Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz
Anonymus23
üzenetére
Szerintem megjelenés előtt már nem
. Utána meg azon fog múlni a mikor, hogy mennyire lett sikeres az Underground. -
duvi
nagyúr
válasz
Anonymus23
üzenetére
A napikat lehet ingyen újraindítani. A hetiket nem. Ott újra ki kell csengetni a "jegy árát" (intelt).
Szerk: (#19297) cain69
Ezek szerint a hetiknél is csak a két legnehezebb fizetős újra. Ezt meg is tapasztaltam az 1.2 indulás napján
-
válasz
Raulblanco07
üzenetére
heti hvtnél a két set itemesnél tudsz intelt bukni, ha meghalsz/tok. a skint dobó két versenyzőnél csak visszamész a vendorhoz, és felveszed újra. napiról nem tudok mit mondani, azokat nem csinálom.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Raulblanco07
üzenetére
A legelején még vissza lehetett menni, és "újraindítani" intel nélkül, de szerintem valamelyik patchben javították...
(#19290) Omli85
Működik,

-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Spancho
üzenetére
Igen, azt saját kárára tanulja meg az ember, hogy a hátizsákokkal vigyázni kell ha közel van.
Egyszer robbantottam magamra egyet én is DZ-ben, azóta tartom a távolságot tőle.
Bár másra rárobbantani poénból jó
Meg a piros oldalzsebes gránátos cleanert, bár az csak meggyullad, nem robban, robbanni csak a nagyfiú szokott, de ha valaki amellett van, nincs időd rárrobbantani, már hamrabb meghalt.Mi egyszer buktunk intelt, de ott hiába volt minden, írtátok sokan hogy vissza kell menni és újraindítani, nekünk nem lehetett, meg kellett venni újra, hogy a leírásban is mondták.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Off:
A beállt vállal vigyázni, nekem egy ilyen után ugrott ki 7 éve és 3 órába tellett mire visszarakták.
Ajánlom a Phiten karkötöt, vagy sport nyakláncot. -
Omli85
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Tessék akkor használni "Restored" talentes fegyót igaz ölni kell vele de legalább...

-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23
üzenetére
begyulladt egy ideg
az finom

-
Anonymus23
veterán
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23
üzenetére
Már ha tudok egyáltalán játszani, úgy beállt a vállam, hogy alig tudom mozgatni a jobb kezem...

mi történt ?
fáking légkondi a melóhelyen, mi ?

-
Spancho
senior tag
válasz
arnikusz
üzenetére
2 normálisabb player aki vágja Falcont ,az simn lehozza neked ,úgy hogy csak meg kell magad húznod lent.
A heti Hvt-vel meg jól jártam ,megöltem majdnem mindenkit egyedűl ,beszaladtak sima kinti mobok (piros hp-s egylövèsesek)
Elszalad az egyik belelövök a hátába ,ès felrobbant + vele èn is. Buktam egy kis intelt... -
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz
üzenetére
Falcon hard az nem kérdés, a múltkor segítettünk Sith 2 munkatársának (160 körüli GS-el voltak), először voltak Falconon, fogalmuk sem volt, hogy mi hol van, 2-en le lehet hozni. A második körben már azért elég sokat lőttek ők is, mert ismerős lett a környezet és a menet. Ha ismered a terepet, akkor meg nem kérdés, hogy a hardot simán meg lehet csinálni.
Szerintem vagyunk egy jó páran akik szívesen segítünk így karaktert erősíteni. Ha gondolod vegyél fel, és segítünk.
Látom mások is jelentkeznek, biztos lesz segítség. Egyébként meg ha lent vagy a pitben, akkor akár halál nélkül le lehet hozni az egész hardot (nem a folyamatos élesztgetésről szól a hard). Mármint akár kisebb GS-el is, csak figyelni kell, hogy mikor mi jön, és nem ugrálni a shotisok előtt, illetve drónoknál megfelelő láda kell, sniperekre figyelve.
Már ha tudok egyáltalán játszani, úgy beállt a vállam, hogy alig tudom mozgatni a jobb kezem...

-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Na akkor az nálam felejtős még a sima falcon sincs meg és nem is lesz, mert amilyen gyengus vagyok a többieket nem akarom azzal terhelni, hogy állandóan engem kelljen élesztgetni.
De jól elvagyok így is a napi másfél órában, szombaton megnézem lesz e valami 75 szinthez adott blueprint és utána a HVT+ gyűjtőgetés.
-
válasz
Anonymus23
üzenetére
500k felett finom. Loni nem tudsz, de teged sem igazan tudnak playerek leolni. Ellenben npc ellen sokat nem er

-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz
üzenetére
Hát ha őrszem (sentry) vagy csapásmérő (striker) kell, akkor falcon challenge. Nekem tegnap 3 240-est dobott, mind használható, de nem tökéletesek. 1 sentry, 1 striker, 1 taktikus.
A taktikusnak nagyon jó tálentjei vannak, annak úgyis most készül a 4. karakter, ki akarom már próbálni, hogy milyen lehet 4-500 k szívósság felett az élet
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
A HVT-en + DZ-ben szerzett zöldeket szoktam eladni.
Szövetem + Division tech van bőven.
A kalibrálgatást most hagyom.
Elektronika arany nálam mindig hiánycikk- valami jó tanács a gyűjtögetésen és a DZ dobott módosítok bontásán kívül- de a DZ is mostanában 10 ből 8 lila.Tegnap este mélyrepülésem volt a DZ-ben, a fagyásra azóta megoldást találtunk tesómmal.
De nem tudtam az ismerősök közül senkivel sem koperálni így, csak XP- gyűjtés ment.
Fent DZ06-ban a metrós Boss dobott egy sárga csomagot, ma majd sovány disznó vágtában lerohanok a DZ 1-be és kimentem.
Ebben remélem lesz egy jó fegyver, vagy nem.Még este kipróbáltam a 3 végső 2 őrszem kombót ( még 3. őrszem nincs) és robbanó golyóval kombinálva szépen leszedte a Boss-t + 2 elitet a DZ06-metróban. A lángszórósokat azért még nem mertem megnézni, elég volt a 3-as nyugati kapunál lévő kettő messziről sniperrel.
-
Anonymus23
veterán
-
Brownage
tag
válasz
Raulblanco07
üzenetére
Vagyok, leszek, csak lett egy varjú fiókánk és most vele kell foglalkozni. szerda, csüt este wow raid ugyhogy este meg azért nem voltam. de már vagyogatok estefele

-
nyamsas
aktív tag
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
igen, de ezt tudtuk, meg logikus is volt a 268 GS-ek után
-
Lefty
addikt
-
bombibmw
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Egy olyan Vectorra azért elcserélném az AUGot.

-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Na B+

-
Lefty
addikt
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Ez azert nem igaz, direkt 2 finalt hordok emiatt, plusz 32es modositokat hasznalok amik meg adnak tuzellenallast, siman tudok par masodpercig allni a tuzben ha ugy adodik. Mellette pedig van 3000 korul a firearms is, esett egy deadly/brutal/stable taktikai AUG is 11.5k sebzessel a setthez.
-
grHawk
aktív tag
Mi ez a special ops event? Annyit látok róla, hogy 14.-én mind egy stagen volt. Nem képesek többet írni róla... most ez valami - mindenki lesz*rja kategória - "dumáljunk a játékainkról" marhaság, vagy volt szó valami tényleges kapcsolatról a franchiseok között?
-
törölt tag
válasz
Raulblanco07
üzenetére
Jól kell helyezkedni de pvp-ben fontos, hogy minnél gyorsabban le tudd lőni a jàtèkost. Pl: ha 4-en vagyunk nálunk van egy stabil csapattag aki brutál módon visszahoz minket halál közeli állapotból. CybR ès én is 275 280k élettel rendelkezünk. Nálam 310k dps van CybR ha jól emlèkszem 320-330k körül van de lehet, hogy 340?? Nem tudom pontosan majd este megkérdezem tőle.
Sniper! Jövök holnap kb 9-től. Igen dz6 ban a 600k èlet sem ér semmit. A csillagos fickoknak zenénèl 2 lövès vagy. A lángszórósnak elèg ha csak meglátod a fényét ès fekszel. A másik brutal a gázgránát amibe ha belefutsz instant kill.

-
VGNGR
senior tag
válasz
Raulblanco07
üzenetére
-
arnikusz
veterán
Biztos lesz benne olyan ami rontani fog az összképen.
Mivel megfertőztetek a Season Passt megfogom venni és nézelődtem itt is, meg máshol.
Akinek eddig is tetszett ezután is jól ellesz vele.Pont a Redditen olvastam, hogy egy srác DZ06-ban 4 orosz supply után feküdt a Moboktól, elcsente a lehullott dolgokat és elindult az üldözés egy ideig míg végül ki tudta menteni a következő Augot:
10.7k dmg roll, 24.5% CHC and Deadly/Self-Preserved/Predatory

-
bunfi
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Meg a többi overgearelt tirpáktól, aki szerint azért mert pvp is a zóna, akkor ki kell basznia másokkal.
Egyébként őszintén megvallva kíváncsi vagyok, hogy a nagy fellángolás utána mi lesz a vélemény az 1.3/Undergroundról, mert a HVT-t is várta mindenki mint a messiás, aztán kiderült, hogy értelmes gear az csak a hetiből jöhet és aztán meg kiderült, hogy az Ubi úgy gondolta, hogy mindenkinek a Lone Start kell és akkor adjon csak olyat. Úgy tettek, mint akik adnak, de inkább csak elvettek.
(#19249) cain69

-
"A Heroic nehézségen és/vagy bizonyos küldetések esetében a mobok is fognak használni spéci lőszert"
citation needed.
arek/skill-up videóiból eddig az az infó jött heroicról, hogy egyedül a mobok száma a különbség a két nehézségi fokozat között, sem a script, nem a nehézségük nem változik.
a speciális lövedék pedig egy választható (sic) direktíva, végképp semmi köze a nehézségi fokozathoz. ha normálon választod ki, normálon is lesz olyan mob, ami azzal fog lőni. -
törölt tag
válasz
Raulblanco07
üzenetére
4-en kell menni mint a Kinaiak
2dps 1 tank 1 taktikus -
Anonymus23
veterán
válasz
RECSKA
üzenetére
Ott már nem felélesztenének a társak, hanem összeszednék az apró darabjaidat műanyag zsákba..
Jó lesz ez, csak megfelelően zárjanak el a sok buzi spawnkempelő kócsagtól, akik ezt gondolják, hogy ők most PvP-nek...Nekem valahogy korrektebb volt anno, amikor lanparty-n ment a MOHAA, mindenki azt használta amit akart, de ott kijöttek a skill különbségek, egyformán ment a sebzés. Tudom a játékviág nem erre tart, mert az epenisz hatalmas üzlet
-
bunfi
őstag
válasz
RECSKA
üzenetére
A Heroic nehézségen és/vagy bizonyos küldetések esetében a mobok is fognak használni spéci lőszert, kelleni fog oda a final+2-es bónusza.
A dpsről pedig azért kell átmozgatni az embereket, mert barom módon tervezték meg, de ha már ennyire ügyködnek, akkor jó lenne a talenteket is korrigálni, mert 90%-hoz kell a firearms.
-
válasz
Anonymus23
üzenetére
En is ettol felek...

35os granatveto utan gombafelho marad majd...
-
Final csak langszoros ellen jo szerintem. Probaltam a dpsen, de a golyok pont ugyanugy sebeztek. Langszoros ellen persze jo. En most 3sentry+3strikerrel megyek, mint szinte mindenki. De a blinddel ez tuti felborul. Ki kell probalni. Viszont latszik, hogy az agyatlan dps-rol szepen terelik el a nepet.
34es langszorostol most is bepisiles van. Mi lesz a 35osnel???

-
Lefty
addikt
Kivancsi leszek egy jo 4-es Blind +2 Sentry vagy +2 Final measure setre
vagy mindharombol 2 -
válasz
Raulblanco07
üzenetére
Jaja, de ez majd kiderul. Falcon mostanaban kenyeztet a jobbnal jobb striker es orszem cuccokkal.

Szerintem pve teruletre az elitesebzes a legfontosabb. Tegnap kiprobaltam falcon challengen, mit szamit az elite sebzes. Hat, -20e dps +18% elite sebzes es brutalis kulonbseg. De csak pve teruleten jo.
Van az az adottsag, mikor megjeloli az ellenfelet pulse-al. Az gondolom ennel is szamit. Amugy a pulse megnagyobb szerepet kap majd, mert elveszik az smgk criteselyet, ha jol tudom...
-
Lefty
addikt
válasz
Raulblanco07
üzenetére
Elite damage-et, pancelserulest siman tudod huzni a cuccok alaptalentjevel, crit daamage-et meg fegyo modokkal, plusz egy taktikus a csapatba pulse-al. A striker mar kicsit gagyi az uj cuccokhoz kepest.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Brownage
üzenetére
Tegnap bementem kicsit a dps karimmal, már rég játszottam vele.
Vagy én fejlődtem sokat a régihez képest, vagy passz, de egyedül is tök jól bírtam a harcot.Igazából csak végig akartam futni a vendorokon, ebből lett 2,5 óra rugó kergetés.
Kezdésnek 3 srác levert mikor DZ2 saferoomból a DZ3-asba mentem volna, mindegy, respawn, pont arra a checkpointra jöttek, ott álltak, kijöttem, volt shock turret, sticky, használtak 1 ultit és tüzes golyókat, nekem csak heal + pulse, de így is leszedtem kettőt közülük, a harmadikkal harcoltam mikor jött 2 másik srác és abba már belesegítettek.Aztán ahogy azokkal végeztünk, a 2 srác szólt hogy bocsi, de ők igazából rosszfiúk és egy stickyvel ki is nyírtak.
Ok, kijöttem, utánuk mentem, azt a kettőt is lelőttem míg rugó volt, mondtam is a hullájának, hogy bocsi, de én is az vagyok. Folyton rugók lettek mikor kijöttek, megöltek mégegyszer, utána én is megöltem őket 1x és a haverja visszajött azt is megint egyszer. Aztán 2 vs 1-ben lövöldöztünk mikor az egyik szólt hogy oké állj mindenki, inkább lépjek be hozzájuk, de most nem volt kedvem rugózni, inkább futkároztam körülöttük mikor rugók voltak, így aki lőtt rájuk gyakran rugó lett és utána azt lelőttem.
A végefele volt egy kemény gyerek, amikor már csak egyedül kóboroltam bent, egyedül volt ő is, folyton manhuntban, mondjuk ott DZ 1-2-ben akkor csak gyenge szóló játékosok voltak bent, volt egy akármiHUN nevű, azt követtem és néztem mit csinál. Ezzel a manhuntossal harcoltam 1 vs 1-ben többször, kb 1-2x megölt és másodjára - harmadjára tudtam lelőni ultival tüzes golyókkal, nagyon kemény volt. Nem tudom hogy hozza össze, mert volt DPS-e, 350k szívósságomat úgy le tudta kapni ha nem figyeltem, hogy 1-2 sec és hulla vagyok, közben van szívóssága mert nekem egy tár kb felére lőtte le az életét, és skill powere is volt, mert a healje azonnal maxra töltötte.
Te mikor leszel, utóbbi pár napban csak Rumple volt, téged nem nagyon láttalak.
-
PETEE78
senior tag
válasz
cocobanana
üzenetére
Én is így voltam vele....
Minél többet játszol+napi szinten olvasgatsz itt, akkor hamar megérted a kínai dolgokat

-
arnikusz
veterán
Redditről berakom így is.
BLIND
2- 100% pulse CHD
3- 100% Helen Keller resist
4- Kill cause flashbackFirecrest
2- +3 Incendiary Bullets
3- 100% reload speed
4 - Killing an enemy with fire grants 10 seconds of Incendiary BulletsFront line
2- +300% Ballistic Shield Health
3- +100% Ballistic Shield Damage resistance
4- Can use SMG with Ballistic ShieldReclaimer
2- +100% healing station
3- +50% consumables duration
4- Your consumables affect your whole squad -
nekem a többi annyira nem jön be. a legjobb bónusza most a 4es tacticannek van, de ez jobb annál. mondjuk izgalmas lehet, ha 3 ember nyomja blind szet+fegyverrel, az az igazi tömegoszlatás, de a 2es és 3as bónuszok sokkal gyengébbek, mint amit most a sentry és a striker ad.
-
arnikusz
veterán
válasz
Brownage
üzenetére
Este sikerült megnézni a felrakott link-videókat.
Köszönet érte.
Az lejött, hogy a Rambo taktika nem megy elég sokszor feküdtek, a fedezékharc és megfontolt előrehaladás célravezető lehet.
Az orosz PP-19 Bizon-ra kíváncsi vagyok, de lehet, hogy olyan sorsa lesz mint a Vectornak. -
Spancho
senior tag
Felraktam youtube-ra egy menő CSIDEJÓT a Clear Sky zenéjéről.
Aki még nem unja hallgassa amíg leállás van
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Köszönöm a választ.
A nettel folyamatosan szenvedek, az viszont érdekes, hogy öcsém mikor GTA-zik multiban neki ilyen gondja nincs. De évente egy router elfogyasztásra kerül, a T-hometól, de kis és közepes falusi településeken nincs annyi felhasználó aki miatt érdemes lenne fejleszteni nekik.Abban legyetek még szívesek dűlőre jutnom, hogy a bázison lévő ACR-t megvegyem-e, mert DZ-ben eddig csak 182-es esett annyira nem jó talentekkel.
-
bunfi
őstag
A 4. gear set. Ez nerfelve lesz, mint állat.
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz
üzenetére
Szerintem a neteddel lesz a gond. Tegnap csak laggok voltak, és szerintem akinek valamiért rosszabb a nete azt kevésbé tolerálja a játék.
Egyébként a belépés az elég bugos, amikor úgy indítod a játékot, hogy rácsatlakozol egy barátra, nekem így a legritkább esetben indult el. Eleve valamiért így sokkal hosszabb a betöltés, de többnyire kifagy, vagy csak nem várom meg, hogy végre elinduljon olyan sokáig tölti.
Én először be szoktam lépni, és csak utána csatlakozok barátra. -
morfondőr
addikt
válasz
cocobanana
üzenetére
Vegyél fel uplay-en (nevem az aláírásomban)! Hasonló szinten vagyok én is, Falcon Lost és Clear Sky nekem sincs még meg, és egyelőre DZ1-2, amiben szívesen mozognék!
-
arnikusz
veterán
Szép napot mindenkinek.
Tegnap este nektek, hogy mentek a serverek?
Fél kilencig vagy 15 Mike, Delta, kétszer teljesen kiléptem, mikor csatlakozok az ismerőshöz odaérek befagy, ők feladták. Én még egy francia sráccal maradtam két kimentés közben is fagyás, majd 9-10 között egy barátjával sikerült elérni a 75-ös szintet és 50 ezer pénzt.
De ez így egy cseppet idegesítő, de nem adtuk fel és ma este is megyünk.
Dobott egy jó Vectort + ACR-t azt odaadtam a srácoknak, de még lett vagy 10 db RPK-is.Valamint hegesztettek a játékon, mert ugyanolyan cucc/fegyverzetben a 32-es MOB-ok keményebbek voltak, míg a Bossok (DZ1-3) simán feküdtek.
-
grHawk
aktív tag
Mennyire fura már, hogy angolul értelmesebb a játék, mint magyarul
Nem hibáztatok senkit, mert azért tuti megizzasztották őket néhány címmel, na de erszény? 
-
Spancho
senior tag
válasz
cocobanana
üzenetére
Az a Sólyom nem száll le

Amúgy az első hozuaszólásban van játèkos lista.
Vegyèl fel akit csak tudsz ismerősnek a uplayen keresztűl.
Aztán itt a keresőbe keress rá a discordra ,oda is regelj be.
Egyedül mèg jó ,hogy nem mennek le az incursionok
180-as gs-sel amúgy hard Falconról nem fognak kirúgni.
De itteni csapattal ezerszer egyszerűbb lenne mint idegenekkel.
Úgy a legkönyebb fejlődni ,hogy összekell haverkodnod pár emberrel ès azokkal mèsz ahová csak tudsz.A Blue izè az blueprint/recept stb.. ebből tudsz itemeket kreálni magadnak. A bázison úgy vegyèl valamit ,hogy legalább a 2-es szett bónusz meglegyen.
Striker a csapásmèrő ,predátor meg a ragadozó item-ek neve.
-
Brownage
tag
válasz
RECSKA
üzenetére
igen, egy reddit videó alapján kipróbáltuk poénból
3-2-1-open és együtt nyitottuk ki. mintha dupe-oltad volna az itemet. nem az hogy mindketten striker harnes-t kaptunk, hanem hogy az armor érték mindkettőn pontosan ugyanannyi volt és minden skill %-osan, minden megegyezett. tökéletesen azonos cuccot kaptunk. szóval nincs benne a dobozban előre a cucc. akkor generálja, amikor nyitod -
cocobanana
tag
Sziasztok!
Olvasom , hogy striker, predator, blue izé vagy mint stb ajánljátok, ezek magyarul mit jelentenek a játékban? Mármint lefordítás szerint.
Meg a főbázisnál , ahol lehet venni zöld recepteket, 388 pc-ér azokat megéri megvenni? Karakterem 36 lvl dz, 180 gs. Csak olvasom feljebb lévő hozzászólást is, hogy akkor meg már átrakja az embert a dz 200+ba csak ha meg még gyenge 182gs fegyverem van, az ott érni fog vmit legalább dz1-dz2-ben?
Meg ha erősebb dzbe tesz át, akkor több xpt ad mint a 182-200 dzben?
Mit tanácsoltok a fejlődésre...stb. Mert az van, hogy pl dzben, nem tudok zöld itemeket szerezni csak lilákat és sárgákat, de azok se a legjobbak. Vagy előbb pl próbáljak elérni a mostani dzben egy lvl 50, hogy pl jobb fegyvert tudjak venni, akár 201?
A sólyom leszáll, meg a másik küldi nem jut eszembe most a neve, az meg eléggé hard egyedül. Amikor rákeresek , akkor nem jönnek , ha meg én csatlakozok vhova ,akkor kirúgnak. Egy magam nem tudom azokat leverni.
Csak a célpont keresés napi ellenfeleket tudom verni, meg a küldetések nehézbe.
Köszönöm a segítséget.
-
Brownage
tag
válasz
Raulblanco07
üzenetére
én azóta várom az undergroundot, mióta a játék megjelent és olvastam róla, hogy mi lesz az első dlc. remélem, hogy valóban élvezetes lesz és nem csak ilyen heti hvt-s szintű valami.
-
grHawk
aktív tag
válasz
Raulblanco
üzenetére
Az játékosok meg csesszék meg. Community azt... beírom, hogy segítség kéne, első HVt-m, tök jóhiszeműen és szarnak a fejemre. Itt kellett volna segítséget kérjek mert az ingame community szar.
-
Raulblanco
aktív tag
válasz
RECSKA
üzenetére
bár pontosan nem tudom mi történt, de utólag ahogy beszéltek, szerintem tegnap brownage és rumpl pont ilyesmit teszteltek, hogy talán pontosan ugyan akkor nyitják ki a sealed cache-t és mindketten pontosan ugyan azt az itemet kapták, ugyan az a szett, ugyan az a harnes, ugyan azokkal a statokkal és még a statok értékei is pontosan egyeztek, szóval nincs benne előre, megy egy randomgenerátor valahol, és amin épp áll mikor kinyitod azt kapod.
nem rossz ötlet egyébként, én biztos félreteszem őket mostantól
(sárgát is fegyverek miatt, hátha)bár arra emlékszik azért hogy milyen helyen kaptad, szóval ha az 1.3-ban majd dz5-6 nem dobhat 260akármennyis cuccot, akkor ebből sem fogsz kapni.
-
grHawk
aktív tag
Megcsinálgattam 40 intelnyi küldit, megvettem a HVT küldetést, Falcon Squad. Megtámadtam őket, mert senki sem akart segíteni, behaltam. Visszamentem, még mutatta a küldi helyét de nem voltak ott. Gondoltam relog segít, eltűnt. Most mi van? Ez ilyen egyszer próbálós, aztán bukó, szerezzek megint 40 intelt?
EDIT: ahogy olvasom így van. Vicc baszki, visszajövök, minden fasza és rittig van valami, amivel elkúrják a játékélményt, fölöslegesen, és ha kifagyok mondjuk? nevetségesek...
-
grHawk
aktív tag
Srácok csinálom a districtekben ezeket a szörcsenddisztrój küldiket, és véletlen újra felvettem az egyiket, de nem akarom újracsinálni a változatosság fenntartásának érdekéből. nem tudom valahogyan eldobni? Addig ottmarad, ameddig meg nem csinálom megint?
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Netfone
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Milyen monitort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Utána meg azon fog múlni a mikor, hogy mennyire lett sikeres az Underground.

Meg a piros oldalzsebes gránátos cleanert, bár az csak meggyullad, nem robban, robbanni csak a nagyfiú szokott, de ha valaki amellett van, nincs időd rárrobbantani, már hamrabb meghalt.

A kép csak azért mert most tudtam meg hogy ez a sapka akkor jár ha megvagyok egy csellendzs falconnal

![[link] [link]](http://prohardver.hu/dl/upc/2016-06/16/429691_sfynfzqg9lrllup8_screenshot_2016-06-16-19-19-43_png.jpg)