- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Balika23hun #19398 üzenetére
Igy igy.
Sentry és Striker amúgy is idejét vesztette, jó volt, de már most egyre kevesebben mennek vele...
Dz-be amúgy sem megyek.
Egyszerűen sok a rambooo... Aki pro és azért lelőhetetlen, mert Twitchen közvetít
várjuk meg, semmit sem tudunk, simán lehet, hogy a dz-ben esni fog a régi szetteknek nagyobb GS-ű verziója.
Már csak 10 nap
-
Balika23hun
aktív tag
válasz
RECSKA #19385 üzenetére
Ne haragudj hol írtam olyat hogy én ugyanazt akarom mint te csak ingyen????
Én azt írtam hogy lehetőséget akarok hogy tovább fejlődhessek a régi szettek segítségével.De úgy látom hogy más irányból kell megközelítenem a dolgot, ha a régi szettek gear score-ja nem növekszik csak az újjaké akkor ti is kukázhatjátok a sentry és striker itemeket és maradnak az újak ergo kevesebb kombinálási lehetőség lesz.
Ha csak az új területen lehet magasabb gear score-u fegyvert és szett itemet szerezni akkor az eddig tartalom számotokra is elavul mert nem fogtok bemenni falconra vagy clear sky-ra hacsak 204/240 esik, dz-ről nem is beszélve. -
válasz
Snip3r_HUN #19396 üzenetére
Szemetseg hat! Nem mondtam hogy nem.
De fejlodni nem fognak mar dzben. Miert menne oda barki, ha nem a jobb cuccokert?
Ertem amit mondassz. Szerintem is a kulon dz bracket lenne a legjobb megoldas.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
RECSKA #19385 üzenetére
"Igenis ennyi volt az alapjáték. Patch még jön hozzá, de tartalmat már nem igazán kapnak az alap játékot birtoklók. Bemehetsz DZ-be, de ha agyonlő egy kimaxolt 26x-es karakter, akkor IJ."
Ez így ilyen formában kicsit szemétség nem gondolod ? Az oké hogy ne kapjanak tartalmat a season pass-al nem rendelkezőknek, de azoknak akiknek megvan nekik meg ne adjanak akkora fölényt... Attól hogy nem vettem meg a dlc-t még had élvezzem a DZ-t, és ne agyongear-el emberekkel dobjon össze, vagy csináljanak egy új dz bracket-et.
-
törölt tag
Sziasztok!
Van rá mód, hogy az angol divisont magyarosítsuk?
-
marilllyo
veterán
Tegnap vicces sztori volt...
Kijöttünk Kalkasse-ból...és nekifeszültünk a kinti MOB-oknak. Valahogy 3man összetömörültünk...egyszer csak hatalmas dörrenés....hp-nk eléggé rottyon. Jó..ez biztosan sticky volt. Hátrafordulok ott egy srác, feje felett ketyeg már a számláló. Na akkor kapjuk el. Aham...a srácnak lehetett vagy egy csilliárd a szívóssága. 3-man lőttünk egyszerre és felénél lejjebb nem tudtuk lerongyolni az életét. Ő meg néha néha eleresztett egy sticky-t és ha valaki kifeküdt leütötte. Azt vettük észre, hogy fél órája rohangálunk a sportboltba utána és -20.000 XP-nél vagyok. Manhuntos volt de otthagytuk. Menj....
Aztán rá 1 órára épp mentünk ki a parkolóban...heli fenn...egyszer csak elfut közöttünk ugyan az a srác a nyomába 2 csapatnyi játékossal. Hallottad a fejedben a Benny Hill zenéjét kb...
Nem tudom, hogy végül valaki elkapta-e.... -
törölt tag
Jelentem tegnap este kaptak az Oroszok rendesen dz-ben.
Ment a "szukà" rendesen.
DemmeR ès CybR màr sírtak a röhögéstől. Idèzem az egyik Orosz jàtékost "riporty riporty.Csúnya munkát végeztünk este 11.40-ig.
-
válasz
Balika23hun #19383 üzenetére
"de azért nekem ne érjen véget a játék és a karakter fejlődésének a lehetősége mert te többet fizettél érte"
Na ezt nem értem...
Tehát Te ugyan azt akarod, mint én, csak ingyen...Igenis ennyi volt az alapjáték. Patch még jön hozzá, de tartalmat már nem igazán kapnak az alap játékot birtoklók. Bemehetsz DZ-be, de ha agyonlő egy kimaxolt 26x-es karakter, akkor IJ.
A PVE területen pedig addig játszol, ameddig akarsz. Nem fogja kiírni a játék, hogy akkor neked itt most vége.
-
Lefty
addikt
Azert ravaszak h dlc elott adjak be az AUG blueprintet
10 nap mulva ugy se jo mar a magasabb gs miatt egy kis tulzassal.
-
Balika23hun
aktív tag
válasz
RECSKA #19381 üzenetére
"Ugyanis mi fizettunk erte. Sokat..." Mert az alapjáték olyan olcsó volt nemde...
Amiért te többet fizettél azért megkapod az új területeket és az új szetteket, meg az új nevesített fegyvereket, de azért nekem ne érjen véget a játék és a karakter fejlődésének a lehetősége mert te többet fizettél érte. -
marilllyo
veterán
Örülök ennek az aug-nak egyébként mert mióta véletlenül összetörtem a BOO-s augomat azóta 3 napot töltöttem a DZ-be, hogy hátha találok valamit. A legjobb is olyan talentekkel volt, hogy képzettséghasználat után palacsintát süt.
De persze....a legkisebb mob csoport wipe-olása után kis lila vector-okkal volt megterítve a placc. Ez a játék tudja, hogy mire vágysz és csak szívat.
Vicces amikor remegsz egy vector vagy aug loot-ért és felciccensz a mikrofonba, hogy "már megint egy k*rva zöld lezárt csomag". ...
-
válasz
Balika23hun #19380 üzenetére
Akkor kerlek nezd el a fejlesztoknek, hogy velunk kiveteleznek. Ugyanis mi fizettunk erte. Sokat...
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #19368 üzenetére
Grat hozzà sniper.
ui: nekem nem kell pörgetnem mert brutal halalt dobott dz.
-
Spancho
senior tag
válasz
Balika23hun #19376 üzenetére
Vagy delete helyett ,megveszed a dlc-t vagy 4000 forintèrt, ès elvagy vele 1-2 hónapot. Aztán megveszed a következőt stb...
4000 forint nem valami sok ,pár doboz cigi ,vagy 2 pizza. -
válasz
Balika23hun #19376 üzenetére
Eddig is ment a problemazas, hogy aki 1000 orat beletolt, az elonyben van... Fair dz-t??? Az itt sosem lesz...
Pve teruleten el tudsz lenni, es biztos vagyok benne, hogy dzben is.
Viszont abban is biztos vagyok, hogy en nem megyek majd dzbe, mert ott fognak trollkodni a kimaxolt karakterekkel.
Es tegnap megint talalkoztunk a nem sebzodik 3 tartol sem, de o 3 sec alatt lelovi a 400 szivossagot... M1a-val celas nelkul, futtaba fejeseket lo... Tudom, tudom... Prok voltak... Igy nem oromot ad a dz, hanem bosszussagot. Emiatt is varom a dlc-t, az lesz a pve dz...
-
Balika23hun
aktív tag
válasz
RECSKA #19370 üzenetére
Figy asszem félreértettél, nem ingyen dlc-t akarok csak egy fair megoldást amivel azután is van értelme játszani az alapjáték tulajoknak miután kijött az első dlc. Az 1 ingyen ruhával nem megyek semmire ha továbbra is 204 fegyverrel mászkálok és a régi szettek is csak 240-esek maradnak. Nincs mivel kombinálnom az ingyen ruhát és nincs erős fegyverem ergo dz-ben hátrányom lesz ergo division uninstall.
Ha viszont a régi szettek is esnek majd nagyobb gear szinttel + 229-es fegyverek is elérhetőek lesznek akkor no problem mert max pár ruhától és egy kis pve élménytől leszek szegényebb. -
Spancho
senior tag
válasz
-
marilllyo
veterán
válasz
Snip3r_HUN #19373 üzenetére
Hmm. 12,7 jött ki. Brutális, gyors meg még valami ami kritikusra ad. Asszem ez marad....egyelőre.
-
Snip3r_HUN
addikt
-
marilllyo
veterán
válasz
Mi a max alapsebzése ami kijöhet az új augnak?
-
válasz
Balika23hun #19367 üzenetére
Ez igy van rendjen. Tudom, ingyen is adhatnak a dlct, akkor meglenne mindenkinek, de na...
-
pzstm
titán
válasz
Balika23hun #19356 üzenetére
1 új Gear Set lesz nem DLC-seknek is...
-
Balika23hun
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #19364 üzenetére
Nos ez igen jó kérdés mert ha nem akkor lényegében az alapjáték tulajdonosainak véget ér a játék. Tekintve ha nem lesz magasabb gear szintű szett csak az az 1 ingyenes akkor hátrányba kerülnek dz-ben plusz a pve élmény is csökken hisz ha nincs megszerezhető erősebb gear nincs értelme az incursion-öket vagy a dz-t járni.
-
marilllyo
veterán
Bázison vector 45 (képzett, hozzáért, gonosz).
-
Snip3r_HUN
addikt
DZ4-es vendornál lv32-es elektronikai módosító tervrajz. (239576 dz credit)
DZ5-ös vendornál lv32-es Osprey .45-ös hangtompító tervrajz. (143316 dz credit) -
válasz
felteszem azért lesz ez így, mert az új szet csak a dlc területein esik majd.
-
Van egy egész jó LMG is ugyanott, annak akinek még nincs esetleg hasonló és vágyik rá:
Classic RPK-74 Brutal-Swift-Capable / 204 / DZ80 / 95.508 DZ credit
Weapon balance után talán használható lesz.
PS: az AUG fegyveren nem jók a talentek
-
válasz
Raulblanco #19359 üzenetére
@Garsza: még két hét addig, hadd vegye, akinek nincs
utána sem biztos, hogy hirtelen lesz jobb blueprint, lehet, hogy csak az Undergroundban esik jobb fegyver, semmit nem tudni még
-
Garsza
veterán
válasz
Raulblanco #19359 üzenetére
Nagyon jó csak nem biztos hogy érdemes rá költeni és craftolni. Mivel nemsokára jönnek az új fegyók.
-
Raulblanco
aktív tag
DZ3 vendornál AUG blueprint van, a másikat passzolom, gondolom megvolt így nem látom.
-
TTomax
félisten
válasz
Egyetértek...
-
Raulblanco
aktív tag
válasz
Nem rossz, nem rossz, egy sráctól kaptam DZ-ben, persze nem önként adta, kár hogy csak 182-es, de az vigasztal, hogy 2 hét és úgyis kuka lenne:
-
Balika23hun
aktív tag
DLC specifikussá tenni a setteket elég nagy szemétség. Így aki nem hajlandó kifizetni még1x a játék árát az baszhatja dz-ben is. Remek döntés. Remélem az erősebb fegyverek is csak az undergroundos küldikbe esnek.
illetve van arról hír hogy a meglévő setteknek is megemelik a gear szintjét? -
válasz
Snip3r_HUN #19352 üzenetére
DIFFERENCE BETWEEN DLC AND UPDATE 1.3
With Underground coming, an important question we get of course is which parts are free and which are paid. Let’s break it down.
Content that will be exclusive to DLC owners includes the Underground feature, the new Dragon’s Nest Incursion and 4 DLC exclusive Gear Sets.
Free content that is coming with 1.3 – which is coming to everyone on the same date - is everything else that is part of the update: bug fixes, weapon balancing, gameplay changes, new weapons and 1 new gear set!
-
válasz
Anonymus23 #19348 üzenetére
a predator állítólag egész jó pvpre.
-
duvi
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #19352 üzenetére
Ez jó kérdés. Ha csak a dlc tulajoknak, akkor külön szerveren kell futtatni az alapjátékosokat. Ellenkező esetben mészárlás lenne (DZ-ben), amiből meg botrány.
-
Snip3r_HUN
addikt
Az új gear set-ek season pass/dlc tulajoknak lesznek csak elérhetőek vagy mindenki másnak is ?
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #19348 üzenetére
A ragadozó 4-es set bónusza egész jó:
Hit 10 shots without switching target to make the enemy bleed for 100% of damage already done by those bullets. -
TTomax
félisten
válasz
szallasi007 #19346 üzenetére
Hát akkor már inkább 19,5fontért... [link]
-
Anonymus23
veterán
A Vadász hite és a Ragadozó cuccoknak van bármilyen haszna/létjogosultsága/lehetőség bennük ebben a játékban?
-
Anonymus23
veterán
válasz
szallasi007 #19346 üzenetére
De 24 Font NEM = 24 EUR!!!
Nehogy valaki így vegye, ha már van olcsóbb jóval!!!! -
szallasi007
őstag
Gamesplaneten most 24 font - telorol vagyok sry
https://uk.gamesplanet.com/game/tom-clancy-s-the-division-season-pass-uplay-key--2631-3 -
Üdv!
Akkor most kíváncsiságból kipróbáltam, hogy is nézne ki nálam. Így:Vagyis, a pontjaimat beváltottam, kaptam egy kódot, azt tudtam érvényesíteni, így nem egész 8e Ft-ért meg tudnám venni.
Az meg már milyen köcsögség, hogy dombornyomott Visa kártyát nem fogad el.Na mindegy, csak próba volt részemről, egyelőre nem áll szándékomban megvenni.
-
van ám egy nagyon frankó topic arra, hogy megbeszéljétek, kinek hol és milyen problémája volt, vagy éppen nem volt játékvásárlásnál.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #19336 üzenetére
Igen ezen nevettünk CybR és Zsolt-al.
Vert a víz míg kimentettem. Sajnos ma is volt csaló sőt egyre több van már megint. Dz6 dropra ment 1 szem játékos hihető nem. A sràc lelőhetetlen volt ès 1 lövèsètől feküdt Zsolt pedig 600k+ èlete van.
-
arnikusz
veterán
-
törölt tag
Ma dz6-ban zenènél dobott a boss egy 204-es aug-ot brutal, halál
-
-=Jam=-
őstag
Feltételezem erre gondolsz.
-
Local
csendes tag
Sziasztok !
Duvi barátom !
Be tudnád adni nekem azt a linket ahol rendszeresen frissítik a blueprints listát, hogy hol lehet megvenni és mennyiért, ja meg mit is tartalmaz maga a fejlesztés. Említetted tegnapi nagy játékunk során ami igen csak bele csúszót majdnem a mába, hogy valami division redit oldalon van fent.
Kérlek, ha linket adnál az nagyon jól esne nekem és persze másoknak is gondolom.
Üdv. Mindenkinek.
-
Harek1
újonc
válasz
Anonymus23 #19324 üzenetére
Igen, simán elfogadta a 20%-os kódot.
-
Madoc
veterán
Leirom már énis hogy xboxra a season pass, 4000ft hivatalos store- ban
-
duvi
nagyúr
válasz
Anonymus23 #19315 üzenetére
Jogos, de ennél jobb gyűjtőoldalt nem ismerek
Egy halvány reménysugár lehet még a SP vásárlóknak:
Jövő héten indul a Steam Summer Sale -
Anonymus23
veterán
De látod ez se friss, Uplayen már egy jó ideje akció van, 29,99, ehhez képest meg 39,99-nek hozza...
Érdemes megnézegetni, a konkrét árakat, mert volt már olyan, hogy rákattintás után jött a meglepi.A többi helyről vásárlás: olyan mint a: No Risk, No Fun.
De van az a Risk ami már nem Fun -
duvi
nagyúr
válasz
ori_za #19313 üzenetére
Épp tegnap beszéltük Discordon, hogy jelenleg ez (Uplay) a legolcsóbb hivatalos forrás
Ezenkívül EZT a listát érdemes nézegetni (vagy regisztráció és árkövetés beállítása után, értesítést küldenek mailben) naponta. Hátha megjelenés előtt bedob még valaki egy rendkívüli akciót.
-
morfondőr
addikt
Ha 10 játékot veszek 1000 Ft-al olcsóbban és a 11.-et elbukom, akkor még mindig beljebb vagyok. Én már elég sok játékot vettem onnan 500-600 Ft-ért, ami steam-en 10-15 euró volt, hogy már spóroltam annyit, hogy bele férjen 1-2 bukó is, persze nem ugrálnék örömömben! Szerencsére eddig gond nem volt, mindig a globalt kell venni jó értékelésű eladótól, nem pedig vpn-es mókolás és stb. De nem akarom szítani a kedélyeket, mindenki ott vásárol, ahol jól esik neki, hivatalos forrás nyilván a legmegbízhatóbb, ezzel senki sem vitatkozik.
-
-
morfondőr
addikt
Ha nagyobb értékűt veszel a kulcsboltból, akkor ikszelni kell hozzá egy shield-et és nagyjából le vagy védve! Nálam ez 2000 Ft felett szokott játszani. Ha meg egy 1000 Ft-os játékot elbukok, akkor így jártam, de az már bőven megtérült a korábbi játékok árából. Ha lehet én is hivatalos forrásból veszek, de sokszor a kulcsboltban akár fele annyiból, vagy még olcsóbban is lehet vásárolni! Épp tegnap vettem én is SP-t egyébként a vitatott oldalról, ha beírod az ALLKEYSHOP kuponkódot 3% kedvezményt kapsz, ami pont a shield ára kb.
-
arnikusz
veterán
Csak megbízható forrásból.
Off:
Nem tudom mennyire vagytok járatosak a fogyasztóvédelemben, de írtátok, hogy volt negatív példa nem is egy.
Az internetes piac sok mindenre alkalmas, pl. öcsém itt a prohardveren telefonokat ad vesz minden pozitív.
Én kedvelem a zsebkéseket egy másik fórumon tavaly 14 eladás mind 50.000. Ft. feletti.
On:
Az alapjátékot dobozosan vettem meg, a Season Pass-t mivel még ez lesz a második ilyen vásárlásom inkább az uplayen fogom megvetetni a tesómmal, hogy az erre szánt pénzem biztosan megtérüljön. -
Anonymus23
veterán
válasz
Omli85 #19303 üzenetére
Én is elég sok mindent vettem már innen, eddig csak egy FC4 SP-vel szívtam meg, de addig írtam az Uplay supportnak, hogy visszarakták. Asszem ott volt egy nagy hamiskártyás vásárlás, és egy csomó kulcsot bannoltak, de aztán visszaadták. Anno nekem írta a support, hogy aki megvette az hamis bankkártyával fizetett az ő dealerüknek, és ezért vonták vissza, írtam nekik, hogy mi közöm hozzá? Nem én vettem, nem onnan, a kód valódi? Igen, akkor kérem vissza. Gondolom elég nagy felháborodás volt, így visszaadták a tartalmat.
Mondjuk PP-n megreklamáltam a vásárlást és a pénzt is visszakaptam, így nem hogy kár nem ért, de jól is jártam...De pár nappal ezelőttig ott is 7400 Ft körül volt a legolcsóbb, akkor lehet még lesz olcsóbb ott is.
-
Omli85
őstag
válasz
RECSKA #19304 üzenetére
VPN-es móka volt gondolom ami meg köztudottan tiltott egy ideje steamen.
Nem promózni akartam csak saját tapasztalatomat írtam és nem 1-2 játékról van szó amit én személy szerint ott vettem origin/steam/uplay/gog stb.
Természetesen saját felelősségre mindenki maga döntse el.
Písz -
Omli85
őstag
válasz
Anonymus23 #19299 üzenetére
G2A-n 6800Ft [link] Évek ótan itt vásárlok eddig semmi gondom nem volt
SP-t is itt vettem meg az alapjátékot is.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #19299 üzenetére
Az Underground megjelenéséig szerintem sem.
Én már tegnap este puhítottam tesómat, hogy vegye meg ( nálunk ő az ilyen vásárlások szakértője).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Milyen légkondit a lakásba?
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- MIUI / HyperOS topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest