- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #43347 üzenetére
hát azután a "sikeres" sólyom után nem játszottam többet. amíg kábelről voltam 1-2 lag volt, amit pl te is mondtál a drónos résznél, de semmi más probléma nem történt. még a killeket is jobban adta, nem mind a tiéd lett.
ugye én korábban is így játszottam és akkor se voltak delta gondjaim. az egész akkor jött, amikor váltottam.(#43348) arnikusz: pedig vártuk, hogy gyere.
ha ez vigasztal sokadik próbára se sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Arena Breakout: Infinite
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Kukirin G2 elektromos roller
- Lenovo Legion - i7 7700, GTX 1060 és 12gb RAM + GARANCIA
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest