kill. Nem rossz. -
Érdemes alaposan körbe nézni,sok jó cucc van eladó.
Gear, fegyver,módosítók (The Ward , lila elit sebzés ELE is van),fegyver módosítók.The Cavern, 209 Stamina + 3% elit sebzés.
Már két helyen kapható nevesített fegyver,Camp Clinton a Centurion kötelező vásárlás.
-------------
Tactivision telefonos program nagy segítség.

-
Garsza
veterán
Helló!
Segítség kéne. Grafikai gondom van a játékkal.
Bizonyos részeken zölden villódzik a kép. Találkozott már valaki ilyennel?
Olyan mintha VGA memoria probléma volna, de nem mindenhol jön elő.
És más játékban egyáltalán. -
arnikusz
veterán
-
dvd24
senior tag
Ez a resistance mód nagyon tetszik, mentem kettőt, eddig wave 25-ig sikerült eljutni csapattal, reclaimer nélkül ne induljatok el

más: van egy új maszk elég könnyű megszerezni és nem is csúnya, csak equip-elni kell minden exotic páncél típust egyszerre (barret, ferro, shortbow, ninja, skull, bliss)
-
törölt tag
Sziasztok. Szerintetek gépkarabély melyik és miért a legjobb kimaxolva PVE-re?
-LVOA-C
-Liberator
-Városi MDR
-Light M4?
Yeee, épp az előbb nyitottam 3 ládát, s a heti megbízásiból esett egy amire vadászom egy ideje (s idáig eredménytelenül) egy Ninjabike

Öröm és bódottág
DZ ládából meg Skulls kesztyű

-
törölt tag
Ez a heel ez jó valamire? Milyen buildet/talentet érdemes használni mellé?
-
törölt tag
Hely a sorban 23.

-
shadowcam
tag
Sziasztok!
Tegnap kezdtem a játékot, nagyon tetszik, de jobb lenne csapatban.
Van olyan valaki, aki szintén most kezdte és lenne kedve közösen nyomulni? -
arnikusz
veterán
Igen a resetre nézni és először a sima/régi kalibrálóhoz járulni.
Délután Legendaryzok, akkor amúgy is kíváncsian várom a Reclaimert.
Tegnap egyedül UG-ztam kihívásba nehezítésekkel és az MDR-t csak ajánlani tudom, raktam egy kevés tűzerőt, de így szépen adta Hunterek 1-szer jöttek a 6 fázis alatt 2db, de nem okoztak gondot.A reclaimer most: A Centurion és MDR nincs optimalizálva még, meg a Centurion talentjét is pörgetni kell.
90 %-ban az MDR-t használtam az állapothatásos nehezítéssel szuper.
Kéne még a GE-ig egy The House, remélem esik.
Tegnap pl. sima napi nehéz UG küldetés boss dobott egy Bullfrogot. -
dvd24
senior tag
Tegnap már tudtam játszani, először is kinyitottam a maradék ládáimat, de a szerencse véget ért, pár napja az első ládából jött egy nagyon jó House, a maradék kb 80-ból semmi, csak régiek.
A reclaimeremet fullra optimalizáltam, mentem is egy gyors legendaryt vele, sokkal élvezhetőbb ezzel a stamina buffal, mostmár nincs az hogy kihajol az ember a fedezék mögül, hogy lőjön és egy másodperc alatt halott egy nyamvadt pisztolylövés gellert kapott golyójától.
A strikert is majdnem fullra tudtam optimalizálni, és nagyon jónak találom, Showstopperrel pár lövés után maximumon van, kb 6000 stamina pont elég, nagyon jó self healt ad úgy a buffolt staminának köszönhetően + a Showstopper buff, szóval király lett.
Egy dolog, nem tudom figyeltétek e, de mivel a kesztyűkön kicserélték %-ra a fegyversebzéseket, ezért resetelődött az összes amin át volt forgatva valami, és újra kellett pörgetni őket, majd csekkoljátok.
-
arnikusz
veterán
válasz
Krissz1983
üzenetére
Megállító/crites House kombót próbálj, ha van hozzá kedved olyan videókat láttam
-
Krissz1983
aktív tag
Tegnap tesztelgettem a strikert dz-ben. Érdekes 500-as szívót elég nehezen szednek le a playerek. Sebzés is van rendesen (20k M4-el) stabilitás is megvan a fegyveren. Nem rossz csak kicsit még ballanszolni kell a tűzerő szívó elektronika szentháromságot.
-
törölt tag
Az új classi szettek 5-6 bónuszait lehet tudni? Nomad, Predator, Banshee érdekelne.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Összekaparjuk az új D3 CF szettet - kimaxoljuk és meglesz, majd később.
Hétvégén megcsinálom a 4 alton az UG-t, meg vagy 16 Legendaryt és craftolom a Damascust, így összejön az 1000 Div és abból kimaxolom az előkészített Végső CF-t, ha jól számoltam reggel az 5db 2,5% móddal és a szett elemeken, valamint a Végső CF által adott bónusszal úgy 74,5% lesz az egzotikus sebzéstűrésem. -
arnikusz
veterán
GE Strike commendations ami jelenleg fellelhető: [link]
Lényeg nincs fekvés nélküli.
Olyan van pl. hogy a nevesített küldetésekben csak security skillt használhat az Agent arra kap egy maszkot. -
arnikusz
veterán
Global Event 3 - Strike
Starts next Tuesday (December 12th)
Classified Sets: Nomad, Predator, D3-FNC, Banshee
There will be new Global Event specific Commendations
There will be new masks that are tied to Commendations
Vanity Sets and Weapon Skins can be unlocked on the leaderboards
Summary of StrikeGlobal Event 3 - Strike Modifiers
Handle With Care
Always active; enemies explode after a delay when killed.
Pre-emptive Strike
Strike behavior, plus too much damage triggers a small explosion on the Agent.
Tactical Strike
Pre-emptive Strike behavior, plus Strike explosions mark nearby enemies. Marked enemy kills damage all enemies. Ally to ally explosion damage is increased. -
xyvalaki
aktív tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Csak az UG.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- series X csomag
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- szinte új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 3 év garancia
- Thermaltake Smart Pro RGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Na mikor már tudtuk mikor jön akkor rosszul járt, de azért meglepett elsőre. Tetszik