- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Én és a számítógép
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raulblanco
aktív tag
válasz
Anonymus23 #18995 üzenetére
Tegnap egy másik magyar sráccal és brown haverjával, rumple-el kb 10 percig nyomtuk a chekpoint előtt 3 vs 4-ben, már csak szórakoztunk szóval nem menekültünk, ők 3 tank + 1 dps-ben voltak, nem tudtak minket lelőni, viszont mi 2 taktikus + 1 dps-el is nehezen lőttük őket le, de azért szép lassan egyet-egyet elkaptunk.
végül meghaltunk, mert mindenkinek kifogyott a lőszer.utána már csak a magyar sráccal, 4 vs 2-ben is toltuk így 5-10 percig, szépen 1-1-et elkaptunk mindig, ők a tankos buildek miatt nem tudtak eleget sebezni, aztán végül a másik srác meghalt, utána 4 vs 1-ben én is hamar.
1.2 óta sokkal hosszabb a pvp, gyakran van olyan hogy percekig tart egy 4 vs 4 csata, 1.1 óta csökkent a sebzés (crit cap, sentry pl) viszont a gearek a sok 240-es miatt kiegyenlítődtek, az emelt armor cap miatt pedig a játékosokat nehezebb lelőni.
-
Spancho
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #18998 üzenetére
Vagy ha kapnèk egy helikoptert ,lehet ,hogy nem egy lepratelep közepèn repkedèk vele.
-
Spancho
senior tag
Engem már megkeresett a Ubi ,hogy nem akarok a túlórában Dz kimentős helikopter pilóta lenni...
-
Garsza
veterán
válasz
Anonymus23 #18995 üzenetére
Nekem meg mindég dobálja a jó cuccokat. Igaz ritkábban mit 1.2 után az első pár napban de azért még találok olyat ami jobb mint a jelenlegi. Elsősorban splidroppból. De már olyan kicsik a külömbségeg hogy felesleges miatta küzdenem. Nem tartom valószinűnek hogy a jelenlegi szettekből össze lehet hozni jobbat mint 280k DPS (a jelenlegi fegyveremmelal ami nem a legjobb)320k Szívóság és 17k elektronika.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Garsza #18991 üzenetére
Ezen már én is gondolkoztam, hogy a PvP játék az eléggé limitált, azaz kb 5-10 másodperc, max 0,5-1 perc ha hasonló a gear, 4v4-ben, aztán meg megy az üldözés/menekülés.
Küldetés erejéig lehetne olyat beletenni, hogy hasonló gear-rel legyetek, hogy lehetne választani, hogy melyik frakcióval vagy, és abból mi szeretnél lenni (gondolom mindenki LMB sniper vagy shotis), és 4v4 vagy 8v8 lehetne csapatküzdelem...
Itt meg lehetne a régi bevált recepteknek megfelelő csapat-játékokat tolni (ctf, s&d, team-kill stb) de gondolom nem akarnak túl sokat belefeccölni, minek legyenek agyonterhelve a szerverek, amikor már mindenki kifizette értük az áratAzért vagyunk még sokan, akiknek messze nem teljes a gear (nekem is 3x214+3x240 csak), és lehetne még hova fejlődni, de a normális szettekből (sentry vagy striker) már alíg dobál bármit is. 240-es taktikusom már van egy jó pár, őrszemből is akad nem kevés
Talán majd ha kevesebb lesz az olyan csapat akik azokkal nem akarnak PvP-zni, akik nem akarnak.
Szombat reggel beugrottam megvenni egy tervrajzot, 2x lőttek le, mire kijöttem, pedig csak egy tervrajzért mentem. Persze hátulrólMondjuk mindegy lett volna ha elölről csinálják, mert vérzés, plusz sticky, majd tüzes golyó...
Ez is akkora baromság, ha égek miért nem tudok lőni? Max fogyjon jobban a HP.
De ha vérzek is meg égek is, akkor az nem korrekt, mert tűznek el kellene sütnie a vérző sebetEz a rész (PvP) alapjaiban lett elszúrva, de nem kezdek bele megint, abbahagytam a sírást
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #18990 üzenetére
A benzinkútnál tényleg nincs lángszórós.
A kékek+ egy sárga lángszórós akkor jön az én megfigyelésem alapján amikor a Boss leölve és még nem tölti újra a rendszer.
Szintén tapasztalat, hogy jól gyilkolják egy mást a lilák és az adott Bossnál lévő sárgák és jön az olyan magányos farkas ( míg nem talál játékos társat akivel tud koperálni) és learatja a cuccokat.A sportboltnál most a patch után az átellenben lévő kimentési pontnál lévő sárga fegyencek szívesen lövöldöznek, át a játékosra, de ez igaz viszont is ha a másik helyen vagy.
Este meglátom mit szeretnének a csapattársak, de ha tudok megyek 1-2 be.
-
Raulblanco
aktív tag
válasz
Anonymus23 #18990 üzenetére
A gas stationnél nincs lángszóros, ahogy mész le a térkép alja felé, legalsó kereszteződés, balra egy checkpoint az utca végén, jobbra a zsákutca boss szemben vele az autók.
Na, ebben a 4-es kereszteződésben szokott lenni egy lila cleaner group, köztünk gyakran egy sárga lángszóróssal, követhettek valakit egészen a gas stationig.1-2 napja mi is használtuk ezt a mobokat behívjuk segítségnek taktikát. Manhunt alatt üldöztek minket, DZ4 jobb szélén a cleanereken keresztül futottunk végig, mobok nem vettek észre, a kijáratnál belelőttünk az egyikbe, szóval azonnal mind utánunk, utca végén megálltunk, 4 játékos mögöttünk, 2 nagy lángszóros és a többi kis vacak mob mögöttük. 4 srác elég keményen meg lett rakva ott, igazából csak azt kellett eldönteniük hogy ki jön felénk meghalni, ki megy vissza a mobokhoz meghalni
-
Garsza
veterán
Nekem 420 körül van benne órám. De már én is kezdem néha unni. Tenyleg az a gond hogy semmi változatosság nincs már benni mindég ugyan az körbe körbe. Ha rugózunk akkor vagy olyan gyengékkel találkozunk hogy semmi esélyük vagy olyakkal akik ellen nekünk nincs esélyünk. És sokszor nem azért mert jobb a gearjük vagy ügyesebbek. A gearemmel is ott tartok hogy a jelenlegi kínálatból nem nagyon lehet összehozni. Egyedül egy brutál halál ádász aug hiányzik már. Azzal a DPS em is felmenne 300k fölé. De azt meg nem akar összejönni.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Omli85 #18988 üzenetére
Meg Foci EB
Tegnap nagy DZ-ben, folyamatosan jöttek a nagy lángszórósok mindenütt (= kevés player a szerveren). Olyan helyen is nagy lángszórós volt, ahol én még eddig soha nem láttam, a benzinkút kimentésnél...
Mentünk az egyik helyre, hatalmas lövöldözés, hullottak a mobok, mondom, hogy figyeljünk, nehogy playerre lőjünk, mert képesek a 19 secért is kinyírniHát nem volt ott player, 3 csapat mob gyepálta egymást
-
PETEE78
senior tag
válasz
Anonymus23 #18987 üzenetére
akkor rágyúrok a szerencsejátékra
és megnézem amit linkeltél...
mindkettőtöknek köszi! -
Anonymus23
veterán
válasz
PETEE78 #18985 üzenetére
Értelemszerűen ha egy olyan tulajdonságot pörgetsz, aminél ugyancsak lehetséges a plusz egy módosító ahelyett a valamilyen %-os fejlesztést adó cuccos helyett, akkor igen, lehet akár 2 slotod is.
Meg kell nézni, hogy melyiknél mi az a stat, ami benne lehet alapból és azt próbálni rollolni...
EZ a táblázat nagyon sokat segíthet, hogy mit mire érdemes, ha egyáltalán érdemes rá költened, mert fontos lenne, hogy a többi stat is jó legyen rajta. -
PETEE78
senior tag
Sziasztok!
A központi Vendor papánál ha a +1 módosító helyet választom egy gear-re( amin már van 1 alapból), akkor az +1 mód helyet adhat rá, ha jól pörög a rulettkerék?
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #18983 üzenetére
Szerintem ment Sithre a csíterjelentés
Kikérem magamnak !
Miután visszajöttem, láttam futsz felém a 2 rugóval, megijedtem, és véletlenül megnyomtam a 2 -est, aztán az ALT + 2 -est, és aztán 4x a bal egérgombot ... többre nem emlékszem, Tisztelt bíróság.
Tegnap feleségem meglátta
-
Anonymus23
veterán
válasz
bendeguz76 #18972 üzenetére
Bizony jó
Tegnap kimentésnél betámadtak bennünket, ketten voltunk, sajnos Sith-et leszedték, én futottam előlük a kijárathoz (T már nem volt), Sith jött ki, 4 lövést hallottam, és a 2 rugó fekszik-nyugszik pozícióba került
Kaptak tőlem is granyót mindent, de szinte fel sem tűnt nekik...Szerintem ment Sithre a csíterjelentés
(#18982) demmer123
Persze, hogy unalmas, 3 hónapja jött ki a játék, te meg 36 nap 7 órát játszottál (871 óra)...
Te főállásban tolod ezt.
Mire eljutunk ideáig, mi is meg fogjuk unniui:
Más:
Tegnap feleségem meglátta a norti által belinkelt statot, kérdezte, hogy mik azok a számok a nevem mellett, mondom neki, mindenki jobban jár ha nem tudja (főleg a Playtime), jobb ez így ha nincs nevesítve mennyi időt toltam bele ebbe a játékba... -
arnikusz
veterán
Maradunk még.
Most nézem, hogy még csak 13,5 napot játszottam csak összesítve és mostanában nem is lesz nagyon más játék amit nyúzok- esetleg majd a ghost recon.Egyébként tegnap délelőtt két órát töltöttem el a DZ 01-02-ben és nem volt olyan, hogy csípőből lelőttek volna.
Először ketten küldtek meghívót, mikor a kimentést csináltam, velük egy fél óra móka.Utána 3 angol sráccal, az 1-2 ben az összes Boss + egy supply és volt egy manhunt is, bár ezen buktam egy jó kis shotgunt, de a felszerelési tárgyak mellett vagy 15 lila, 3 arany és egy zöld csomag ami adott egy 240-es Striker kesztyűt, ami most gyengébb a Predatornál, de majd átalakítom.
Lett 75.000 pénz meg 73 félről feljöttem 74 félre, így hogy a megelőző héten csak a napi 7500-akat csináltam visszajött a régi 200 alatti érzés.
Viszont azt én is valószínűsítem, hogy a következő patch után a 80-as rang minimum lesz, ha jó DZ vendoros dolgot akarunk venni, már most is van 4 ilyen item.
És abban maximálisan igazatok van, hogy jó dolog ha nem egyedül tolja az ember.
-
válasz
ScomComputer #18953 üzenetére
azért remélem tudod, amikor belinkelsz egy ilyen irományt, hogy amiről vannak számaik, azok a steam statisztikák, a többiről, amiről nem tudnak, azt pedig jó szokás szerint megtöltötték a képzeletük szüleményeivel?
-
válasz
Snip3r_HUN #18954 üzenetére
3000+ végleges ban-t osztottak ki.
-
arnikusz
veterán
válasz
bendeguz76 #18972 üzenetére
Ne idegeljen, már nem sok és meglesz nekem is.
Jó szórakozást hozzá. -
bendeguz76
aktív tag
Beszarás milyen jó az m44 robbanó golyóval,mint egy ágyú olyan hangja van.sebez is nem is keveset.
-
bunfi
őstag
válasz
hitvanyalak #18970 üzenetére
A jobb alsó sarokban van egy Loading indikátor/animáció. Ameddig ott van, addig nem töltötte be teljesen a textúrákat a játék. Ilyenkor a legbiztosabb megállni és megvárni, míg kész a betöltés.
-
hitvanyalak
senior tag
-
arnikusz
veterán
Azt a nyomorult Orosz konzulátust, hogy nem tudják megcsinálni.
Hárman mentünk és egyikünk a végén az udvaron beesett a föld alá utána meg nem tudott visszajönni. -
Hiánypótló
-
McTomi87
csendes újonc
válasz
Snip3r_HUN #18962 üzenetére
Köszi a gyors vaálaszt!
Akkor mégis mi értelme ennyi ruhának? -
-
McTomi87
csendes újonc
Sziasztok! Divisionben a jutalom ruhákat el tudom adni? Mert van vagy 50 és csak feleslegesek.
XboxOne Gt: McTomi87
-
kovimester
aktív tag
válasz
Majd az első fizetős dlc után még enyien se lesznek.
Azok akik maradtak a hardcore réteg akik ételt és vizet nem kívánva 1000 órát öltek a gamebe és ugy vannak vele hogy még ezer bele fér.
Néha néha félnézek én is de ez a lövöm nem sebbzödik de ő 2 golyóval kiszed kicsit írtáló... -
arnikusz
veterán
Snip3r játékostárs ha jól emlékszem te írtad, hogy M44-et használsz.
Azt kérdezném, hogy érdemes e DZ 03 blueprintet megvenni, most egy 182-es socom ma1 van?
Este 8-10 az 1-2 ben leszek, ha valaki akar csatlakozni.182 202 11 a gyenge karakterem. ghiottone001.
Köszönöm. -
-
törölt tag
válasz
Kb 99%
Azèrt illliiillliiilll-nek dz3-ban emelhetnének egy szobrot.
-
ScomComputer
veterán
válasz
Azért ennyi csak nem....
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Azért kíváncsi lennék hogy hány ember szállt ki azért mert csalás miatt kibannolták.
-
ScomComputer
veterán
-
Dani79
tag
Sziasztok!
Sentry/őrszem hátizsák csak iccursion hard és DZ-ben eshet?
-
Lefty
addikt
Na en megvettem mindket 32es modositast, igy azert szebb az elet.
-
m0h0senator
őstag
válasz
ScomComputer #18939 üzenetére
Ohh én tudnék mesélni
players111: kössz a tegnapit. este 7 körül leszel?
-
The Division HU statisztika 2016.06.12.
Aki még nincs rajta és szeretne bekerülni, vegyen fel uplayen: norti79
-
-
arnikusz
veterán
DZ03 M44 blueprint vagy DZ04 firearm vagy stamina blueprint?
Köszönöm. -
válasz
hitvanyalak #18928 üzenetére
főleg redditen. érdemes egy egészséges fenntartással olvasni az ott leírtakat. olyan, mint az elméleti fizika, nem attól lesz igaz, hogy leírják, hanem attól, hogy a gyakorlatban megerősítik.
-
válasz
Garsza #18909 üzenetére
smgről van szó, aminél az optimal range módosító nélkül olyan 15 méter. ez felett büntetés van sebzésre. összehasonlításul a lőtéren a legtávolabbi célalak 21m-re van. ha távolra rossz a találati arányod smgvel, az normális. olyan távolságra ne smgvel akarj lőni. ha meg közelebbre is nagynak találod a szórást, szerintem stabilityvel és horizontal stabilityvel jobban célra fogsz tudni tartani. elég jól minimalizálni lehet vele a visszarúgást.
-
szteve
csendes tag
Sziasztok !
Egy olyan dologban kérném segítségetek, hogy öcsém gépén elég furcsa dolgokat produkál a játék. Fekete textúrák sok helyen, npcket tárgyakat nehezen tölti be. Érdekes mód a béta tökéletesen futott azon a VGA-n, esetleg a procival lehetne valami baja?
VGA: HD 7790 Dualx OC
CPU: Phenom II x3 négymagosítva
8 Giga ram. -
válasz
pendre54 #18922 üzenetére
Szia!
Ezt próbáld berni a kliensbe, amikor először csatlakozol a szerverhez: https://discordapp.com/invite/0pRiID5AvVyjr3fc (invite link).
Amint bent vagy, elvileg észreveszünk és kapsz tagságot, ha nem, írj az egyik lila adminnak és ad, de addig ne lépj ki, mert elfelejt a szerver.
+Kilépéshez ne a leave server opciót használd, hanem az értesítési területen lévő ikonon jobb gomb és quit discord, akkor sem felejt el. -
Üdv!
Valaki segítsen már légyszi Discord ügyben. Eddig működött normálisan, ma délután megbolondult, és különböző hibaüzeneteket kezdett dobálni, amikor meg akartam nyitni. Letöröltem majd újratelepítettem vagy háromszor, de továbbra is gondok voltak. Utoljára egy registry pucolós programmal szedtem le, majd telepítetem újra.
Most úgy néz ki, hogy ez segített, mert el tudom indítani, csak nekem az kellene, hogy mint eddig, a megnyitása után az itteni PH-s Division szobát el tudjam érni gyorsan. A képen a + jelnél eddig a Division logója volt, arra rákatt, és már bent is voltam, most csak ennyi látszik.Na, ezt kéne valahogy visszakapni, remélem érthetően írtam, hogy mit szeretnék.
-
törölt tag
válasz
m0h0senator #18918 üzenetére
Èn nem voltam ott. Este ha van hely nálatok akkor jövök szigorúan farmolni.
-
m0h0senator
őstag
válasz
Snip3r_HUN #18905 üzenetére
rá se nagyítok a képre. csukott szemmel is tudom hogy mit műveltek ti ott bent..
-
KaYaK
tag
válasz
Garsza #18909 üzenetére
Valami ilyen fogalmazódott meg bennem is mert látványosan gyorsabban esett össze a Boss a második alkalommal! A videót ha láttad pontosan mit mond a kommentátor a talentre mert csak sejtem....
A második kérdés ahogy így olvasgatom máshol is a cikkeket hogy az elit sebzes védelem pont fordítva hat ( vagyis nemhogy csökkenti a bekapott sebzést a sárgától hanem növeli!!!) ezt ti tudtátok? Vagy csak en vagyok láma es mar lehet valamelyik patch ben javítva is lett? -
válasz
marilllyo #18902 üzenetére
Nem kell felvenni, azonnal megkapod. De mindössze 120 creditet (ha a DZ-ben csinálod akkor is normál creditet kapsz és nem DZ creditet) kapsz egy ilyen mutatványért szóval teljesen felesleges foglalkozni vele mert egy sima zölt de még 1 fehér item eladása is a többszörösét hozza a konyhára.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #18912 üzenetére
Sokkot kapott.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #18910 üzenetére
A sportboltal szemben lèvő kimentèsnèl ki is lőtt először??
-
-
válasz
Tegnap este mi 10 rugora szaladtunk ra. Egyutt voltak. Eselytelenek teljes nyugalmaval haltunk meg
War-zoz ott volt
-
törölt tag
válasz
Nem nem. Te vóóótàl!
-
KaYaK
tag
Hello!
Skacok többen írtátok hogy a fegyveren levő pontos (accurate) talent semmire sem jó csak a DPS számot növeli de érdemi hatása nincs...
Ma hajnalban alig voltak DZ ben értem ezalatt hogy két supply drops ra is egyedül értem oda elsőnek és sikerült is kipucolni a mobokat de: itt a lényeg van két Aug korábban mar betettem a statot most ujra nem rakom be. A lényeg az első Aug 235k DPS brutal+ páncél romboló van rajta a másik 276k DPS pontosság ( accurate) és brutal van rajta!
Ugye azt beszéltük hogy a DPS azért ilyen magas mert a pontos talent van rajta ami 20% megdobja a pontosságot.
De használhatóságát tegnap le próbáltam a supply dropsot védő eliteken. Sokkal hamarabb kivégeztem az egész csapatot a másodikkal mint az elsővel!
Ezért utánna próbáltam járni és ezt találtam:
[link]
A videóban 5:25min nél van a lényeg de az angol tudásom szerény hogy mindent értsek amit elmond róla...
Vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Keresünk dokkolókat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest