- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
Mi várható: [link]
Először 1.8 utána pár nappal később a GE.
Most hétvégén hvt dupla.
Jövő héten egy másik special hétvége.
A régi GE eventek nem élednek újjá míg le nem megy a maradék kettő.
Utána is kérdéses. -
pzstm
titán
1.8 targeted early december....
külön pompás lesz, hogy Dec5 Destiny2 dlc és dec 12 Xbox release date of PUBG
-
arnikusz
veterán
Csak ennyi mára:
There will be no maintenance tomorrow, November 16th as no back-end changes are needed.
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #44384 üzenetére
Ez volt a megoldás! Köszönöm Szépen!
-
arnikusz
veterán
válasz
Nálam F betü adja eme lehetőséget.
Nézd meg a billentyű beállításoknál melyikre van beállítva, esetleg nem -e került törlésre az adott billentyűhöz rendelés. -
válasz
semmi, látom pc
-
alibiman
aktív tag
Urak, technikai kérdés.
Amikor a térképen kijelölt célpont felé haladok, eddig egy vékony sárga (arany) térbeli vonal is jelezte, merre kell menjek.
A beállításoknál nem találok semmit, ami erre utalna.
Az nVidia driver legutolsó, de nem hinném, hogy ez lehet az oka.Valami 5let?
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #44380 üzenetére
Hát igen igaza van kérem.
Van 4 altom akárcsak neked.
A 4.-en van 6 féle szett. A többi 3-on 2-2-2
CF-ekből a Deadeyon kívül mindegyikből 2 teljes 6-os áll rendelkezésre.
Viszont ahogy korábban is írtam 90 %-ban a Magányos csillag van használatban.
Ha bejön a maradék 8 CF akkor leszünk ám csak gondban. -
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #44379 üzenetére
Na jó, de te végigtoltad mindkettő GE-t, szóval neked azért még vannak is cuccaid, akárcsak nekem, halomra van, de vannak sokan olyanok, akik nem, hogy 4x6 szettet nem raktak még ki, hanem még az 1x6 sincs meg.
(#44378) dvd24
Reméljük, hogy meg tudják valahogy oldani, nem lenne rossz. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #44377 üzenetére
Én minden mostanában a DZ-ben eső CF-et bezúzok, ha nincs vagy nem kell a csapattársnak, már arra sem veszem a fáradtságot, hogy kimentsem őket annyira gagyik a statjaik.
-
dvd24
senior tag
válasz
Anonymus23 #44377 üzenetére
Biztos visszarakják, amint lement a 4 különböző GE kezdődik elölről a rota, és az 5. újra ugyanaz lesz mint az első volt.
-
Anonymus23
veterán
válasz
5150head #44375 üzenetére
Ja, és akkor ha az is ilyen hirtelen lesz, mint maga a sztorit adó fertőzés, eleinte csak 1-2 játékosnál jelenik meg, de akikkel játszanak, azokat mind tovább "fertőzik"
Így el lehetne nyújtani egy GE-t 2-3 hétig is... Vagy a következő eseményigÖtletem még lenne, de ezt képtelenség lenne részükről megvalósítani.
Arra mondjuk kíváncsi vagyok, hogy gondolnak-e azokra, akik nemrég vették meg a játékot, és még az elején vannak, hogy az elmúlt 2 GE alatt megszerezhető CF cuccokat vagy magát az eventet visszarakják-e, mert a jelenlegi loot esély az nagyon komoly szívatás az újak, vagy a kimaradtak részére.
-
5150head
senior tag
válasz
Anonymus23 #44373 üzenetére
Bocs ezt is félrekommunikáltuk... mint a halloween eseményt
Ez csak akkor megbocsájtható, ha valóban blackfriday-re időzítik.
-
dvd24
senior tag
válasz
Anonymus23 #44373 üzenetére
hát igen, az elején meg az volt, hogy ugye bugos volt a leaderboard és mindenki a nem megkapott de megérdemelt maszkok miatt sírt, akkor kerek perec megmondták, hogy emiatt csúszni fog a második, hogy kijavítsák a bugot és átalakítsák a rendszert, és azóta van achievementhez kötve a maszk nem pedig a leaderboardhoz
-
Anonymus23
veterán
Akkor ezt már az elején bukták:
1st GE - 8.15-22
2nd GE - 10.3.-10
Szeptember az nem ér? Vagy vinni kellett a gyereket a suliba?
Szóval ez sem igaz így.Azzal takaróztak, hogy mi el se tudjuk képzelni mennyire keményen dolgoztak, és bizony megsajnáltuk volna őket, ha látjuk, hogy mennyire el szoktak fáradni a nap végére...
khmmm -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #44369 üzenetére
Holnap már valami időpontot kellene mondaniuk, mert ahogy olvasgattam az Uborka, meg reddit fórumokon folyamatosan megy a még játszok részéről a kérdésfeltevés a várható időpontot illetően.
-
dvd24
senior tag
válasz
Anonymus23 #44369 üzenetére
Valahol azt is olvastam, hogy azzal takaróznak, hogy ők azt mondták havonta lesz egy GE nem pedig 30 naponként, szóval az még belefér, hogy október elején volt az előző, akkor november végén lesz a következő mert az még mindig havi egy
-
Anonymus23
veterán
Azért mindig rácsodálkozok (értsd, újra felbosszant), hogy milyen töketlen banda ez a Massive, eltelt 1,5 hónap az előző GE óta, és még csak ötlet sincs, hogy mikor lesz a következő...
Hihetetlen impotens és inkompetens bagázs az egész...
Korábban még arról volt szó, hogy havi 1x lesz ilyen.Mondjuk azt is simán megcsinálhatnák, hogy a 4 Global Event az valamilyen időközönként ismétlődne, hogy akinek nem volt szerencséje összeszedni a cuccokat, az legalább esélyes legyen, ne pedig 1 év alatt essen ki neki az az egy hiányzó cucc, és azt is elvegye egy köcsög a DZ-ben, aztán betörje, mert neki már a huszadik ilyen.
-
arnikusz
veterán
Szánalmas csaló bandával futottunk össze:
Forgot ő magyar ajkú, Framewerk orosz, Aksi és egy B betüs.Kb. 1 óra alatt mindent használva, mégis adtak 6 manhunt killt 4 pedig Hungry Hoggal sikerült, de 3 szuper csapattárs segedelmével.
Ja és amikor feküdtek a 2. vagy 3. után jön a beszólás. hogy egyre jobban megy, majd a trashtalk.
Volt olyan, hogy kereste az egyik az aprót és nem lehetett leütni, de szégyen rájuk nézve, hogy egy épp összeállt csapattól feküdtek a csalás halom ellenére.
Én nem vagyok még kezdő pvps se pl., emellett csak Áron pvpzik rendszeresen.
Mindegy a játékélmény megvolt. -
FaTHI
őstag
válasz
Snip3r_HUN #44363 üzenetére
Köszi ezt nem tudtam, akkor ma is tanultam valamit
-
-
5150head
senior tag
válasz
Anonymus23 #44356 üzenetére
Az OK, de a térképen is kijelzi hogy hol vagyunk? Vagy mennyi a hatótávja egy ilyen hacknek? Több kerülettel arréb jöttünk és akkor is megtaláltak.
Arnikusz. Ha megadod a Uplayed felveszlek és nyomhatjuk. Jöhet privbe.
-
arnikusz
veterán
válasz
5150head #44355 üzenetére
Nem is a nagy nevekről van itt szó, hanem arról, hogy bár kevesebben játszanak, de még mindig előfordul, hogy akit egyszer - kétszer simán leszed egy 4-es csapat kicsivel később lelőhetetlen dps terminator lesz megspékelve magas elektronikai képzettséggel.
Esténként 20-22-ig ha valakihez DZ-mókázásra beférek szóljon, a cél a kellemes időtöltés, egyedül monoton a DZ-farm, rugóvadászat meg nem sikeres.
-
5150head
senior tag
válasz
arnikusz #44354 üzenetére
Azért itt-ott lehet olvasni sírást h bannoltak embereket.
Valahogy mostanában kevesebb terminatorral találkoztam.
Viszont volt egy 3-4 fős banda nem olyan rég, akik mindig tudták hogy hol vagyunk DZ-ben. Va már ilyen cheat is? Mindenhova követtek peddig felváltva nyomtuk a rejtőpulse-t és nem voltunk rugók sem.Striker nekem nagyon adja, de a stílusom elég rusholós, kerülős.
-
arnikusz
veterán
És még el is hiszik amit írnak:
Thank you for sending the cheater reports in. As Johan has already explained here, the community reports we receive alongside the anti-cheat system both help rid the game of cheaters. We conduct large ban waves regularly and will continue to do so.
-
arnikusz
veterán
válasz
foxymaxy #44351 üzenetére
Tegnap volt egy 4-es banda DZ2 kinyitott bejárattól jobbra.
Rájukmentünk aztán volt egy kis majom Masihiro aki bele a tűzvonalba és mi is rugók lettünk.
Utána a 4-es banda azt játszotta, hogy lepaktált ezzel a retard Masihiroval és mindig beküldték a tűzvonalba, de kiegészültünk 4 főre és feküdtek is, meg mi is.
Utána 1v1-ezni akartak, de mi nem, mikor meg felmentünk manhuntra felmentünk feljebb a tetőre a térrel szemben és a retardot vagy 4-szer leszedtük ( folyamatosan jött fel a kötélen mit is gondolhatott ) és ketten lefutottuk a manhuntot.
Miután letelt egy másik ázsiai banda meg pofára esett mert csak utána szedett 2 -ket.
Egy a lényeg 1.8-ig mint korábban is csak 4-es csapatban jó a rugóvadászat, ha az ellen nem csaló.
Meg csak meglesz már az az 1 hiányzó manhunt ölés az achihoz. -
-
arnikusz
veterán
válasz
akoska07 #44348 üzenetére
Otthagytam a Strikert a nyugdíjas 3. alton egy Végső CF mellett.
Most a 4. alton van 2 Magányos csillag, 1 Végső CF, 1 Reclaimer CF, és 2 db hibrid változat a CF térdvédő-tok és Skull kesztyűsből.
De főleg a nagy tűzerős Csillagot használom, kíváncsi leszek a Big Alejandroval milyen lesz.
Tegnap, ha nem futok össze Fathi fórumtárssal akkor tényleg 1 óra után hagytam volna, de így volt egy kis móka, előtte meg landmarkoztam, abból is meglesz a héten az 500, hétvégére meg elérem a 4000-es értéket a commendationban ami Karácsonyra volt kitűzve, így csak a szöszmötölös gyűjtőgetés maradt 1.8-ig.
-
törölt tag
PUBG-ben is alakul a helyzet.
[link]
-
용 Bob
senior tag
-
용 Bob
senior tag
1 hónap után kaptam végre egy CF Lone star fegyvertokot. El is morzsoltam egy könnycseppet
-
törölt tag
Néhány pro játékos így tolja dz-ben.
-
HKorn
veterán
válasz
Krissz1983 #44336 üzenetére
Máázlista, én ilyet be se merek próbálni asszonynál, meg igazság szerint én is sokallom még az árát, mivel nem sokat játszom mostanság.
-
Lifer092
senior tag
válasz
Anonymus23 #44330 üzenetére
Nem, az magnézium köpenyes tankelhárító volt, LMB használja a 2.0 -ban. Már megkaptam tesztelésre. A csalókkal nem csináltak semmit, csak lett nekik egy új kaszt.
players111:
Ez természetes!
Legközelebb már a menüből lőnek le. -
arnikusz
veterán
Majd elfelejtettem találkoztam a XER bandával is- természetesen hátbalöttek míg landmarkot takarítottam DZ6-ban.
-
arnikusz
veterán
válasz
Lifer092 #44327 üzenetére
Csakis lagg és okosság együtt lehet.
Tegnap egy 4-es bandával szórakáztam az égetés miatt, meg kellett volna még 1 manhunt ölés, de miután rájöttek, reclaimerben vagyok és alone már hagytam öket.
Utána jöttek még 3-an akkor már lagg és valami miatt lelőhetetlenek voltak és ami még hozzájött mintha nagyon hamar lejárt volna a manhunt idejük.Mostantól 1.8-ig csak laza napi 1 óra DZ divtechfarmolás ( csak 2800 valamennyi van) meg szintezés megy nálam.
-
-
Lifer092
senior tag
Magyarázatot kérek, sok mindent megfejtettem már ebben a játékban de ezt még nem sikerült.
Tegnap DZ2, megyünk, mögöttünk berugózott a LugoSVK, meg a másik két cimborája. Már majdnem a Blokádnál jártunk, amikor kb. 300 méterről M4-el úgy lőtt mint ha 10 méterre lett volna, folyamatosan eltalált, futás közben, és LELŐTT. Direkt hátrafordultam, és majdnem a bejáratnál voltak, szóval a távolság az enyhén nagy volt ekkora sebzéshez egy M4 el....
Mondom ez WTF?!
Valaki esetleg tud erre valami tudományos magyarázatot adni?
-
Konzolon cheater nincs
Hibáztam.
Igen,akkor kellett volna váltanom amikor először eszembe jutott,hogy PS-en játsszam.
Azóta már felépíthettem volna mindent újra.
És a CF cuccokról sem maradtam volna le.Mindegy ,most már nem váltok buknám a rengeteg CF cuccomat ami már meg van.
------------
Tervezi xbox one x beszerzését vki ?
Amiket láttam 4K HDR videókat,az eléggé meggyőzött.
-
dvd24
senior tag
válasz
5150head #44318 üzenetére
Last Standre egyelőre felesleges olyan hybrid build amiben van classified cucc mert a normalization lehúzza a plusz main stat értéket 1272-re. Megy is a sírás a fórumokon, mert az 1.8-al jövő új pvp módban is aktív lesz ez a normalization, reméljük észbe kapnak és átállítják, hogy minden cucc classified szintűre erősödjön.
-
FaTHI
őstag
Mellény ből nem lenne jobb a Barett, illetve a 40%ellenállásos maszk? Már persze ha magányos an megy az ember?
-
qukesz
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #44311 üzenetére
-
arnikusz
veterán
Nálam a következő Virgonc mellény, Specialized táska, Refressed maszk, Skull kesztyű, CF Magányos csillag térdvédő, CF Végső megoldás tok.
Lényegében a térdvédő és tok CF jó tulajdonságokkal. Míg a Skull marad így addig jól használható.
Tűzerő 8300-8700, Keménység 300 ezer, képzettség 150 ezer, képzettség gyorsítása 33%. -
válasz
Snip3r_HUN #44300 üzenetére
Az nem markolat.
-----------------
Adakozó ma a játék.
Eddig 4 PVE boss 2 CF.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- Formula-1
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest