Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendeguz76
aktív tag
Warren gate,kétszer neki szaladtam 3 vadidegennel,egyszer sem sikerült megcsinálni.nekem eddig ez a legnehezebb napi küldetés.valami tipp?vagy normális emberek kellenek?mást sem csináltam csak élesztettem őket,persze közben engem is lekaszáltak
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
2 db zöld hiányzik a sniper féléből.kettőt vettem kettő meg esett.maradék kettőt hol tudom megszerezni ill megvenni a teljes szetthez?ez teljesen random?
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
Életerő nem?
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
Nekem van egy klasszikus gold m1 163- as.kb mi az erősorrend?klasszik,socom,first wave?
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
Bendeguz_HUN néven vagyok én is-DZ level 35-ön állok,ezt szeretném feljebb tolni de egyedül nem izgalmas.
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
miért érzem ugy,hogy a lexington nehezebb lett kihiváson?
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
-
bendeguz76
aktív tag
Akinek van kedve vegyen fel.bendeguz_HUN
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
Érdemes megvenni a season pass-t?
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
válasz ForRedGlory #14935 üzenetére
én átveszem tőled a season Passt.irj privit mit kérsz érte
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
válasz Snip3r_HUN #16009 üzenetére
Azért 4 emberes csapat 2-3 óra alatt komoly összeget össze tud aprítani.
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
válasz [hun] warhea #16017 üzenetére
Valaki felmenője tuti munkásőr volt.genetikával meg ugye nem lehet mit tenni
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
Kicsi off.Egyre jobban idegesit,hogy nem tudok kommunikálni DZ társakkal.Gondoltam beruházok egy headset-re.Túlzás ehhez a programhoz ez a tipus?beyerdynamic mmx2
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
válasz Snip3r_HUN #16101 üzenetére
Tegnapi együtt dz-ben nálam sokkal halkabb voltál mint gplayer.
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
Gyertek dz-be.szabad a délutánom,még 13 szint kell 75-höz.jó lenne ha összejönne.
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
Mivel lehet leggyorsabban 65-ös dz szintet 75- re húzni?tegnap 4 óra alatt 61 végéről 65 eleje lett.
[ Szerkesztve ]
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
Ha valaki falcon challenge-t nyom este bevehetne.randomokkal még egyszer sem sikerült.
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
-
bendeguz76
aktív tag
Dz mobokat nagyon megerősitették.egyedül kemény nagyon.
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
kicsit off.behalt a 6 éve használt egerem.gondoltam veszek egy "gamernek" kikiáltott tipust.melyiket érdemes?lövésem sincs a témáról.csillagászati összeget nem akarok rákölteni,annyira pro játékos sem vagyok konkrétan csak a division-nal tolom most.ki mit használ?
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
-
bendeguz76
aktív tag
Beszarás milyen jó az m44 robbanó golyóval,mint egy ágyú olyan hangja van.sebez is nem is keveset.
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
Egész jó lesz ez a kiegészítő szerintem.
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
én is megvettem a season pass-t.7800ft,ha valakit érdekel priviben leirom az elérhetőséget.
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
válasz #35434496 #19403 üzenetére
Pár napja én is mentem pár sráccal dz5-6 folyamatos pucolása volt a terv.mind a négyen teljesen egyforma ruha sheriff kalap stb.... alatta ment valami retro disco zene mc hammer meg hasonlók.hát úgy haltunk mint a szar de rohadt jó feelingje volt az egésznek.
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
Délután 5 órától leszek egész estig.kiderül megérte-e a season pass.
bendeguz_HUN
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest