Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Anonymus23

veterán

válasz woker #43322 üzenetére

Nem, nem már megint az, hanem arra utaltam, hogy exokból esik szépen, én elég sokat farmoltam, honnan tudjam mennyire tolja ezt? :U
    Nekem is millió szutyok esik mellette, de a heti 10-20 közötti exo ládából plusz néha bossokból azért esett rendesen.
    De pl a randomokkal való játék is jó lehet, vagy 2 hete az egyik csapatban az egyik nyitott egy exot, és kapott egy majdnem fullos Ninját, kidobta, senkinek nem kellett, így felvettem :DDD
    De MDR-t is kaptam már így, volt, hogy esett rákérdeztem, hogy milyen, mondta, hogy nem tudja, neki nem kell odaadta, kifejezetten jó volt. De volt olyan is, hogy olyan Malacot kaptam valakitől, ami nagyon nagy sebzésű, pár százzal több mint az addigi összes, pedig azt hittem, hogy közel max sebzésűm van, de az összes többi leértékelődött hirtelen.
    De a legtöbbet exo ládákból kaptam. Mivel elég sokat toltam ezt a szutykot, gondolom mintacsoportnak jó vagyok...

(#43323) baker_
    Nem bántásképpen akartam vagy kivagyiságból, számomra furcsa, mivel gyakorlatilag mindig esik valami, és én sem keveset toltam ezt, és furcsa hallani, hogy van ami még sohasem, vagy csak 1.
    Bár valamelyik nap is volt olyan, hogy valamilyen cuccost odaadtam csapattagnak, akinek még soha nem esett, közben nekem már a sokadik (és felesleges).

Új hozzászólás Aktív témák